TsolakFD Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2021 Καλησπέρα σας πήγα σήμερα μια επίσκεψη σε μια φίλη και έβαλα το αυτοκίνητο μου στο parking γνωστής αλυσίδας super market ενω ήταν ανοιχτό, το έχω ξανά βάλει αλλά ποτέ δεν είχα θέμα δεν τον έκλειναν με αλυσίδες κτλπ ... ξαφνικά πάω να το πάρω ενω είχε κλείσει το σούπερ μάρκετ και έχουν κλείσει το πάρκινγκ με αλυσίδες από όλες τις εισόδους και εξόδους το σούπε μάρκετ... ερωτηση; μπορει να κυνηγήσουν νομικα; γιατί τώρα θα το πάρω την Δευτέρα
Ukforthemoment Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2021 9 λεπτά πριν, TsolakFD είπε Καλησπέρα σας πήγα σήμερα μια επίσκεψη σε μια φίλη και έβαλα το αυτοκίνητο μου στο parking γνωστής αλυσίδας super market ενω ήταν ανοιχτό, το έχω ξανά βάλει αλλά ποτέ δεν είχα θέμα δεν τον έκλειναν με αλυσίδες κτλπ ... ξαφνικά πάω να το πάρω ενω είχε κλείσει το σούπερ μάρκετ και έχουν κλείσει το πάρκινγκ με αλυσίδες από όλες τις εισόδους και εξόδους το σούπε μάρκετ... ερωτηση; μπορει να κυνηγήσουν νομικα; γιατί τώρα θα το πάρω την Δευτέρα Eίναι ιδιωτικός χώρος.Οι πινακίδες που έχει γράφουν κάτι;Νομίζω ότι δεν θα κάνουν κάτι,αρκεί η ταλαιπωρία που τραβάς τώρα. 1
TsolakFD Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2021 Δεν είχε καμία πινακίδα πριν κλείσει το σούπερ μάρκετ , τώρα που έβαλαν τις αλυσίδες λένε πάνω no parking
Joshua21 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2021 8 λεπτά πριν, TsolakFD είπε Δεν είχε καμία πινακίδα πριν κλείσει το σούπερ μάρκετ , τώρα που έβαλαν τις αλυσίδες λένε πάνω no parking Το ότι δεν έχει πινακίδες δεν σημαίνει ότι μπορεί να παρκάρει εκεί ο κάθε άσχετος.
BlueBlade Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2021 Νομικά δεν μπορούν να κάνουν κάτι ιδιαίτερο. Το πολύ πολύ άμα ήταν θα στο είχαν σηκώσει με γερανό. Τώρα απλά υπομονή μέχρι Δευτέρα και προσοχή. 1
Death_In_Paradise Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2021 Δεν θα πάθεις τίποτα, πέρα απο την ταλαιπωρία που ήδη βιώνεις. Πολλοί τα αφήνουν σε τέτοια πάρκινγκ
GREGORYMO Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2021 1 ώρα πριν, TsolakFD είπε Καλησπέρα σας πήγα σήμερα μια επίσκεψη σε μια φίλη και έβαλα το αυτοκίνητο μου στο parking γνωστής αλυσίδας super market ενω ήταν ανοιχτό, το έχω ξανά βάλει αλλά ποτέ δεν είχα θέμα δεν τον έκλειναν με αλυσίδες κτλπ ... ξαφνικά πάω να το πάρω ενω είχε κλείσει το σούπερ μάρκετ και έχουν κλείσει το πάρκινγκ με αλυσίδες από όλες τις εισόδους και εξόδους το σούπε μάρκετ... ερωτηση; μπορει να κυνηγήσουν νομικα; γιατί τώρα θα το πάρω την Δευτέρα Θα χρειαστεί αποδείξη ότι ψωνισες κάτι.
papoys1 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Τίποτε δεν μπορεί να σου κάνουν. Αν πουν κάτι θα ισχυριστείς ότι είχες πάει για ψώνια το άφησες πήγες σε κάποιο διπλανό κατάστημα π.χ. για ένα καφέ ξεχάστηκες και έκλεισε η πόρτα η οποία δεν γνώριζες ότι κλείνει με αλυσίδα ούτε είδες κάποια πινακίδα να λέει κάτι τέτοιο. Κάνε ένα έλεγχο μήπως υπάρχει σεκιουριτάς να σου ανοίξει. Στη Ραφήνα το καλοκαίρι ειδικά κάθε Παρασκευή γέμιζε το πάρκινγκ του lidl από ανθρώπους που πήγαιναν για Σαββατοκύριακο στα νησιά και τα έπαιρναν Κυριακή βράδυ ή Δευτέρα πρωί. Δεν μπορούσαν να τους κάνουν κάτι . Τώρα έβαλαν ειδικό σύστημα αναγνώρισης πινακίδας και σε προειδοποιεί για δίωρο πάρκινγκ για ψώνια. Από κει και πέρα χρέωση ανά ώρα που αν το αφήσεις δύο μέρες η χρέωση είναι υπέρογκη για να σου ανοίξει η μπάρα να βγεις οπότε πλέον κανείς δεν το αφήνει. Επεξ/σία 12 Δεκεμβρίου 2021 από papoys1
NikosKallithea Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2021 Σημερα κυριακη νομιζω οτι ειναι ανοιχτα τα σμ 1
GREGORYMO Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2021 2 ώρες πριν, papoys1 είπε Τίποτε δεν μπορεί να σου κάνουν. Αν πουν κάτι θα ισχυριστείς ότι είχες πάει για ψώνια το άφησες πήγες σε κάποιο διπλανό κατάστημα π.χ. για ένα καφέ ξεχάστηκες και έκλεισε η πόρτα η οποία δεν γνώριζες ότι κλείνει με αλυσίδα ούτε είδες κάποια πινακίδα να λέει κάτι τέτοιο. Κάνε ένα έλεγχο μήπως υπάρχει σεκιουριτάς να σου ανοίξει. Στη Ραφήνα το καλοκαίρι ειδικά κάθε Παρασκευή γέμιζε το πάρκινγκ του lidl από ανθρώπους που πήγαιναν για Σαββατοκύριακο στα νησιά και τα έπαιρναν Κυριακή βράδυ ή Δευτέρα πρωί. Δεν μπορούσαν να τους κάνουν κάτι . Τώρα έβαλαν ειδικό σύστημα αναγνώρισης πινακίδας και σε προειδοποιεί για δίωρο πάρκινγκ για ψώνια. Από κει και πέρα χρέωση ανά ώρα που αν το αφήσεις δύο μέρες η χρέωση είναι υπέρογκη για να σου ανοίξει η μπάρα να βγεις οπότε πλέον κανείς δεν το αφήνει. Θα χρειαστεί αποδείξη ότι ψωνισε.
SilentVoice Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2021 5 ώρες πριν, TsolakFD είπε Καλησπέρα σας πήγα σήμερα μια επίσκεψη σε μια φίλη και έβαλα το αυτοκίνητο μου στο parking γνωστής αλυσίδας super market ενω ήταν ανοιχτό, το έχω ξανά βάλει αλλά ποτέ δεν είχα θέμα δεν τον έκλειναν με αλυσίδες κτλπ ... ξαφνικά πάω να το πάρω ενω είχε κλείσει το σούπερ μάρκετ και έχουν κλείσει το πάρκινγκ με αλυσίδες από όλες τις εισόδους και εξόδους το σούπε μάρκετ... ερωτηση; μπορει να κυνηγήσουν νομικα; γιατί τώρα θα το πάρω την Δευτέρα Πήγαινε σήμερα που είναι ανοιχτά, ψώνισε κάτι από το σούπερ μάρκετ και πάρτο. Αν βρεις κάνα χαρτί στο παρμπρίζ ή φαίνεται να έχεις κάποιο πρόβλημα με την εταιρεία, ψάξε εκεί κοντά στο σούπερ μάρκετ μήπως βρεις καμιά χθεσινή απόδειξη να την δείξεις, ότι ήσουν πελάτης.
GREGORYMO Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2021 21 λεπτά πριν, SilentVoice είπε Πήγαινε σήμερα που είναι ανοιχτά, ψώνισε κάτι από το σούπερ μάρκετ και πάρτο. Αν βρεις κάνα χαρτί στο παρμπρίζ ή φαίνεται να έχεις κάποιο πρόβλημα με την εταιρεία, ψάξε εκεί κοντά στο σούπερ μάρκετ μήπως βρεις καμιά χθεσινή απόδειξη να την δείξεις, ότι ήσουν πελάτης. Αν δεν βρει αποδείξη, μπορεί να βάλει αγγελία και να ζητά μια.
papoys1 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2021 1 ώρα πριν, GREGORYMO είπε Θα χρειαστεί αποδείξη ότι ψωνισε. Αν ζητάνε να βγει μπαίνει και ψωνίζει κάτι αλλά τα περισσότερα δεν ζητάνε. Οκ παράνομο αλλά στο κάτω κάτω ας μην γίνονται και άπληστοι. Δυο χρόνια τώρα λόγω του ιού έχουν κονομήσει χοντρά από όλους μας αφού ήταν τα μόνα που ποτέ δεν τα πείραξε λοκντάουν και πλέον είναι τα μόνα που δέχονται ελεύθερα και μη εμβολιασμένους. Δεν θα τους λιώσει το δάπεδο αν το αφήσει και κάποιος 10-20 λεπτά να πάει απέναντι στην Τράπεζα π.χ. που δεν υπάρχει πάρκινγκ. Άσε που μετά θα μπει να ψωνίσει και ότι χρειάζεται. 1 1
GREGORYMO Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 8 λεπτά πριν, papoys1 είπε Αν ζητάνε να βγει μπαίνει και ψωνίζει κάτι αλλά τα περισσότερα δεν ζητάνε. Οκ παράνομο αλλά στο κάτω κάτω ας μην γίνονται και άπληστοι. Δυο χρόνια τώρα λόγω του ιού έχουν κονομήσει χοντρά από όλους μας αφού ήταν τα μόνα που ποτέ δεν τα πείραξε λοκντάουν και πλέον είναι τα μόνα που δέχονται ελεύθερα και μη εμβολιασμένους. Δεν θα τους λιώσει το δάπεδο αν το αφήσει και κάποιος 10-20 λεπτά να πάει απέναντι στην Τράπεζα π.χ. που δεν υπάρχει πάρκινγκ. Άσε που μετά θα μπει να ψωνίσει και ότι χρειάζεται. Αρα, αφού ψώνισε, έχει αποδείξη. ΥΓ. Δεν χάλασε ο κόσμος που πάρκαρε αλλά όχι ότι έχει και δίκιο. Αυτή είναι η γνώμη μου. Επεξ/σία 12 Δεκεμβρίου 2021 από GREGORYMO Συμπληρώμα 1
Dinos1973 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2021 3 ώρες πριν, papoys1 είπε Αν ζητάνε να βγει μπαίνει και ψωνίζει κάτι αλλά τα περισσότερα δεν ζητάνε. Οκ παράνομο αλλά στο κάτω κάτω ας μην γίνονται και άπληστοι. Δυο χρόνια τώρα λόγω του ιού έχουν κονομήσει χοντρά από όλους μας αφού ήταν τα μόνα που ποτέ δεν τα πείραξε λοκντάουν και πλέον είναι τα μόνα που δέχονται ελεύθερα και μη εμβολιασμένους. Δεν θα τους λιώσει το δάπεδο αν το αφήσει και κάποιος 10-20 λεπτά να πάει απέναντι στην Τράπεζα π.χ. που δεν υπάρχει πάρκινγκ. Άσε που μετά θα μπει να ψωνίσει και ότι χρειάζεται. Κλασική απάντηση Ελληναρα!!! Ούτε σε αλλά 100 χρόνια δεν αλλάζει αυτή η χώρα! 4
Προτεινόμενες αναρτήσεις