Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά, έχει κανείς γνώση σχετικά με το επάγγελμα του σωματοφυλακα? επειδή έχω κάποιες ερωτήσεις.

Δημοσ.

Δεν ειναι όλοι οι σωματοφύλακες ίδιοι. Εχει να κάνει με τις ανάγκες του ανθρώπου.

Τι θές να κάνεις;

Δημοσ.

Ένας γνωστός ήθελε να γίνει. Τελείωσε μια σχολή σεκιουριταδων όπως είπε και ζήτησε και χαρτί από την ομοσπονδία τάε κβο ντο γιατί ήταν νέος στην εθνική. Μετά δεν ξέρω τι έγινε.

Δημοσ.
2 ώρες πριν, Socufnciz είπε

Καλησπέρα παιδιά, έχει κανείς γνώση σχετικά με το επάγγελμα του σωματοφυλακα? επειδή έχω κάποιες ερωτήσεις.

Εγώ λέω να κάτσεις να αφοσιωθείς στο διάβασμα και να περάσεις σε μια σχολή.

• Like 1
Δημοσ.
5 ώρες πριν, Socufnciz είπε

Τελείωσε το λύκειο πρώτα,πήγαινε φαντάρος και βλέπεις.

• Like 1
Δημοσ.

Υπάρχουν σχολές / γραφεία. Προστασία διακεκριμένων προσώπων. Από απλή συνοδεία μέχρι ένοπλη με αλεξίσφαιρα γιλέκα παρέα. Προφανώς πληρώνουν διαφορετικά και ανάλογα την επικινδυνότητα.

Εναλλακτικά, συνοδεία σε καράβια. 

Δημοσ.

Τελειωσες το σχολειο και το πρωτο που σκεφτηκες ειναι να την δεις secret service για τον προεδρο ?

Πολλυ SWAT και SEAL TEAM βλέπεις.

Απλα απο εδω ελλαδα δεν νομιζω να κανεις τιποτα. πηγαινε στρατο σε ειδικές θέσεις, κανε σχολεία πολέμου και οτι υπαρχει στο εξωτερικο. και οταν φτασεις σε μια ηλικια που εχεις γνωσεις και εμπειρια δες μήπως πας εξωτερικο ή καράβια που πληρωνουν χρυσα αλλα δεν ξερεις αν θα γυρίσεις.

Εκτος και αν το φετιχ σου ειναι να φωράς μόνο το ακουστικο με το σπιράλ καλώδιο στο αυτί.

• Like 1
Δημοσ.
20 hours ago, tutuyo said:

φιλε ειμαστε 2 ηδη και ψαχνουμε τον τριτο

ενας για ολους και ολοι για εναν!

μόνο που οι 3 σωματοφύλακες ήταν 4. ξεχνας τον Νταρτανιάν!

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...