Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 hour ago, anonymous999 said:

Από μετοχές στις εταιρείες που τον σουταραν (τα λεγόμενα και golden parachutes), μέχρι την Τέσλα. Δεν είναι κρυφά, τα λέει όλα η σελίδα του στη Wikipedia.

Ήταν σε εταιρίες που τον σουταραν, πήρε μετοχές επειδή τον σουταραν και έγινε ο πλουσιότερος άνθρωπος του κόσμου από... τύχη? Γιατί με αυτά που διαβάζω εδώ μέσα τον έχουν βγάλει ηλιθιο και ανίκανο! 

1 hour ago, AtiX said:

Σου έχει απαντηθεί πολλάκις φορές αλλά επιμένεις να μην το δέχεσαι…

τελευταία φορά έβαλαν ποστ με συνεντεύξεις και του πατέρα του αλλά και του ίδιου που το παραδέχεται και μετά αποχώρισες χωρίς να πεις κάτι…

Με εμένα συζητούσες περί που βρήκε τα χρήματα και αποχώρησα κιόλας? Για δείξε μου την συζήτηση! 

• Like 1
  • Απαντ. 80
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, JcD είπε

Ήταν σε εταιρίες που τον σουταραν, πήρε μετοχές επειδή τον σουταραν και έγινε ο πλουσιότερος άνθρωπος του κόσμου από... τύχη? Γιατί με αυτά που διαβάζω εδώ μέσα τον έχουν βγάλει ηλιθιο και ανίκανο! 

Καλά δεν το ήξερες;

Όσο πιο άχρηστος, άσχετος και Μασκαράς είναι κάποιος... τόσο πιο πλούσιος γίνεται...

Εντάξει πρέπει να τρολάρουν χωρίς αύριο. Δεν εξηγείται αλλιώς.

• Like 2
Δημοσ.
Just now, fwtonio said:

Καλά δεν το ήξερες;

Όσο πιο άχρηστος, άσχετος και Μασκαράς είναι κάποιος... τόσο πιο πλούσιος γίνεται...

Εντάξει πρέπει να τρολάρουν χωρίς αύριο. Δεν εξηγείται αλλιώς.

Ναι δεν βγαίνει συμπέρασμα 😄

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, JcD είπε

Με εμένα συζητούσες περί που βρήκε τα χρήματα και αποχώρησα κιόλας? Για δείξε μου την συζήτηση! 

Δεν ανέφερα πουθενά εμένα στην κουβέντα… 🙂 

με την πρώτη ευκαιρία θα βάλω link με όλη την κουβέντα που συμμετοχές και εσύ …

Δημοσ.
Just now, AtiX said:

Δεν ανέφερα πουθενά εμένα στην κουβέντα… 🙂 

με την πρώτη ευκαιρία θα βάλω link με όλη την κουβέντα που συμμετοχές και εσύ …

Ααααα, έβαλαν συνέντευξη του μασκ σε κάποιο θέμα που συμμετείχα και δεν απάντησα. Τουλάχιστον quote με είχαν κάνει ή έπρεπε να το μαντέψω ότι πρέπει να απαντήσω? Παρόλα αυτά βλέπω σε λινκ που έδωσε φίλος παραπάνω ότι ο Ιλον ακόμα ξεχρεωνει χρέος του πατέρα του? 

Δημοσ.

Δεν έχω άποψη για τον Μασκ αλλά η Ubisoft με τόσα λάθη και τόσες πατάτες που κάνει τη μια πίσω από την άλλη αν δεν την ταΐσουν πολύ χρήμα από έξω σίγουρα πηγαίνει για φούντο. Τόσες συνεχόμενες λάθος επιλογές δεν έχει κάνει καμία άλλη εταιρία στην ιστορία του Gaming. Παραθέτω στη σειρά τις τελευταίες της αποτυχίες. AG Mirage (μέτριο), Skulls And Bones - αυτό με τους πειρατές που δεν ξέρουν κολύμπι - απλά άθλιο. Star Wars Outlaws και καλά θα ήταν GTA στον SW κόσμο. Τελικά είναι χαλασμένη πατάτα που δεν κάνει ούτε για πάγκο μανάβη. Το τελευταίο Prince Of Persia που είναι με διαφορά  το χειρότερο στην ιστορία της σειράς  και τέλος αυτή η σαχλαμάρα που δεν πιάνει το Ghost Of Tsushima ούτε στο μικρό του δαχτυλάκι. Τσάμπα τόσα λεφτά τσάμπα και τόση στήριξη από τη Γαλλία μέχρι και τους ολυμπιακούς αγώνες γελοιοποισαν για χάρη της πάλε ποτέ μεγάλης νυν παραπαίουσας εταιρίας - δε θα μας λείψει.

Δημοσ.
2 hours ago, JcD said:

Σε μεγάλο βαθμό ναι από τύχη, τα λεφτά του δεν είναι μετρητά ή assets τύπου γη, εργοστάσια κλπ. Είναι μετοχές της (πολλάκις σωσμενη από κρατικές επιδοτήσεις) Τέσλα, οι οποιες έχουν φουσκώσει σε ασύλληπτα μεγέθη επειδή αυτή τη στιγμή στις ΗΠΑ το financial engineering πάει σύννεφο.

Επίσης δεν είναι ούτε ηλίθιος ούτε ανίκανος, το αντίθετο μάλιστα. Απλά η ικανότητα του είναι στο μάρκετινγκ, την παπατζα και το personality cult. Δική μας δουλειά είναι να το αντιληφθούμε βγάζοντας τα fanboy γυαλιά.

Δημοσ.
1 hour ago, Gavoux4 said:

Το τελευταίο Prince Of Persia που είναι με διαφορά  το χειρότερο στην ιστορία της σειράς

Το τελευταίο Prince of Persia είναι το Lost Crown που είναι μια χαρά παιχνίδι.

Δημοσ.
13 ώρες πριν, ChrisN.S. είπε

δεν είδα καμία είδηση για τον νέο αντιπειρατικό νόμο που ψηφίστηκε εδώ στο insomnia πάντως.. γιατί άραγε

53 σελιδες εχει αυτην την στιγμη το τοπι που δν ειδες 

• Like 3
  • Haha 1
Δημοσ.
17 ώρες πριν, nzeppos είπε

Ότι εμείς οι παλιόγεροι που κάποτε μας έδειχναν με το δάχτυλο επειδή παίζαμε ασπρόμαυρα βιντεοπαιχνίδια, περιμέναμε ότι θα βλέπαμε ποτέ τέτοιο mainstream ξεκατίνιασμα, ομολογώ πως ήταν κάτι που δεν το είχα φανταστεί ποτέ. 

Όντως, από τις εποχές DOS στα "λαγούμια" με το ξενέρωτο μηχάνημα του διαβόλου, σήμερα να ειμαστε mainstream και θέμα ενασχολησης του σύγχρονου Ωνάση.

• Like 1
Δημοσ.
2 minutes ago, anonymous999 said:

Σε μεγάλο βαθμό ναι από τύχη, τα λεφτά του δεν είναι μετρητά ή assets τύπου γη, εργοστάσια κλπ. Είναι μετοχές της (πολλάκις σωσμενη από κρατικές επιδοτήσεις) Τέσλα, οι οποιες έχουν φουσκώσει σε ασύλληπτα μεγέθη επειδή αυτή τη στιγμή στις ΗΠΑ το financial engineering πάει σύννεφο.

Επίσης δεν είναι ούτε ηλίθιος ούτε ανίκανος, το αντίθετο μάλιστα. Απλά η ικανότητα του είναι στο μάρκετινγκ, την παπατζα και το personality cult. Δική μας δουλειά είναι να το αντιληφθούμε βγάζοντας τα fanboy γυαλιά.

Funboy για αμερικανό επιχειρηματία κι ενώ ζω σε χώρα αντίπαλη προσωπικά δεν παίζει, τον ζηλεύω σίγουρα και μου αρέσει πολύ η ενασχόληση του με τα του διαστήματος, τώρα τι εταιρία έσωσε το κράτος μιας χώρας που ξοδεύει δισεκατομμύρια σε πολεμικό υλικο, βάσεις σε ξένες χώρες και ξεκάρφωτους πολέμους, μακάρι να συνέχιζαν να τα δίνουν σε τύπους σαν τον Ίλον αντί των παραπάνω! Κόφτε τα αστεία, γελοιοποιήστε χωρίς λόγο, πρόκειται περί ιδιαίτερα ικανού ανθρώπου με ότι καταπιάνεται, αντιληπτό ότι δεν σας αρέσουν οι πολιτικοκοινωνικές του προτιμήσεις, μην ασχολείστε προσπαθώντας να τον υποτιμήσετε, τσάμπα κόπος είναι!

• Like 2
Δημοσ.
13 hours ago, ChrisN.S. said:

δεν είδα καμία είδηση για τον νέο αντιπειρατικό νόμο που ψηφίστηκε εδώ στο insomnia πάντως.. γιατί άραγε

Spoiler

Δημοσ.
49 λεπτά πριν, JcD είπε

Funboy για αμερικανό επιχειρηματία κι ενώ ζω σε χώρα αντίπαλη προσωπικά δεν παίζει

τον ζηλεύω σίγουρα και μου αρέσει πολύ η ενασχόληση του με τα του διαστήματος, 

μακάρι να συνέχιζαν να τα δίνουν σε τύπους σαν τον Ίλον αντί των παραπάνω! 

Κόφτε τα αστεία, γελοιοποιήστε χωρίς λόγο, 

πρόκειται περί ιδιαίτερα ικανού ανθρώπου με ότι καταπιάνεται, 

μην ασχολείστε προσπαθώντας να τον υποτιμήσετε, τσάμπα κόπος είναι!

"Όχι ρε, γκλμπ γκλμπ, δεν είμαι φανμπόι γκλμπ γκλμπ"

• Haha 4

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...