Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 45
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Έρχεται με σοφερ σπίτι.

Πλάκα κάνω, πας και την παίρνεις επιτόπου, δεν είναι λογαριασμός να έρθει με ταχυδρομείο.

Δημοσ.

Νομίζω όλη η δουλειά γίνεται την ίδια στιγμή. Δηλαδή δεν κάνεις αίτηση και σε φωνάζουν μετά από μέρες. Είχα βγάλει πριν 4-5 χρόνια λόγω φθοράς και το μόνο που ήθελε ήταν φωτογραφίες, ίσως και κάποιο μικρό παράβολο και κάποιο δικαιολογητικό για την κατοικία που δεν κοίταξαν. Έβγαλα επί τόπου σε κάνα 20λεπτο. Αλλά εγώ παίζει να είχα και 15ετία. Τώρα αν πας με 3 χρόνων ταυτότητα και φθορά δεν ξέρω τι παίζει. Πάντως δεν χρειάζεσαι μάρτυρες (με λογική φθορά εννοείται).

Δημοσ.

@Silverage  εχει και σοφερ θηλυκο?

τουμπανο την πηρα σε 5.

η γραφειοκρατια δεν υπαρχει,

ηδη πηγα εφορια κ το εφτιαξα

αυριο eurobank

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Την παιρνεις αμεσως .Ενα παραβολο, φωτογαρφιες και ενα μαρτυρα θελει .

Αν δηλωσεις κλοπη δεν εχει παραβολο αλλα πρεπει να κανεις  μηνυση κατ αγνωστου οτι την εκλεψαν οποτε δεν συμφερει 

Η εφορια ενημερωνεται αμεσα για την αλλαγη σε 2 μερες αυτοματα .

Επεξ/σία από Γιάννης Platano
  • Like 1
Δημοσ.
5 ώρες πριν, Γιάννης Platano είπε

Αν δηλωσεις κλοπη δεν εχει παραβολο αλλα πρεπει να κανεις  μηνυση κατ αγνωστου οτι την εκλεψαν οποτε δεν συμφερει 

Γιατί δεν συμφέρει? Δωρεάν είναι.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Nabuko είπε

Γιατί δεν συμφέρει? Δωρεάν είναι.

Δεν ξερω αν ειναι δωρεαν αλλα πρεπει να πας σε ΑΤ εκει που πιθανολογις οτι στην εκλεψαν.Αυτα μου ειχαν πει πριν 2 χρονια που την αλλαξα .

Δημοσ.
10 λεπτά πριν, Γιάννης Platano είπε

Δεν ξερω αν ειναι δωρεαν αλλα πρεπει να πας σε ΑΤ εκει που πιθανολογις οτι στην εκλεψαν.

Δωρεάν είναι. 

Δεν πας σε ΑΤ αλλά σε ΤΑ.

Σε όποιο τμήμα θες εσύ πας, αλλά για δική σου ευκολία και των αστυνομικών, συνήθως προτείνεται αυτό που σου είπαν.

Δημοσ.

Βγαίνει αμέσως διαβάζω, ενώ πρόσφατα κάποιος γείτονας μου έλεγε πως την έχασε, πήγε στο ΑΤ και του είπανε "3 μήνες για να βγεί".

Τι δούλεμα ήταν αυτό; (για την ιστορία, τελικά κάποιος την βρήκε και την παρέδωσε σε ΑΤ)

Δημοσ.
Στις 2/3/2022 στις 8:19 ΠΜ, Γιάννης Platano είπε

Η εφορια ενημερωνεται αμεσα για την αλλαγη σε 2 μερες αυτοματα .

Πως γίνεται να ενημερώνεται και άμεσα και σε 2 μέρες;

Δημοσ.
3 ώρες πριν, gokuthelegend είπε

Πως γίνεται να ενημερώνεται και άμεσα και σε 2 μέρες;

Στην Ελλάδα το άμεσα τόσο καιρό παίρνει.

Ιν άδερ νιουζ, πώς έτυχε και κοίταξα στο σάιτ της αστυνομίας, και βλέπω ότι οι ταυτότητες έχουν ισχύ 15ετίας (ιδέα δεν είχα). Λέω ένα "ωχ", καθώς φέτος συμπληρώνεται 15ετία για 'μένα και μετά λέω να τσεκάρω της γυναίκας, και βλέπω ότι η 15ετία της δικιάς της συμπληρώθηκε τον Νοέμβρη. Κι επειδή καταργήθηκαν και τα τραπεζικά βιβλιάρια πια και ό,τι δουλειά είναι να κάνεις σε κατάστημα την κάνεις με ταυτότητα, παίρνω μια την Εθνική να ρωτήσω τί θα γίνει αν σκάσω με ταυτότητα πέραν της 15ετίας και η υπάλληλος μου είπε "όλα καλά, αφού δεν έχει σαν έγγραφο ημερομμηνία λήξης". πρακτικά κατάλαβα ότι ΔΕΝ ελέγχουν στις τράπεζες τις ταυτότητες για "15ετία" (προφανώς διότι δεν έχουν τάτοια γραμμή από τα κεντρικά τους).

Και η ερώτηση : έχει κανείς οποιαδήποτε άλλη περίπτωση που να του βάλανε χέρι σε κάποια υπηρεσία, για "ληγμένη ταυτότητα".....;

Δημοσ.
6 ώρες πριν, washcloud είπε

Και η ερώτηση : έχει κανείς οποιαδήποτε άλλη περίπτωση που να του βάλανε χέρι σε κάποια υπηρεσία, για "ληγμένη ταυτότητα".....;

Γνώμη μου (χωρις να είμαι σίγουρος) εαν εχει τα στοιχεία και στα Ελληνικά και Λατινικά δεν θα εχεις πρόβλημα... δηλαδη μην είναι ντίπ παλιά (μονο με Ελληνικά)

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Στην Ελλάδα το άμεσα τόσο καιρό παίρνει.

Σωστή παρατήρηση, δεν το είχα σκεφτεί έτσι.

Ιν άδερ νιουζ, πώς έτυχε και κοίταξα στο σάιτ της αστυνομίας, και βλέπω ότι οι ταυτότητες έχουν ισχύ 15ετίας (ιδέα δεν είχα).

Εγώ έχω την ταυτότητα από το 2002, 20 χρόνια δηλαδή. Στην φωτογραφία είμαι 15 χρονών. Έχω πάει σε τράπεζες, δημόσιες υπηρεσίες (ΚΕΠ, ΟΑΕΔ, εφορία, δευτεροβάθμια), κανείς δεν μου είπε ποτέ τίποτα τα τελευταία 5 χρόνια. Ισχύουν όντως τα 15 χρόνια, αλλά μάλλον δεν τους δίνουν και πολύ σημασία.

Επεξ/σία από gokuthelegend
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
15 ώρες πριν, washcloud είπε

Για την έκδοση διαβατηρίου, αν έχουν περάσει 15 χρόνια από την έκδοση της ταυτότητας δεν σου βάζουν χέρι, απλά δεν σου βγάζουν διαβατήριο

Επεξ/σία από Joshua21
  • Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...