Προς το περιεχόμενο

Forza Horizon 5 [PC]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 940
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
5 ώρες πριν, Psycho_Warhead είπε

Μήπως έχεις unstable OC ?

stock όλα..

αν κλείσω explorer.exe δηλαδη το desktop παιζει μια χαρά...

από εδώ είχα βρει το φιξ 

Δημοσ.

καλημέρα

αγόρασα από το steam το fh5 για pc -59,90€ - για το γιο μου. όταν πατάω εκκίνηση παιχνιδιού, ζητάει δημιουργία λογαριασμού και μετά λογαριασμό στη microsoft. τι κάνω λάθος;

Δημοσ.

Καλημέρα.

Έτσι είναι, δεν υπάρχει λάθος. Απαιτείται και λογαριασμός στη Microsoft για να παίξεις.

Το φτιάχνεις δωρεάν και παίζεις μια χαρά.

Δημοσ.

Απο χθες που αλλαξε το season δεν μπορω να παιξω. Crashare στο λεπτο. Νο errors απλα desktop drop. Δεν βρηκα κατι στο reddit η στα forums. Κανεις αλλος με το ιδιο προβλημα? (PC)

Δημοσ.
Στις 14/1/2022 στις 12:48 ΜΜ, vaggos88 είπε

Απο χθες που αλλαξε το season δεν μπορω να παιξω. Crashare στο λεπτο. Νο errors απλα desktop drop. Δεν βρηκα κατι στο reddit η στα forums. Κανεις αλλος με το ιδιο προβλημα? (PC)

Απο χθες και εμενα δεν μου ανοιγει καθολου.

wtf παλι.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 ώρες πριν, AntonisKo είπε

Απο χθες και εμενα δεν μου ανοιγει καθολου.

wtf παλι.

Δεν εχω μπει δυο ημερες αλλα μετα απο update στα windows εφτιαξε, ειχα μονο 2 random dekstop drops οταν εκανα τα 160klm

Επεξ/σία από vaggos88
Δημοσ.
14 ώρες πριν, vaggos88 είπε

Δεν εχω μπει δυο ημερες αλλα μετα απο update στα windows εφτιαξε, ειχα μονο 2 random dekstop drops οταν εκανα τα 160klm

Κι εμενα με εβαλε χθες , μετα απο update των windows.

πφφ.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Τωρα δεν ξερω αν ευθυνεται καποιο update, ή το γεγονος οτι το μετεφερα το παιχνιδι με αλλον σκληρο (μεσω του apps & features), αλλα εχω stutters, αλλα οχι random. Επειδη μπηκα να παιξω με εναν φιλο που ηρθε, και πηγαμε για το eliminator, το stutter γινοταν καθε φορα που ειτε εβρισκε session, ή in-game οταν πηγαινε να ξεκινησει ο αγωνας με καποιον αλλο.

Γενικα 95+ usage με 90 fps. Δοκιμασα να ριξω ρυθμισεις αλλα καμια διαφορα.

Καμια ιδεα? Να το ξυλωσω και να το κατεβασω εκ νεου?

Δημοσ.
2 ώρες πριν, AntonisKo είπε

Κι εμένα σήμερα μετά το update, χάλια όλα, κολλάνε τα πάντα.

Μάλλον αυτό φταίει και σε σένα.

Μπα, προχθες παιξαμε. Θα δοκιμασω να το κατεβασω μπας και φτιαξει.

[Forza Horizon]: The game freezes when applying livery or vinyl to certain cars when ray tracing is enabled [3506220/350634

Απο nvidia drivers changelog. Οχι οτι το χρησιμοποιω στα cars, αλλα παιζει να φτιαχνει γενικα μιας και ειχα καιρο να παιξω και εχω κανει μερικα updates στα drivers απο τοτε

Δημοσ.

Έγινε κάτι με το τελευταίο patch? Ξαφνικά μου έδωσε 450 skill points ααπο εκει που δεν είχα σχεδόν καθολου

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...