MikeKata Δημοσ. 24 Απριλίου Δημοσ. 24 Απριλίου 7 minutes ago, Shinji ikari said: Δεν εχει σημασια τι λες, η Βρετανια ειναι τελειωμενη, ο φιλος ειπε τι γινεται στη Σουηδια που τα ξεραμε ηδη ολοι γιατι και πως, ολος ο κοσμος τα ξερει, η Δανια εχει ηδη τελματωσει απο αναπτυξη, το μονο ερωτημα ειναι γιατι στρουθοκαμηλιζετε μερικοι. Αυτός που στρουθοκαμηλίζει είναι αυτός που δε θέλει να δει τις μελέτες που του στέλνουν και επιλέγει να "κάνει την πάπια" και να μην απαντάει σε αυτές. Α, κάτι είπες για Σουηδία. 😂 https://greekherald.com.au/news/greek-man-behind-unprecedented-gang-wars-in-sweden/ Μα εμείς δεν είμαστε σαν τους "άλλους" που έρχονται στη χώρα μας και εγκληματούν. Τι; Όχι;
KostasKri Δημοσ. 24 Απριλίου Δημοσ. 24 Απριλίου 2 minutes ago, fitsoulas2024 said: oταν θεωρεις οτι οι ξενοι σε κανουν να φοβασαι να κυκλοφορεις δειχνεις οτι τους απεχθανεσαι. Εξακολουθεις να μου γραφεις για τους παρανομους, ενω σου εχω μιλησει για τους νομιμους. Προφανως κανεις μας δε θελει τους παρανομους, εκτος ισως απο καποιους που τους θελουν για... ιδεολογικους λογους. Το να τους ταυτιζεις ομως με το εγκλημα φανερωνει προκαταλειψη και απωθημενα. Παραδεισος ηταν η Σουηδια απο ποια αποψη? και εγινε λες κολαση επειδη εχει ξενους? παρανομους ή νομιμους εχει δλδ? Μα νομίζω ήμουν ξεκάθαρος ότι μιλούσα για παράνομους. Οι νόμιμοι δεν με ενοχλούν και δεν θα έπρεπε να ενοχλούν κανένα εκτός αν κάποιος έχει όντως φασιστικές αντιλήψεις εκτός βέβαια αν αυτοί δημιουργούν πρόβλημα στην κοινωνία. Δεν ταυτίζω κανέναν με έγκλημα. Σίγουρα όταν κυκλοφορείς σε μια περιοχή που έχει μεγάλο αριθμό ανθρώπων που έχουν έρθει παράνομα και κανένας δεν μπορεί να σου εγγυηθεί τίποτα γι αυτούς, δεν είναι λογικό να νιώθεις ανασφάλεια; Η Σουηδία ήταν παράδεισος και για την κοινωνία της που ήταν ειρηνικά, για την οικονομία της, τις παροχές του κράτους. Τώρα ναι, πήραν και αυτοί ένα σωρό ξένους και έχουν φτάσει να είναι κοντά στην κορυφή στην ευρώπη στην εγκληματικότητα. Στην συγκεκριμένη περίπτωση ευθύνονται και νόμιμοι και παράνομοι. Συγκεκριμένα μου αναφέρθηκε και σε 2ης και 3ης γενιάς μετανάστες, ανθρώπους που έχουν γεννηθεί εκεί δηλαδή και διαμένουν νόμιμα. Αλλά ας μην τραβήξουμε την κουβέντα προς τα εκεί γιατί θα ξεφύγει. 2 minutes ago, MikeKata said: Α, κάτι είπες για Σουηδία. 😂 https://greekherald.com.au/news/greek-man-behind-unprecedented-gang-wars-in-sweden/ Μα εμείς δεν είμαστε σαν τους "άλλους" που έρχονται στη χώρα μας και εγκληματούν. Τι; Όχι; Έκλαψα και το έστειλα στον φίλο μου τον Σουηδό. Καλά οι Έλληνες δεν είμαστε Ευρωπαίοι μην γελοιόμαστε τώρα. Με όποιον ξένο μιλάω μας χαρακτηρίζω ως "the first worldest third world country" 1
NickTG Δημοσ. 24 Απριλίου Δημοσ. 24 Απριλίου (επεξεργασμένο) 5 minutes ago, KostasKri said: Σίγουρα όταν κυκλοφορείς σε μια περιοχή που έχει μεγάλο αριθμό ανθρώπων που έχουν έρθει παράνομα και κανένας δεν μπορεί να σου εγγυηθεί τίποτα γι αυτούς, δεν είναι λογικό να νιώθεις ανασφάλεια; 44 minutes ago, KostasKri said: Και επειδή είσαι και πιο θαρραλέος, μπορείς να πας και προς Μενίδι μεριά να κάνεις μια βόλτα και μέρα ας είναι να μας πεις κι εκεί πως πήγε. Εκεί μπορείς να πας και με το αμάξι αλλά αν δεις γυφτάκι στον δρόμο, το καλό που σου θέλω να προσπαθήσεις να το προσπεράσεις χωρίς να σταματήσεις, γιατί αν σταματήσεις μάλλον την πάτησες. Το Μενίδι έχει μεγάλο αριθμό παράνομων που δεν ξέρουμε πως ήρθαν? Είναι μέσα σε αυτούς το γυφτάκι που αναφέρεις? Επεξ/σία 24 Απριλίου από NickTG
Lucifer Δημοσ. 24 Απριλίου Δημοσ. 24 Απριλίου 20 ώρες πριν, Shinji ikari είπε Τελευταιο σε ελευθερια του λογου και εκφρασης ειναι το Χαρβαρντ, μονο μια γραμμη επιτρεπεται εκει, τα άλλα που λενε ειναι κουραφεξαλα, να μη μιλανε οι άλλοι τους νοιαζει μονο, επειδη οταν μιλανε, κερδιζουν. 10 ώρες πριν, Shinji ikari είπε Και πιστεψε με, αυτοι που λες rednecks εσυ ξερουν πολλα περισσοτερα για τη δικια τους τη χωρα απο εσενα και εμενα. Στο ειπα ηδη οτι οι εθνοφρουρα του Τεξας ηταν ετοιμοι να ανοιξουν πυρ με το στρατο για αυτο το θεμα αλλά οτι θελετε θυμαστε. 1 ώρα πριν, Shinji ikari είπε Επειδη οι αρκροδεξιοι (που ειναι και οι δημοκρατικοι παρεμπιπτόντως, απλα λιγο λιγοτερο) 2 ώρες πριν, Shinji ikari είπε Καμια ιδεολογια, τα στοιχεια ειναι στοιχεια τα στοιχεία είναι στοιχεία ναουμ 1 1
Shinji ikari Δημοσ. 24 Απριλίου Δημοσ. 24 Απριλίου 12 minutes ago, MikeKata said: Μα εμείς δεν είμαστε σαν τους "άλλους" που έρχονται στη χώρα μας και εγκληματούν. Τι; Όχι; Δεν ειπα ποτε οχι, εψαξες και βρηκες εναν Ελληνα, αυτο ακριβως εννοω, Cherry picking και στρουθοκαμηλισμος. Τις εθνικοτητες τις ειδαμε στο προηγουμενο σου, που δεν ειχες τιποτα να απαντησεις, δειξε μας και τις εθνικοτητες για το εγκλημα στη Σουηδια (ξερω οτι δε θα το κανεις, τα στατιστικα ειναι ρατσιστικα). 1
KostasKri Δημοσ. 24 Απριλίου Δημοσ. 24 Απριλίου 16 minutes ago, NickTG said: Το Μενίδι έχει μεγάλο αριθμό παράνομων που δεν ξέρουμε πως ήρθαν? Είναι μέσα σε αυτούς το γυφτάκι που αναφέρεις? Ανέφερε στο πρώτο σχόλιό του ότι έκαναν bully αυτόν επειδή ήταν μισός Πολωνός, έναν Αλβανό και ένα γυφτάκι. Εξού και αυτό που είπα.
AtiX Δημοσ. 24 Απριλίου Δημοσ. 24 Απριλίου 1 λεπτό πριν, Shinji ikari είπε Δε μου ανεβαζει φοτο. Θα άλλαζε κάτι?
MikeKata Δημοσ. 24 Απριλίου Δημοσ. 24 Απριλίου 1 minute ago, Shinji ikari said: Cherry picking και στρουθοκαμηλισμος Είπε ο τύπος που του στέλνουν μελέτη για όλη την Ευρωπαϊκή Ένωση και επιμένει να μιλάει μόνο για Δανία και ΗΒ!!!! 😂 Καταλάβαμε ότι σου έχουν πει πολλές φορές την έννοια cherry picking, καθώς το κάνεις μονίμως, αλλά σταμάτα να το λες, προφανέστατα δεν ξέρεις τι σημαίνει! Άνοιξε το λεξικό, τουλάχιστον! 3 minutes ago, Shinji ikari said: Τις εθνικοτητες τις ειδαμε στο προηγουμενο σου, που δεν ειχες τιποτα να απαντησεις, δειξε μας και τις εθνικοτητες για το εγκλημα στη Σουηδια (ξερω οτι δε θα το κανεις, τα στατιστικα ειναι ρατσιστικα). "Δεν είμαι εγώ ρατσιστής, αυτοί είναι Αλβανοί" 😂 Άντε να εξηγήσεις τώρα στον Ikari ότι δεν παίζει ρόλο η εθνικότητα, αλλά οικονομική και κοινωνική ανέχεια ενός που δεν έχει διεξόδους. Μιλάμε για υψηλές έννοιες, δεν περιμένω να τις πιάσεις. 3 minutes ago, Shinji ikari said: Δε μου ανεβαζει φοτο. "Μας πολεμάνε, αδέρφια, μας απαγορεύουν τις φωτό!" 26 minutes ago, KostasKri said: Έκλαψα και το έστειλα στον φίλο μου τον Σουηδό. Καλά οι Έλληνες δεν είμαστε Ευρωπαίοι μην γελοιόμαστε τώρα. Με όποιον ξένο μιλάω μας χαρακτηρίζω ως "the first worldest third world country" Μπορώ να πω ότι βρήκαμε σημείο επαφής 😂 2
Shinji ikari Δημοσ. 24 Απριλίου Δημοσ. 24 Απριλίου Just now, Lucifer said: Γιατι; εκανα ποτε λαθος σε οτι ειπα; και οτι θα βγει ο τραμπ σας ειπα και βγηκε και οτι θα γινει το crackdown στο woke, οπως και εγινε γιατι ηταν φτιαχτο για να παιξουν για νικη κατι που δεν επρεπε να ξεκινησει καν. Και αυτα που ειπα τωρα ειναι γεγονοτα και δε βαζω και link, πιστευετε οτι θελετε. 7 minutes ago, MikeKata said: Είπε ο τύπος που του στέλνουν μελέτη για όλη την Ευρωπαϊκή Ένωση Τα στοιχεια σου δηλαδη ειναι οτι οι ιδιοι ειναι στο κοκκινο σε ολη την ΕΕ, μαλιστα. 8 minutes ago, MikeKata said: "Δεν είμαι εγώ ρατσιστής, αυτοί είναι Αλβανοί" Τα στατιστικα ειναι ρατσιστικα, δε φταιω εγω. Βλεπεις που το ηξερα οτι δε θα μας τα δειξεις; 9 minutes ago, MikeKata said: δεν παίζει ρόλο η εθνικότητα, αλλά οικονομική και κοινωνική ανέχεια ενός που δεν έχει διεξόδους. Κουραφεξαλα αποδεδειγμενα. 11 minutes ago, MikeKata said: "Μας πολεμάνε, αδέρφια, μας απαγορεύουν τις φωτό!" Δεν το ειπα εγω αυτο, εσυ το ειπες.
KostasKri Δημοσ. 24 Απριλίου Δημοσ. 24 Απριλίου 13 minutes ago, MikeKata said: Μπορώ να πω ότι βρήκαμε σημείο επαφής 😂 Τι πιο pure την σήμερον ημέρα από το να κάνεις discrimination την ίδια σου την χώρα 😂 1
Lucifer Δημοσ. 24 Απριλίου Δημοσ. 24 Απριλίου 2 ώρες πριν, Shinji ikari είπε Γιατι; εκανα ποτε λαθος σε οτι ειπα; και οτι θα βγει ο τραμπ σας ειπα και βγηκε και οτι θα γινει το crackdown στο woke, οπως και εγινε γιατι ηταν φτιαχτο για να παιξουν για νικη κατι που δεν επρεπε να ξεκινησει καν. Και αυτα που ειπα τωρα ειναι γεγονοτα και δε βαζω και link, πιστευετε οτι θελετε. Αλκοόλ και εγκυμοσύνη παιδιά, ποτέ. 4
darkmatinee Δημοσ. 24 Απριλίου Δημοσ. 24 Απριλίου Post για κακούς Γερμανούς σε 3, 2, 1... https://www.businessinsider.com/volkswagen-overtakes-tesla-europe-top-ev-seller-elon-musk-2025-4
Προτεινόμενες αναρτήσεις