GaGaS_Thess Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2023 καλημερα σε ολους . πηρε ενας φιλος ενα Series X . Μπορουμε να κανουμε share το account μου και στο δικο του XBOX ; Θα μπορουμε αν το κανουμε να ειμαστε και οι 2 ταυτοχρονα Online ; Οτι παιχνιδι εχω εγω αγορασμενο θα το αποκτησει ταυτοχρονα και αυτος ; Αν ειμαστε και οι 2 online θα μπορουμε να παιξουμε οποιοδηποτε παιχνιδι ; Δηλαδη αυτος να παιζει πχ halo και εγω να παιζω forza ; Αν ναι πως γινεται ολο αυτο ; Καπου διαβασα οτι μπορει να γινει αλλα το φοβαμαι ειναι η αληθεια
music_lover Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2023 Είμαι στην γύρα τον τελευταίο καιρό για ένα τέτοιο headset που να κάνει σύνδεση με PC+Xbox+PS5 και καταστάλαξα στα Steelseries Arctis Nova 7X λόγω και της τιμής τους. Ιδανικά θα ήθελα τα Audeze Maxwell Wireless αλλά είναι πανάκριβα όπως και αυτά τα νέα Astro A50 X της Logitech. Στην περίπτωση τους μάλιστα βλέπω 40mm driver με ότι αυτό συνεπάγεται αρνητικά για την ποιότητα του ήχου τους. Αρνητικό επίσης ότι θα πρέπει όλες οι συσκευές να βρίσκονται κοντά στην βάση τους. Θα προτιμούσα ξεχωριστά dongles. Όπως και να έχει θα μας διαφωτίσει το rtings και για αυτά 2
bill_viper Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2023 Αν κι έχω Xbox από το 2005 ποτέ δεν έπαιξα τα Halo παιχνίδια. Σκέφτομαι - χρόνου επιτρέποντας από τα οικογενειακά/επαγγελματικά - να τα ξεκινήσω ένα-ένα. Αξίζει να παίξω τα παλαιότερα σε Series X; Είναι optimised; Ή θα ξενερώσω με γραφικά/FPS και να πάω απευθείας στο Infinite;
GaGaS_Thess Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2023 13 λεπτά πριν, bill_viper είπε Αν κι έχω Xbox από το 2005 ποτέ δεν έπαιξα τα Halo παιχνίδια. Σκέφτομαι - χρόνου επιτρέποντας από τα οικογενειακά/επαγγελματικά - να τα ξεκινήσω ένα-ένα. Αξίζει να παίξω τα παλαιότερα σε Series X; Είναι optimised; Ή θα ξενερώσω με γραφικά/FPS και να πάω απευθείας στο Infinite; Είναι στο game pass γιατί δεν τα δοκιμάζεις από εκεί ?
bill_viper Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2023 4 λεπτά πριν, GaGaS_Thess είπε Είναι στο game pass γιατί δεν τα δοκιμάζεις από εκεί ? Το γνωρίζω, από το GP θα τα κατεβάσω. Αλλά ο περιορισμένος ελεύθερος χρόνος δε με αφήνει να τα κατεβάσω όλα και να τα δοκιμάσω ένα ένα.
firepc Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2023 3 λεπτά πριν, bill_viper είπε Το γνωρίζω, από το GP θα τα κατεβάσω. Αλλά ο περιορισμένος ελεύθερος χρόνος δε με αφήνει να τα κατεβάσω όλα και να τα δοκιμάσω ένα ένα. ε, ξεκίνα απο το 1 και βλέπεις. Τα έχουν κάνει ριμάστερ Για μένα το 2 είναι το καλύτερο 1
kostiger Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 38 λεπτά πριν, bill_viper είπε Αν κι έχω Xbox από το 2005 ποτέ δεν έπαιξα τα Halo παιχνίδια. Σκέφτομαι - χρόνου επιτρέποντας από τα οικογενειακά/επαγγελματικά - να τα ξεκινήσω ένα-ένα. Αξίζει να παίξω τα παλαιότερα σε Series X; Είναι optimised; Ή θα ξενερώσω με γραφικά/FPS και να πάω απευθείας στο Infinite; Αξιζει 1000% το ταξιδι.. 38 λεπτά πριν, music_lover είπε Είμαι στην γύρα τον τελευταίο καιρό για ένα τέτοιο headset που να κάνει σύνδεση με PC+Xbox+PS5 και καταστάλαξα στα Steelseries Arctis Nova 7X λόγω και της τιμής τους. Ιδανικά θα ήθελα τα Audeze Maxwell Wireless αλλά είναι πανάκριβα όπως και αυτά τα νέα Astro A50 X της Logitech. Στην περίπτωση τους μάλιστα βλέπω 40mm driver με ότι αυτό συνεπάγεται αρνητικά για την ποιότητα του ήχου τους. Αρνητικό επίσης ότι θα πρέπει όλες οι συσκευές να βρίσκονται κοντά στην βάση τους. Θα προτιμούσα ξεχωριστά dongles. Όπως και να έχει θα μας διαφωτίσει το rtings και για αυτά Τα Audeze Maxwell Wireless θα τα προτιμουσα καθε μερα της εβδομαδας εναντι των Α50 Χ λογω των ανωτερων οδηγων και του dead neutral tuning τους... Η ευκολια στη χρησητων Α50 και των Steelseries ειναι παραγοντας που δεν μπορει να υποτιμηθει βεβαια.. Επεξ/σία 9 Δεκεμβρίου 2023 από kostiger 2 1
xaralas Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2023 18 ώρες πριν, GaGaS_Thess είπε για οποιον ενδιαφερεται παντως για το baldurs gate 3 και γνωριζει απο VPN και εχει χρονο για ταξιδακι μεχρι την Αιγυπτο να γνωρισει τον Τουτανχαμων και να δει τις πυραμιδες https://www.gamivo.com/product/baldurs-gate-3-xbox-xboxseries-eg-en-standard?fbclid=IwAR0R8ruGt-TnBnTjPEr-0A8XScYSc5qwfYmAScrt2nYNDXL8D75JEBKscCM Νομίζω ότι η τιμή είναι λάθος βέβαια αλλά ποτέ δεν ξέρεις........ Κάποιο vpn να έχει Αίγυπτο;;
Bourdoulas Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2023 16 ώρες πριν, SaFiS είπε Best Sports / Racing - Forza Motorsport (Turn 10 Studios / Xbox Game Studios) Πρεπει να νιωθουν πολυ περηφανοι με το αισχος που κυκλοφορησαν… 😂😂😂😂 Ασχολούμαστε με βραβεία της πλάκας.
BlueBlade Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2023 2 ώρες πριν, bill_viper είπε Αν κι έχω Xbox από το 2005 ποτέ δεν έπαιξα τα Halo παιχνίδια. Απόλυτα αντικειμενικός δε μπορώ να είμαι μιας και μιλάμε για μια από τις αγαπημένες μου σειρές παιχνιδιών όπως και το προσωπικά καλύτερο shooter που έχω παίξει. Αλλά επιμένω, ότι δεν γίνεται να υπάρχει άνθρωπος που να παίζει shooters και να μην έχει παίξει Halo. Είναι από τα παιχνίδια που υπήρξαν σημείο αναφοράς στο είδος με πολύ διασκεδαστικό και απλό gameplay, level design και φυσικά lore. Επίσης, έχω παίξει πρόσφατα όλη την σειρά πάλι. Τα Remake που έκαναν στα πρώτα δύο είναι απλά κορυφαία στο οπτικό κομμάτι. Στο θέμα Gameplay επειδή μιλάμε για Shooter δεν έχει κανένα θέμα όσα χρόνια και αν περάσουν. Στην ουσία μόνο στο Halo 3 ίσως σου "ξινίσουν" λίγο τα γραφικά μιας και δεν το έχουν αγγίξει και ειναι παιχνίδι του 2007 όπως και να το κάνουμε. 1
Bourdoulas Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2023 12 λεπτά πριν, BlueBlade είπε Απόλυτα αντικειμενικός δε μπορώ να είμαι μιας και μιλάμε για μια από τις αγαπημένες μου σειρές παιχνιδιών όπως και το προσωπικά καλύτερο shooter που έχω παίξει. Αλλά επιμένω, ότι δεν γίνεται να υπάρχει άνθρωπος που να παίζει shooters και να μην έχει παίξει Halo. Είναι από τα παιχνίδια που υπήρξαν σημείο αναφοράς στο είδος με πολύ διασκεδαστικό και απλό gameplay, level design και φυσικά lore. Επίσης, έχω παίξει πρόσφατα όλη την σειρά πάλι. Τα Remake που έκαναν στα πρώτα δύο είναι απλά κορυφαία στο οπτικό κομμάτι. Στο θέμα Gameplay επειδή μιλάμε για Shooter δεν έχει κανένα θέμα όσα χρόνια και αν περάσουν. Στην ουσία μόνο στο Halo 3 ίσως σου "ξινίσουν" λίγο τα γραφικά μιας και δεν το έχουν αγγίξει και ειναι παιχνίδι του 2007 όπως και να το κάνουμε. Υπάρχουν οι βαμμένοι που δεν το έχουν παίξει ποτέ και ούτε πρόκειται 2
chrisgewrgi Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2023 4 ώρες πριν, bill_viper είπε Το γνωρίζω, από το GP θα τα κατεβάσω. Αλλά ο περιορισμένος ελεύθερος χρόνος δε με αφήνει να τα κατεβάσω όλα και να τα δοκιμάσω ένα ένα. Το campaign του infinite πάντως είναι επος!!δεν ήθελα να τελειωσει 3
BlueBlade Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2023 2 ώρες πριν, Bourdoulas είπε Υπάρχουν οι βαμμένοι που δεν το έχουν παίξει ποτέ και ούτε πρόκειται Φαντάζομαι μιλάς για fanboys; Γιατί εκεί μιλάμε για βλαμμένους, όχι βαμμένους. 28 λεπτά πριν, chrisgewrgi είπε Το campaign του infinite πάντως είναι επος!!δεν ήθελα να τελειωσει Και εγώ το λάτρεψα! Λίγο σε επίπεδο ιστορίας με χάλασε, αλλά σαν gameplay ήταν στην κατηγορία των παιχνιδιών που περίμενα να τελειώσει η δουλειά για να πάω σπίτι να καώ. 2
Fulgore Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2023 5 ώρες πριν, bill_viper είπε Αξίζει να παίξω τα παλαιότερα σε Series X; Είναι optimised; Ή θα ξενερώσω με γραφικά/FPS και να πάω απευθείας στο Infinite; Αν σε ενδιαφέρει κυρίως ο οπτικός τομέας και το gameplay, μπορείς να πας κατευθείαν στο Infinite. Αν σε ενδιαφέρει ιστορία/χαρακτήρες/κόσμος(ή ακόμα και μουσική/ήχος), πάς στην πρώτη τριλογία, με τις όποιες υποχωρήσεις σε οπτικό τομέα. Γενικά από το halo 4 και μετά η κάτω βόλτα στην σειρά όπως και σε Gears of war μεριά δυστηχώς. 1
BlueBlade Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2023 8 λεπτά πριν, Fulgore είπε με τις όποιες υποχωρήσεις σε οπτικό τομέα. Όπως έγραψα και πιο πριν πάντως. Δεν θα έλεγα ότι γίνεται κάποια ιδιαίτερη υποχώρηση στα remake των δυο πρώτων παιχνιδιών. Ικανοποιητικότατο ειναι το αποτέλεσμα. Εκτός αν κάποιος θέλει γραφικά επιπέδου Alan Wake 2. Ε ναι εκεί πάω πάσο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα