NiKoSmile Δημοσ. 13 Μαρτίου Δημοσ. 13 Μαρτίου 2 λεπτά πριν, AtiX είπε Γιατί να σκεφτώ για εσένα? Το ποστ μου είχαν ξεκάθαρο ακόμα και πριν την τροποποίησή μου, την οποία έκανα γιατί μπαίνουν και παιδιά δημοτικού εδώ μέσα και σκέφτηκα και αυτά… Αν το τροποποιήσεις για τα παιδιά του Δημοτικού τότε έχει χάσει το Νόημά του.
MikeKata Δημοσ. 13 Μαρτίου Δημοσ. 13 Μαρτίου 4 hours ago, NiKoSmile said: Το "σε κέρδισα" ήταν δικό σου αφήγημα Λάθος. Δε μου κάνει εντύπωση που έχεις πρόβλημα κατανόησης κειμένου. Α) Δεν είναι "αφήγημα". Καταλαβαίνω ότι η Ελληνική γλώσσα δεν είναι το δυνατό σου σημείο, αλλά προσπάθησε να δεις την έννοια της λεξης Β) Ήταν παράφραση ΑΚΡΙΒΩΣ αυτού που είπες εσύ. 11 hours ago, NiKoSmile said: Βλέπω ότι έχεις πείσει τον εαυτό σου πως κέρδισες τη συζήτηση. Σου έδειξα, με τη δική σου λέξη, πως ο συλλογισμός σου είναι αντίστοιχος παιδιού δημοτικού που το μόνο που το ενδιαφέρει είναι να μπορεί να πει τη φράση "κέρδισα" σε μια συζήτηση αντί να καταλάβει ότι αυτά που λέει είναι γελοιοτητες. Δε μου κάνει εντύπωση που δεν μπόρεσες να καταλάβεις την ειρωνία. Για αυτό σταμάτησες να απαντάς επί του θέματος που εσύ ο ίδιος έκανες quote (χρηματιστήρια) προσπαθώντας να γελοιοποιήσεις την απάντηση αλλού συμφορουμίτη. Γιατί πήρες χαμπάρι ότι αυτή η τακτική δε δουλεύει και το γύρισες σε παιδικά επιχειρήματα. 1 hour ago, michael92 said: και τους φόρους άνθρακα. Να βρεθεί νήμα με MAGA που να μην πιστεύουν τους ψέκες που αρνούνται την ανθρωπογενή κλιματική αλλαγή, και τι στον κόσμο. 3 1
SeaLion Δημοσ. 13 Μαρτίου Δημοσ. 13 Μαρτίου 4 ώρες πριν, NiKoSmile είπε Δηλαδή, ποιο ακριβώς είναι το πρόβλημα με το να υπάρχει φροντίδα για όλους; Πάψε σοσιαλιστή! 6
NiKoSmile Δημοσ. 13 Μαρτίου Δημοσ. 13 Μαρτίου 18 λεπτά πριν, MikeKata είπε Σου έδειξα, με τη δική σου λέξη, πως ο συλλογισμός σου είναι αντίστοιχος παιδιού δημοτικού που το μόνο που το ενδιαφέρει είναι να μπορεί να πει τη φράση "κέρδισα" σε μια συζήτηση αντί να καταλάβει ότι αυτά που λέει είναι γελοιοτητες. Δε μου κάνει εντύπωση που δεν μπόρεσες να καταλάβεις την ειρωνία. Για αυτό σταμάτησες να απαντάς επί του θέματος που εσύ ο ίδιος έκανες quote (χρηματιστήρια) προσπαθώντας να γελοιοποιήσεις την απάντηση αλλού συμφορουμίτη. Γιατί πήρες χαμπάρι ότι αυτή η τακτική δε δουλεύει και το γύρισες σε παιδικά επιχειρήματα. Αν όντως πίστευες ότι γελοιοποιώ τον εαυτό μου, δεν θα προσπαθούσες τόσο σκληρά να με "διορθώσεις". Μάλλον κάτι σε ενόχλησε περισσότερο από όσο θες να παραδεχτείς.
michael92 Δημοσ. 13 Μαρτίου Δημοσ. 13 Μαρτίου 17 λεπτά πριν, AtiX είπε Αρα παραμένει η πιθανότητα να είναι ψεκ όσοι υποστήριζαν ότι υπεύθυνη για την πανδημία είναι η Κίνα??? Το 80-95% είναι αρκετά μακρυά από το 0% που κάποιοι υποστήριζαν με ζήλο πάντως, ειδικά όταν μιλάμε για την Κίνα που δεν μπορούν να γίνουν ανεξάρτητες έρευνες. 3 λεπτά πριν, MikeKata είπε Να βρεθεί νήμα με MAGA που να μην πιστεύουν τους ψέκες που αρνούνται την ανθρωπογενή κλιματική αλλαγή, και τι στον κόσμο. Εξήγησε πως οι φόροι άνθρακα θα σώσουν τον πλανήτη. Αν θυμάμαι καλά σε παλαιότερες συζητήσεις μας υποστήριζες ότι οι φόροι άνθρακα και οι Γκρέτες (sic) δεν αποδεικνύουν την ύπαρξη ή μη της κλιματικής αλλαγής, οπότε γιατί το χρησιμοποιείς σαν αντεπιχείρημα;
Lucifer Δημοσ. 13 Μαρτίου Δημοσ. 13 Μαρτίου 4 λεπτά πριν, NiKoSmile είπε Μάλλον κάτι σε ενόχλησε περισσότερο από όσο θες να παραδεχτείς. η συνύπαρξη 2 1
NiKoSmile Δημοσ. 13 Μαρτίου Δημοσ. 13 Μαρτίου Μόλις τώρα, Lucifer είπε η συνύπαρξη Έλιωσα... δεν το περίμενα αυτό από σένα 😂
Super Moderators Thresh Δημοσ. 13 Μαρτίου Super Moderators Δημοσ. 13 Μαρτίου 1 minute ago, michael92 said: Το 80-95% είναι αρκετά μακρυά από το 0% που κάποιοι υποστήριζαν με ζήλο πάντως, ειδικά όταν μιλάμε για την Κίνα που δεν μπορούν να γίνουν ανεξάρτητες έρευνες. Υποθέτω όμως ότι διαφωνουμε με αντίστοιχο ή και μεγαλύτερο ποσοστό που λέει ότι ισχυει η κλιματικη αλλαγη. 😛 2
MikeKata Δημοσ. 13 Μαρτίου Δημοσ. 13 Μαρτίου 7 minutes ago, NiKoSmile said: Αν όντως πίστευες ότι γελοιοποιώ τον εαυτό μου, δεν θα προσπαθούσες τόσο σκληρά να με "διορθώσεις". Μάλλον κάτι σε ενόχλησε περισσότερο από όσο θες να παραδεχτείς. Λαθος. Απλά όσο αφήνεις τη γελοιοτητα να πολλαπλασιάζεται χωρίς αντίλογο, γίνεται κανονικότητα. Κάπως έτσι βγήκε ο Trump. 1 1
Super Moderators billdanos Δημοσ. 13 Μαρτίου Super Moderators Δημοσ. 13 Μαρτίου 2 λεπτά πριν, Lucifer είπε θα αφήσω λίγο χρόνο ακόμα 72 ώρες κρατάει κατά μέσο όρο! 😛 2
NiKoSmile Δημοσ. 13 Μαρτίου Δημοσ. 13 Μαρτίου 2 λεπτά πριν, MikeKata είπε Λαθος. Απλά όσο αφήνεις τη γελοιοτητα να πολλαπλασιάζεται χωρίς αντίλογο, γίνεται κανονικότητα. Κάπως έτσι βγήκε ο Trump. Οκ, κατάλαβα. Αν απαντήσω, πολλαπλασιάζω τη γελοιότητα. Αν δεν απαντήσω, γίνεται κανονικότητα. Δύσκολες εποχές! 😏
MikeKata Δημοσ. 13 Μαρτίου Δημοσ. 13 Μαρτίου (επεξεργασμένο) 42 minutes ago, michael92 said: Εξήγησε πως οι φόροι άνθρακα θα σώσουν τον πλανήτη Είναι ένα από τα μέτρα, τα οποία στοχεύουν να βάλουν φρένο σε αλόγιστη κατανάλωση φυσικών πόρων, καθώς σε ένα καπιταλιστικό σύστημα, το κεφάλαιο και ο περιορισμός αυτού είναι η κινητήρια δύναμη για οποιαδήποτε εξέλιξη (π.χ εξόρυξη, αλόγιστη ρύπανση). Υπάρχουν κι άλλα μέτρα. Ο πιο γρήγορος και άμεσος τρόπος είναι η φορολογία. Τοσο απλά. 42 minutes ago, michael92 said: υποστήριζες ότι οι φόροι άνθρακα και οι Γκρέτες (sic) δεν αποδεικνύουν την ύπαρξη ή μη της κλιματικής αλλαγής, οπότε γιατί το χρησιμοποιείς σαν αντεπιχείρημα; Άλλο η ύπαρξη ενός φαινομένου και άλλο η αντιμετώπιση του. Οι φόροι άνθρακα έχουν να κάνουν με την αντιμετώπιση του. Και αυτοί που τους αντιμάχονται με τόσο μένος είναι οι ίδιοι που φωνάζουν "drill, drill, baby", ενώ δεν τους πειράζουν καθόλου τα κρατικά συμβόλαια σε εταιρείες δισεκατομμυριούχων. Δύο μέτρα και δύο σταθμά. Μην προσπαθείς να κρυφτείς, λοιπόν, πίσω από το επιχείρημα "ναι, αποδέχομαι την ανθρωπογενή κλιματική αλλαγή αλλά όχι τους φόρους άνθρακα". Αν σε ένοιαζαν οι φόροι, θα σε έμοιαζαν και οι φοροελαφρύνσεις στους δισεκατομμυριούχους. Απλά αφορμή έψαχνες. Επεξ/σία 13 Μαρτίου από MikeKata 3
NiKoSmile Δημοσ. 13 Μαρτίου Δημοσ. 13 Μαρτίου 4 λεπτά πριν, billdanos είπε 72 ώρες κρατάει κατά μέσο όρο! 😛 Εγώ έχω γρίπη! Αλλιώς δε θα έγραφα τόσα 😶🌫️
SeaLion Δημοσ. 13 Μαρτίου Δημοσ. 13 Μαρτίου 2 ώρες πριν, michael92 είπε Μην νομίζετε ότι έχουμε ξεχάσει τα 52 φύλα σφολιάτας Rent-free in your heads forever, από όσο φαίνεται! Φίλε, όσο συντηρητικός, όσο "αντισυστημικός", όσο "anti-woke", όσο χριστιανο-εθνικιστής και να είσαι δεν γίνεται να μην βλέπεις πως αυτοί που κυβερνούν στις ΗΠΑ τώρα είναι επιπέδου τρολ και ημι-αμόρφωτοι που έχουν κάνει επιστήμη το gaslighting των ψηφοφόρων τους. Πιθανότατα επικροτείς μάλιστα τον φτήνια της σκέψης που επικρατεί, ως τάχα μου αντίδραση στα ζητήματα των τρανς και των φύλων -- πόσο δυσανάλογη αντίδραση ρε συ; Στην όποια υπερβολή του gender politics (αν και κυρίως λόγω υπερπροβολής κι όχι πραγματικότητας που ζουν όσοι συζητούν αυτά) απαντάς με ηλιθιοποίηση ενός έθνους; Οι συνέπειες θα είναι ημιμόνιμες νομίζω... 4
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα