bill999r Δημοσ. 10 Μαρτίου Share Δημοσ. 10 Μαρτίου Εννοείται ότι όλοι την πατάνε με τέτοια λαμόγια που κυκλοφορούν. Για αυτό καλό είναι σωστός έλεγχος και σε εμπιστο συνεργείο ή αντιπροσωπεία αλλά και σε φανοποιο. Εγώ ρε παιδια το αυτοκίνητο το πήγα σε 2 συνεργεία πρίν το αγοράσω κ κανένας από τους δυο δεν είδε ότι δεν είχε καταλύτη.... Τελικά το βρήκε εξατμισας που το πήγα διότι το πρωί που το έβαζα μπροστά είχε θόρυβο που δεν μου φαινόταν φυσιολογικός. 1 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ukforthemoment Δημοσ. 10 Μαρτίου Share Δημοσ. 10 Μαρτίου 4 λεπτά πριν, bill999r είπε Εννοείται ότι όλοι την πατάνε με τέτοια λαμόγια που κυκλοφορούν. Για αυτό καλό είναι σωστός έλεγχος και σε εμπιστο συνεργείο ή αντιπροσωπεία αλλά και σε φανοποιο. Εγώ ρε παιδια το αυτοκίνητο το πήγα σε 2 συνεργεία πρίν το αγοράσω κ κανένας από τους δυο δεν είδε ότι δεν είχε καταλύτη.... Τελικά το βρήκε εξατμισας που το πήγα διότι το πρωί που το έβαζα μπροστά είχε θόρυβο που δεν μου φαινόταν φυσιολογικός. χωρίς καταλύτη δεν άναβε λαμπάκι; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Black Demis Δημοσ. 10 Μαρτίου Share Δημοσ. 10 Μαρτίου 5 minutes ago, Ukforthemoment said: χωρίς καταλύτη δεν άναβε λαμπάκι; οχι αν μπήκε πρόγραμμα η καποιος κλεφτης στο λαμδα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Klausx Δημοσ. 10 Μαρτίου Share Δημοσ. 10 Μαρτίου (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, agnostos13 είπε Συνήθως σε τέτοιου είδους συναλλαγές υπογράφεις υπεύθυνη δήλωση οτι έλεγξες το όχημα και το βρήκες της αρισκείας σου οπότε ο πωλητής είναι εξασφαλισμένος. Άσε που είναι δύσκολο να αποδείξεις οτί ήταν τρακαρισμένο ή είχε πειραγμένο κινητήρα πριν την αγορά εφόσον το συνεργείο που το πήγαν για έλεγχο κατά τη μεταβίβαση το βρήκε οκ. Μόνο οι έμποροι δίνουν εγγύηση (και δεν την τηρούν όλοι). Λογικά κάποιος νομικός θα μπορέσει να σου πει αν μπορείς να πατήσεις κάπου αν και πολύ φοβάμαι οτι θα χρειαστεί πολύ τρέξιμο με αμφίβολα αποτελέσματα. Οι κολλημένοι Toyota-κηδες ζητάνε (και δίνουν) τρελά ποσά… Είναι μια κατηγορία μόνοι τους. Δεν έχω κόλλημα με κάποια μάρκα και εγώ έχω μία από τις χειρότερες όπως λέει ο κόσμος... αλλά με σωστό συνεργείο και ιδιοκτήτη 0 προβλήματα. Toyota όμως δεν θα έπαιρνα ΠΟΤΕ, όταν θέλει ο γύφτος ανταλλακτικά από που "αγοράζει"; Βλέπουμε και λίγο το ποσοστό κλοπών ανά μάρκα πριν την αγορά.... 13 ώρες πριν, StamTheMan είπε Αυτη ηταν η πρωτη μου σκεψη. Πως περασε ΚΤΕΟ αυτο το οχημα,πριν γινει η συναλλαγη; Μαζι πανε αυτα. Εδώ γελάμε. Ποτέ δεν πρέπει να υπολογίζεις το ΚΤΕΟ σε αγορά αυτοκίνητου αλλά ούτε καν σαν ιδιοκτήτης όταν περνάς κανονικά.... Πάω 3 αυτοκίνητα 20 ~ 30ετιας κοντά και δεν βρίσκουν τίποτα....ούτε καν τα αναφέρουν τουλάχιστον προφορικά, μόνο να τσιμπήσουν το 60αρι. (30 χρονών οχήματα είναι έχουν κάποια θεματάκια όσο και να προσέχουμε...) 6 ώρες πριν, giantzeron είπε Εμενα η βασικη μου ανησυχια οπως και η δικη της ειναι ΑΝ το αμαξι - λογω της οποιας επαναφορας εγινε μετα το τρακαρισμα - ειναι ικανο να κυκλοφορησει με ασφαλεια στο δρομο και ΑΝ σε καποιο αλλο ενδεχομενο μελλοντικο τρακαρισμα - καθως ειναι νεα οδηγος - ισως θεσει τη ζωη της σε μεγαλυτερο κινδυνο. Αυτο θα ηθελε γνωριζει πως μπορει να το μαθει με υπευθυνοτητα απο καποιο συνεργειο.. 53 λεπτά πριν, giantzeron είπε το εβαλα..δν εβγαλε κατι 27 λεπτά πριν, giantzeron είπε Μιλησε με εναν διεκπεραιωτη και οντως διορθωνεται.. το τρακαρισμα δεν γνωριζουμε ομως ποσο ασχημο μπορει να ητανε Googlare carvertical θέλει ένα μικρό ποσό αλλά θα μάθεις για όλο το ιστορικό μέχρι να έρθει Ελλάδα. Για τα συστήματα ασφαλείας θα μπει στον εγκέφαλο να γίνει τεστ ότι όλα είναι οκ και μετά έλεγχο ευθυγράμμισης. Επεξ/σία 10 Μαρτίου από Klausx Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
liakjim Δημοσ. 10 Μαρτίου Share Δημοσ. 10 Μαρτίου 23 λεπτά πριν, Klausx είπε Googlare carvertical θέλει ένα μικρό ποσό αλλά θα μάθεις για όλο το ιστορικό μέχρι να έρθει Ελλάδα Στο δικό μου που το έφερα από Γερμανία (skoda roomster) , δεν μου έδειξε κάτι χρήσιμο. Ζήτησα refund και όντως μου επέστρεψαν τα χρήματα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
geopro Δημοσ. 10 Μαρτίου Share Δημοσ. 10 Μαρτίου 19 ώρες πριν, giantzeron είπε Τι επιλογες υπαρχουν - Αν υπαρχουν - εκτος απο το να προσπαθησει να μιλησει με τον ιδιωτη για να βρει λυση που μαλλον κατι τετοιο δν ειναι εφικτο. Μπορειτε να βοηθησετε; Καταρχήν να μην στεναχωριέται η κοπέλα. Από τέτοια λάθη την έχουν πατήσει πάμπολλοι έμπειροι. Να ελεγχθεί το αυτοκίνητο αν είναι ικανό να κυκλοφορήσει. Αν ναι να περαστεί ο κινητήρας στην άδεια κυκλοφορίας. Αν όχι τότε προσφυγή στη δικαιοσύνη με αιχμή του δόρατος την παράνομη πώληση του αυτοκινήτου με άλλο αναγραφόμενο κινητήρα. Ας του τα κάνετε μπαλόνια και του πονηρού πωλητή. Η μη αναγραφή σωστού ποσού στην συναλλαγή περιπλέκει την ήδη περίπλοκη υπόθεση αλλά αν το αυτοκίνητο δεν είναι "αξιόπλοο" ούτε να πουληθεί μπορεί ούτε και να κυκλοφορήσει. 14 ώρες πριν, kostis444t είπε εγω νομίζω οτι φόραγε τον πασίγνωστο κινητήρα 1ΝR-FE 1.33 την ΝΤΡΟΠΗ της TOYOTA παγκοσμίως λόγω κατασκευαστικού προβλήματος απο το εργοστάσιο. Σιγά το πρόβλημα ! Με δυόμιση χιλιαρικα (και με λιγη... τύχη) τα καθ λογής φανμποϋς , όχι μόνο ιαπωνολάτρες, το έχουν ξεπεράσει ! Ακούς εκεί κινητήρας Toyota να έχει σχεδιαστικό πρόβλημα ! Συκοφαντίες ! 49 λεπτά πριν, Klausx είπε Εδώ γελάμε. Ποτέ δεν πρέπει να υπολογίζεις το ΚΤΕΟ σε αγορά αυτοκίνητου αλλά ούτε καν σαν ιδιοκτήτης όταν περνάς κανονικά.... Πάω 3 αυτοκίνητα 20 ~ 30ετιας κοντά και δεν βρίσκουν τίποτα....ούτε καν τα αναφέρουν τουλάχιστον προφορικά, μόνο να τσιμπήσουν το 60αρι. (30 χρονών οχήματα είναι έχουν κάποια θεματάκια όσο και να προσέχουμε...) Δυστυχώς ισχυει ! Έχω αγορασει αυτοκίνητο που μου βγήκε ¨χρέπι" εμπιστευόμενος το ΚΤΕΟ που είχε περάσει λίγο νωρίτερα. Με κατεστραμμένα αμορτισέρ να το πάει κάποιος επιτήδειος το περνάει ΚΤΕΟ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Lazmour Δημοσ. 10 Μαρτίου Share Δημοσ. 10 Μαρτίου (επεξεργασμένο) 20 ώρες πριν, giantzeron είπε Χαιρετώ την παρέα. Αν και η κατάσταση παρα είναι χλωμή ειπα να ρωτησω και εδω μηπως και μου δώσετε καμια ιδεα. Το λοιπον μια φιλη πριν λιγες μερες αγορασε ενα αυτοκινητο απο ιδιωτη με μετρητα (1ο λαθος) το οποιο αν και περασε απο ενα τυπικο ελεγχο απο συνεργειο κοντα στο τοπο της αγορας ( 2ο λαθος ) και δεν βρεθηκε καποιο σοβαρο θεμα, σε επομενο ελεγχο στην αντιπροσωπεια βρεθηκαν τα εξης ευρηματα. Αρχικα ηταν τρακαρισμενο και επισκευασμενο - Αγνωστο το ποσο τρακαρισμενο αλλα απο οτι μας ειπαν ειδαν τα σημαδια απο οπου το τραβηξαν για να το επαναφερουν. Επιπλεον ομως...ηταν δηλωμενο 1000αρι αλλα φοραει 1300 κυβικα κινητηρα. Επισης στο τυπικο συμφωνητικο που εγινε μεταξυ τους σε καποιο καφε συμφωνησαν οτι η αγοραπωλησια εγινε στο 1/3 της τιμης ( 3ο λαθος ) Τι επιλογες υπαρχουν - Αν υπαρχουν - εκτος απο το να προσπαθησει να μιλησει με τον ιδιωτη για να βρει λυση που μαλλον κατι τετοιο δν ειναι εφικτο. Μπορειτε να βοηθησετε; Η πρώτη ερώτηση είναι αν έτυχε να κρατήσει screenshot της αγγελίας (το πρώτο και σημαντικότερο που ρωτάω). Αν ναι, μπορεί να προσφύγει δικαστικά για ακύρωση της πώλησης λόγω απάτης (άρθρο 147 Αστικού Κώδικα). Αν όμως έχουν συντάξει κάποιο ιδιωτικό συμφωνητικό όπου έλεγε ότι το έλεγξε και το βρήκε της αρεσκείας της πάει το πτηνό πέταξε. Γενικά η περιγραφή αγγελίας δεν είναι τόσο «αθωα» οσο πιστεύουν οι επιτήδειοι. Η αγγελία είναι νομικά ανοικτή πρόταση (δήλωση βούλησης) για την κατάρτιση σύμβασης (εν προκειμενω πώλησης). Αν κάποιος έχει ψευδη αγγελία, μπορεί να ακυρωθεί η πώληση λόγω απάτης Επεξ/σία 10 Μαρτίου από Lazmour 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Joshua21 Δημοσ. 10 Μαρτίου Share Δημοσ. 10 Μαρτίου 8 minutes ago, Lazmour said: Η πρώτη ερώτηση είναι αν έτυχε να κρατήσει screenshot της αγγελίας (το πρώτο και σημαντικότερο που ρωτάω). Αν ναι, μπορεί να προσφύγει δικαστικά για ακύρωση της πώλησης λόγω απάτης (άρθρο 147 Αστικού Κώδικα). Αν όμως έχουν συντάξει κάποιο ιδιωτικό συμφωνητικό όπου έλεγε ότι το έλεγξε και το βρήκε της αρεσκείας της πάει το πτηνό πέταξε. Γενικά η περιγραφή αγγελίας δεν είναι τόσο «αθωα» οσο πιστεύουν οι επιτήδειοι. Η αγγελία είναι νομικά ανοικτή πρόταση (δήλωση βούλησης) για την κατάρτιση σύμβασης (εν προκειμενω πώλησης). Αν κάποιος έχει ψευδη αγγελία, μπορεί να ακυρωθεί η πώληση λόγω απάτης Και τι ακριβώς θα πρέπει να έλεγε η αγγελία ώστε να αποδειχθεί ότι υπήρξε απάτη? Και έστω ότι με αυτόν τον τρόπο η κοπέλα ακυρώνει την πώληση και παίρνει πίσω τη δηλωμένη αξία (2.000€) αντί για αυτά που πραγματικά πλήρωσε (6.000€), τι θα καταφέρει έτσι? Μια τρύπα στο νερό ίσως? Ο πωλητής λογικά θα παρακαλάει να γίνει κάτι τέτοιο... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
darkmatinee Δημοσ. 10 Μαρτίου Share Δημοσ. 10 Μαρτίου 20 hours ago, giantzeron said: Μπορειτε να βοηθησετε; Από εδώ και πέρα, https://www.spotawheel.gr/ ή https://usedcars.myavis.gr/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Lazmour Δημοσ. 10 Μαρτίου Share Δημοσ. 10 Μαρτίου 9 λεπτά πριν, Joshua21 είπε Και τι ακριβώς θα πρέπει να έλεγε η αγγελία ώστε να αποδειχθεί ότι υπήρξε απάτη? Και έστω ότι με αυτόν τον τρόπο η κοπέλα ακυρώνει την πώληση και παίρνει πίσω τη δηλωμένη αξία (2.000€) αντί για αυτά που πραγματικά πλήρωσε (6.000€), τι θα καταφέρει έτσι? Μια τρύπα στο νερό ίσως? Ο πωλητής λογικά θα παρακαλάει να γίνει κάτι τέτοιο... Για αυτό είπα η πρώτη ερώτηση. Η αγγελία αρκεί να μην ανέφερε ότι είναι τρακαρισμένο (η απόκρυψη ουσιώδους ελαττώματος αρκεί για την απάτη). Ναι πρακτικά έτσι όπως τα έκανε (με κας και ψευδείς δηλώσεις για εφορία) δύσκολο ως ακατόρθωτο. Βέβαια εξαρτάται… μπορεί να θέλει έστω να πάρει πίσω τα δηλωθέντα 2.000 και να φύγει από πάνω της το αυτοκίνητο. Γιατί οι εναλλακτικές να το σπρώξει αυτή άλλου αποκρύπτοντας τα ελαττώματα δεν είναι και η καλύτερη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
StamTheMan Δημοσ. 10 Μαρτίου Share Δημοσ. 10 Μαρτίου 6 ώρες πριν, Nabuko είπε Ρητορική η ερώτηση? Οχι,κανονικη. Δυσκολο να περασει κτεο με αλλο μοτερ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
korakios Δημοσ. 10 Μαρτίου Share Δημοσ. 10 Μαρτίου 7 ώρες πριν, kostis444t είπε και ο εμπορος βάσει του νόμου δίνει 6μήνες γραπτή εγγύηση οπότε ειναι πολυ πιο ευκολο απο τον τυχαίο ιδιώτη ... 2 έτη είναι αν δεν αναγράφεται λιγότερη με ελάχιστη 1 έτος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Parolos4 Δημοσ. 10 Μαρτίου Share Δημοσ. 10 Μαρτίου Ψάχνω συγκεκριμένο αυτοκίνητο να φέρω, και κάποιο "σωστό" δε μπορεί να κοντράρει σε τιμή τα ελληνικά όσο κι αν έχω ψάξει. Οτιδήποτε "έβγαινε" φθηνότερο από τα ελληνικά ήταν άστα να πάνε. Οπότε: Όταν παίρνετε εισαγωγής καλό είναι να το παίρνετε αντίστροφα το πράγμα. Δηλαδή, βάλτε 2500-3000€ κέρδος στον έμπορα, 1000€ η άμαξα να έρθει, και επιπλέον το τελωνείο κλπ. Καταλαβαίνετε ότι όταν κάποιο πωλείται π.χ. 10 χιλιάρικα, υπολογίστε ότι στο εξωτερικό έκανε 4000€. Οπότε καταλαβαίνετε τί αμάξι παίρνετε, και πόσα γυρισμένα χλμ έχει.. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nabuko Δημοσ. 10 Μαρτίου Share Δημοσ. 10 Μαρτίου 41 λεπτά πριν, StamTheMan είπε Οχι,κανονικη. Δυσκολο να περασει κτεο με αλλο μοτερ. Για κτεο στην Ελλάδα μιλάμε όχι για το TUV. Αν δεν έχεις ξανακούσει να περνάνε κτεο 2λιτρα και 3λιτρα που στην άδεια φαίνονται 1600αρια, σου έχω νέα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Parolos4 Δημοσ. 10 Μαρτίου Share Δημοσ. 10 Μαρτίου Και το TUV τα ίδια είναι.. ότι αμάξι θες σου περνάνε. Έχω δει με τα μάτια μου να είχε TUV το 2022 με Χ χλμ... και το νέο TUV 2024 2 ολόκληρα χρόνια μετά είχε Χ+1χλμ. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα