Artman13 Δημοσ. 30 Απριλίου Δημοσ. 30 Απριλίου (επεξεργασμένο) 17 λεπτά πριν, somt είπε πως τα βλέπετε; ερχεται υφεσαρα; https://www.youtube.com/watch?v=dHXp7aBQJM0 Πιθανόν αν δεν αλλάξει γνώμη και τα βρει ο πορτοκαλής με τους Κινέζους. Πιστεύω κάτι θα έχει καταλάβει και θα κάνει πίσω τελευταία στιγμή. Επεξ/σία 30 Απριλίου από Artman13 1
jimarass26 Δημοσ. 2 Μαϊου Δημοσ. 2 Μαϊου Στις 30/4/2025 στις 8:25 ΜΜ, sotiriadisc είπε Δηλαδή πόσο καιρό καλο είναι να τα κρατήσεις ? εαν πχ βάζεις 50 ευρω το μήνα - στο χρόνο πάνω 600 για 10 χρόνια θα έχεις δώσει 6000 .... μετα τα πέρνεις ? ετσι μια περίοδος 10 ετών είναι "καλή" ? Δεν τα παιρνεις ποτέ. Μόνο βάζεις. Όταν χρειαστείς λεφτά, πχ για να ζησεις, πουλάς ετησίως το 4% max και με αυτό περνάς. Τα υπόλοιπα μενουν μέσα για να χτιζουν fund για σενα. Όπως ειδαμε πολύ καλά, μονο 2 πράγματα σε γλιτώνουν από τον πληθωρισμό. Επενδύσεις σε καλά ακινητα και σε καλές μετοχές/assets. Να τα βγάλεις να τα κανεις τι; Στις 30/4/2025 στις 9:16 ΜΜ, sotiriadisc είπε το γραφημα πόσο ρεαλιστικό είναι ? Τα τελευταία 100 κάτι χρόνια, έχουμε ένα μεσο όρο 9-10% το χρόνο. 2
Uberalles_gr Δημοσ. Σάββατο στις 09:20 πμ Δημοσ. Σάββατο στις 09:20 πμ On 30/04/2025 at 13:24, Uberalles_gr said: Αυτό λες σωστά; Καλημέρα σας, έβαλα ένα 20ρικο έτσι για να δω τι γίνεται αλλά βλέπω ότι δεν με αφήνει να κάνω ανάληψη, βασικά μου βγάζει ότι έχω 0 ευρώ διαθέσιμα. Μήπως ξέρει κανεις γιατί;
alxandros_gr Δημοσ. Σάββατο στις 11:17 πμ Δημοσ. Σάββατο στις 11:17 πμ 1 hour ago, Uberalles_gr said: Καλημέρα σας, έβαλα ένα 20ρικο έτσι για να δω τι γίνεται αλλά βλέπω ότι δεν με αφήνει να κάνω ανάληψη, βασικά μου βγάζει ότι έχω 0 ευρώ διαθέσιμα. Μήπως ξέρει κανεις γιατί; Αγόρασες το ETF που δείχνεις στο screenshot; Αν ναι, θα σου εμφανίζει 2 επιλογές, αγορά και πώληση, οπότε πρώτα θα πρέπει να το πουλήσεις, τα λεφτά θα πιστωθούν στον brokerage account και μετά τα στέλνεις στον λογαριασμό της ρεβολουτ 2
vaio1892 Δημοσ. χθες στις 01:43 μμ Δημοσ. χθες στις 01:43 μμ Καλησπέρα σε 'ολους Έχω αγορασει εδω και κανα 20ήμερο 20 μετοχές TITAN.GR και ανεβαίνουν σιγά σιγά (21€ στο σύνολο) αλλά το κυριότερο που είδα είναι οτι δίνει μέρισμα 7,2%.Σαν εταιρεία είναι πολύ σταθερή και συνεχώς αναπτυσσόμενη. Έχει κανείς άλλος την συγκεκριμένη μετοχή να μου πει τι παίζει?
Mitskp Δημοσ. χθες στις 02:46 μμ Δημοσ. χθες στις 02:46 μμ Δεν την έχω, αλλά είμαι σίγουρος ότι πρόκειται για καλή επένδυση, με αργή ανάπτυξη αλλά σταθερότατη, την εποχή της διανομής του μερίσματος η τιμή θα πέφτει, κράτα την για χρόνια κ όποτε μπορείς τάιζε την, ειδικά όταν πέφτει βάζε λίγα για να ρίχνεις τον μ.ο
Neptu Δημοσ. χθες στις 03:37 μμ Δημοσ. χθες στις 03:37 μμ Γράφτηκα στην wirex να δω τι παίζει. Βασικά γράφτηκα για τον X account με το σκεπτικό να βάλω κάποια χρήματα εκεί. Στην ουσία είναι αντίστοιχη της nexo. Επειδή τώρα το ψάχνω, έχει κανείς λογαριασμό να γράψει εντυπώσεις; Κάτι που πρέπει να προσέξουμε. Κοιτάω λίγο να βρω τις χρεώσεις και δυσκολεύομαι. Τα βλέπω λίγο ρευστά. Είμαι στο δωρεάν πακέτο. Έβγαλα την virtual (δωρεάν) δημιούργησα κι εναν X account plus με κάτι ψιλά. Δε ξέρω αν θα παραμείνω όμως
Doubt Δημοσ. χθες στις 03:46 μμ Δημοσ. χθες στις 03:46 μμ 5 λεπτά πριν, Neptu είπε Γράφτηκα στην wirex να δω τι παίζει. Βασικά γράφτηκα για τον X account με το σκεπτικό να βάλω κάποια χρήματα εκεί. Στην ουσία είναι αντίστοιχη της nexo. Επειδή τώρα το ψάχνω, έχει κανείς λογαριασμό να γράψει εντυπώσεις; Κάτι που πρέπει να προσέξουμε. Κοιτάω λίγο να βρω τις χρεώσεις και δυσκολεύομαι. Τα βλέπω λίγο ρευστά. Είμαι στο δωρεάν πακέτο. Έβγαλα την virtual (δωρεάν) δημιούργησα κι εναν X account plus με κάτι ψιλά. Δε ξέρω αν θα παραμείνω όμως Καλά έκανες, στον x account plus ζήτησε ανάληψη ώστε σε 30 μέρες να ξεκλειδώσει. Τότε αναλόγως μένεις ή φεύγεις. Spoiler είμαι κάτι χρόνια εκεί
csontheline Δημοσ. πριν από 21 ώρες Δημοσ. πριν από 21 ώρες 6 hours ago, vaio1892 said: Καλησπέρα σε 'ολους Έχω αγορασει εδω και κανα 20ήμερο 20 μετοχές TITAN.GR και ανεβαίνουν σιγά σιγά (21€ στο σύνολο) αλλά το κυριότερο που είδα είναι οτι δίνει μέρισμα 7,2%.Σαν εταιρεία είναι πολύ σταθερή και συνεχώς αναπτυσσόμενη. Έχει κανείς άλλος την συγκεκριμένη μετοχή να μου πει τι παίζει? Τι επενδυτικό πλάνο έχεις; Αν τις πήρες με σκοπό να δεις καμιά κορυφή μέσα σε 1 μήνα, γύρνα το σε τζόγο στα crypto. Αν τις πήρες με σκοπό να μην χάνουν την αξία τους και να σου δίνουν χρήματα κάθε τόσο, τότε είσαι σε καλό δρόμο. Θεωρητικά, οι τσιμεντοπιοίες που υπάρχουν χρόνια στην αγορά, είναι από τις πιο σταθερές εταιρείες. Δεν περιμένεις να βάλεις τώρα 1000€ και σε 5 χρόνια να έχεις πάρει 50000€, αλλά ούτε περιμένεις να πάρεις 200€. Χαμηλότερο ρίσκο, χαμηλότερα κέρδη. 1
Skrobo Δημοσ. πριν από 21 ώρες Δημοσ. πριν από 21 ώρες 6 hours ago, vaio1892 said: Καλησπέρα σε 'ολους Έχω αγορασει εδω και κανα 20ήμερο 20 μετοχές TITAN.GR και ανεβαίνουν σιγά σιγά (21€ στο σύνολο) αλλά το κυριότερο που είδα είναι οτι δίνει μέρισμα 7,2%.Σαν εταιρεία είναι πολύ σταθερή και συνεχώς αναπτυσσόμενη. Έχει κανείς άλλος την συγκεκριμένη μετοχή να μου πει τι παίζει? Τοσο μέρισμα είχε η Τιταν φέτος επειδή ειχε ad hoc 2 ευρώ ανα μετοχή επιπλέον. Η κανονική της απόδοση ειναι περίπου στο 3%. Αν θες να ασχοληθείς με το ελληνικό χρηματιστήριο ειναι ΟΚ επιλογή. Οι λεπτομέριες έχουν να κάνουν με το προφίλ σου και τι σε ενδιαφέρει.
vaio1892 Δημοσ. πριν από 20 ώρες Δημοσ. πριν από 20 ώρες Να σου πω την αλήθεια έχω πάρει ΤΙΤΑΝ επειδή είναι σοβαρή εταιρεία και δίνει μέρισμα με το οποίο βέβαια θα ξαναγοραζω κάποια μετοχή ή κάποιο ETF. Έχω VUUA (το οποίο θα παίρνω και από ένα κάθε μήνα) , ΤΙΤΑΝ (για το μέρισμα όπως ανέφερα) , κάποιες μετοχές της Alpha Bank που και αυτές δίνουν μέρισμα αλλά πολύ μικρό (με τα ρέστα τις αγοράζω αυτές) και τέλος έχω το AETF το οποίο και αυτό είναι πολύ σταθερό. Το άλλο που έχω κάνει το οποίο δεν ξέρω αν είναι και πολύ σωστό είναι ότι VUUA έχω και στην Freedom αλλά και στην Revolut και θα αγοράζω και από ένα κάθε μήνα και στις δύο πλατφόρμες. Οποια γνώμη και βοήθεια δεκτή καθότι νέος. ΥΓ Τι σημαίνει ad hoc 2€ ανά μετοχή;
snot Δημοσ. πριν από 20 ώρες Δημοσ. πριν από 20 ώρες 3 minutes ago, vaio1892 said: ΥΓ Τι σημαίνει ad hoc 2€ ανά μετοχή; Το ad hoc μέρισμα των 2 ευρώ ανά μετοχή είναι ένα έκτακτο μέρισμα, που πιθανόν δόθηκε λόγω υψηλότερων κερδών, πώλησης περιουσιακών στοιχείων, ή άλλων θετικών εξελίξεων στα οικονομικά της εταιρείας. Τουλάχιστον αυτό είπε το chat gpt 😁
The_Judas Δημοσ. πριν από 20 ώρες Δημοσ. πριν από 20 ώρες από που παιρνεις ελληνικες μετοχες; πανε καλα τα τελευταία χρονια αλλα δυστυχώς ειναι σε λιγους brokers.
vaio1892 Δημοσ. πριν από 20 ώρες Δημοσ. πριν από 20 ώρες Freedom24 Πολύ εύκολη στην χρήση η εφαρμογή τους. στην Revolut δυσκολεύομαι ακόμα. Και αν έχει κανείς γνώμη για την μετοχή της Freedom η οποία συνεχώς ανεβαίνει;
Uberalles_gr Δημοσ. πριν από 20 ώρες Δημοσ. πριν από 20 ώρες (επεξεργασμένο) On 30/04/2025 at 13:58, csontheline said: Ναι. Αν προσέξεις, είναι το ίδιο με το προηγούμενο, απλά σε αυτό τα μερίσματα επανεπενδύονται αντί να κατατίθενται στον λογαριασμό σου. Πάντως, η περίοδος είναι λίγο παλαβή (αντίστοιχη της δυνατότερης οικονομίας), οπότε μην κάθεσαι να τα κοιτάς "α, πήρα 10€, να τα πουλήσω, α, έχασα 30€, να τα πουλήσω" Και κάθε πότε γίνεται αυτό με τα μερίσματα, για να δω πχ όχι έβγαλα Χ ευρώ;; Εγώ που έχω πάρει κάτι ψιλά στο VUAA στην Revolut, η λογική είναι να βάζω κάθε μήνα ένα ποσό και το ξεχνάω μετά;;; Κάπως έτσι δηλαδή; Επεξ/σία πριν από 20 ώρες από Uberalles_gr
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα