mariosnik_ Δημοσ. 6 Ιουλίου Μέλος Δημοσ. 6 Ιουλίου 5 ώρες πριν, zio10 είπε Καλά ναι, εννοώ ότι αν εκείνη την ώρα ήμουν σπίτι και υπήρχε δυνατότητα θα το είχα ανοιχτό να παρακολουθώ λίγο την εξέλιξη. Γενικά όμως υπάρχει από αρκετό κόσμο μια υποτίμηση προς αυτούς που τολμάνε να πουν ότι βλέπουν ακόμα τηλεόραση! Κατάλαβα. Από εμένα υποτίμηση καμία, εκτός αν αφορά ειδήσεις που είναι απαλαυτες. Κατά τα λοιπά άμα αρέσει σε κάποιον να την έχει ανοιχτή 2 και 3 ώρες για να βλέπει reality και οτιδήποτε άλλο, οκ. Εγώ ουτε και αυτό δεν μπορώ να κάνω πλέον, με αφήνει δηλαδή εντελώς αδιάφορο το πρόγραμμα των τηλεοπτικων καναλιών πλέον. 5 ώρες πριν, phanispal είπε Έχω ένα γνωστό σχετικά ψαγμένο, industrial designer, που μου έλεγε ότι θέλει μια ώρα τη μέρα πριν κοιμηθεί να παρακολουθήσει λίγη σαβούρα στην τηλεόραση για να αποφορτίσει το μυαλό του. Ε εντάξει στον άνθρωπο είναι αυτά. Άμα έχει βρει αυτή την λύση για να χαλαρώνει έτσι, καλά κάνει. 1 ώρα πριν, StamTheMan είπε Τι ηλικια εχεις; Καλλιο αργα παρα ποτε. Αυτο δεν ειναι ψαγμενια. Ολοι το θελουμε,ειτε μεταφραζεται σε χαλαρο gaming,σειρες ή σαβουρα της τηλεοραση.ς 20 χρονια δεν εχω συνδεσει καν την κεραια. Πριν καποια χρονια ,στο πατρικο,οπως ειπες,τωρα και εκει αν και οποτε παω, δεν την ανοιγουν,εχουν ταμπλετ Σε λίγο καιρό γίνομαι 38. Από μικρός έβλεπα τηλεόραση πάρα πολλές ώρες και υπήρχαν τσακωμοι μέσα στην οικογένεια για αυτό το θέμα, όταν δεν είχα σχολείο ακόμα παραπάνω ώρες. Σε κάποιες ακραίες περιπτώσεις πρέπει να έβλεπα 18 ώρες και θυμάμαι και 24ωρο μια φορά, υπήρχαν κάποιες φορές που η τηλεόραση δεν έσβηνε ποτέ. Τώρα πως άλλαξε η κατάσταση μετά από τοσα χρόνια μου φαίνεται απίστευτο.
fitsoulas2024 Δημοσ. 6 Ιουλίου Δημοσ. 6 Ιουλίου 7 ώρες πριν, zio10 είπε Γενικά όμως υπάρχει από αρκετό κόσμο μια υποτίμηση προς αυτούς που τολμάνε να πουν ότι βλέπουν ακόμα τηλεόραση! Προσωπικα θεωρω υποτιμημενους αυτους που εχουν βιδωμενο στο χερι τους ενα ταμπλετ/κινητο.
toyo73 Δημοσ. 6 Ιουλίου Δημοσ. 6 Ιουλίου 8 ώρες πριν, phanispal είπε Έχω ένα γνωστό σχετικά ψαγμένο, industrial designer, που μου έλεγε ότι θέλει μια ώρα τη μέρα πριν κοιμηθεί να παρακολουθήσει λίγη σαβούρα στην τηλεόραση για να αποφορτίσει το μυαλό του. Αλλος ενας που την χρησιμοποιει σαν υπνωτικο.Σε ενα μισαωρο εχουν κλεισει τα ματια.Οχι στο σαλονι, αλλα κρεβατοκαμαρα
StamTheMan Δημοσ. Δευτέρα στις 01:20 πμ Δημοσ. Δευτέρα στις 01:20 πμ 7 ώρες πριν, fitsoulas2024 είπε Προσωπικα θεωρω υποτιμημενους αυτους που εχουν βιδωμενο στο χερι τους ενα ταμπλετ/κινητο. Νομιζω οτι χρησιμοποιεις τη λεξη υποτιμημενος λαθος. 2
gokuthelegend Δημοσ. Δευτέρα στις 11:10 πμ Δημοσ. Δευτέρα στις 11:10 πμ 19 ώρες πριν, mariosnik_ είπε Σε λίγο καιρό γίνομαι 38. Από μικρός έβλεπα τηλεόραση πάρα πολλές ώρες και υπήρχαν τσακωμοι μέσα στην οικογένεια για αυτό το θέμα, όταν δεν είχα σχολείο ακόμα παραπάνω ώρες. Σε κάποιες ακραίες περιπτώσεις πρέπει να έβλεπα 18 ώρες και θυμάμαι και 24ωρο μια φορά, υπήρχαν κάποιες φορές που η τηλεόραση δεν έσβηνε ποτέ. Τώρα πως άλλαξε η κατάσταση μετά από τοσα χρόνια μου φαίνεται απίστευτο. Μία από τα ίδια, περίπου ίδια ηλικία, ίσως σε περνάω 1-2 χρόνια, 39 εγώ. Παλιά η τηλεόραση έπαιζε φουλ στο σπίτι. Θεωρώ ότι ήμαστε γενιά που δεν είχαμε ίντερνετ από μικροί στο σπίτι, ούτε υπολογιστές (εγώ έβαλα 1η φορά ADSL όταν ήμουν 20-21 ετών), οπότε η τηλεόραση ήταν η κύρια πηγή ψυχαγωγίας. Τα παιδικά ειδικά έπαιζαν φουλ, Dragonball, Power Rangers και πάει λέγοντας, καθώς και ταινίες τα βράδια. Μετά που ήρθε το ίντερνετ όμως όλα άλλαξαν. Εγώ προσωπικά έχω να δω τηλεόραση, τηλεοπτικά κανάλια δηλαδή, από 18 χρονών που ξεκίνησα τις σπουδές, δηλαδή εδώ και τουλάχιστον 20 χρόνια.
Μακιαβέλλι Δημοσ. Δευτέρα στις 12:02 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 12:02 μμ Αχ αυτό που τις συνήθειες του ο καθένας τις μεταφράζει σε "άλλο πράγμα αυτό" και νομίζει ότι υπερέχει από την "πλέμπα". Έβαλε ο άλλος cinobo και νομίζει ότι είναι διδάκτορας φιλοσοφίας-σκηνοθεσίας-καλών τεχνών. Μου έχει λείψει να βλέπω TV (μου παίρνει κάνα δίμηνο να δω 10 επεισόδια 50λεπτης σειράς), επιλέγω να μου φεύγει ο χρόνος στο παιδί μου (δυστυχώς-ευτυχώς), όσοι μπορείτε να δείτε αυτό που θέλετε να δείτε, δείτε το με χαρά και αφήστε να σας λέει ο κάθε πουθενάς "καλά βλέπεις survivor; εγώ βλέπω μόνο Κισλόφσκι". Όταν σκηνοθετήσουν αυτοί τον Δεκάλογο, ίσως να έχουν κάποιο λόγο να "σας την πουν", ως τότε το ίδιο χαζοκούτι βλέπουμε όλοι. 1
SabotazNic Δημοσ. Δευτέρα στις 12:12 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 12:12 μμ Στις 4/7/2025 στις 10:00 ΜΜ, phanispal είπε άτομα δήθεν Fixed
dtk-386 Δημοσ. Δευτέρα στις 12:22 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 12:22 μμ 18 λεπτά πριν, Μακιαβέλλι είπε Αχ αυτό που τις συνήθειες του ο καθένας τις μεταφράζει σε "άλλο πράγμα αυτό" και νομίζει ότι υπερέχει από την "πλέμπα". Έβαλε ο άλλος cinobo και νομίζει ότι είναι διδάκτορας φιλοσοφίας-σκηνοθεσίας-καλών τεχνών. Μου έχει λείψει να βλέπω TV (μου παίρνει κάνα δίμηνο να δω 10 επεισόδια 50λεπτης σειράς), επιλέγω να μου φεύγει ο χρόνος στο παιδί μου (δυστυχώς-ευτυχώς), όσοι μπορείτε να δείτε αυτό που θέλετε να δείτε, δείτε το με χαρά και αφήστε να σας λέει ο κάθε πουθενάς "καλά βλέπεις survivor; εγώ βλέπω μόνο Κισλόφσκι". Όταν σκηνοθετήσουν αυτοί τον Δεκάλογο, ίσως να έχουν κάποιο λόγο να "σας την πουν", ως τότε το ίδιο χαζοκούτι βλέπουμε όλοι. Προτιμω να αυτοκτονήσω τρώγοντας τιραμισού από το να παρακολουθώ big brother, survivor, Ευαγγελάτο κτλ κτλ. 1 2
zio10 Δημοσ. Δευτέρα στις 12:30 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 12:30 μμ 6 λεπτά πριν, dtk-386 είπε Προτιμω να αυτοκτονήσω τρώγοντας τιραμισού από το να παρακολουθώ big brother, survivor, Ευαγγελάτο κτλ κτλ. Δεν έχει μόνο αυτά όμως. Μπορεί να πετύχεις ένα ωραίο ντοκυμαντέρ στα κρατικά, μια ενδιαφέρουσα εκπομπή ταξιδιωτική, μουσική κτλ γενικά έχει πράγματα να δεις δεν είναι όλα σαβούρα. Εγώ όπως έγραψα με τα ελεύθερα κανάλια, ertflix και YouTube είμαι οικογενειακά καλυμμένος.
Μακιαβέλλι Δημοσ. Δευτέρα στις 12:36 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 12:36 μμ 7 minutes ago, dtk-386 said: Προτιμω να αυτοκτονήσω τρώγοντας τιραμισού από το να παρακολουθώ big brother, survivor, Ευαγγελάτο κτλ κτλ. Ε μην παρακολουθείς. Φάε τιραμισού από mario & luigi στην Ηλιούπολη, αν δεν έχεις φάει. 1
dtk-386 Δημοσ. Δευτέρα στις 12:50 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 12:50 μμ 12 λεπτά πριν, Μακιαβέλλι είπε Ε μην παρακολουθείς. Φάε τιραμισού από mario & luigi στην Ηλιούπολη, αν δεν έχεις φάει. Μου πέφτει μακριά. Μένω Πεντέλη. 18 λεπτά πριν, zio10 είπε Δεν έχει μόνο αυτά όμως. Μπορεί να πετύχεις ένα ωραίο ντοκυμαντέρ στα κρατικά, μια ενδιαφέρουσα εκπομπή ταξιδιωτική, μουσική κτλ γενικά έχει πράγματα να δεις δεν είναι όλα σαβούρα. Εγώ όπως έγραψα με τα ελεύθερα κανάλια, ertflix και YouTube είμαι οικογενειακά καλυμμένος. Μα δεν είπα ότι δεν βλέπω τηλεόραση. Είπα και πιο πριν ότι βλέπω παλιό ελληνικό κινηματογράφο. 1
kalmik Δημοσ. Δευτέρα στις 01:08 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 01:08 μμ Τηλεόραση μόνον ως monitor για το chromecast ή σύνδεση με HDMI με το laptop για προβολή ταινίας. Ενημέρωση από τις πηγές που με ενδιαφέρουν και εμπιστεύομαι στο web. Οι τηλεοπτικοί "αστέρες" στην Ελλάδα κατά 90% είναι ό,τι πιο trash κυκλοφορεί και βλάπτουν σοβαρά το στοιχειώδες πνευματικό επίπεδο. 2
tasoe Δημοσ. Δευτέρα στις 01:20 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 01:20 μμ On 04/07/2025 at 21:14, lector said: Εγω εχω τηλεοραση, αλλα δε βλεπω τηλεοπτικα καναλια. Την εχω με ενα pc επανω για να βλεπω μονο σειρες και ταινιες. Δεν ειναι ενεργητικη επιλογη, οτι δηλαδη αρνουμαι να δω καναλια για καποιο λογο, αλλα παθητικη, δε θεωρω οτι μου προσφερουν κατι οποτε και δεν τα βλεπω. Αυτό που περιγράφεις είναι κλασική περίπτωση ενεργητικής επιλογής. Παθητική θα ήταν αν δεν έπιανε σήμα η κεραία και την άφηνες έτσι αντί να πας να τη στρίψεις. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα