Προς το περιεχόμενο

Ο ταχύτερος επεξεργαστής Τεχνητής Νοημοσύνης στον κόσμο σχεδιάστηκε από το Τμήμα Πληροφορικής του ΑΠΘ


Crash24

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Βρε tlykog, μηπως εισαι καθηγητης, η εχεις καποιον στην  καθηγητη στην οικογενεια.Θα αρχισω να εχω τυψεις σε λιγο και θα παω εξω απο το πανεπιστημιο και θα πεταω 100ευρα.Ετσι να βοηθησω την παιδεια του κρατους, που σπουδαζει τοσους αχρηστους και κυριως τσαμπα.

Επεξ/σία από toyo73
  • Thanks 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • Απαντ. 110
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Χωρίς να θέλω να μειώσω την ερευνητική προσπάθεια των ανθρώπων,

..αλλά μεταξύ μας-όπου ακούτε "Έλληνας επιστήμονας καταφερε αυτο ή εκείνο.." προκειται συνήθως περί πληρωμένου ποστ σε καποιο μέσο, απο τον ίδιο τον επιστήμονα

Επεξ/σία από xionomiaou
  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
31 λεπτά πριν, Tlykog είπε

Η γνώση προσφέρεται και ο καθένας την προσλαμβάνει ή όχι. Ένας άριστος μαθητής λυκείου στην Ελλάδα έχει περισσότερες γνώσεις από τον αντίστοιχο σε πολλές άλλες χώρες. Ακόμα και αυτό που γράφεις δεν το αναιρεί. Αν δεις ξένη βιβλιογραφία, τα ολοκληρώματα ανήκουν στα ανώτερα μαθηματικά και διδάσκονται, συνήθως, σε τριτοβάθμιες δομές.

Διαφωνώ. Ισχυρίστηκες ότι στην Ελλάδα ένας (άριστος) μαθητής έχει περισσότερες γνώσεις απαό έναν αντίστοιχο σε πολλές άλλες χώρες. Πώς το μετράς; Γιατί τα rankings διαφωνούν μαζί σου.

https://ncee.org/cieb-2/comparative-data-for-top-performing-countries/

Ούτε σε επιστήμη, ούτε σε μαθηματικά, ούτε σε τίποτα. Πάμε τώρα σε ποιο γενικά "education rankings". Πάλι μύθος. Δεν είμαστε ούτε στα μισά:

https://www.oecdbetterlifeindex.org/topics/education/

https://worldpopulationreview.com/country-rankings/education-rankings-by-country

Εκτός κι αν μιλάς για αφρικανικές χώρες...

31 λεπτά πριν, Tlykog είπε

Δωρεάν μαθήματα, βιβλία, πρόσβαση σε βιβλιοθήκη και εφόσον πληρούνται οι προϋποθέσεις: δωρεάν στέγη, φαγητό και ιατρική περίθαλψη. Τί άλλο θέλεις να δώσει;

Σε όποιον δεν αρέσει να ζητήσει τα λεφτά του πίσω...:D

Πρώτον, αυτά που αναφέρεις είναι καθαρά για τις προεκλογικές εξαγγελίες. Η πραγματικότητα είναι διαφορετική. Δωρεάν μαθήματα (σε κτίρια με υλικοτεχνική υποδομή για γέλια), βιβλία (τα μισά, εντωμεταξύ πλέον), πρόσβαση σε βιβλιοθήκη (έχεις δει τι σημαίνει βιβλιοθήκη αλλού; δεν είναι μόνο ο χώρος που φυλάσσονται βιβλία, αλλά και εκεί που διαβάζεις. Έχεις δει τις βιβλιοθήκες στα -περισσότερα- ελληνικά πανεπιστήμια; ) . Καλά, για στέγη, φαγητό, άστο, όσοι ζήσαμε πρόσφατα σε εστίες και φάγαμε σε φοιτητικές λέσχες, κάτι παραπάνω ξέρουμε. Η μισή δουλεια που επαναλαμβάνω 3 σχόλια τώρα.

Καλό είναι να διαβάζεις αυτά που σου γράφουν. Σου έφερα παράδειγμα κράτους για το πώς ΠΡΕΠΕΙ να λειτουργεί η εκπαίδευση:

2 ώρες πριν, MikeKata είπε

Στη Δανία π.χ, αν δουλέψεις κατά μέσο όρο 10-12 ώρες τη βδομάδα, δικαιούσαι επίδομα παράλληλα με το εισόδημά σου από την εργασία. Κι αυτό για τους διεθνείς φοιτητές. Αν δεν απατώμαι, οι Δανοί δε χρειάζεται καν να εργαστούν. Αυτό θα πει επένδυση στη "δωρεάν" εκπαίδευση.

Καλά, για τις "δωρεάν" υποδομές που αναφέρεις, άστο, μην κάνουμε συγκρίσεις. Είναι αυτό που προείπα. Η ποιότητά τους είναι αντίστοιχη της λογικής "να κόψω ό,τι κόβεται".

Με βάση το καλύτερο συγκρίνεσαι για να βελτιωθείς, όχι με το χειρότερο.

Όσο για τα λεφτά μας πίσω, δε χρειάζεται. Χάρισμα. Όχι τίποτα άλλο, να μη μας λένε μερικοί και ότι "εκμεταλλευόμαστε" το κράτος για να πάρουμε πτυχίο και να φύγουμε.

Πού να ήξερες κιόλας ότι οι περισσότεροι "εκμεταλλευτές" πρώτα μπήκαμε στην αγορά εργασίας στην Ελλάδα, είδαμε τη μαυρίλα και αποφασίσαμε να ρισκάρουμε έξω συνεχίζοντας σπουδές/ψάχνοντας δουλειά. Όπως προείπα, δεν τη "βρίσκει" 400.000 κόσμος να σηκωθεί στα καλά καθούμενα να παρατήσει σπίτι, φίλους και οικογένεια και να φύγει εξωτερικό.

31 λεπτά πριν, Tlykog είπε

Άσχετα πράγματα. Τί να απαντήσω εδώ; 

Οι φόροι, ατομικά, του καθενός γονιού μας δεν καλύπτουν τα εξοδα παιδείας σου. Ένα μέρος από αυτά πληρώθηκαν από άλλους που απλά πλήρωσαν περισσότερα σε φόρους από αυτά που ξόδεψε το κράτος γι αυτούς.

Η εκμετάλλευση του εργοδότη είναι εκτός θέματος και δεν έχει να κάνει με το αν είσαι φοιτητής ή όχι.

Δεν είμαι υπερ του να κόψεις ότι κόβεται. Απλά θα πρέπει κάποια στιγμή το κράτος να γίνει ανταποδότικό προς του πολίτες του. Οι φόροι να μοιράζονται εκεί που πρέπει και να σταματήσουμε την κρατικοδίαιτη λογική που κληρονομήσαμε.

Άσχετα για εσένα. Αν δεις πώς λειτουργεί ένα δομημένο κράτος, θα καταλάβεις ότι αυτό που βλέπεις ως "κρατικοδίαιτη λογική" είναι στην πραγματικότητα η ορθή λογική της επένδυσης σε αγαθά (π.χ εκπαίδευση) τα οποία δεν έχουν ως σκοπό ΜΟΝΟ το ισοζύγιο εισόδων-εξόδων. Τουλάχιστον, στις περισσότερες χώρες του κόσμου, με εξαίρεση τις ΗΠΑ.

31 λεπτά πριν, Tlykog είπε

 Εδώ ακυρώνεις τον εαυτό σου. Αν δεις την εκαπίδευση σαν επενδυση, τότε, με το που φύγει ο φοιτητής έξω του κάνεις λογαριασμό και του λες: 

"Επένδυση του κράτους στην παιδεία σου  80.000€

προσφορά σου στην οικονομία του κράτους: 0€

Πλήρωσέ μου τα 80.000€ και είμαστε εντάξει. Πήγαινε όπου θέλεις. Με τα λεφτά τα δικά σου και των ομοίων σου θα δώσω χρηματα για να ενισχύσω τις υποδομές των Πανεπιστημίων και να δημιουργήσω ερευνητικές δομές."

Εδώ είναι όλο το ζουμί που δείχνεις να μην έχεις κατανοήσει. Κανένα εαυτό μου δεν ακυρώνω. Αντιθέτως:

Η επένδυση στην εκπαίδευση θα ΚΡΑΤΗΣΕΙ νέους από το να φύγουν έξω, καθώς και θα φέρει άλλους (αλλοδαπούς) μέσα. Η μισοτελειωμένη δουλειά που γίνεται τώρα για να λέμε για τα μάτια του κόσμου ότι υπάρχει "δωρεάν" εκπαίδευση (και ο κάθε φοιτητής παλεύει να ζήσει για να σπουδάσει) είναι ακριβώς ο λόγος που φεύγουμε όλοι αυτοί για να έρχονται μετά κάποιοι όμοιοί σου (τη λέξη σου χρησιμοποιώ) να μας κατακρίνουν γιατί νομίζουν ότι εκμεταλλευτήκαμε τους πόρους του κράτους.

Δεν παίρνουν χαμπάρι οι "όμοιοί σου" ότι, επενδύοντας στην εκπαίδευση, θα έχεις ανάπτυξη, τόσο τεχνολογικά, όσο και σε άλλους τομείς. Θα είναι ευκολότερο για μεγάλα μυαλά π.χ να γίνουν διπλωμάτες/(σωστοί) πολιτικοί, να δημιουργήσουν οικονομικά πλάνα στο μέλλον που θα προσφέρουν κι άλλη ανάπτυξη στη χώρα. Και, ναι, όταν ένα κράτος ενδιαφέρεται για τους πολίτες του, θα πάρει την ανταπόδωση. Όταν όμως συμπεριφέρεται με λογιστικούς όρους, και βλέπει το μεσοπρόθεσμο αρνητικό οικονομικό ισοζύγιο στην εκπαίδευση ως "κρατικοδίαιτη λογική", θα λάβει το ανάλογο.

 

Επεξ/σία από MikeKata
  • Like 4
  • Thanks 2
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

3 ώρες πριν, StavrosD είπε

Και θα φύγουν και άλλοι.

Όποιος δεν έχει εδώ περιουσία (π.χ. σπίτι) ή έτοιμη επιχείρηση και σπουδάσει έχει καλύτερες προοπτικές στο εξωτερικό.

Χαρακτηριστική περίπτωση δύο φίλοι που σπούδασαν και οι δύο πληροφορική.

Και οι δύο κορυφαίοι στον τομέα τους, κάνουν αντίστοιχη δουλειά σε διαφορετικές χώρες. Και οι δύο μισθωτοί.

Ο ένας κάνει καριέρα στην Ελλάδα και καθαρίζει 3.000~4.000/μήνα με αρκετό τρέξιμο.

Ο δεύτερος στο εξωτερικό δεν ξέρω πόσα βγάζει αλλά πλήρωσε 1.000.000€ μόνο για να αγοράσει μια θέση πάρκινγκ (χώρια σπίτια κλπ).

Είμαι ελεύθερος επαγγελματίας. Στην Ελλάδα, αν μου ΧΑΡΙΣΕΙΣ (να μου δώσεις τα χρήματα χωρίς να ζητήσεις κάποιο προϊόν ή υπηρεσία) 1.000.000€ και μου ζητήσεις απόδειξη , θα πληρώσω 193,5Κ ΦΠΑ και περίπου 355Κ φόρο εισοδήματος (χοντρικά με 44%).

Από τα 451,5Κ που μένουν θα πληρώσω και προκαταβολή φόρου 55% (195,25Κ) άρα μένουν 256,25Κ.

Την προκαταβολή φόρου ΙΣΩΣ μου την δώσουν πίσω του χρόνου, ίσως όμως να την συμψηφίσουν με επόμενα έτη ή ίσως να μου κάνουν έλεγχο για να βρουν πιθανές παραβάσεις και να την κρατήσουν όλη.

Σε αυτό το πολύ ΑΙΣΙΟΔΟΞΟ σενάριο (τεράστια έσοδα, μηδενικά έξοδα) μένει το 25% σίγουρο κέρδος. Για ποιο λόγο να μείνει κάποιος στην Ελλάδα;

Νομίζω ότι ακούμε μία ακόμα μούφα περί φορολογίας. Τα 355Κ θα τα πληρώσεις αν ΔΕΝ εχεις έξοδα. Αν δηλαδή δεν πληρώνεις τιμολόγια στο σουπερ μαρκετ για αγγουράκια, τιμολόγια στο βενζινάδικο, Leasing στο αυτοκίνητο, ενοίκιο στο σπίτι (ως έδρα), εισιτήρια με τιμολόγια, ξενοδοχεία και ποτά στο μπαρ με τιμολόγια. Όπως κάνουν δηλαδή ΟΛΟΙ οι ιδιοκτήτες εταιρειών ή που ζουν από εταιρείες. Τα 193,5Κ ΦΠΑ τα πληρώνει νομίζω αυτός που στα έδωσε και όχι εσύ που τα πήρες. Συνήθως τα έξοδα είναι περίπου όσο και τα έσοδα, αφού ακόμα και οι μισθοί αφαιρούνται από το φορολογητέο, οπότε τελικά δεν πληρώνει μία εταιρεία ούτε καν 2-3Κ, άντε και 50% + για του χρόνου. Μηδενικά έξοδα είναι ουτοπία γιατί μάλλον "ξεπλένεις". Εγώ προσπαθώ να ξεφύγω από το μισθωτός και να τα "μασάω" σαν εταιρεία: Τριγωνα με Κύπρο, τετράγωνα με Ολλανδία και Caribbean, εταιρείες στο Λονδίνο και χρηματοδότηση από Ελληνικές τράπεζες, έδρες στο Λουξεμβούργο και υποκαταστήματα στην Ελλάδα.

ΤΟ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΜΕ ΤΩΝ ΗΠΑ, για κάποιους που συνεχίζουν να ακούνε μπαρούφες. Οι ΗΠΑ μας το έφτιαξαν μεταπολεμικά για να αναπτυχθούμε. Για αυτό και όσοι πάνε στην Αμερική το βλέπουν μπροστά τους. Ίδιοι συντελεστές και ίδια κλιμάκια, με μία διαφορά: αν σε πιάσουν με μαύρα, χαιρέτα μου το Αλκατράζ.

ΥΓ: Αν δεις κάποιος και πληρώνει με μετρητά, είτε είναι με εταιρεία εξωτερικού ή τα μασάει μαύρα.

Καλή χώνεψη να έχουμε.

  • Like 2
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

3 ώρες πριν, Tlykog είπε

Μπράβο στα παιδιά. Τέτοια να διαβάζουμε

Γιατί στην Ελλάδα θα κόψεις τιμολόγιο για 50.000€… Αν κόψεις δηλαδή…

Στο εξωτερικό θα κόψεις όλο το ποσό, αλλιώς την έβαψες.

Ολλανδια , που ήταν ένας ξάδερφος μου, η φορολογία ξεκινούσε από 50% και ανέβαινε. Οι αμοιβές είναι μεικτές, άρα βγάλε και ένα ποσό για ασφάλεια και σύνταξη και ξανασκέψου το…

Αν είσαι πολύ πλούσιος δε θα πληρώσεις σχεδόν σε καμία χώρα στον πλανήτη. Οι υπόλοιποι πληρώνουμε.

Το πρόβλημα δεν είναι οι φορολογικοί συντελεστές. Είναι η φοροδιαφυγή, η αστάθεια του φορολογικού συστήματος, η διαπλοκή/διαφθορά, η κατώτερη παροχή κρατικών υπηρεσιών από πλευράς κράτους και ένα σωρό αλλά.

Η Ελλάδα δεν έχει σε τίποτα σχεδόν βαριά βιομηχανία. Πέρα από ναυτιλία και τουρισμό είμαστε στον πάτο. Πως να εκμεταλλευτούμε τέτοια μυαλά.

Το μεγάλο πρόβλημα είναι ότι τα μεγάλα μυαλά μεγαλώνουν και σπουδάζουν στην Ελλάδα, με δημόσια δωρεάν παιδιά και στη συνέχεια φεύγουν στο εξωτερικό για να παράγουν βάσει αυτών που έμαθαν εδώ χωρίς να πληρώσουν τίποτα…

Βέβαια, υπάρχει και η περίπτωση που Έλληνες σπουδάζουν, δωρεάν, στην Ελλάδα ΕΧΟΝΤΑΣ κανονίσει να φύγουν κατευθείαν για έξω μετά τις σπουδές... Από τα πιο άτιμα πράγματα που μπορείς να κάνεις... Γι αυτούς, η Ελλάδα είναι καλή όταν τους δίνει δωρεάν πτυχίο και κακή για όλα τα άλλα... Άσε τους βλάκες που πληρώνουν φόρους (για να υπάρχει η δωρεάν παιδεία...), να πληρώνουν...

Συμφωνώ απόλυτα και για να το συνεχίσω με τσάμπα διδακτορικό και πανφθηνα μεταπτυχιακά. 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Μπράβο, επιστήμονες.

Έχω ίδιο πτυχίο με τα παλικάρια αλλά δεν νιώθω όμοιος τους και δεν θα γίνω ποτέ.

Ευχή σας δίνω, μην μπλέξετε ποτέ με εταιρείες, με agile, με μανατζαρέους, collaboration και λοιπές παπάτζες. Φτάστε όσο πιο μακριά γίνεται και μην κοιτάξετε δεξιά αριστερά.

  • Thanks 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

1 ώρα πριν, xionomiaou είπε

Χωρίς να θέλω να μειώσω την ερευνητική προσπάθεια των ανθρώπων,

..αλλά μεταξύ μας-όπου ακούτε "Έλληνας επιστήμονας καταφερε αυτο ή εκείνο.." προκειται συνήθως περί πληρωμένου ποστ σε καποιο μέσο, απο τον ίδιο τον επιστήμονα

Μπορείς να παραθέσεις παρακαλώ ένα πληρωμένο ποστ; Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Όσοι κατηγορούν τα ελληνικά πανεπιστήμια να διαβάσουν αυτό το άρθρο.

Μυαλά υπάρχουν, καθηγητές υπάρχουν... Αν προχωρήσουν σε συνεργασίες με τον ιδιωτικό τομέα κ χρηματοδοτηθούν τέτοιες προσπάθειες θα γίνουν θαύματα

Φυσικά πρέπει να αποχωρήσουν τα κομματόσκυλα κ οι αναρχικοί... 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 ώρες πριν, StavrosD είπε

Και θα φύγουν και άλλοι.

Όποιος δεν έχει εδώ περιουσία (π.χ. σπίτι) ή έτοιμη επιχείρηση και σπουδάσει έχει καλύτερες προοπτικές στο εξωτερικό.

Χαρακτηριστική περίπτωση δύο φίλοι που σπούδασαν και οι δύο πληροφορική.

Και οι δύο κορυφαίοι στον τομέα τους, κάνουν αντίστοιχη δουλειά σε διαφορετικές χώρες. Και οι δύο μισθωτοί.

Ο ένας κάνει καριέρα στην Ελλάδα και καθαρίζει 3.000~4.000/μήνα με αρκετό τρέξιμο.

Ο δεύτερος στο εξωτερικό δεν ξέρω πόσα βγάζει αλλά πλήρωσε 1.000.000€ μόνο για να αγοράσει μια θέση πάρκινγκ (χώρια σπίτια κλπ).

Είμαι ελεύθερος επαγγελματίας. Στην Ελλάδα, αν μου ΧΑΡΙΣΕΙΣ (να μου δώσεις τα χρήματα χωρίς να ζητήσεις κάποιο προϊόν ή υπηρεσία) 1.000.000€ και μου ζητήσεις απόδειξη , θα πληρώσω 193,5Κ ΦΠΑ και περίπου 355Κ φόρο εισοδήματος (χοντρικά με 44%).

Από τα 451,5Κ που μένουν θα πληρώσω και προκαταβολή φόρου 55% (195,25Κ) άρα μένουν 256,25Κ.

Την προκαταβολή φόρου ΙΣΩΣ μου την δώσουν πίσω του χρόνου, ίσως όμως να την συμψηφίσουν με επόμενα έτη ή ίσως να μου κάνουν έλεγχο για να βρουν πιθανές παραβάσεις και να την κρατήσουν όλη.

Σε αυτό το πολύ ΑΙΣΙΟΔΟΞΟ σενάριο (τεράστια έσοδα, μηδενικά έξοδα) μένει το 25% σίγουρο κέρδος. Για ποιο λόγο να μείνει κάποιος στην Ελλάδα;

Μα είναι απλό : στην Ελλάδα μένουν μόνο όσοι ασχολούνται με τα δίκτυα....για ψάρεμα! Ήλιος , θάλασσα και ο ψαράς της! Πτυχίο survivor , ζαμπονοκοπτικης , δημοσίου υπαλλήλου και τεχνολογίας δικτύων για ψάρεμα είναι στα φόρτε τους! Live you myth in Greece 

52 λεπτά πριν, valkon είπε

Μπράβο, επιστήμονες.

Έχω ίδιο πτυχίο με τα παλικάρια αλλά δεν νιώθω όμοιος τους και δεν θα γίνω ποτέ.

Ευχή σας δίνω, μην μπλέξετε ποτέ με εταιρείες, με agile, με μανατζαρέους, collaboration και λοιπές παπάτζες. Φτάστε όσο πιο μακριά γίνεται και μην κοιτάξετε δεξιά αριστερά.

Από την στιγμή που έχεις ίδιο πτυχίο με τους τυχερούς επιστήμονες που τους έτυχε τέτοια κολοσσιαία ευκαιρία να ασχοληθούν στην Ελλάδα σε τέτοιο πρότζεκτ , ποτέ μην λες ποτέ γιατί μπορεί να είσαι και πολύ καλύτερος τους , απλά δεν σου δόθηκε η ευκαιρία ακόμη να το αποδείξεις... Η θα πρέπει να αναζητήσεις την τύχη σου κάπου προς τα δυτικά η να βρεις και εσύ κάποιο κρατικό χρηματοδότη να σε υποστηρίξει! Δυστυχώς η Ελλάδα τρωει τα παιδιά της , όπως κάποιος γνωστός της μυθολογίας της!

Επεξ/σία από Brainkill4r
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

47 λεπτά πριν, Iamthagod είπε

Μπορείς να παραθέσεις παρακαλώ ένα πληρωμένο ποστ; Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Δύσκολα θα βρεις εκτός αν είσαι έμπειρος επιστήμονας και διαβάζεις papers. 

Στα σοβαρά επιστημονικά περιοδικά, ζητάνε μέσα στο άρθρο να δηλώσεις αν έλαβες βοήθεια ή χορηγίες από κάποιο φυσικό ή νομικό πρόσωπο για την έρευνα, να δηλώσεις την μη σύγκρουση συμφερόντων. Βέβαια, αρκετοί μπορεί να μην το γράψουν και δεν υπάρχει πάντα τρόπος ελέγχου εκτός αν κινηθεί κάποιος εναντίον σου, αν υπάρχει έμπειρος reviewer, μελλοντικά σε μετα-ερευνα. 

Στα μη σοβαρά επιστημονικά περιοδικά, μπορεί να δημοσιεύσεις ένα άρθρο επί πληρωμή, εκεί δεν υπάρχει σοβαρό reviewing, αλλα ευτυχως η επιστημονική κοινότητα γνωρίζει εκ των προτέρων ποια είναι αυτά τα περιοδικά, οπότε κάτι που μπορεί να κάνει "μπαμ" στον τίτλο, θα καταπεσει εν καιρώ είτε χωρίς citations είτε με critical review σε άλλα περιοδικά. 

  • Like 4
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...