sphinxgr Δημοσ. 1 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2022 1 ώρα πριν, valadsk είπε βασικά το σπίτι δεν έχει κανένα πρόβλημα είναι ολοκαίνουργιο και ζήσαμε μέσα 3 χρόνια μόνο και πάλι όταν είμασταν μεγάλα παιδιά εγώ και η αδερφή μου. απλά δεν έχει θέρμανση, (έχει καλοριφέρ σαν σωματα και μόνο αλλα η πολυκατοικία έβγαλε τον καυστήρα αερίου επειδή δεν πλήρωνε κανένας). αλλά υπάρχουν προσημείωση υποθήκης μετά το παρακαταθηκών σε alpha και eurobank για 2 πιστωτικές + κάποιες οφειλές στην εφορία και φοβάμαι να το νοικιάσω μην βγει σε πληστηριασμό. και σκέφθηκα να το σκοτώσω, έτσι ώστε αν βγει να τους δώσω τα λεφτά πίσω. εύκολα βρίσκεις 2000 παρά 4.000 +++ . από την άλλη το παακατεθηκων εξοφλείται κανονικά μέσω της σύνταξης της μάνας και έχει για άλλα 30 χρόνια υποθήκη σε αυτό. γενικως δεν ξερω τι να κανω. Δεν ξέρω, αλλά δεν γίνεται να του πουλήσετε και να εξοφλείσετε τα χρέη!?!
Joshua21 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2022 5 λεπτά πριν, sphinxgr είπε Δεν ξέρω, αλλά δεν γίνεται να του πουλήσετε και να εξοφλείσετε τα χρέη!?! Με τη σειρά που περιγράφεις, σίγουρα όχι.
valadsk Δημοσ. 1 Αυγούστου 2022 Μέλος Δημοσ. 1 Αυγούστου 2022 (επεξεργασμένο) 27 λεπτά πριν, sphinxgr είπε Δεν ξέρω, αλλά δεν γίνεται να του πουλήσετε και να εξοφλείσετε τα χρέη!?! όχι τα έχουμε ψάξει όλα αυτά. για να το πουλησουμε πρέπει να εξοφληθούν οι πιστωτικες που δεν υπαρχει μια και στη περιπτωση που δεχθει το παρακαταθηκων . οι πιστωτικες δεν το βγαζουν σε πληστηριασμο, γιατι ο δικηγόρος μας ειπε ότι αν το βγαλουν τα περισσοτερα χρηματα θα τα παρει το παρακατεθηκων και οι υπόλοιπες δεν θα ικανοποιηθουν για αυτό δεν το βγαζουν. αλλα το παρακατεθηκων εξοφλείται κανονικα με παρακρατηση απο τη συνταξη. το πηραμε με 1900 ευρω το μηνα μισθο που ειχε η μανα οταν δουλευε με τα εξτρα της και τωρα η συνταξη αφαιρώντας το δανειο ειναι στα 500 ευρώ. Επεξ/σία 1 Αυγούστου 2022 από valadsk
paylidis Δημοσ. 1 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2022 13 λεπτά πριν, valadsk είπε όχι τα έχουμε ψάξει όλα αυτά. για να το πουλησουμε πρέπει να εξοφληθούν οι πιστωτικες που δεν υπαρχει μια και στη περιπτωση που δεχθει το παρακαταθηκων . οι πιστωτικες δεν το βγαζουν σε πληστηριασμο, γιατι ο δικηγόρος μας ειπε ότι αν το βγαλουν τα περισσοτερα χρηματα θα τα παρει το παρακατεθηκων και οι υπόλοιπες δεν θα ικανοποιηθουν για αυτό δεν το βγαζουν. αλλα το παρακατεθηκων εξοφλείται κανονικα με παρακρατηση απο τη συνταξη. το πηραμε με 1900 ευρω το μηνα μισθο που ειχε η μανα οταν δουλευε με τα εξτρα της και τωρα η συνταξη αφαιρώντας το δανειο ειναι στα 500 ευρώ. Για εμενα νοικιασε το όσο αξιζει και κανε μια ρυθμιση με τις καρτες, ισως και κάποιο κουρεμα, με σκοπό να πληρώνονται απο τα εσοδα των ενοικίων... 2
SilentVoice Δημοσ. 1 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2022 14 λεπτά πριν, valadsk είπε όχι τα έχουμε ψάξει όλα αυτά. για να το πουλησουμε πρέπει να εξοφληθούν οι πιστωτικες που δεν υπαρχει μια και στη περιπτωση που δεχθει το παρακαταθηκων . οι πιστωτικες δεν το βγαζουν σε πληστηριασμο, γιατι ο δικηγόρος μας ειπε ότι αν το βγαλουν τα περισσοτερα χρηματα θα τα παρει το παρακατεθηκων και οι υπόλοιπες δεν θα ικανοποιηθουν για αυτό δεν το βγαζουν. αλλα το παρακατεθηκων εξοφλείται κανονικα με παρακρατηση απο τη συνταξη. το πηραμε με 1900 ευρω το μηνα μισθο που ειχε η μανα οταν δουλευε με τα εξτρα της και τωρα η συνταξη αφαιρώντας το δανειο ειναι στα 500 ευρώ. Δοκίμασε να το βάλεις 400, θεωρώ πως τα αξίζει, ειδικά σε λίγες ημέρες θα ψάχνουν όλοι οι φοιτητές σπίτια. Αν δεν βρεις κάποιον μέχρι Σεπτεμβριο, τότε σκοτωσε το στα 200. Το πιθανότερο όμως να βρεις. Επίσης τα 400 είναι ενδεικτικά και αν βρεις καλό άνθρωπο, το ρίχνεις και παρακάτω.
korakios Δημοσ. 1 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2022 (επεξεργασμένο) delete Επεξ/σία 1 Αυγούστου 2022 από korakios
RestartChange Δημοσ. 1 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2022 Ναι φίλε δοκίμασε να το βάλεις 400 ίσως και 500 γιατί τόσο είναι η μόδα πλέον στην Ελλάδα του 12.1% πληθωρισμού και αν τα πάρεις ποτέ σφύρα μου κλέφτικα... Χωρίς θέρμανση ή μόνο με ηλεκτρικό ο άλλος το σκέφτεται γιατί εκεί που έχει πάει η τιμή της κιλοβατώρας θα βγάζει δύσκολους χειμώνες. Νοίκιασε το τόσο όσο να είσαι σίγουρος ότι θα παίρνεις τα χρήματα χωρίς καθυστερήσεις και προβλήματα. Οι περισσότεροι ξεχνάνε ότι το πιο συμφέρων για τους εκμισθωτές είναι να έχουν σταθερούς ενοικιαστές γιατί ισοδυναμεί με σταθερό εισόδημα. Νοικιάζω ένα σπίτι στο Βύρωνα 68τμ 300 ευρώ και οι ανθρώποι που έχω μέσα για σχεδόν πάνω από μια πενταετία δεν μου έχουν καθυστερήσει μίσθωμα ούτε δευτερόλεπτο. Σχεδόν όλοι οι γνωστοί μου λένε ότι μπορώ άνετα να το βάλω στα 400 ευρώ στις μέρες μας. Και το ξαναγράφω επειδή τα έχω ξαναζήσει στο παρελθόν, το θέμα είναι παίρνεις τα χρήματα και να μένουν μέσα για χρόνια, για να μην χρειάζεται κάθε 2-3 χρόνια βαψίματα συν ο χρόνος που θα μένει ξενοίκιαστο. Σκεφτείτε το και πράξτε ανάλογα. 3
The_Judas Δημοσ. 1 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2022 άσε στην άκρη τους μεσίτες και βρες μονος σου ενοικιαστή με 200-300. θα βοηθήσεις και έναν συνάνθρωπό σου και θα γλιτώσεις τα μεσιτικά έξοδα. οι μεσίτες πάντα φουσκώνουν τις τιμές. εγώ γνωρίζω πολύ κόσμο που βρίσκει σπίτια πολύ φθηνότερα απο αυτά που δηλώνουν επίσημα οι μεσίτες (και καλά 400-600 για φοιτητικο σπίτι). ποιος δίνει τέτοια ποσά; 2
Pare50 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2022 8 ώρες πριν, valadsk είπε Αλλά υπάρχουν προσημείωση υποθήκης μετά το παρακαταθηκών σε alpha και eurobank για 2 πιστωτικές + κάποιες οφειλές στην εφορία και φοβάμαι να το νοικιάσω μην βγει σε πληστηριασμό. και σκέφθηκα να το σκοτώσω, έτσι ώστε αν βγει να τους δώσω τα λεφτά πίσω. εύκολα βρίσκεις 2000 παρά 4.000 +++ . από την άλλη το παακατεθηκων εξοφλείται κανονικά μέσω της σύνταξης της μάνας και έχει για άλλα 30 χρόνια υποθήκη σε αυτό. γενικως δεν ξερω τι να κανω. Να το νοικιάσεις στην πραγματική αξία, κρίμα είναι να το δώσεις φτηνότερα λόγω της προσημείωσης, διότι δεν ισχύει αυτό που λες. Δηλαδή, ακόμα και αν εκπλειστηριαστεί δεν επιστρέφεις χρήματα, απλώς θα εισπράττει τα ενοίκια ο νέος ιδιοκτήτης από την ημέρα που θα το αποκτήσει. Μην ασχοληθείς με υπεκμισθώσεις. 1
michael92 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2022 20 ώρες πριν, SilentVoice είπε Δοκίμασε να το βάλεις 400, θεωρώ πως τα αξίζει, ειδικά σε λίγες ημέρες θα ψάχνουν όλοι οι φοιτητές σπίτια. Αν δεν βρεις κάποιον μέχρι Σεπτεμβριο, τότε σκοτωσε το στα 200. Το πιθανότερο όμως να βρεις. Επίσης τα 400 είναι ενδεικτικά και αν βρεις καλό άνθρωπο, το ρίχνεις και παρακάτω. Ο δήμος Βόλου είχε μεγάλη μείωση πληθυσμού, συγκεκριμένα από 144.449 κατοίκους το 2011, 138.865 κατοίκους το 2021. 200€ συμφωνώ είναι σκότωμα για σπίτι 10ετίας όπου και αν είναι, αλλά με 400€ θα του μείνει άδειο εκτός και αν είναι σε πολύ καλή τοποθεσία. Ας το βάλει 300€ για αρχή και αν δε νοικιαστεί τότε να ρίξει την τιμή. 20 ώρες πριν, RestartChange είπε Νοικιάζω ένα σπίτι στο Βύρωνα 68τμ 300 ευρώ και οι ανθρώποι που έχω μέσα για σχεδόν πάνω από μια πενταετία δεν μου έχουν καθυστερήσει μίσθωμα ούτε δευτερόλεπτο. Σχεδόν όλοι οι γνωστοί μου λένε ότι μπορώ άνετα να το βάλω στα 400 ευρώ στις μέρες μας. Και το ξαναγράφω επειδή τα έχω ξαναζήσει στο παρελθόν, το θέμα είναι παίρνεις τα χρήματα και να μένουν μέσα για χρόνια, για να μην χρειάζεται κάθε 2-3 χρόνια βαψίματα συν ο χρόνος που θα μένει ξενοίκιαστο. Σκεφτείτε το και πράξτε ανάλογα. Νομίζω κάνεις πολύ καλά. Είναι πολύ συχνό αρκετοί ιδιοκτήτες να καβαλάνε το καλάμι και να υπερεκτιμούν την περιουσία τους. Ακόμα και στην Αττική που είχε μικρή μείωση πληθυσμού (-0.9%), υπάρχει φυγή από συγκεκριμένες περιοχές. Χαρακτηριστικό παράδειγμα ο δήμος Περιστερίου. Σχεδόν 8000 λιγότεροι κάτοικοι και παρόλα αυτά πολλοί ζητάνε 500/600€ ενοίκιο για παλιά διαμερίσματα. Παρόμοια η κατάσταση και στο Αιγάλεω. 1
tigergreg Δημοσ. 2 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2022 (επεξεργασμένο) Στις 1/8/2022 στις 2:35 ΜΜ, RestartChange είπε Ναι φίλε δοκίμασε να το βάλεις 400 ίσως και 500 γιατί τόσο είναι η μόδα πλέον στην Ελλάδα του 12.1% πληθωρισμού 500??? Mα τι λες φιλε μου....με 500 σου νοικιαζω την βιλα μου 142m στο σουνιο πανω στο κυμα....🤣😍😂 Ρωτηστε και κανεναν που να ξερει....🤩 Επεξ/σία 2 Αυγούστου 2022 από tigergreg 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα