kaklikos Δημοσ. 31 Ιουλίου Δημοσ. 31 Ιουλίου Στις 30/7/2025 στις 9:44 ΠΜ, Giannis34567 είπε Να ενημερώσω ότι επικοινώνησα τηλεφωνικά με τον Δεδδηε ( στο email και σε ηλεκτρονικό αίτημα δεν υπήρξε απάντηση) και χρειάζεται τουλάχιστον ένας μήνας για να φανεί στο σύστημά τους η αλλαγή μετρητή. Επίσης ο πάροχος όταν ενημερωθεί θα εκδώσει λογαριασμό και για τον παλιό μετρητή.Πλέον οι ενδείξεις θα λαμβάνονται αυτόματα είπε ο Δεδδηε. Ειδομεν... Περυσι που εκανα αυξηση ισχυος σε τριφασικο απο μονοφασικο ωστε να βαλω ΦΒ απο την στιγμη που μπηκε ο νεος μετρητης με sim περασε 6μηνο για να εκδοθει ο λογαριασμος μου. Μετα απο απειρα τηλεφωνα καθε φορα επαιρνα απαντηση οτι εχει δωθει εντολη για εκδοση αμεσου λογαριασμου. Σε ερωτηση μου αν ερθουν ολα μαζι μαζεμενα ποιος θα το πληρωσει δεν ειχαν απαντηση. Τωρα που εβαλα και δευτερο μετρητη για το νετ metering ηδη μετραμε εναν μηνα χωρις εκδοση και προχωραμε.
toyo73 Δημοσ. 31 Ιουλίου Δημοσ. 31 Ιουλίου 6 ώρες πριν, aenaos15 είπε Θέλεις να πείς οτι ο ΔΕΔΔΗΕ κλέβει με τους μετρητες που τοποθέτησε αυτός , για χάρη των παρόχων ;;; Η μήπως ολοι οι δήμοι της χώρας κλέβουν όλους τους δημότες τους ;;;; Η μήπως έγραψες κάτι , ετσι για να περάσει η ώρα;;; Ετσι για να να περασει η ωρα.Ενας ερμος οπεκεπες ειμαι και γω. 6 ώρες πριν, aenaos15 είπε Θέλεις να πείς οτι ο ΔΕΔΔΗΕ κλέβει με τους μετρητες που τοποθέτησε αυτός , για χάρη των παρόχων ;;; Η μήπως ολοι οι δήμοι της χώρας κλέβουν όλους τους δημότες τους ;;;; Η μήπως έγραψες κάτι , ετσι για να περάσει η ώρα;;; Ετσι για να να περασει η ωρα.Ενας ερμος οπεκεπες ειμαι και γω.
aenaos15 Δημοσ. 1 Αυγούστου Δημοσ. 1 Αυγούστου 5 ώρες πριν, toyo73 είπε Ετσι για να να περασει η ωρα.Ενας ερμος οπεκεπες ειμαι και γω. Ετσι για να να περασει η ωρα.Ενας ερμος οπεκεπες ειμαι και γω. Εντάξει το εμπεδώσαμε!!!
andreas1gr Δημοσ. 1 Αυγούστου Δημοσ. 1 Αυγούστου 19 ώρες πριν, kaklikos είπε Τωρα που εβαλα και δευτερο μετρητη για το νετ metering ηδη μετραμε εναν μηνα χωρις εκδοση και προχωραμε. Βιάζεσαι.... Περιμένω απο Ιανουάριο..... 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα