k_onstantinos Δημοσ. 30 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2021 Δίκιο έχεις @tsofras με έχει πιάσει πρεμούρα. Αμάξι έχω το τίμιο ibizaki μου, απλά επειδή είμαι ένα χρόνο στο περίμενε/ ψάξιμο είχα στο μυαλό μου ότι Σεπτέμβρη μαξ θα έχω αλλάξει. Καλό το Vitara, αλλά συμφωνώ σε ομορφιά δε μ' αρέσει ρε γαμώτο.
tsofras Δημοσ. 30 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2021 1 λεπτό πριν, k_onstantinos είπε Δίκιο έχεις @tsofras με έχει πιάσει πρεμούρα. Αμάξι έχω το τίμιο ibizaki μου, απλά επειδή είμαι ένα χρόνο στο περίμενε/ ψάξιμο είχα στο μυαλό μου ότι Σεπτέμβρη μαξ θα έχω αλλάξει. Καλό το Vitara, αλλά συμφωνώ σε ομορφιά δε μ' αρέσει ρε γαμώτο. Ωραία λίγη υπομονή και θα το βρούμε 1
k_onstantinos Δημοσ. 30 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2021 Και για Yaris Cross που ρώτησα τώρα, πάει από Ιανουάριο με καινούργια παραγγελία. Τα έχουν αγοράσει ήδη όσα έρχονται.
terry308 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2021 37 λεπτά πριν, k_onstantinos είπε Αμάξι έχω το τίμιο ibizaki μου, Arona δε θα κοιτούσα προσωπικά, εάν και πριν λανσαριστεί αυτό ήθελα να πάρω (tgi) κατέληξα σε ibiza... σήμερα όμως δεν... kamiq όμως ναι 1
paylidis Δημοσ. 30 Ιουλίου 2021 Μέλος Δημοσ. 30 Ιουλίου 2021 5 ώρες πριν, jgeorgiou είπε Μπορείς να μου πεις ποιος δίνει σήμερα 10% έκπτωση , εγώ σε κάποιον αντιπρόσωπο που το είπα πνίγηκε στο γέλιο και με ρώτησε αν θα του ζητήσω και την γυναίκα του μαζί. Την γυναίκα του μου την έδινε , έκπτωση δεν μου έκανε. Η Audi (όχι η καρεντα, άλλες..). Επίσης η Mercedes, χωρίς να τη ζητήσεις καν. Προσωπικα το πηρα με πάνω από 15% εκπτώση σε σχέση με το configurator 2 ώρες πριν, john1987 είπε Ναι το ειδα μετά. Δεν κατάλαβα στο configurator εάν μπήκαν τα full led ή τα απλά. Δε θυμαμαι νομίζω έχω βάλει αλλά πράγματα κ όχι φουλ λεντ. Ούτως η αλλιώς μια χαρά είναι τα κανονικά led που έχει (προσωπικα δε μπορώ να καταλάβω τη διαφορά αν εξαιρέσεις τα φλας που είναι πιο ντιζαινατα) σαφώς κ μπορούν να βγουν πράγματα κ να μπουν τα λεντ
bjj-p Δημοσ. 30 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2021 14 λεπτά πριν, paylidis είπε Η Audi (όχι η καρεντα, άλλες..). Επίσης η Mercedes, χωρίς να τη ζητήσεις καν. Προσωπικα το πηρα με πάνω από 15% εκπτώση σε σχέση με το configurator Βρε paylidis εισαι λιγο υπερβολικος... Κοιταζω τον τιμοκαταλογο του q3, αυτοματο το φθηνοτερο λεει 34K. Η εκτπωση που λες βγαινει 5100 το λιγοτερο δηλ μπορει και παραπανω. Μπορεις να μου βρεις αυτοματο q3 με 29K να το παρω χθες; Δεν θελω μεγαλυτερη εκπτωση! 1
jgeorgiou Δημοσ. 30 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2021 (επεξεργασμένο) 39 λεπτά πριν, paylidis είπε Η Audi (όχι η καρεντα, άλλες..). Επίσης η Mercedes, χωρίς να τη ζητήσεις καν. Προσωπικα το πηρα με πάνω από 15% εκπτώση σε σχέση με το configurator Δε θυμαμαι νομίζω έχω βάλει αλλά πράγματα κ όχι φουλ λεντ. Ούτως η αλλιώς μια χαρά είναι τα κανονικά led που έχει (προσωπικα δε μπορώ να καταλάβω τη διαφορά αν εξαιρέσεις τα φλας που είναι πιο ντιζαινατα) σαφώς κ μπορούν να βγουν πράγματα κ να μπουν τα λεντ Δεν κάνουν πλέον εκπτώσεις , δεν μας ενδιαφέρει τι έκαναν παλιά. Επεξ/σία 30 Ιουλίου 2021 από jgeorgiou
paylidis Δημοσ. 30 Ιουλίου 2021 Μέλος Δημοσ. 30 Ιουλίου 2021 29 λεπτά πριν, bjj-p είπε Βρε paylidis εισαι λιγο υπερβολικος... Κοιταζω τον τιμοκαταλογο του q3, αυτοματο το φθηνοτερο λεει 34K. Η εκτπωση που λες βγαινει 5100 το λιγοτερο δηλ μπορει και παραπανω. Μπορεις να μου βρεις αυτοματο q3 με 29K να το παρω χθες; Δεν θελω μεγαλυτερη εκπτωση! Τώρα όχι δεν έχει 15%. Αλλά το 8-10% παραμενει. Κατά τα αλλά καθόλου υπερβολικός. Ξέρω ποσό κόστιζε κ ποσό το πηρα. Επίσης το αυτόματο Q3 επαιζε στα 30500 με πακέτο comfort όταν πηρα το δικό μου. Τώρα δε βγαίνει έτσι μόνο advance βεβαια 8 λεπτά πριν, jgeorgiou είπε Δεν κάνουν πλέον εκπτώσεις , δεν μας ενδιαφέρει τι έκαναν παλιά. Πηγές σε Audi κ πιέσες κ δε πήρες έκπτωση; Η γενικά…
jgeorgiou Δημοσ. 30 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2021 (επεξεργασμένο) Mercedes , δεν δίνουν. Audi δεν ρώτησα αλλά ξέρω ότι έχουν ελλείψεις και δίνουν σε ακριβή τιμή στοκαρισμενες συνθέσεις μονο. Γενικά η αγορά είναι χάλια και πολλες συνθέσεις δεν τις δίνουν ούτε σε τιμή configurator -πριν γερασεις-. Είναι πολύ κακή εποχή να αγοράσεις αυτοκίνητο γιατί σου δίνουν ότι γουστάρουν σε ακριβή τιμή. Αν πας να το παίξεις απαιτητικός πέφτουν στο πάτωμα και χτυπιουνται από τα γέλια. Επεξ/σία 30 Ιουλίου 2021 από jgeorgiou 1
paylidis Δημοσ. 30 Ιουλίου 2021 Μέλος Δημοσ. 30 Ιουλίου 2021 1 ώρα πριν, jgeorgiou είπε Mercedes , δεν δίνουν. Audi δεν ρώτησα αλλά ξέρω ότι έχουν ελλείψεις και δίνουν σε ακριβή τιμή στοκαρισμενες συνθέσεις μονο. Γενικά η αγορά είναι χάλια και πολλες συνθέσεις δεν τις δίνουν ούτε σε τιμή configurator -πριν γερασεις-. Είναι πολύ κακή εποχή να αγοράσεις αυτοκίνητο γιατί σου δίνουν ότι γουστάρουν σε ακριβή τιμή. Αν πας να το παίξεις απαιτητικός πέφτουν στο πάτωμα και χτυπιουνται από τα γέλια. Συμφωνώ απόλυτα στην έλλειψη στοκ λόγω της κατάστασης με τα τσιπ όπως κ ότι είναι ΠΟΛΥ κακή περίοδος για αγορά… Από εκεί κ πέρα φίλος πήρε πολύ φορτωμένη Α πετρέλαιο περίπου 12% κάτω από το configuration ΑΛΛΑ η συγκεκριμένη ήταν ετοιμοπαράδοτη (κ αυτό ήθελε μιας κ από εδώ κ πέρα τα πετρέλαια αλλάζουν μοτέρ κ κυβικά). Του είπαν ωστόσο σα γενικό κανόνα να υπολογίζει 10% κάτω από το configuration. Αυτά πριν 2 μήνες. Πριν ένα χρόνο πηρα εγώ το δικό μου ήταν ακόμα καλύτερη η κατάσταση. Ομοιως κ πριν 7 μήνες που πηρα το δεύτερο (Χριστούγεννα). Κανένας από τους 3 δεν έπεσε κάτω από τα γέλια με τη διαπραγμάτευση παντως, αν σήμερα πέφτουν ίσως καλύτερα να περιμένει κανείς για να προβεί στην οποία αγορά (μέχρι να στρώσει η κατάσταση) γιατί μάλλον θα τον πιάσουν Κώτσο. 1
john1987 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2021 5 ώρες πριν, paylidis είπε Η Audi (όχι η καρεντα, άλλες..). Επίσης η Mercedes, χωρίς να τη ζητήσεις καν. Προσωπικα το πηρα με πάνω από 15% εκπτώση σε σχέση με το configurator Δε θυμαμαι νομίζω έχω βάλει αλλά πράγματα κ όχι φουλ λεντ. Ούτως η αλλιώς μια χαρά είναι τα κανονικά led που έχει (προσωπικα δε μπορώ να καταλάβω τη διαφορά αν εξαιρέσεις τα φλας που είναι πιο ντιζαινατα) σαφώς κ μπορούν να βγουν πράγματα κ να μπουν τα λεντ Κάνει μπαμ ρε συ στο δρομο ότι δεν έχει full led. Εμένα μου βγήκε 37κ με πακέτο comfort, full led, υποβοήθηση παρκάρισματος, καλύτερο ψηφιακό σύστημα και acc. Δηλαδή λες ότι θα μου το πάνε 33.300; Αν ισχύει τότε αξίζει σε σχέση με 3008 σίγουρα. 3
jgeorgiou Δημοσ. 31 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2021 (επεξεργασμένο) 8 ώρες πριν, john1987 είπε Κάνει μπαμ ρε συ στο δρομο ότι δεν έχει full led. Εμένα μου βγήκε 37κ με πακέτο comfort, full led, υποβοήθηση παρκάρισματος, καλύτερο ψηφιακό σύστημα και acc. Δηλαδή λες ότι θα μου το πάνε 33.300; Αν ισχύει τότε αξίζει σε σχέση με 3008 σίγουρα. Οταν μιλάς για 30Κ+ τότε τρέχεις λίγο παραπάνω και ψάχνεις όλες τις περιπτώσεις. Το πρόβλημα του ακριβού εξοπλισμού "χτυπάει" τις χαμηλού προφιλ μάρκες γιατί σου χρεώνουν τον εξοπλισμό όσο οι "ακριβές" γιατί πράγματι τόσο τους στοιχιζει το ίδιο ακριβά. Οπότε ο καταναλωτής έρχεται σε δίλλημα γιατί η ψαλίδα "κλείνει" σε σχέση με το "ακριβό" και κάνει δεύτερες σκέψεις. Επεξ/σία 31 Ιουλίου 2021 από jgeorgiou
korakios Δημοσ. 31 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2021 44 λεπτά πριν, jgeorgiou είπε . Το πρόβλημα του ακριβού εξοπλισμού "χτυπάει" τις χαμηλού προφιλ μάρκες γιατί σου χρεώνουν τον εξοπλισμό όσο οι "ακριβές" γιατί πράγματι τόσο τους στοιχιζει το ίδιο ακριβά. όχι φυσικά , αντίθετα είναι και το μεγαλύτερο κέρδος τους 1
dstilio Δημοσ. 31 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2021 Εξαρτάται από τος ανάγκες του καθένα και την κλάση του αυτοκίνητου. για εμένα πχ το 5008 ήταν σχεδόν μονοδρομος και καμία premium δεν προσέφερε τα ίδια σε νορμαλ τιμή. το 3008 από την άλλη που είναι σε πιο mainstream κλάση με πολύ ανταγωνισμό όντως θα έπρεπε να είναι πιο ανταγωνιστικό. Αλλά από την άλλη μιλάμε για ένα αυτοκίνητο που είχε τρελή επιτυχία την χρόνια που βγήκε, και που μηχανολογικά δεν εμφανίσε προβλήματα. Το Tucson για ξαναδές το…
ProponitisTouKanape Δημοσ. 31 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2021 18 ώρες πριν, k_onstantinos είπε Και για Yaris Cross που ρώτησα τώρα, πάει από Ιανουάριο με καινούργια παραγγελία. Τα έχουν αγοράσει ήδη όσα έρχονται. Προσοχή με αυτό γιατί παίζει να είναι λίγο βάρκα στο γιαλό στο δρόμο. Για μένα αν δεν έχεις συγκεκριμένο λόγο να πάρεις SUV (δική σου επιθυμία για κάτι διαφορετικό, γυναικεία γκρίνια κλπ κλπ), είναι πολύ vfm το Leon με τα 110 άλογα στα 18 και κάτι ψιλά που το δίνουν στο car. Αντίστοιχο αυτοκίνητο μη-κορεάτη ξεκινάει στα 20 (Corolla, Focus, Golf etc)
Προτεινόμενες αναρτήσεις