Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
2 minutes ago, MikeKata said:

Έχει ο Musk εταιρεία παραγωγής κινητών τηλεφώνων για να κάνουμε την ανάλογη σύγκριση; Α, όχι απλά πετάμε άσχετα γιατί μας πήραν χαμπάρι και ψάχνουμε έξοδο διαφυγής.

Για EVs μιλάμε. Οι πωλήσεις των EV αυξάνονται, τόσο σε Ευρωπαϊκές, όσο και σε Κινέζικες εταιρείες, της Tesla έπεσαν ξαφνικά όταν ο CEO της έγινε ναζιάρης. Μίλα μας λίγο ακόμα για τα κινητά τηλέφωνα εσύ.

Αναφέρθηκαν οι φασίστες και η επόμενή σου απάντηση ήταν "ναι αλλά για την Κίνα δε μιλάτε".

Καθόλου triggered, τι λες τώρα, υπέρμαχος της ισονομίας είσαι, απλά. 😂

Χμ, η αγορά των ev's δλδ προχώρα μια χαρά (συμφωνα με τον συνσχολιαστη) χωρίς τους φασίστες, και με κινέζικα που μας πληροφορεις εσύ, αλλά χωρίς τους φασιστες... γράφω και πάλι. Με τους σοσιαλιστές, οπότε εσύ όχι απλά κάνεις ότι δεν βλέπεις πρόβλημα στην όλη υπόθεση αλλά ότι δεν έχει και σχέση αυτό που έγραψα περί Κίνας και προσπαθώ λέει να ξεφύγω γιατί... με πήρατε χαμπάρι κιόλας! Ρε σοβαρά τα γράφετε όλα αυτά ή πλάκα κάνετε? 😅 Δεν είναι φασίστες οι Κινέζοι? Πως φαντάζεστε την ζωή στην Κίνα δλδ? 😅

Δημοσ.
9 minutes ago, JcD said:

Χμ, η αγορά των ev's δλδ προχώρα μια χαρά (συμφωνα με τον συνσχολιαστη) χωρίς τους φασίστες, και με κινέζικα που μας πληροφορεις εσύ, αλλά χωρίς τους φασιστες... γράφω και πάλι. Με τους σοσιαλιστές, οπότε εσύ όχι απλά κάνεις ότι δεν βλέπεις πρόβλημα στην όλη υπόθεση αλλά ότι δεν έχει και σχέση αυτό που έγραψα περί Κίνας και προσπαθώ λέει να ξεφύγω γιατί... με πήρατε χαμπάρι κιόλας! Ρε σοβαρά τα γράφετε όλα αυτά ή πλάκα κάνετε? 😅 Δεν είναι φασίστες οι Κινέζοι? Πως φαντάζεστε την ζωή στην Κίνα δλδ? 😅

Μην αγχώνεσαι, δεν είναι τίποτα. Απλά απόλαυσέ το.

IMG_4956.jpeg

• Like 3
Δημοσ.
5 minutes ago, JcD said:

Υπάρχει κάποιο μαθησιακό πρόβλημα ή δεν έμαθες ποτέ να δομείς μια πρόταση;

Πάλι τα γυρνάς στην Κίνα; Δε μαθαίνεις ποτέ; 😂

3 minutes ago, KostasKri said:

IMG_4956.jpeg

Το λεξικό (και η πραγματικότητα), έχει διαφορετικές ερμηνείες για τις συγκεκριμένες λέξεις, αλλά ό,τι βολεύει τον καθένα για να μπορεί να κοιμηθεί ήσυχος τα βράδια.

Δεν είναι παράξενο, βέβαια, που η συγκεκριμένη εικόνα έχει λάθος ορισμούς, συνήθως οι ακόλουθοι ενός συγκεκριμένου πολιτικού ρεύματος δεν τα πάνε καλά με τη μόρφωση. Το βλέπουμε με τους MAGες τώρα που νομίζουν ότι οι δασμοί είναι φόροι σε άλλα κράτη. Παλιότερα έκαιγαν και βιβλία, οπότε το λες και εξέλιξη.

• Like 8
  • Thanks 3
  • Haha 1
Δημοσ.
4 minutes ago, MikeKata said:

Υπάρχει κάποιο μαθησιακό πρόβλημα ή δεν έμαθες ποτέ να δομείς μια πρόταση;

Πάλι τα γυρνάς στην Κίνα; Δε μαθαίνεις ποτέ; 😂

Το λεξικό (και η πραγματικότητα), έχει διαφορετικές ερμηνείες για τις συγκεκριμένες λέξεις, αλλά ό,τι βολεύει τον καθένα για να μπορεί να κοιμηθεί ήσυχος τα βράδια.

Δεν είναι παράξενο, βέβαια, που η συγκεκριμένη εικόνα έχει λάθος ορισμούς, συνήθως οι ακόλουθοι ενός συγκεκριμένου πολιτικού ρεύματος δεν τα πάνε καλά με τη μόρφωση. Το βλέπουμε με τους MAGες τώρα που νομίζουν ότι οι δασμοί είναι φόροι σε άλλα κράτη. Παλιότερα έκαιγαν και βιβλία, οπότε το λες και εξέλιξη.

Κοίτα ένα πράγμα όμως που όποιον και να ρωτήσεις, πάντα οι άλλοι είναι αμόρφωτοι. Εμείς οι ίδιοι δεν κάνουμε ποτέ αυτοκριτική και είμαστε πάντα σωστοί. Από την προσωπική μου εμπειρία (και επαναλαμβάνω ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ), έχω δει πολύ περισσότερες περιπτώσεις από άτομα που έχουν κλίση προς πιο conservative απόψεις να κάνουν την αυτοκριτική τους και να παραδέχονται πράγματα που μπορεί να κάνουν λάθος παρά από άτομα που θεωρούν τους εαυτούς τους liberals. Οι δεύτεροι νομίζουν ότι οι απόψεις τους τους δίνουν μια ηθική υπεροχή και καβαλάνε καλάμι. Και μεγάλη απόδειξη αυτού θεωρώ είναι πως εδώ μέσα, μερικά άτομα (μαζί κι εγώ) προσπαθούν να αναλύσουν και να γράψουν τις σκέψεις τους για ένα θέμα και βλέπεις από την άλλη απαντήσεις τύπου "αυτό είναι ρατσιστικό/φασιστικό και διάφορους χαρακτηρισμούς χωρίς να υπάρχει ίχνος τεκμηρίωσης. Για μένα σε μια τέτοια περίπτωση, το ποιος είναι αμόρφωτος είναι φως φανάρι. Αντιθέτως με σένα για παράδειγμα, σέβομαι το ότι κάθισες και μου απάντησες τεκμηριωμένα και όχι ειρωνικά. Διάβασα πράγματα που έστειλες, θα ψάξω να δω αν όντως υπάρχει κάτι που έχω διαβάσει ή μάθει λάθος. Μακάρι να υπήρχαν και άλλοι εδώ μέσα σας εσένα και ίσως να γινόταν πιο εποικοδομητικός διάλογος.

Γενικά οι μεν λένε φασίστες τους δε και οι δε με την σειρά τους λένε φασίστες τους μεν. Και τα δύο μπορεί να είναι ορθά όταν μιλάμε για ακραίες καταστάσεις. 

• Like 4
Δημοσ.
1 minute ago, KostasKri said:

Κοίτα ένα πράγμα όμως που όποιον και να ρωτήσεις, πάντα οι άλλοι είναι αμόρφωτοι. Εμείς οι ίδιοι δεν κάνουμε ποτέ αυτοκριτική και είμαστε πάντα σωστοί. Από την προσωπική μου εμπειρία (και επαναλαμβάνω ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ), έχω δει πολύ περισσότερες περιπτώσεις από άτομα που έχουν κλίση προς πιο conservative απόψεις να κάνουν την αυτοκριτική τους και να παραδέχονται πράγματα που μπορεί να κάνουν λάθος παρά από άτομα που θεωρούν τους εαυτούς τους liberals. Οι δεύτεροι νομίζουν ότι οι απόψεις τους τους δίνουν μια ηθική υπεροχή και καβαλάνε καλάμι. Και μεγάλη απόδειξη αυτού θεωρώ είναι πως εδώ μέσα, μερικά άτομα (μαζί κι εγώ) προσπαθούν να αναλύσουν και να γράψουν τις σκέψεις τους για ένα θέμα και βλέπεις από την άλλη απαντήσεις τύπου "αυτό είναι ρατσιστικό/φασιστικό και διάφορους χαρακτηρισμούς χωρίς να υπάρχει ίχνος τεκμηρίωσης. Για μένα σε μια τέτοια περίπτωση, το ποιος είναι αμόρφωτος είναι φως φανάρι. Αντιθέτως με σένα για παράδειγμα, σέβομαι το ότι κάθισες και μου απάντησες τεκμηριωμένα και όχι ειρωνικά. Διάβασα πράγματα που έστειλες, θα ψάξω να δω αν όντως υπάρχει κάτι που έχω διαβάσει ή μάθει λάθος. Μακάρι να υπήρχαν και άλλοι εδώ μέσα σας εσένα και ίσως να γινόταν πιο εποικοδομητικός διάλογος.

Γενικά οι μεν λένε φασίστες τους δε και οι δε με την σειρά τους λένε φασίστες τους μεν. Και τα δύο μπορεί να είναι ορθά όταν μιλάμε για ακραίες καταστάσεις. 

Για να τα πιάσουμε πολύ απλά.

Το να εξηγείς σε κάποιον ΓΙΑΤΙ είναι λάθος και, την ίδια στιγμή, να του λες στα μούτρα ότι είναι φασίστας (πράγμα που δεν έγινε εδώ, απλά αναφέρθηκε η λέξη "φασίστες" αναφερόμενος στο Musk και τα ναζάκια του και κάποιος έγινε triggered, προφανώς για τους λόγους του) είναι 2 πράγματα που μπορούν να συμβαίνουν ακριβώς την ίδια στιγμή. Είναι ανεξάρτητα μεταξύ τους.

Για παράδειγμα, μπορώ ταυτόχρονα και να σου εξηγώ γιατί είσαι λάθος, όπως έκανα, αλλά και να αναδεικνύω τη γελοιοτητα της εικόνας που πόσταρες, η οποία, πιθανώς, δημιουργήθηκε από κάποιον, τον οποίο έχουν πει πολλές φορές φασίστα/ρατσιστή/ομοφοβικό κλπ και αντί να δει την αλήθεια κατάμουτρα, αποφάσισε να το ρίξει στην πλάκα για να νιώσει καλύτερα με τη μισαλλοδοξία του.

Αν κάποιος σε λέει φασίστα/ομοφοβικό/ρατσιστή κλπ (το "σε" είναι γενικό, όχι εσένα απαραίτητα), σημαίνει ότι κάτι είδε και σου το είπε. Αν σε πουν πολλοί, κάτι τρέχει και, μάλλον δε φταίνε οι άλλοι, αλλά εσύ.

Οπότε, ναι, καλό είναι να κάνουμε την αυτοκριτική μας, όχι μόνο να λέμε ότι την κάνουμε.

Και, ναι, πιθανώς να πέσει ban (ή διαγραφή) σχολίων για off-topic λόγω "πολιτικού" περιεχομένου, αλλά το φασισμό, αν δεν τον ξεμπροστιάσεις, γιγαντώνεται και το έχουμε δει πολλάκις μέσα στην ιστορία.

• Like 5
Δημοσ.
12 λεπτά πριν, KostasKri είπε

Καλε μου ανθρωπε αντι για κατεβατο θα αρκουσε να πεις οτι το Κρατος και επανασταση κανει το καλυτερο προσαναμα και δεν θα μπορουσε να παραδεχτει σαν "ευαισθητος" που ειναι οτι και αυτος αμα λαχει καιει για πλακα το mein kampf... 

Γιατι τρεφεις την υποκρισια...

Δημοσ.
28 λεπτά πριν, KostasKri είπε

IMG_4956.jpeg

Φαντάζομαι καταλαβαίνεις ότι το Liberal όσο και να χτυπιέστε, αρνητική έννοια δεν πρόκειται να αποκτήσει… 

• Like 3
Δημοσ.
9 minutes ago, KostasKri said:

Η έννοια του φασισμού δεν είναι κάτι που εύκολα αποσαφηνίζεται αλλά το γεγονός ότι εσείς οι συντηρητικοί την έχετε κάνει λάστιχο δεν κάνει τα "whatabout" "επιχειρήματα" σας λιγότερο λάθος.

Tip: ο ολοκληρωτισμός είναι trait του φασισμού αλλά δεν αρκεί για να πεις κάποιον φασίστα. Ο ναζιστικός χαιρετισμός από την άλλη, αρκεί.

29 minutes ago, MikeKata said:

Παλιότερα έκαιγαν και βιβλία, οπότε το λες και εξέλιξη.

Εντάξει, δεν τα καίνε αλλά η εξέλιξη δεν είναι και τόσο εντυπωσιακή..

https://edition.cnn.com/2024/04/17/media/right-wing-book-bans-accelerating/index.html

• Like 2
Δημοσ.
46 λεπτά πριν, Spyros7 είπε

Εντάξει, δεν τα καίνε αλλά η εξέλιξη δεν είναι και τόσο εντυπωσιακή..

https://edition.cnn.com/2024/04/17/media/right-wing-book-bans-accelerating/index.html

Ειπα και εγω να ανοιξω το link και νασου πρωτο - πρωτο καποιο με τιτλο The Black Flamingo που καταλαβαινες απο το εξωφυλλο περι τινος προκειται...:lol::lol::lol:

Με ξελιγωσατε στα γελια απογευματιατικα ρε σαταναδες να αγιασουν τα χερια τους που τα μπαναραν...

Δημοσ.
2 minutes ago, ScorpioX777 said:

Ειπα και εγω να ανοιξω το link και νασου πρωτο - πρωτο καποιο με τιτλο The Black Flamingo που καταλαβαινες απο το εξωφυλλο περι τινος προκειται...:lol::lol::lol:

Με ξελιγωσατε στα γελια απογευματιατικα ρε σαταναδες να αγιασουν τα χερια τους που τα μπαναραν...

Ευχαριστώ για την επιβεβαίωση, αυτό ακριβώς εννοούσα.

• Like 3
Δημοσ.
53 minutes ago, MikeKata said:

Για να τα πιάσουμε πολύ απλά.

Το να εξηγείς σε κάποιον ΓΙΑΤΙ είναι λάθος και, την ίδια στιγμή, να του λες στα μούτρα ότι είναι φασίστας (πράγμα που δεν έγινε εδώ, απλά αναφέρθηκε η λέξη "φασίστες" αναφερόμενος στο Musk και τα ναζάκια του και κάποιος έγινε triggered, προφανώς για τους λόγους του) είναι 2 πράγματα που μπορούν να συμβαίνουν ακριβώς την ίδια στιγμή. Είναι ανεξάρτητα μεταξύ τους.

Για παράδειγμα, μπορώ ταυτόχρονα και να σου εξηγώ γιατί είσαι λάθος, όπως έκανα, αλλά και να αναδεικνύω τη γελοιοτητα της εικόνας που πόσταρες, η οποία, πιθανώς, δημιουργήθηκε από κάποιον, τον οποίο έχουν πει πολλές φορές φασίστα/ρατσιστή/ομοφοβικό κλπ και αντί να δει την αλήθεια κατάμουτρα, αποφάσισε να το ρίξει στην πλάκα για να νιώσει καλύτερα με τη μισαλλοδοξία του.

Αν κάποιος σε λέει φασίστα/ομοφοβικό/ρατσιστή κλπ (το "σε" είναι γενικό, όχι εσένα απαραίτητα), σημαίνει ότι κάτι είδε και σου το είπε. Αν σε πουν πολλοί, κάτι τρέχει και, μάλλον δε φταίνε οι άλλοι, αλλά εσύ.

Οπότε, ναι, καλό είναι να κάνουμε την αυτοκριτική μας, όχι μόνο να λέμε ότι την κάνουμε.

Και, ναι, πιθανώς να πέσει ban (ή διαγραφή) σχολίων για off-topic λόγω "πολιτικού" περιεχομένου, αλλά το φασισμό, αν δεν τον ξεμπροστιάσεις, γιγαντώνεται και το έχουμε δει πολλάκις μέσα στην ιστορία.

Η κατάσταση είναι τραγελαφική πλέον 😅 Το σχόλιο στο οποίο αναφέρθηκαν φασίστες ήταν απάντηση ενός σχολιαστή σε δική μου ανάρτηση με την οποία ουδεμία σχέση είχε εξ αρχής ο συγκεκριμένος σχολιαστής, αυτό είναι το λεγόμενο trigger, εκτοτε ήρθες κι εσύ κι έδεσε το παστόψαρο, διασκεδάζουμε, συνεχισε να σχολιάζεις σε δικές μου αναρτήσεις 😄

1 hour ago, KostasKri said:

IMG_4956.jpeg

Δεν αγχώνομαι καθόλου, την πλάκα μου κάνω, είμαι και σε διακοπές τι άλλο να κάνω? 😄

• Like 1
Δημοσ.
1 hour ago, MikeKata said:

100% διαφωνώ μόνο σε αυτό. Δεν έχει απολύτως καμία σχέση το πόσοι σου το λένε. Αναλόγως το που είσαι και σε ποιους μιλάς, θα εκλάβεις ανάλογα σχόλια. Αν ήσουν σε άλλο φόρουμ ή online community μπορεί να σου έλεγαν τι μπαρούφες λες. Σημαίνει ότι είσαι λάθος; Για του λόγου το αληθές, οι μισοί Αμερικάνοι ψήφισαν Τραμπ. Καλή ή καλή επιλογή θα φανεί εν καιρώ.

Γενικά τέτοιες «σκοτεινές» λέξεις έχει μάθει ο κόσμος να τις λέει χωρίς να συνειδητοποιεί. Κανείς δεν είπε να σκοτώσουμε τους μετανάστες, κανείς δεν είπε να σκοτώσουμε τις μειονότητες (αυτό είναι φασισμός). Το να υπάρχει έλεγχος ποιος μπαίνει και ποιος βγαίνει και από που βαστάει η σκούφια του μόνο καλό είναι. Παράπλευρες απώλειες θα υπάρξουν; Πιθανώς ναι αν ισχύουν αυτά που έγραφες πριν, αλλά έτσι κι αλλιώς αν το καλοσκεφτείς, ένα στατιστικό είμαστε όλοι όσο απάνθρωπο και αν ακούγεται είτε αυτός που κυβερνά λέγεται Τραμπ είτε Μπάιντεν, είτε είναι δημοκρατικός είτε συντηρητικός. Μην ξεχνάμε ότι και ο Ομπάμα (όντας δημοκρατικός και μειονότητα) έκανε πάνω από 3 εκατομμύρια απελάσεις. Τον είπε κανείς ρατσιστή και φασίστα; Είσαι σίγουρος ότι τότε δεν υπήρχαν false negatives;

Αυτό που προσπαθούν μερικοί να εξηγήσουν είναι ότι αν δεν υπάρχει ένας χ ψ έλεγχος του τι γίνεται καταλήγεις σε ακραίες καταστάσεις και βεβιασμένες πολιτικές όπως αυτό που γίνεται τώρα.

1 hour ago, Spyros7 said:

Tip: ο ολοκληρωτισμός είναι trait του φασισμού αλλά δεν αρκεί για να πεις κάποιον φασίστα. Ο ναζιστικός χαιρετισμός από την άλλη, αρκεί.

Για ποιον από όλους λες αρχικά; Τον Μασκ ή τους παρακάτω; Δεν νομίζω να υπάρχει χειρότερο επιχείρημα από τον "χαιρετισμό" που έχουν κάνει καραμέλα όλοι.

image.jpeg.1b1de3e4713d3467e9b7c6d9a31962ee.jpeg

• Thanks 1
  • Confused 1
Δημοσ.
8 minutes ago, KostasKri said:

Για ποιον από όλους λες αρχικά; Τον Μασκ ή τους παρακάτω; Δεν νομίζω να υπάρχει χειρότερο επιχείρημα από τον "χαιρετισμό" που έχουν κάνει καραμέλα όλοι.

Μπορείς να βάλεις τα βίντεο από τον Μασκ και από τους άλλους?

• Like 3
  • Thanks 1
Δημοσ.
11 minutes ago, NickTG said:

Μπορείς να βάλεις τα βίντεο από τον Μασκ και από τους άλλους?

Γιατί; Για να μετρήσουμε με μοιρογνωμόνιο αν το χεράκι κάνει 180 μοίρες γωνία; Ή για να δούμε τον ενθουσιασμό που είχε ο Μασκ για να χαιρετήσει το κόσμο; Δεν μπορώ να πιστέψω ότι υπάρχει κόσμος που πραγματικά πιστεύει ότι ο οποιοσδήποτε και να είναι public figure τέτοιου βελινεκούς θα έκανε επίτηδες nazi salute μπροστά σε όλο τον πλανήτη. Πρέπει να είσαι πολύ αφελής ή απλά να ψάχνεις τρόπο να ρίξεις το reputation κάποιου που δεν συμφωνείς πολιτικά. Θα πόνταρα στο 2ο.

• Like 1
  • Thanks 1
  • Confused 1
  • Haha 2
Δημοσ.
11 minutes ago, KostasKri said:

Δεν έχει απολύτως καμία σχέση το πόσοι σου το λένε. Αναλόγως το που είσαι και σε ποιους μιλάς, θα εκλάβεις ανάλογα σχόλια. Αν ήσουν σε άλλο φόρουμ ή online community μπορεί να σου έλεγαν τι μπαρούφες λες.

Αυτό θα ίσχυε εάν μιλούσαμε σε ένα πολιτικοποιημένο/κομματικοποιημένο forum. Βρισκόμαστε σε ένα "αντικειμενικό" forum, στο οποίο έχουμε το ίδιο βήμα. Και σε μια χώρα που, τελευταία φορά που κοίταξα, δεν ήταν καμιά με αριστερή πλειοψηφία.

Επομένως, όχι. Εδώ, αν σε λένε πολλοί "φασίστα", κάτι πάει στραβά με σένα, όχι με τους άλλους.

12 minutes ago, KostasKri said:

Κανείς δεν είπε να σκοτώσουμε τους μετανάστες, κανείς δεν είπε να σκοτώσουμε τις μειονότητες (αυτό είναι φασισμός).

Ο φασισμός δεν είναι μόνο να τους "σκοτώσεις", αλλά και να τους διώξεις. Επίσης, ο φασισμός δεν έρχεται μια απλή μέρα ξαφνικά. Γεννιέται σιγά σιγά με κάτι τέτοιες "κατευθύνσεις" που δίνουν συγκεκριμένοι "ηγέτες", κατευθύνοντας το μίσος του κόσμου προς συγκεκριμένες ομάδες ανθρώπων συνήθως, όταν η οικονομία της εκάστοτε χώρας πάει στραβά. Δεν είναι τυχαίο που ακροδεξιά/φασιστικά ρεύματα ανεβαίνουν ανέκαθεν σε περιόδους οικονομικής δυσπραγίας. "Θύματα" ψάχνει ο φασισμός. Και τα βρίσκει. Δεν είχε άδικο ο Ραφαηλίδης όταν έλεγε ότι ο φασισμός είναι μια ακραία μορφή καπιταλισμού. Δες, άλλωστε, πώς σπρώχνονταν όλοι οι CEOs στο inauguration να βγουν δίπλα στον "αρχηγό".

27 minutes ago, KostasKri said:

Μην ξεχνάμε ότι και ο Ομπάμα (όντας δημοκρατικός και μειονότητα) έκανε πάνω από 3 εκατομμύρια απελάσεις. Τον είπε κανείς ρατσιστή και φασίστα; Είσαι σίγουρος ότι τότε δεν υπήρχαν false negatives;

Κάτσε και διάβασε λίγο γιατί ακριβώς εκεί στηρίζονται όσοι ταϊζουν με προπαγάνδα. Στην αμέλεια του οποιουδήποτε να διαβάσει κάτι πέρα από τους τίτλους.

https://edition.cnn.com/2019/07/13/politics/obama-trump-deportations-illegal-immigration/index.html

27 minutes ago, KostasKri said:

Προσπαθώ, μονίμως, να σου δώσω το benefit of the doubt που λένε και στο χωριό μου, αλλά δε με αφήνεις. Συνεχώς αναφέρεις ή ποστάρεις πράγματα που με ένα 2λεπτο ψάξιμο, καταρρίπτονται.

Η εικονίτσα, που πόσταρες, λοιπόν, αυτογελειοποιείται, μόλις δεις το βίντεο του Μασκ, από τη μία και τα βίντεο των υπολοίπων από την άλλη.

Θα έβαζα ένα ένα τα βίντεο, αλλά για να μην ψάχνουμε 10 χρόνια, εδώ συγκεντρωμένα, σε άρθρο του Snopes για fact checking.

https://www.snopes.com/fact-check/musk-kamala-harris-salute/

Ναι, ο Musk χαιρέτησε ναζιστικά. Όχι μία. 2 φορές, για να το καταλάβουμε κιόλας.

• Like 9
  • Thanks 3
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...