sdikr Δημοσ. 22 Μαρτίου 2024 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2024 (επεξεργασμένο) 33 minutes ago, leon235 said: Αν πέσει το ιντερνετ σε συστήματα που δεν είναι cloud, εκδίδεις κανονικά απόδειξη με qr code και αποστέλλονται στο MyData μόλις αποκατασταθεί. Δουλεύεις κανονικά, δεν καταλαβαίνεις τίποτα με ιντερνετ ή χωρίς. Επίσης έχει τεράστια διαφορα και στην ταχύτητα το local απο το cloud. Η ΑΑΔΕ κοιτάζει διασύνδεση των POS με ταμειακά συστήματα συμπεριλαμβανομένων των All in One. Τα δικά μου POS π.χ. φαίνονται διασυνδεδεμένα στην ΑΑΔΕ. Αν δεν φαίνονται διασυνδεδεμένα έχει 10.000 ευρώ πρόστιμο, ΠΡΟΣΟΧΗ να μην έρθουν εγκεφαλικά Σε ERP τοπικό, αν πέσει το Internet δεν υπάρχει qr code γιατί πολύ απλά δεν έχει επικοινωνία Mydata. πριν απο αυτό είχαμε και άλλα qr code (απο τον φορολογικό πχ), αυτό ναι το βγάζει, οπώς και η ταμειακή και χωρίς net, https://kb.epsilonnet.gr/epsilonsmart/ti-einai-to-qr-code-mydata-pos-leitoyrgei-kai-pote-emfanizetai/ η admate ecr είναι μέσω αδειοδοτημένου παρόχου, Και όπως βλέπεις και αυτή κόβει χωρίς internet Επεξ/σία 22 Μαρτίου 2024 από sdikr
elen46 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2024 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2024 Χθεσινή διασύνδεση ταμειακής dtec50 με pos ingenico 220 it της epay. Όσο ήμουν στον τεχνικό δούλευε σωστά πέρασε κανονικά την κάρτα. Σήμερα το πρωί μου ζήτησε το pos αποστολή πακέτου και μου βγάζει απέτυχε.Εκανα επανεκκίνηση.. αλλά το ίδιο. Στο τεστ επικοινωνίας πέτυχε αλλά δεν βγάζει πακέτο. Γνωρίζει κάποιος τι κάνουμε?
verylife78 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2024 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2024 17 ώρες πριν, alexx είπε Τσέκαρε αν είναι στο δίκτυο και τα 2, αν έχεις βάλει σωστά IP κτλ, κάνε τεστ επικοινωνίας το pos, ξαναπάρε masterkey απο την ααδε. Επίσης δες στην ταμειακή αν έχεις βάλει σωστά IP DNS κτλ του Pos Πως παιρνεις masterkey απο την ααδε επισης φανταζομαι οταν εγραψες ip, dns κτλ εννοουσες IP και port, ε?
leon235 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2024 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2024 29 λεπτά πριν, sdikr είπε Σε ERP τοπικό, αν πέσει το Internet δεν υπάρχει qr code γιατί πολύ απλά δεν έχει επικοινωνία Mydata Μόλις έκοψα απόδειξη, έριξα το ίντερνετ και βγήκε κανονικά με qr code. Μίλα με ΑΑΔΕ να σου το επιβεβαιώσουν οτι qr code βγαίνει στον πάροχο κανονικά ακόμα και αν πέσει το ιντερνετ. Μη αδειοδοτημένο All in One = πρόστιμο. Αυτά λέει η ΑΑΔΕ. Εγώ εκεί απευθύνομαι οταν κάτι δεν μου κάθεται καλά. Το τι λέμε εγώ εσύ και το ιντερνετ λίγο ρόλο παίζει αν η νομοθεσία λέει κάτι άλλο
4saken Δημοσ. 22 Μαρτίου 2024 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2024 Συμφωνα με τεχνικο, στον νομο που μενω εχουν συμφωνησει ολοι οι τεχνικοι να μην κλεινουν ραντεβου.... 1
arxhgos78 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2024 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2024 Καλησπερα εχει διασυνδέσει κανείς RBS elephant ταμειακη με viva softPOS?
sdikr Δημοσ. 22 Μαρτίου 2024 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2024 2 hours ago, leon235 said: Μόλις έκοψα απόδειξη, έριξα το ίντερνετ και βγήκε κανονικά με qr code. Μίλα με ΑΑΔΕ να σου το επιβεβαιώσουν οτι qr code βγαίνει στον πάροχο κανονικά ακόμα και αν πέσει το ιντερνετ. Μη αδειοδοτημένο All in One = πρόστιμο. Αυτά λέει η ΑΑΔΕ. Εγώ εκεί απευθύνομαι οταν κάτι δεν μου κάθεται καλά. Το τι λέμε εγώ εσύ και το ιντερνετ λίγο ρόλο παίζει αν η νομοθεσία λέει κάτι άλλο Μήπως γιατί θα πρέπει πρώτα να ρίξεις το Internet και μετά να κόψεις απόδειξη; Το qr που σου αναφέρω δεν μπορεί με την καμία να το κόψεις χωρίς internet καθώς είναι το Mydata id Μην ακούς τι λέω εγώ, ακού αυτούς που λένε πως πλέον δεν θα μπορείς να κόβεις σε δημόσιο αν δεν περνάνε μέσω παρόχου και μετά σκέψου κατα πόσο θα μπορούσε να είναι παράνομο το να κάνεις χρήση παρόχου
1comment Δημοσ. 22 Μαρτίου 2024 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2024 2 ώρες πριν, 4saken είπε Συμφωνα με τεχνικο, στον νομο που μενω εχουν συμφωνησει ολοι οι τεχνικοι να μην κλεινουν ραντεβου.... Τι άλλο θα ακούσουμε! Παιδιά ψαχτείτε να βρείτε άλλους τεχνικούς! Αυτοί θα χάσουν πελατεία στο τέλος. Η διασύνδεση αν όλα δουλεύουν σωστά, είναι δύο λεπτά υπόθεση. Ψαχτείτε λοιπόν γιατί μπορεί να εξυπηρετηθείτε από άλλον. Μην μένετε σε ένα άκυρο.
Επισκέπτης Δημοσ. 22 Μαρτίου 2024 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2024 Σπέρα, όταν ολοκληρωθεί ο "γάμος", θα έχω αυτή την εικόνα που επισυνάπτω, στο esend? Ή δεν έχει σχέση?
alexx Δημοσ. 22 Μαρτίου 2024 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2024 4 ώρες πριν, verylife78 είπε Πως παιρνεις masterkey απο την ααδε επισης φανταζομαι οταν εγραψες ip, dns κτλ εννοουσες IP και port, ε? Στο vx520 στο μενου ααδε έχει ανανέωση masterkey. Ναι και στο Pos (όχι σε όλα) αλλά και στην ταμειακή.
vaggos400 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2024 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2024 Καλησπέρα παιδιά. Έχει καταφέρει κανείς σύνδεση ICS micro 2 με move 2500 της μέλλον??
leon235 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2024 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2024 4 ώρες πριν, sdikr είπε Μήπως γιατί θα πρέπει πρώτα να ρίξεις το Internet και μετά να κόψεις απόδειξη; Εννοείται οτι πρώτα το έβαλα σε airplane mode και μετά έκοψα. Πρώτα έκοψα το ιντερνετ. Κανονικά qr code, δυστυχώς αυτό που λες δεν ισχύει. Και με μία μικρή έρευνα στην google: Α 1158/23: 8. Η παρ. 3.7 του άρθρου 3, αντικαθίσταται ως εξής: ... Στην περίπτωση απώλειας επικοινωνίας υπόχρεης οντότητας και Παρόχου, τα παραστατικά δεν αναγράφουν τα δεδομένα του Παραρτήματος Β, παρά μόνο την ένδειξη «Απώλεια Διασύνδεσης Επιχείρησης - Παρόχου - Transmission Failure_1», με ευθύνη της υπόχρεης οντότητας η οποία εκδίδει τα εν λόγω παραστατικά με δισδιάστατο γραμμωτό κώδικα (QR code). Αυτό λέει ο νόμος
gpapas640 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2024 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2024 (επεξεργασμένο) Παιδιά, ο τεχνικός μου με πήρε σήμερα τηλέφωνο και μου είπε ότι έχει δοθεί οδηγία από την ΑΑΔΕ να μην δέχονται αλλα voucher για αναβάθμιση ταμειακής (συνεπώς θα πρέπει να πληρώσω 155€ από την τσέπη μου). Έχω φάει να ψάχνω στο ίντερνετ, δεν έχει βρει πουθενά κάτι τέτοιο. Είναι δυνατόν να με δουλεύει; Επεξ/σία 22 Μαρτίου 2024 από gpapas640
sdikr Δημοσ. 23 Μαρτίου 2024 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2024 3 hours ago, leon235 said: Εννοείται οτι πρώτα το έβαλα σε airplane mode και μετά έκοψα. Πρώτα έκοψα το ιντερνετ. Κανονικά qr code, δυστυχώς αυτό που λες δεν ισχύει. Και με μία μικρή έρευνα στην google: Α 1158/23: 8. Η παρ. 3.7 του άρθρου 3, αντικαθίσταται ως εξής: ... Στην περίπτωση απώλειας επικοινωνίας υπόχρεης οντότητας και Παρόχου, τα παραστατικά δεν αναγράφουν τα δεδομένα του Παραρτήματος Β, παρά μόνο την ένδειξη «Απώλεια Διασύνδεσης Επιχείρησης - Παρόχου - Transmission Failure_1», με ευθύνη της υπόχρεης οντότητας η οποία εκδίδει τα εν λόγω παραστατικά με δισδιάστατο γραμμωτό κώδικα (QR code). Αυτό λέει ο νόμος Μου βάζεις νόμο που λέει πως δεν βάζει QR code σε περίπτωση απώλειας σύνδεσης και μου λες πως αυτό που λέω (δεν βάζει QR) δεν ισχύει. Οκ οτι πεις 2 hours ago, gpapas640 said: Παιδιά, ο τεχνικός μου με πήρε σήμερα τηλέφωνο και μου είπε ότι έχει δοθεί οδηγία από την ΑΑΔΕ να μην δέχονται αλλα voucher για αναβάθμιση ταμειακής (συνεπώς θα πρέπει να πληρώσω 155€ από την τσέπη μου). Έχω φάει να ψάχνω στο ίντερνετ, δεν έχει βρει πουθενά κάτι τέτοιο. Είναι δυνατόν να με δουλεύει; Ναι
leon235 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2024 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2024 (επεξεργασμένο) 55 λεπτά πριν, sdikr είπε Μου βάζεις νόμο που λέει πως δεν βάζει QR code σε περίπτωση απώλειας σύνδεσης και μου λες πως αυτό που λέω (δεν βάζει QR) δεν ισχύει. Οκ οτι πεις Φίλε μου, δεν διάβασες προσεχτικά την εγκύκλιο. Η εγκύκλιος λέει οτι σε περίπτωση απώλειας, δεν αναγράφονται τα στοιχεία του παραρτήματος Β (mark, uid Κλπ) αλλά εκδίδεται κανονικά η απόδειξη με qr code. Επεξ/σία 23 Μαρτίου 2024 από leon235
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα