valkon Δημοσ. Τετάρτη στις 11:27 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 11:27 μμ Από τις τοπ εμπειρίες να βλέπεις ταινία σε θερινό κινηματογράφο στις 2 τη νύχτα.
Menelaos83 Δημοσ. Τετάρτη στις 11:46 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 11:46 μμ Τελευταια φορα ειχα παει στο λαυριο στο Cinemax και μπορω να πω οτι μου αρεσε. Εχει παει κανεις στο θερινο στο πολεμικο μουσειο? Εχω ενδοιασμο στο να παω λογω της φασαριας απο τα αυτοκινητα.
Rebelos2018 Δημοσ. χθες στις 12:00 πμ Δημοσ. χθες στις 12:00 πμ (επεξεργασμένο) 14 λεπτά πριν, Menelaos83 είπε Τελευταια φορα ειχα παει στο λαυριο στο Cinemax και μπορω να πω οτι μου αρεσε. Εχει παει κανεις στο θερινο στο πολεμικο μουσειο? Εχω ενδοιασμο στο να παω λογω της φασαριας απο τα αυτοκινητα. 12 ευρώ το εισιτήριο. Επεξ/σία χθες στις 12:01 πμ από Rebelos2018
UncleKim Δημοσ. χθες στις 07:41 πμ Δημοσ. χθες στις 07:41 πμ 12 ώρες πριν, Rebelos2018 είπε Τι εννοείς επιτρεπόταν παλαιότερα ; Στα θερινά δεν απαγορεύεται. Έχω να πάω αρκετό καιρό κ θεώρησα ότι θα απαγορεύεται το κάπνισμα πλέον. Δλδ επιτρέπεται ακόμα κανονικά κ δεν παίζουν γκρίνιες και τέτοια?
Doubt Δημοσ. χθες στις 09:24 πμ Δημοσ. χθες στις 09:24 πμ Σε αυτά που διάβασα να προσθέσω Σινέ νέα Μασκώτ και Σινέ Αττικόν άλσος. Το Πάνθεον στην Αγία Βαρβάρα μ' αρέσει επίσης. Σε πολλές "αίθουσες" παίζουν με τον ήχο πολύ χαμηλά για να μην ενοχλούνται οι γύρω πολυκατοικίες, πράγμα που στερεί απόλαυση από τον θεατή. Προσωπικά, όπου ήταν πολύ έντονο το φαινόμενο δεν πηγαίνω ξανά.
Rebelos2018 Δημοσ. χθες στις 09:37 πμ Δημοσ. χθες στις 09:37 πμ 1 ώρα πριν, UncleKim είπε Έχω να πάω αρκετό καιρό κ θεώρησα ότι θα απαγορεύεται το κάπνισμα πλέον. Δλδ επιτρέπεται ακόμα κανονικά κ δεν παίζουν γκρίνιες και τέτοια? Κανονικότατα. 1
unforgiven Δημοσ. χθες στις 10:52 πμ Δημοσ. χθες στις 10:52 πμ Το site https://summercinemas.gr/ έχει και προσφορές σε εισιτήρια. Πάντως αυτή την εβδομάδα έχει ενδιαφέρουσες ταινίες (αναφέρομαι μόνο σε παλιές και επανεκδόσεις) "The Shawshank Redemption" "La Haine" "Breakfast at Tiffanys"
JailbrokenDiesel Δημοσ. χθες στις 12:03 μμ Δημοσ. χθες στις 12:03 μμ Μιας και ειμαι των ΝουΠου, οι αγαπημενοι μου ειναι οι παρακατω Cine Μαριλενα στη Γλυφαδα Cine Ria στην Βαρκιζα Cine Βαρκιζα Ορφεας στην Σαρωνιδα - μακρια ειναι, αλλα ειναι πολυ όμορφη η βραδινη επιστροφη απο παραλιακη
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα