Προς το περιεχόμενο

TV Season 2022-2023

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Citadel - 1.01-1.02

Αρκετα καλα τα δυο πρωτα,

Spoiler

εχουν την ιντριγκα και το τα μυστικα που αρμοζουν σε τετοιες σειρες +καποιο εξτρα δραμα λογω της καταστασης που βρισκονται οι της Citadel.
Στα μειον η ευκολια που πηραν πισω τη βαλιτσα με τους κωδικους και τα μυστικα τους και η διαρκεια του 2ου επισοδειου,34' λεπτα.Τι εγινε ρε παιδια Mandalorian την ειδατε?

Επεξ/σία από johny f
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 28/4/2023 στις 5:53 ΜΜ, johny f είπε

Citadel - 1.01-1.02

Αρκετα καλα τα δυο πρωτα,

Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου

εχουν την ιντριγκα και το τα μυστικα που αρμοζουν σε τετοιες σειρες +καποιο εξτρα δραμα λογω της καταστασης που βρισκονται οι της Citadel.
Στα μειον η ευκολια που πηραν πισω τη βαλιτσα με τους κωδικους και τα μυστικα τους και η διαρκεια του 2ου επισοδειου,34' λεπτα.Τι εγινε ρε παιδια Mandalorian την ειδατε?

Εξαιρετικός Stanley Tucci!

Επεξ/σία από Musclemar
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

BFatal attraction 2023 https://www.imdb.com/title/tt14351748/?ref_=nv_sr_srsg_0_tt_7_nm_1_q_fatal 

πρόκειται για ριμπουτ του 87 με τον τζοσουα τζακσον αυτή τη φορά στο ρόλο του Michael 

Η σειρά το πηγαίνει σε μια διαφορετική προσέγγιση ,από Τη κλασική ταινία ,και πέρα από το ερωτικο ψυχολογικό ,έχει και ένα μυστήριο στυλ who did it ?..

Οι πρωταγωνίστρια ωστόσο Δε μπορεί να συγκριθεί με τη Glenn glose  ,απλα πιο όμορφη θα λεγα 

εμενα πάντως το πρώτο Επ με άρεσε ,και παρότι τη βαθμολογία που τις δώσανε στο IMDb,σε κρατάει 

Επεξ/σία από star12
Δημοσ.

Εγώ όταν παρακολουθώ μια ταινία/σειρά, για κάποιο λόγο διακρίνω αμέσως τα ψεγάδια, τις λεγόμενες "κοιλιές" του έργου. Αυτή η μίνι σειρά με άφησε με τις καλύτερες εντυπώσεις. Εκπληκτικό σενάριο, διάλογοι, ερμηνείες!!  

Δείτε τη και με ευχαριστείτε αργότερα που σας την πρότεινα.😊 

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Άλλη μια σειρά αριστούργημα! Εξαιρετικό σενάριο με ανατροπές, εξαιρετικοί ηθοποιοί, εξαιρετικές ερμηνείες. Είναι σειρά κατηγορίας "must see". Θα με θυμηθείτε...😉

Το μόνο μειονέκτημα είναι ότι δεν έχει βγει ακόμη το season 2. Το περιμένω με ανυπομονησία. 

Επεξ/σία από JennyP
  • Like 3
Δημοσ.
Στις 3/5/2023 στις 8:11 ΜΜ, JennyP είπε

Εγώ όταν παρακολουθώ μια ταινία/σειρά, για κάποιο λόγο διακρίνω αμέσως τα ψεγάδια, τις λεγόμενες "κοιλιές" του έργου. Αυτή η μίνι σειρά με άφησε με τις καλύτερες εντυπώσεις. Εκπληκτικό σενάριο, διάλογοι, ερμηνείες!!  

Δείτε τη και με ευχαριστείτε αργότερα που σας την πρότεινα.😊 

Επειδή μου άρεσε αρκετά η αρχική ιδέα το ειδα. Προσωπικα το βρήκα μονότονο από ένα σημείο και μετά και δε μου ταίριαξαν τα πολύ μικρά σε διαρκεια επεισόδια.

Δημοσ.
22 ώρες πριν, john1987 είπε

Επειδή μου άρεσε αρκετά η αρχική ιδέα το ειδα. Προσωπικα το βρήκα μονότονο από ένα σημείο και μετά και δε μου ταίριαξαν τα πολύ μικρά σε διαρκεια επεισόδια.

Θεωρώ ότι αναφέρεσαι στο μονότονο με την έννοια ότι δεν υπήρχε δράση με την κλασσική έννοια. Αυτό ισχύει.

Το έργο όμως είναι πανέξυπνο. Με εξαιρετικά  αριστοτεχνικό τρόπο σκιαγραφόνται ταυτόχρονα οι χαρακτήρες δύο άνθρωπων. Οι δε ερμηνείες οσκαρικές. Ελπίζω σ' αυτό να συμφωνούμε.😊

• Like 1
Δημοσ.
Στις 8/5/2023 στις 10:58 ΜΜ, JennyP είπε

Θεωρώ ότι αναφέρεσαι στο μονότονο με την έννοια ότι δεν υπήρχε δράση με την κλασσική έννοια. Αυτό ισχύει.

Το έργο όμως είναι πανέξυπνο. Με εξαιρετικά  αριστοτεχνικό τρόπο σκιαγραφόνται ταυτόχρονα οι χαρακτήρες δύο άνθρωπων. Οι δε ερμηνείες οσκαρικές. Ελπίζω σ' αυτό να συμφωνούμε.😊

Ναι γιατί σε πολλά επεισόδια δε γίνεται τίποτα και βλέπουμε κάτι όνειρα/οραματα/αναμνήσεις. Συν ότι εκτυλίσσεται σε ένα δωμάτιο.

Οι ερμηνείες καλές αλλά ο Καρελ όταν φωνάζει έχει αυτή τη σπαστική λεπτή χροιά στη φωνη που μου χαλάει το κλίμα και μου θυμίζει The Office.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...