M A T R I X Δημοσ. 1 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2022 Τα πάντα δείχνει πλέον....και σε άλλους browsers, όχι μόνο FF.
Τέρης Α. Δημοσ. 1 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2022 Την έπαθα κι εγώ πρώτη φορά (καθότι δεν συχνάζω εκεί) χθες από τον Chrome (Samsung) του κινητού.
nickol-us Δημοσ. 1 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2022 Όπως είπε και ο liakjim, ένα clear τα cookies του insomnia θα σα λύσει κατά πάσα πιθανότητα το "πρόβλημα". Ακολούθησα τη συμβουλή του και δεν εμφανίστηκε ξανά θέμα από άλλο section μέχρι στιγμής
M A T R I X Δημοσ. 1 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2022 Κάτι άλλο κασάρει. Άπαξ και επιλέξεις μία κατηγορία από τις διαθέσιμες στα δεξιά, τα φέρνει όλα στο ΜπλαΜπλα (οθόνες/κάρτες/τα πάντα). Αν κάνεις clear την cache, στρώνει πάλι.
SabotazNic Δημοσ. 3 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2022 Παραδειγμα γιατι πρεπει να γινει κατι με τον επεξεργαστη κειμενου. Με καποιο τροπο να μπαινει αυτοματα η default γραμματοσειρα στα copy/paste
Xvipes Δημοσ. 3 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2022 43 minutes ago, SabotazNic said: Παραδειγμα γιατι πρεπει να γινει κατι με τον επεξεργαστη κειμενου. Με καποιο τροπο να μπαινει αυτοματα η default γραμματοσειρα στα copy/paste It's not a bug, it's a feature. Μέχρι να γίνει αυτό μπορείς να κάνεις paste πατώντας ctrl+shift+v αντί για σκέτο ctrl+v για να αφαιρεθεί τυχόν formatting.
SabotazNic Δημοσ. 3 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2022 2 λεπτά πριν, Xvipes είπε It's not a bug, it's a feature. Μέχρι να γίνει αυτό μπορείς να κάνεις paste πατώντας ctrl+shift+v αντί για σκέτο ctrl+v για να αφαιρεθεί τυχόν formatting. Βρε δινει και επιλογη απο κατω για το φορματ, το οποιο παντα το κανω, αλλα δεν το κανουν ολοι
janus5555 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2022 καλημέρες, όταν μπαίνω από chrome(windows 10) και προσπαθώ να πάω στο τελευταίο σχόλιο σε ένα θέμα, με πετάει στην πρώτη σελίδα του θέματος (το getlastcomment στην ώρα/ημερομηνία δε λειτουργεί) ενώ μέσω safari(mac os 13) βγαίνω κανονικά στο τελευταίο σχόλιο. Το παρατηρώ αυτό εδώ και καιρό, δικό μου θέμα ή όντως bug..?
xxatziva Δημοσ. 5 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2022 εντελως ξαφνικα απο mozilla μου πεταει μηνυμα οτι ο λογαριασμος αποκλειστηκε.google chrome Μπαινει κανονικα με τον λογαριασμο μου. τι εχει γινει και ο Mozilla ξαφνικα δεν εμφανιζει την σελιδα ?
Τέρης Α. Δημοσ. 10 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2022 (επεξεργασμένο) Από χθες παρατήρησα ότι στα ανοιχτά προφίλ δεν εμφανίζεται η πράσινη κουκκίδα (που σημαίνει ότι ο χρήστης είναι συνδεδεμένος) στο "ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ" καθώς επίσης και η ένδειξη "Τώρα: Βλέπει το...". Είναι bug ή αφαιρέθηκαν για λόγους ιδιωτικότητας; Επεξ/σία 15 Ιουλίου 2022 από Τέρης Α. 1
M A T R I X Δημοσ. 11 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2022 Κάτι συμβαίνει με τον Brave και δεν εμφανίζει καθόλου τις αγγελίες κάτω από το recently viewed, από χθες το βράδυ. OS: MacOS Version: 1.38.111 & 1.40.113 FF & Safari είναι οκ που δοκίμασα. Brave iOS επίσης οκ.
Τέρης Α. Δημοσ. 12 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2022 Στις 10/7/2022 στις 2:31 ΜΜ, Τέρης Α. είπε Από χθες παρατήρησα ότι στα ανοιχτά προφίλ δεν εμφανίζεται η πράσινη κουκκίδα (που σημαίνει ότι ο χρήστης είναι συνδεδεμένος) στο "ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ" καθώς επίσης και η ένδειξη "Τώρα: Βλέπει το...". Είναι bug ή αφαιρέθηκαν για λόγους ιδιoτικότητας; Επανήλθαν!
comfuzio Δημοσ. 12 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2022 όχι ότι κοιτάω το σηματάκι αλλά θυμάμαι ότι ήμουν 11/15 achievements και τώρα βλέπω POTS γκένεν ατό; 1
Τέρης Α. Δημοσ. 13 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2022 (επεξεργασμένο) Τώρα πήγες 12/15! Επεξ/σία 17 Ιουλίου 2022 από Τέρης Α.
comfuzio Δημοσ. 13 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2022 2 ώρες πριν, Τέρης Α. είπε Τώρα πήγες 12/15! Καλά μπορεί και να ήμουν 12 και πριν δεν το είχα συγκρατήσει αλλά σίγουρα δεν ήμουν 1/15 xD
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα