Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
37 λεπτά πριν, Errik είπε

ΜΧ-5 δαγκωτό, αξιοπιστο ωραίο ευχάριστο απροβλημάτιστο πανέμορφο οικονομικό στη συντήρηση. 

το είχε πάρει ένας γνωστός μου πριν λίγα χρόνια στα 3700€, καλή φάση για τους νεαρούς που θέλουν να κάνουν τη καβλάντα τους.

• Απαντ. 137
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
23 ώρες πριν, APPLEGEEK είπε

Λοιπόν διαθέτω 8000 με δόσεις με μικρή προκαταβολή  2000-3000 κασέρι

BMW 320? 

Mazda rx8?

Audi Tt , slk , τι άλλο λέτε θα είναι δυνατό από 1800-2500 κυβικά 

Τι άλλο χωρίς πολλά προβλήματα., Ας πάμε στα 8-15 

Πάρε ένα suzuki swift 5ετιας και με τα υπόλοιπα λεφτά , χτυπά ενα GSXR 1000 να βγάζεις τα γούστα σου

Επεξ/σία από PiLoT-ChM
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, PiLoT-ChM είπε

Πάρε ένα suzuki swift 5ετιας και με τα υπόλοιπα λεφτά , χτυπά ενα GSXR 1000 να βγάζεις τα γούστα σου

Κρατάω lanos και παίρνω 1000 αρι αλλά το κρυω ?

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, APPLEGEEK είπε

Κρατάω lanos και παίρνω 1000 αρι αλλά το κρυω ?

Στο κρύο αμάξι , τις καλές μερες μηχανή. 

Στο λέω γιατί ετσι είναι πιο οικονομικό για να κάνεις την τρέλα σου και μάλιστα λίγα αμάξια μπορούν να συγκριθούν με 1000αρι supersport στην ταχύτητα. 

Εάν τώρα δε θες καθόλου κρύο και φοβάσαι τις μηχανές ή τέλος πάντων δε σε ψήνει, δες προς κάνα st η i20 sport κτλ. Επίσης κάνα καλό ΜΧ5 εάν βρεις θα ήταν κομπλέ

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, PiLoT-ChM είπε

Στο κρύο αμάξι , τις καλές μερες μηχανή. 

Στο λέω γιατί ετσι είναι πιο οικονομικό για να κάνεις την τρέλα σου και μάλιστα λίγα αμάξια μπορούν να συγκριθούν με 1000αρι supersport στην ταχύτητα. 

Εάν τώρα δε θες καθόλου κρύο και φοβάσαι τις μηχανές ή τέλος πάντων δε σε ψήνει, δες προς κάνα st η i20 sport κτλ. Επίσης κάνα καλό ΜΧ5 εάν βρεις θα ήταν κομπλέ

Ford focus st γαμαει ωραίο όχημα φίλε 

Δημοσ.
Μόλις τώρα, nikos2004dj είπε

A3 1800TFSI το εχεις σκεφτει ? μιας κ θελει κατι γρηγορο ..

Πόσο πάνε ? Έχω 5000 κασέρι και 8000 δόσεις αλλά προτιμώ δόσεις 

Δημοσ.
7 ώρες πριν, APPLEGEEK είπε

Χαχαχααχαχααα σωστά τα λες :) αλλα όσα δεν φτάνει η αλεπού 🦊🦊

Καλά τα λεφτά που βγάζεις, μπράβο σου και μαγκιά σου (trollol), αυτό που δε μπορώ να χωνέψω με τίποτα είναι ότι είσαι πιο πάνω rank από μένα.

Δηλαδή αυτές οι τρύπες του insomnia και του Invision Community είναι περισσότερες απ' όλο το Emmental της Ελβετίας. Άλλα ντ' άλλα της Παρασκευής το γάλα ως συνήθως.

• Like 1
Δημοσ.
15 λεπτά πριν, phanispal είπε

Καλά τα λεφτά που βγάζεις, μπράβο σου και μαγκιά σου (trollol), αυτό που δε μπορώ να χωνέψω με τίποτα είναι ότι είσαι πιο πάνω rank από μένα.

Δηλαδή αυτές οι τρύπες του insomnia και του Invision Community είναι περισσότερες απ' όλο το Emmental της Ελβετίας. Άλλα ντ' άλλα της Παρασκευής το γάλα ως συνήθως.

Φίλε μου , άκου να δεις. Και 10.000 ευρώ να έβγαζα ανα μήνα δεν αρκούν εάν δεν έχεις Περουσια . Όσα βγάζεις ξοδεύεις νόμος...

Δημοσ.
50 λεπτά πριν, APPLEGEEK είπε

Φίλε μου , άκου να δεις. Και 10.000 ευρώ να έβγαζα ανα μήνα δεν αρκούν εάν δεν έχεις Περουσια . Όσα βγάζεις ξοδεύεις νόμος...

Λοιπόν "Περουσία" κάνεις αν φλεξάρεις, οπότε είσαι σε καλό δρόμο μην αγχώνεσαι. 

Επίσης νόμος 2, ποτέ μην αγοράζεις με ρευστό (απόθεμα) πάντα με δόσεις. 

Νόμος 3 μην πληρώνεις τις δόσεις στην ώρα τους πάντα με μικρή καθυστέρηση, τι είμαστε τίποτα Πλεμπέοι, άσε και κανένα τόκο υπερημερίας στα φτωχαδάκια στις τράπεζες.

Δημοσ.
13 λεπτά πριν, armagedwnn είπε

Λοιπόν "Περουσία" κάνεις αν φλεξάρεις, οπότε είσαι σε καλό δρόμο μην αγχώνεσαι. 

Επίσης νόμος 2, ποτέ μην αγοράζεις με ρευστό (απόθεμα) πάντα με δόσεις. 

Νόμος 3 μην πληρώνεις τις δόσεις στην ώρα τους πάντα με μικρή καθυστέρηση, τι είμαστε τίποτα Πλεμπέοι, άσε και κανένα τόκο υπερημερίας στα φτωχαδάκια στις τράπεζες.

System manipulation

16 λεπτά πριν, NT1G είπε

Καλά νόμος δεν είναι, εσύ είσαι σπάταλος.

Οντος και μου αρέσει η ζωή μου 

Δημοσ.
Στις 19/1/2022 στις 6:43 ΜΜ, APPLEGEEK είπε

Πόσο πάνε ? Έχω 5000 κασέρι και 8000 δόσεις αλλά προτιμώ δόσεις 

νομιζω οτι 8-10 θα βρεις καποιο προσεγμενο ,ειδικα αν δε βιαζεσαι !

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...