Dutch Δημοσ. 18 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2023 Εχω ανοιξει thread σχετικα με νεα τηλεοραση, αλλα επειδη με κοβω να πηγαινω σε tcl, ειπα να ενοχλησω αυτο το thread... Διαβασα γενικα τα μνμτα, και νμζ οτι εχω κατασταλαξει στα εξης, τα οποια ειναι λιγο πολυ στην ιδια τιμη: 1) TCL 65C735 2) TCL 65C745 3) TCL 75C745 (~200ε πανω) 4) TCL 75C645 Θα προτιμουσα 75, αλλα αν ειναι να γινει "εκπτωση" σε ποιοτητα, δν με χαλαει να μεινω στις 65.... Καθε βοηθεια ευπροσδεκτη....
Satzik Δημοσ. 18 Ιουλίου 2023 Μέλος Δημοσ. 18 Ιουλίου 2023 51 λεπτά πριν, Dutch είπε Εχω ανοιξει thread σχετικα με νεα τηλεοραση, αλλα επειδη με κοβω να πηγαινω σε tcl, ειπα να ενοχλησω αυτο το thread... Διαβασα γενικα τα μνμτα, και νμζ οτι εχω κατασταλαξει στα εξης, τα οποια ειναι λιγο πολυ στην ιδια τιμη: 1) TCL 65C735 2) TCL 65C745 3) TCL 75C745 (~200ε πανω) 4) TCL 75C645 Θα προτιμουσα 75, αλλα αν ειναι να γινει "εκπτωση" σε ποιοτητα, δν με χαλαει να μεινω στις 65.... Καθε βοηθεια ευπροσδεκτη.... Όλες αυτές είναι Qled οπότε η εικόνα είναι πάρα πολύ καλή δε θα έχεις διαφορά όποιο και να πάρεις. Η διαφορά είναι στο ρυθμό ανανέωσης 120 η σειρά 7 60 η 6. Αν μπορείς παίρνεις την 75αρα το νέο μοντέλο αλλα δεν έχει κ μεγάλες διαφορές είναι καλές τηλεοράσεις όλες. Οπότε είναι καθαρά υποκειμενική απόφαση και αν σου είναι αναγκαίο τα 120hz 2
Dutch Δημοσ. 18 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2023 Σε ευχαριστω! Νομιζω οτι αρχιζω και κλειδωνω στην 745 75"
TR-909 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2023 Καλημέρα στη παρέα, ενδιαφέρον για την 645 στις 50 ίντσες. Την έχει κάποιος φίλος να μας πει εντυπώσεις? Οι ανάγκες μου είναι θέαση αθλητικών, ταινίες/ σειρές (Stremio όπου διαβάζω σετάρεται εύκολα σε Google TV). Οποιαδήποτε πληροφορία, γνώμη ή άποψη είναι ευπρόσδεκτη. Ευχαριστώ.
Επισκέπτης Δημοσ. 20 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2023 7 ώρες πριν, TR-909 είπε Καλημέρα στη παρέα, ενδιαφέρον για την 645 στις 50 ίντσες. Την έχει κάποιος φίλος να μας πει εντυπώσεις? Οι ανάγκες μου είναι θέαση αθλητικών, ταινίες/ σειρές (Stremio όπου διαβάζω σετάρεται εύκολα σε Google TV). Οποιαδήποτε πληροφορία, γνώμη ή άποψη είναι ευπρόσδεκτη. Ευχαριστώ. Εγώ μπορεί να κοιτούσα την C635, μιας και δεν έχουν τεράστιες διαφορές + έχει καλύτερο ήχο. https://www.kitele.com/el/sygkrish/tcl-50c635,tcl-50c645
LouCi4er Δημοσ. 1 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2023 Εχω απο τα Χριστουγεννα την 50P735 και εχω μετανιωσει που την αγορασα.ΕΙχα γραψει και σε προηγουμενες σελιδες το σπαστικο που κανει με το να ρυθμιζει την φωτεινοτητα σε hdr ταινιες.Αυτο το δοκιμασαν εκει στην TCL και τους φανηκε πρακτικο δλδ?Τεσπα,μετα απο αμετρητες προσπαθειες το απενεργοποιησα και ουτε που θυμαμαι ποια ρυθμιση ειναι.Αλλο σπαστικο με την τηλεοραση,κολλαει παρα πολυ,ειδικα οταν την ανοιγω θελει κανενα 5λεπτο και μετα να αρχισω να μπαινω εφαρμογες.Αν με το που την ανοιξω πατησω αμεσως netflix ή youtube,κολλαει και κανει ωρα να ανοιξει την εφαρμογη. Εχθες το μεσημερι εφαγε για 10 φορα καλο κολλημα και αναβοσβηνε η εικονα,την εβγαλα απο την πριζα αναγκαστικα για να συνελθει.Αλλο βραδυ εκει που βλεπαμε ταινια εκανε restart μονη της,πηγαν παλι εργοστασιακες ρυθμισεις και εφαγα κανενα μισαωρο ψαχνοντας να απενεργοποιησω την αυτοματη ρυθμιση φωτεινοτητας.Τελικα δεν τα καταφερα,νευριασα και την εκλεισα.Η εμπειρια χρησης με την TCL ειναι κακιστη μεχρι τωρα.Δυστυχως ειμαι ατυχος μαλλον και μου αρεσε αρκετα σαν τηλεοραση.Ελπιζω να χαλασει συντομα να την επιστρεψω στο eshop να παρω καμια LG να δω σαν ανθρωπος.
CaptainChris Δημοσ. 1 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2023 Εγώ έχω την ίδια σε 43" και δεν έχω παρατηρήσει αυτό με την φωτεινότητα στα HDR που γράφεις. Ούτε τα κολλήματα που λες έχω, ούτε restart έκανε ποτέ μόνη τής. Την έχω ένα χρόνο και πριν είχα για ένα μισή χρόνο το προηγούμενο μοντέλο που ούτε αυτό είχε κανένα από αυτά που αναφέρεις! Μήπως έχει πρόβλημα η συγκεκριμένη συσκευή; Μήπως η σύνδεση σου στο διαδίκτυο; Δεν είναι φυσιολογικό αυτό!
LouCi4er Δημοσ. 2 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2023 Φυσιολογικό σίγουρα δεν είναι.Αυτο με την φωτεινότητα το κάνει μόνο σε μερικές ταινίες στο netflix,δεν το έκανε ποτέ σε gaming ούτε όταν βλέπεις tv.Αυτο δεν είναι πρόβλημα, feature είναι(δεν ξέρω ποιο ακριβώς) αλλά είναι πολυ σπαστικό και ενώ έχω κλείσει ότι έχει σχέση με εξοικονόμηση ενέργειας κτλ,προχθές μετά το restart συνέχιζε να το κάνει.Την επόμενη μέρα δεν το έκανε πια χωρίς να έχω πειράξει-αλλαξει κάτι. Restart μια φορά έκανε προχθές το βράδυ και πολύ πιθανόν να το έκανε λόγω κάποιας αναβάθμισης αλλά είναι εμπειρία χρήσης εκεί που βλέπεις να κάνει restart χωρίς καμία ειδοποίηση?Αυτό που κολλάει και αναβοσβηνει η εικόνα είναι που με ανησυχει πιο πολύ αλλά πιστεύω ότι είναι θέμα software και όχι hardware.Τεσπα,όπως είπα πιο πάνω μακάρι να χαλάσει σύντομα να την πάω πίσω και δεν ακουμπάω ξανά tcl.
gmoman Δημοσ. 19 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2023 Χαίρετε. Σε μοντέλο 43P635 (τελευταίο fw κλπ) όλα καλά εκτός από ένα σπαστικό. Δεν με αφήνει να κάνω εγκατάσταση την εφαρμογή του D+. Μου λέει δεν είναι συμβατή με την συσκευή σας. Εντάξει θα μου πεις πέρνα την με sideload αλλά το έχει παρατηρήσει κανείς άλλος; Όλα τα υπόλοιπα (netflix cosmote prime apple κομπλέ).
-dL- Δημοσ. 19 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2023 Έχω την 50p635 και όταν είδα το μήνυμα σου άνοιξα την τηλεόραση και εγκατέστησα το D+. Κανένα πρόβλημα. Δοκίμασα να κάνω εγκατάσταση και απευθείας απο το play store απο settings/apps/all apps/system apps/google play store. Πάλι κανένα πρόβλημα. Κάνε μια επανεκκίνηση απο την πρίζα για 1-2 λεπτά.
gmoman Δημοσ. 19 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2023 33 λεπτά πριν, -dL- είπε Έχω την 50p635 και όταν είδα το μήνυμα σου άνοιξα την τηλεόραση και εγκατέστησα το D+. Κανένα πρόβλημα. Δοκίμασα να κάνω εγκατάσταση και απευθείας απο το play store απο settings/apps/all apps/system apps/google play store. Πάλι κανένα πρόβλημα. Κάνε μια επανεκκίνηση απο την πρίζα για 1-2 λεπτά. Τα χω κανει ήδη αυτά. Επαναφορά εργοστασιακών κλπ. Το μόνο που δείχνει στο Play store είναι μια εφαρμογή D+Hotstar η οποία δεν λειτουργεί κιόλας.
Athina97 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2023 Καλησπέρα! Πιστεύετε ότι αξίζει η p635 58" για 350 ευρώ, ή είναι καλύτερα να πάω στην 55" c635 για 100-120 ευρώ παραπάνω? Με ενδιαφέρει κυρίως το streaming και λιγότερο το gaming κομμάτι. Γενικά το budget είναι στα 400 και παρόλο που η c635 φαίνεται να είναι καλύτερη όντας qled και έχοντας dolby vision, αναρωτιέμαι αν αξίζει να βγω εκτός budget ή όχι.
Επισκέπτης Δημοσ. 21 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2023 21 λεπτά πριν, Athina97 είπε Καλησπέρα! Πιστεύετε ότι αξίζει η p635 58" για 350 ευρώ, ή είναι καλύτερα να πάω στην 55" c635 για 100-120 ευρώ παραπάνω? Με ενδιαφέρει κυρίως το streaming και λιγότερο το gaming κομμάτι. Γενικά το budget είναι στα 400 και παρόλο που η c635 φαίνεται να είναι καλύτερη όντας qled και έχοντας dolby vision, αναρωτιέμαι αν αξίζει να βγω εκτός budget ή όχι. Η διαφορά είναι μικρή για να μην πας στην C, που είναι σαφώς καλύτερη.
-dL- Δημοσ. 21 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2023 35 minutes ago, Athina97 said: Καλησπέρα! Πιστεύετε ότι αξίζει η p635 58" για 350 ευρώ, ή είναι καλύτερα να πάω στην 55" c635 για 100-120 ευρώ παραπάνω? Με ενδιαφέρει κυρίως το streaming και λιγότερο το gaming κομμάτι. Γενικά το budget είναι στα 400 και παρόλο που η c635 φαίνεται να είναι καλύτερη όντας qled και έχοντας dolby vision, αναρωτιέμαι αν αξίζει να βγω εκτός budget ή όχι. Δες ενα συγκριτικό που μπορεί να σε βοηθήσει https://www.displayspecifications.com/en/comparison/ce2d226b9a. Αυτό που πρόσεξα οτι διαφέρει είναι οτι η C635 είναι QLED με VA panel, έχει ONKYO ATMOS DTS ηχεία, 1 hdmi 2.1, HDR+, Dolby vision, 300 Vesa, Γραφικά Mali G-31- 2 core, Micro diming 2040 zones. Δεν λέει εαν έχει ματ ή γυαλιστερή οθόνη. Προσωπική άποψη, δαγκωτή η 55C635 για 100€ διαφορά.
Athina97 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2023 (επεξεργασμένο) Ok ευχαριστώ για το input σας! Η αλήθεια είναι πως όντως είχα αρχίσει να κλίνω προς την c635 οπότε τώρα νομίζω θα πάω προς τα εκεί. Επεξ/σία 21 Αυγούστου 2023 από Athina97
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα