privateer Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2021 η ακριβεια στην λεπτομερεια δεν παυει να με εντυπωσιαζει σε αυτο το παιχνιδι 3
Balantakos Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2022 Απο που το εχετε αγορασει? Απευθειας steam? Eneba? Καπου αλλου? Ευχαριστω.
xtrmsnpr Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2022 4 ώρες πριν, Balantakos είπε Απο που το εχετε αγορασει? Απευθειας steam? Eneba? Καπου αλλου? Ευχαριστω. gamepass και το ultimate addons από MS Βραζιλίας
Balantakos Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2022 Το τσιμπησα απο steam, δεν αξιζε να το παρω απο αλλου απο οτι ειδα. Downloading..
vaggos88 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2022 2 ώρες πριν, Balantakos είπε Το τσιμπησα απο steam, δεν αξιζε να το παρω απο αλλου απο οτι ειδα. Downloading.. Βραζιλιάνος για 5 λεπτά και έπαιρνες Premium με 60e. Καλο λιωσιμο anyway 1
Balantakos Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2022 To update που γραφουν εχει βγει? Δεν εχω καταλαβει..(Series 3 Update)
d_gkal Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2022 1 hour ago, Balantakos said: To update που γραφουν εχει βγει? Δεν εχω καταλαβει..(Series 3 Update) Λογικά σήμερα η αύριο θα βγει, ώστε να ξεκινήσει ο μήνας απο αύριο (πέμπτη)
LIGHT1NG Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2022 μόνο σε εμένα πρέπει να κλείνω στο task manager το explorer.exe για να μην πέφτει κρας στα 20-30 λεπτά?
vaggos88 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2022 8 ώρες πριν, LIGHT1NG είπε μόνο σε εμένα πρέπει να κλείνω στο task manager το explorer.exe για να μην πέφτει κρας στα 20-30 λεπτά? Εμενα πρέπει να κρασαρε 1-2 φορες την Πρώτη εβδομάδα, έπειτα κανενα πρόβλημα. Σου βγαζει καποιο errοr η απλα σε πεταει desktop?
LIGHT1NG Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2022 1 ώρα πριν, vaggos88 είπε Εμενα πρέπει να κρασαρε 1-2 φορες την Πρώτη εβδομάδα, έπειτα κανενα πρόβλημα. Σου βγαζει καποιο errοr η απλα σε πεταει desktop? Όχι απλά desktop με πετάει...
Demon Lord Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2022 2 λεπτά πριν, LIGHT1NG είπε Όχι απλά desktop με πετάει... Καλημέρα φίλε μου. Προσωπικά, δεν έχω ποτέ το συγκεκριμένο πρόβλημα. Δοκίμασε να κάνεις verify τα αρχεία του παιχνιδιού (ή την αντίστοιχη επιλογή από το xbox app) μήπως και έχει κανένα corrupted αρχείο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα