user2163 Δημοσ. 16 Απριλίου 2024 Δημοσ. 16 Απριλίου 2024 Εμένα μια χαρά μου το βγάζει 2 minutes ago, Nabuko said: Μάλλον σε μπλόκαρε Μάλλον αυτό έγινε
TSUKI Δημοσ. 16 Απριλίου 2024 Δημοσ. 16 Απριλίου 2024 6 λεπτά πριν, Arkin είπε Πιο ειναι το νεο facebook του? Αυτο που ειχε βγαζει μη διαθεσιμο https://www.facebook.com/thanos.peri/ το λινκ που παραθέτεις λειτουργεί κανονικότατα και σε πάει στο προσωπικό προφιλ του.Πριν απο 2 ώρες του έγραψε κάποιος το εξής ως σχόλιο σε μια φωτογραφία του Καλησπέρα σας... Πέρασαν 45 ημέρες από την παραγγελία μου και έκτοτε έχουν μεσολαβήσει πολλά γεγονότα που αφορούν στην εταιρία σας. Ενημερώστε με αν προτίθεστε να παραδώσετε το προϊόν. Αν έως την Παρασκευή (19/04) δεν λάβω απάντηση για άμεση παράδοση του προϊόντος, θα το εκλάβω ως αρνητική απάντηση και θα αναγκαστώ να προχωρήσω σε ένδικα μέσα, με αγωγή και μήνυση εναντίον σας με τη διαδικασία του αυτοφώρου και ταυτόχρονα θα κινήσω τη διαδικασία εισαγγελικής παρέμβασης για εσάς και την εταιρία σας. Αναμένω (τηλ. επικοινωνίας.....)
Arkin Δημοσ. 16 Απριλίου 2024 Δημοσ. 16 Απριλίου 2024 (επεξεργασμένο) 8 λεπτά πριν, Nabuko είπε Μάλλον σε μπλόκαρε 6 λεπτά πριν, user2163 είπε Εμένα μια χαρά μου το βγάζει Μάλλον αυτό έγινε Δεν εχω ρε παιδια facebook απλα στη σελιδα μπαινω χωρις λογαριασμο. Εμπαινε κανονικα εδειχνε τα παντα πριν καποιες μερες. Και ιδιωτικο να ειναι το προφιλ δεν φαινεται κανονικα το προφιλ φωτο κτλ? Επεξ/σία 16 Απριλίου 2024 από Arkin
elkat Δημοσ. 16 Απριλίου 2024 Δημοσ. 16 Απριλίου 2024 Όσο σκέφτομαι ότι ο μπουχέσας διαβάζει ό,τι γράφεται εδώ και ίσως διασκεδάζει, φουρκίζομαι... Καλά ξεμπερδέματα, παιδιά, δεν μπορεί να γλιτώσει έτσι απλά ο απατεώνας.
Getta Robo Δημοσ. 16 Απριλίου 2024 Δημοσ. 16 Απριλίου 2024 1 hour ago, Arkin said: Δεν εχω ρε παιδια facebook απλα στη σελιδα μπαινω χωρις λογαριασμο. Εμπαινε κανονικα εδειχνε τα παντα πριν καποιες μερες. Και ιδιωτικο να ειναι το προφιλ δεν φαινεται κανονικα το προφιλ φωτο κτλ? Εχει περιορισει το λογαριασμο του σε τριτους αν δεν εισαι συνδεμενος στο FB, και εχει κλεισει το instagram του. Ξαναπιασε ομως δουλεια με την αλλη του σελιδα, το Larisaeventsgr Ηταν ανενεργη απο της 15/05/2023 και πλεον ενεργη απο της 11/04/2024 1
stef157 Δημοσ. 17 Απριλίου 2024 Δημοσ. 17 Απριλίου 2024 Εγώ μια απορία έχω. Όλοι αυτοί που έχετε αγοράσει από το συγκεκριμένο κατάστημα τι ακριβώς βρήκατε και πέσατε όλοι μαζί; Καλύτερες τιμές; Υποψιάζομαι ότι όλοι πήγατε για iPhone φθηνότερο και βγήκατε κουρεμένοι.
user2163 Δημοσ. 17 Απριλίου 2024 Δημοσ. 17 Απριλίου 2024 15 minutes ago, stef157 said: Εγώ μια απορία έχω. Όλοι αυτοί που έχετε αγοράσει από το συγκεκριμένο κατάστημα τι ακριβώς βρήκατε και πέσατε όλοι μαζί; Καλύτερες τιμές; Υποψιάζομαι ότι όλοι πήγατε για iPhone φθηνότερο και βγήκατε κουρεμένοι. Τιμές προφανώς, κατάστημα νόμιμο είναι γιατί να μην το εμπιστευτείς, εδώ φαίνεται και η αδυναμία του κράτους και των υπηρεσιών γενικότερα 3
stef157 Δημοσ. 17 Απριλίου 2024 Δημοσ. 17 Απριλίου 2024 1 λεπτό πριν, user2163 είπε Τιμές προφανώς, κατάστημα νόμιμο είναι γιατί να μην το εμπιστευτείς, εδώ φαίνεται και η αδυναμία του κράτους και των υπηρεσιών γενικότερα Το ότι είναι νόμιμο δεν σημαίνει ότι θα είναι εντάξει και σε αυτά που υπόσχεται. Δεν είναι η πρώτη φορά που το έχουμε δει σε eshop. Αλλά αναρωτιέμαι όταν βλέπεις διαφορές σε τιμές 100€ και 200€ σε σχέση με άλλα καταστήματα, δεν υποψιάζεσαι ότι κάτι γίνετε;
Panagiotis 05 Δημοσ. 17 Απριλίου 2024 Δημοσ. 17 Απριλίου 2024 όχι μόνο χαμηλές τιμές, αλλά και μη ασφαλείς τρόπους πληρωμής καθώς και μη άμεση διαθεσιμότητα προϊόντων. είναι πολλά τα καμπανάκια.
nat10 Δημοσ. 17 Απριλίου 2024 Δημοσ. 17 Απριλίου 2024 14 λεπτά πριν, stef157 είπε Το ότι είναι νόμιμο δεν σημαίνει ότι θα είναι εντάξει και σε αυτά που υπόσχεται. Δεν είναι η πρώτη φορά που το έχουμε δει σε eshop. Αλλά αναρωτιέμαι όταν βλέπεις διαφορές σε τιμές 100€ και 200€ σε σχέση με άλλα καταστήματα, δεν υποψιάζεσαι ότι κάτι γίνετε; Οι τιμές καπέλο που έχουν οι αλυσίδες είναι γτ έχουν το προσωπικό, τα καταστήματα αλλά κ επειδή θέλουν να βγάλουν το συγκεκριμένο κέρδος ακόμη.. Ενώ ένα μικρό κατάστημα χωρίς τα έξοδα που προ είπα πιο πάνω, μπορεί να το έχει 100-200€ πιο κάτω την τιμή..δεν είναι κάτι το παράλογο κ μη ρεαλιστικό (ασχέτως ότι δεν πήραμε τα κινητά απο τον τύπο) πριν 6-12 μήνες, τα έστελνε τα κινητά με καθυστέρηση 10 ημερών από τις κριτικές που διάβαζα στο Google.. Τώρα τους 4 μήνες χάθηκε η μπάλα με τον όγκο παραγγελιών κ αντί να σταματήσει να παίρνει παραγγελίες για να εξυπηρετεί τα υπόλοιπα άτομα..τα άφηνε έτσι(δεν ξέρω αν το έκανε επίτηδες ή ήταν λόγω του όγκου παραγγελιών) Εννοείται πως σε καμία περίπτωση δεν τον δικαιολογω τον μπαγλαμα....βλέπω τα άτομα που δεν έχουν πάει τις παραγγελίες τους να είναι 1.000 στάνταρ 8 λεπτά πριν, Panagiotis 05 είπε όχι μόνο χαμηλές τιμές, αλλά και μη ασφαλείς τρόπους πληρωμής καθώς και μη άμεση διαθεσιμότητα προϊόντων. είναι πολλά τα καμπανάκια. Όταν λες μη ασφαλής τρόπος εννοείς που δεν είχε PayPal κ αντικαταβολή; με PayPal να σου πω την αλήθεια μόνο 1 φορά είχα κάνει αγορά, τις υπόλοιπες πάντα με κάρτα..κ αντικαταβολή 3 φορές έχω κάνει όλο κ όλο.. Η αγορά με κάρτα σε προστατεύει, όπως κ έγινε στην περίπτωση μας, που πήραμε τα χρήματα με την αμφισβήτηση συναλλαγής
stef157 Δημοσ. 17 Απριλίου 2024 Δημοσ. 17 Απριλίου 2024 2 λεπτά πριν, nat10 είπε Οι τιμές καπέλο που έχουν οι αλυσίδες είναι γτ έχουν το προσωπικό, τα καταστήματα αλλά κ επειδή θέλουν να βγάλουν το συγκεκριμένο κέρδος ακόμη.. Ενώ ένα μικρό κατάστημα χωρίς τα έξοδα που προ είπα πιο πάνω, μπορεί να το έχει 100-200€ πιο κάτω την τιμή..δεν είναι κάτι το παράλογο κ μη ρεαλιστικό (ασχέτως ότι δεν πήραμε τα κινητά απο τον τύπο) πριν 6-12 μήνες, τα έστελνε τα κινητά με καθυστέρηση 10 ημερών από τις κριτικές που διάβαζα στο Google.. Τώρα τους 4 μήνες χάθηκε η μπάλα με τον όγκο παραγγελιών κ αντί να σταματήσει να παίρνει παραγγελίες για να εξυπηρετεί τα υπόλοιπα άτομα..τα άφηνε έτσι(δεν ξέρω αν το έκανε επίτηδες ή ήταν λόγω του όγκου παραγγελιών) Εννοείται πως σε καμία περίπτωση δεν τον δικαιολογω τον μπαγλαμα....βλέπω τα άτομα που δεν έχουν πάει τις παραγγελίες τους να είναι 1.000 στάνταρ Δεν μίλησα σύγκριση τιμών με μεγάλα καταστήματα αλλά με μικρά eshops. Ειδικά σε iPhone οι τιμές είναι ψιλο φιξ. Δεν μπορείς να έχεις μεγάλη διαφορά παρα μόνο με την επιλογή της αποφορολόγησης.
dj_aggelos Δημοσ. 17 Απριλίου 2024 Δημοσ. 17 Απριλίου 2024 Εγώ πάντως πιστεύω και χωρίς να θέλω να γίνω ο κακός της παρέας ότι το 90% των αγοραστών ξέρανε ότι αγοράζουνε με ρίσκο και απλά πιστέψανε ότι ίσως είναι από τους τυχερούς που προλάβουν και παραλάβουν το προϊόν τους. Δεν είναι η πρώτη φορά που ακούμε για καταστήματα με τόσο χαμηλές τιμές που τελικά βαράνε κανόνι και αποκλείεται όλη αυτή οι αγοραστές να μην είχαν υποψιαστεί κάτι ή να μην είχανε ακούσει κάποιου οδούς τέτοιο σκηνικό. 1
james9tito Δημοσ. 17 Απριλίου 2024 Δημοσ. 17 Απριλίου 2024 (επεξεργασμένο) Δεν αντεχω θα το πω μιας και ειναι το 1000στο θεμα με τετοιο καταστημα που δαγκωσε αφελεις καταναλωτες. 86 σελιδες μετα εχουμε καταληξει οτι φταιει: O απατεωνας που σας εξαπατησε Οι τραπεζες που δεν κανουν τιποτα για να προστατευσουν τους καταναλωτες Το υπουργειο που δεν κανει τιποτα για να προστατευσουν τους καταναλωτες "Καποιοι ισχυροι" που του κανουν πλατες και δεν τον αγγιζει τιποτα Το best price που δεν φροντισε να προστατευσει τους καταναλωτες Οι πλατφορμες που του επιτρεπουν να ανοιγει πολλαπλα site με αλλο ονομα Η αστυνομια που δεν του εχει περασει ακομα βραχιολακια Οι εισαγγελεις που βαζουν στη φυλακη μικροοφειλετες αλλα κατι τετοιους τους αφηνουν και κυκλοφορουν Η πραγματικοτητα ειναι οτι οσο υπαρχουν κοροιδα θα υπαρχουν απατεωνες. Οχι δεν ειμαι εγω ο εξυπνος προφανως την εχω πατησει και εγω οχι με τον ιδιο τροπο αλλα σαν καταναλωτης την εχω πατησει. Απλα εγω ειπα "ειμαι μ@@@ς με πιασανε κωτσο" και προσπαθησα να ενημερωθω για να μην την ξαναπατησω. Μακαρι να παρετε ολοι πισω τα λεφτα σας. Επεξ/σία 17 Απριλίου 2024 από james9tito 1 1 1
user2163 Δημοσ. 17 Απριλίου 2024 Δημοσ. 17 Απριλίου 2024 Συμφωνώ αλλά δεν θα έπρεπε ο πολίτης να έχει την ευθύνη σε ένα νόμιμο μαγαζί αν εξαπατηθεί, ο άνθρωπος αυτός είναι ακόμη έξω και κυκλοφορεί και βγάζει η αστυνομία κάτι δελτία για κάτι συλλήψεις πειρατικών καναλιών και άλλες τέτοιες βλακείες και εδώ που από ότι φαίνεται έχει εξαπατηθεί χιλιάδες κόσμος δεν κάνει τίποτα. 6 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις