lucanis Δημοσ. 10 Απριλίου Δημοσ. 10 Απριλίου Νομίζω θέλει κάτι τέτοιο να φανταστώ; https://www.skroutz.gr/s/28082053/Viospiral-Plastiko-Diplo-Sifoni-Nerochyti-Leyko-00-990-S.html
Vstromrider Δημοσ. 10 Απριλίου Δημοσ. 10 Απριλίου 29 λεπτά πριν, lucanis είπε Παιδιά αυτή η διάταξη που έχω στο σιφόνι της κουζίνας βουλώνει τουλάχιστον μια φορά το εξάμηνο, όσο και να προσέξεις (υπάρχει η κλασική σίτα και στους δύο νεροχύτες). Μήπως μπορώ να κάνω κάτι για να μην συμβαίνει αυτό τόσο συχνά; Για ποιον λογο ολο αυτο το πραγμα ? Τι θα βαλεις σε ολες αυτες τις αναμονες? Αντε μια χρειαζεται για ενα πλυντηριο πιατων. Τα αλλα για τι ειναι ? Βασικα δεν εχει καν σιφωνι. Οι μυρωδιες δεν ερχονται επανω ?
lucanis Δημοσ. 10 Απριλίου Δημοσ. 10 Απριλίου Μόλις τώρα, Vstromrider είπε Για ποιον λογο ολο αυτο το πραγμα ? Τι θα βαλεις σε ολες αυτες τις αναμονες? Αντε μια χρειαζεται για ενα πλυντηριο πιατων. Τα αλλα για τι ειναι ? Βασικα δεν εχει καν σιφωνι. Οι μυρωδιες δεν ερχονται επανω ? Και εγω τώρα που το παρατήρησα καλά για πρώτη φορά μου φαίνεται περίεργο.
kokos23 Δημοσ. 11 Απριλίου Δημοσ. 11 Απριλίου 14 ώρες πριν, lucanis είπε Παιδιά αυτή η διάταξη που έχω στο σιφόνι της κουζίνας βουλώνει τουλάχιστον μια φορά το εξάμηνο, όσο και να προσέξεις (υπάρχει η κλασική σίτα και στους δύο νεροχύτες). Μήπως μπορώ να κάνω κάτι για να μην συμβαίνει αυτό τόσο συχνά; τεχνολότζια... 1
Doubt Δημοσ. 11 Απριλίου Δημοσ. 11 Απριλίου 14 ώρες πριν, lucanis είπε Παιδιά αυτή η διάταξη που έχω στο σιφόνι της κουζίνας βουλώνει τουλάχιστον μια φορά το εξάμηνο, όσο και να προσέξεις (υπάρχει η κλασική σίτα και στους δύο νεροχύτες). Μήπως μπορώ να κάνω κάτι για να μην συμβαίνει αυτό τόσο συχνά; Το δεξί κομμάτι με τις 3 αναμονές, κάτω έχει τάπα αν βλέπω σωστά. Οπότε λιμνάζουν εκεί τα νερά μέχρι να φτάσουν στη μέση και να περάσουν στο αριστερό τμήμα. Εκεί που υπάρχει η "γέφυρα" όμως η κλίση είναι προς τα δεξιά κι όχι αριστερά. Απορίας άξιο ποιος το έφτιαξε αυτό και με ποιο σκεπτικό, εκτός κι αν του είχαν μείνει τα υλικά και τα έβαλε όπως όπως. 13 ώρες πριν, lucanis είπε Νομίζω θέλει κάτι τέτοιο να φανταστώ; https://www.skroutz.gr/s/28082053/Viospiral-Plastiko-Diplo-Sifoni-Nerochyti-Leyko-00-990-S.html Πολύ καλύτερη λύση. 1
lucanis Δημοσ. 11 Απριλίου Δημοσ. 11 Απριλίου Τελικά όντως ήρθε ο υδραυλικός και βάλαμε τις δύο κλασικές φυσαρμόνικες, οπότε πλέον ακόμα και να βουλώσει κάποια είναι πολύ εύκολο να καθαριστεί σε σχέση με το προηγούμενο έκτρωμα. 1
dnote Δημοσ. 11 Απριλίου Δημοσ. 11 Απριλίου Στις 2/4/2025 στις 4:27 ΜΜ, zoranb είπε Με τί προτείνετε να επενδύσω εσωτερικά μια Ζαρντινίερα από κόντρα πλακέ θαλάσσης, ώστε να μην χαλάσει από την υγρασία κατά το πότισμα; Κυρίως ο πάτος της είναι που επηρεάζεται. ναυλον σακουλα σκουπιδιων ή οτι πιο χοντρο βρεις. εναλακτικα πολυουρεθακικο στεγανωτικο......αθανατο Στις 9/4/2025 στις 12:50 ΜΜ, stel106 είπε Καλημέρα σας εχει βαψει κανεις καποιο επιπλο με ριπολινη κλπ? Η θα γινει χειροτερο πιστευετε? τι ειχε πριν το επιπλο?
stel106 Δημοσ. 12 Απριλίου Δημοσ. 12 Απριλίου (επεξεργασμένο) 19 ώρες πριν, dnote είπε ναυλον σακουλα σκουπιδιων ή οτι πιο χοντρο βρεις. εναλακτικα πολυουρεθακικο στεγανωτικο......αθανατο τι ειχε πριν το επιπλο? τπτ ειναι λευκο χρωμα και ηθελα να το κανω καπως γκρι(ιδανικα με εφε ξυλου) κλπ αλλα να δειχνει και ωραιο το αποτελεσμα Επεξ/σία 12 Απριλίου από stel106
dnote Δημοσ. 12 Απριλίου Δημοσ. 12 Απριλίου 2 ώρες πριν, stel106 είπε τπτ ειναι λευκο χρωμα και ηθελα να το κανω καπως γκρι(ιδανικα με εφε ξυλου) κλπ αλλα να δειχνει και ωραιο το αποτελεσμα θα χρειαστεις 2 χρωματα και αυτο. μαυρο σαν βαση και γκρι για εφε. 1
stel106 Δημοσ. 12 Απριλίου Δημοσ. 12 Απριλίου 41 λεπτά πριν, dnote είπε θα χρειαστεις 2 χρωματα και αυτο. μαυρο σαν βαση και γκρι για εφε. Αυτο το παρηγγειλα ναι δλδ αρχικα σαν βαση βελατουρα και μετα ριπολινη? σαν οδηγο βιντεο ειδα αυτο εδω της κυριας
DrLo Δημοσ. 13 Απριλίου Δημοσ. 13 Απριλίου (επεξεργασμένο) 11 ώρες πριν, stel106 είπε Αυτο το παρηγγειλα ναι δλδ αρχικα σαν βαση βελατουρα και μετα ριπολινη? σαν οδηγο βιντεο ειδα αυτο εδω της κυριας Να κάνω κάτι τέτοιο δε θα το πρωσπαθούσα 1η φορά σε έπιπλο (ή κάποια δοκιμασττική επιφάνεια) που δε θα με ενοιαζε αν βγει χάλια να το πετάξω αυτή στο βίντεο το έχει κάνει τουλάχιστον άλλες 50 φορές πριν από αυτό. Επεξ/σία 13 Απριλίου από DrLo
dnote Δημοσ. 13 Απριλίου Δημοσ. 13 Απριλίου (επεξεργασμένο) 11 ώρες πριν, stel106 είπε Αυτο το παρηγγειλα ναι δλδ αρχικα σαν βαση βελατουρα και μετα ριπολινη? σαν οδηγο βιντεο ειδα αυτο εδω της κυριας μια χαρα. μπορεις αν θες, να βαλεις βελατουρα και μετα βερνικι. ετσι εχω κανει εγω τις παλιες πορτες που ειχα με λεδομπογια. 30 χρονια τωρα μια χαρα κρατανε. μπορεις να βαλεις βελατουρα & βερνικι, ριπουλινη & ριπουλινη, βελατουρα και ριπουλινη. για μενα οτι παρεις θα σου προτεινα να παρεις προιοντα νερου. καντο πρωτα σε κανα παλιοξυλο να δεις πως βγαινει και να πρει λιγο και το χερι σου Επεξ/σία 13 Απριλίου από dnote 1
zio10 Δημοσ. 13 Απριλίου Δημοσ. 13 Απριλίου Τα πάνελ πολυουρεθάνης προσφέρουν καθόλου θερμομόνωση σε σχέση με μια χοντρή ζελατίνα πχ; Θέλω να κλείσω ένα μικρό χώρο στο μπαλκόνι για ρούχα βιβλία κτλ αλλά να μη τα φάει το κρύο και η υγρασία.
peragialos Δημοσ. 13 Απριλίου Δημοσ. 13 Απριλίου (επεξεργασμένο) Καλησπέρα. Αυτοί οι σωλήνες περάστηκαν πριν περίπου 30 χρόνια.Πριν 6-7 χρόνια άρχισε να υπάρχει μία διαρροή από το φρεάτιο της αποχέτευσης και μετά από 3 χρόνια υγρασίας(σταμάτησε το 2021) δημιουργήθηκε αυτή η καθίζηση. Λογικά ήταν γεμισμένο με κόλλα πλακιδίων. Τώρα με τι να το γεμίσω για να μην υπάρχει θέμα και με διαστολές-συστολές; Μιλάμε για υπόγειο 60 ετών με την πλάκα πάνω στο έδαφος άρα δεν έχω μεγάλες απαιτήσεις απλώς να κλείσω τις τρύπες. Επεξ/σία 13 Απριλίου από peragialos
meletis_m Δημοσ. 13 Απριλίου Δημοσ. 13 Απριλίου 5 λεπτά πριν, peragialos είπε Καλησπέρα. Αυτοί οι σωλήνες περάστηκαν πριν περίπου 30 χρόνια.Πριν 6-7 χρόνια άρχισε να υπάρχει μία διαρροή από το φρεάτιο της αποχέτευσης και μετά από 3 χρόνια υγρασίας(σταμάτησε το 2021) δημιουργήθηκε αυτή η καθίζηση. Λογικά ήταν γεμισμένο με κόλλα πλακιδίων. Τώρα με τι να το γεμίσω για να μην υπάρχει θέμα και με διαστολές-συστολές; Μιλάμε για υπόγειο 60 ετών με την πλάκα πάνω στο έδαφος άρα δεν έχω μεγάλες απαιτήσεις απλώς να κλείσω τις τρύπες. Για άλλη δουλειά , είχα χρησιμοποιήσει επισκευαστικό σοβά για υγρασία . Ρώτησε και σε χρώματοπωλειο εάν υπάρχει κάτι διαφορετικό
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα