Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
4 ώρες πριν, nikos xatz είπε

Αντε να σε δω να σε χαρώ....

Τζίφος... Και hdmi reset και και reset τη τηλεόραση.. Σκ θα πάρω τη tv του αδερφού μου να δοκιμάσω μήπως παίζει μλκια με το arc του hoe theater 

• Απαντ. 1,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
24 λεπτά πριν, mordred είπε

Τζίφος... Και hdmi reset και και reset τη τηλεόραση.. Σκ θα πάρω τη tv του αδερφού μου να δοκιμάσω μήπως παίζει μλκια με το arc του hoe theater 

Πάντως πολύ περίεργο να μην παίζει σωστά τα κανάλια.. Να μην έπαιζε καθόλου να το καταλάβω να έπαιζε με διακοπές πάλι να το καταλάβω.. Αλλά το δικό σου πολύ περίεργο... Να μπερδεύει τα κανάλια..

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, nikos xatz είπε

Πάντως πολύ περίεργο να μην παίζει σωστά τα κανάλια.. Να μην έπαιζε καθόλου να το καταλάβω να έπαιζε με διακοπές πάλι να το καταλάβω.. Αλλά το δικό σου πολύ περίεργο... Να μπερδεύει τα κανάλια..

Δοκίμασα και με οπτικό. Ενώ τα κανάλια παίζουν σωστά, ο ήχος ακούγεται και από την τηλεόραση.... Και δεν υπάρχει επιλογή να βγάλεις ήχο μόνο από το optical, μόνο auto έχει .... Ίσως τότε να ψαχνόμουν για home theater με δύο οπτικές. Παρασκευή που θα πάρω την άλλη tv θα σιγουρευτώ για το arc... Το θέμα είναι τι να κάνω. Να την πάω πίσω; Να πω δε μαμιεται... Αλλά βλέπω Netflix αρκετά κι έβλεπα σε 5.1 γιατί να μη το έχω. Έχω σπαστεί λίγο καθώς η τηλεόραση σαν εικόνα και features είναι σουπερ

Επεξ/σία από mordred
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα είσαι εδώ???agogeo29

Αν ναι πήγαινε και κλείσε ότι έχει σχέση με εξοικονόμηση ενέργειας στις ρυθμίσεις και θα σταματήσει να σου πέφτει... Καλορίζικη η TV σου...

Επεξ/σία από nikos xatz
Επισκέπτης
Δημοσ.
2 ώρες πριν, jpsih είπε

Υπαρχει σημαντικη διαφορα ποιοτητας μεταξυ P635 και C635? Αξιζουν τα 100 ευρω παραπανω?

Αξίζει να πας στην C635 > Dolby Vision & Quantum Dots. 

Δημοσ.
2 ώρες πριν, Mrs. Hyde είπε

Αξίζει να πας στην C635 > Dolby Vision & Quantum Dots. 

Η C635 χανει ομως το HbbTV? Υπαρχει κατι αλλο διαφορετικο?

Επισκέπτης
Δημοσ.
5 ώρες πριν, jpsih είπε

Στον Κωτσόβολο, που κοιτάω τώρα, βλέπω πως αναφέρει κανονικά την υβριδική. Το ίδιο αναφέρει και κάποιος σε κριτική του στο skroutz (ότι διαθέτει, απλά θέλει ρύθμιση). Πιθανόν είναι λανθασμένη διατύπωση από το skroutz. 

Δημοσ.
4 ώρες πριν, Dark_Nightfall είπε

Ξέρει κανείς τον κατασκευαστή των panel της TCL κάπου είδα ότι είναι της Onkyo

Τα πάνελ είναι της CSOT εταιρία που ανήκει στην TCL. Η ONKYO είναι εταιρία ήχου και συνεργάζεται με την TCL για τον ήχο στις τηλεοράσεις της.

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.
5 ώρες πριν, jpsih είπε

Η C635 έχει HbbTV το οποίο δουλεύει άψογα!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 31/5/2023 στις 11:29 ΜΜ, nikos xatz είπε

Τελικά βρήκα ένα τζιμάνι στο Κωτσόβολο που σκάμπαζε και μου είπε ότι μάλλον το πρόβλημα δεν είναι θέμα της συγκεκριμένης τηλεόρασης που αγόρασα, αλλά έχει κάποιο bug το μοντέλο (δυστυχώς δεν είχε ανοιχτό κάποιο 5.1 να το δοκιμάσουμε με τη p635 που είχε σε display στο κατάστημα) και μου πρότεινε να κάνουμε επιστροφή χωρίς πολλά πολλά και να πάρω κάτι άλλο. Πήρα τελικά μία Samsung UE65CU7172 και με το που τη πήρα τη τέσταρα. Παίζει μια χαρά ο ήχος από ARC χωρίς κόπο... Έδωσα κάτι παραπάνω βέβαια.

Κρίμα όμως γιατι να πω την αλήθεια σαν ποιότητα υλικών η TCL μου φάνηκε καλύτερη και γενικά είναι κρίμα που χαντακώθηκε έτσι από software, γιατί κατα τ'άλλα η τηλεόραση ήταν μια χαρά (για τη τιμή της δε πίστευα τι τηλεόραση παίρνεις). Δε μπορώ να είμαι σίγουρος βέβαια άν έφταιγε η δική μου τηλεόραση ή το μοντέλο αλλά δεν ήθελα να το ρισκάρω κιόλας, εφόσον την δέχονταν πίσω χωρίς πολλά πολλά.

Ευχαριστώ πάντως όσους ενδιαφέρθηκαν!

Επεξ/σία από mordred
  • Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.

Καλημέρα.... Τουλάχιστον έβγαλες άκρη και ξεμπέρδεψες... Τέλος καλό όλα καλά.. Ναι είναι θέμα λογισμικού. Καλή συνέχεια!!!!!

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...