Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 206
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
12 λεπτά πριν, vorlon68 είπε

Ρε δείτε κανα Viasat History, Discovery ή crime+investigation για κανα πραγματικό φόνο...

08a1e45da6aa1100844718b84d6cbb7d.jpg

:lol:

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, dtk-386 είπε

Προτιμω να αυτοκτονήσω τρώγοντας τιραμισού από το να παρακολουθώ big brother, survivor, Ευαγγελάτο κτλ κτλ.:ph34r: :lol:

Μα και να θες να τα δεις μέχρι το τέλος δεν θα αντέξεις! Θα το κλείσεις πριν το 2ωρο. Ας φάω την θανατηφορα τιραμισου βλέποντας το ντουβάρι απο τον απέναντι τοιχο του δωματίου.... 

2 ώρες πριν, zio10 είπε

Δεν έχει μόνο αυτά όμως. 

Μπορεί να πετύχεις ένα ωραίο ντοκυμαντέρ στα κρατικά, μια ενδιαφέρουσα εκπομπή ταξιδιωτική, μουσική κτλ γενικά έχει πράγματα να δεις δεν είναι όλα σαβούρα.

Εγώ όπως έγραψα με τα ελεύθερα κανάλια, ertflix και YouTube είμαι οικογενειακά καλυμμένος.

Παίζουν ακόμα ντοκιμαντερ στα κρατικά; Ήταν από τις αγαπημένες μου προτιμήσεις αυτά που είχαν σχέση με φύση και ζώα. Τα έβλεπα μέχρι πριν κάτι χρόνια αλλά έκτοτε ποτέ δεν πέτυχα κάτι πέραν από σειρές και ταινίες που δεν με ενδιέφεραν. Η ΕΡΤ είχε ωραίο πρόγραμμα και εκπομπές για μένα μέχρι το 2020 μετά έγιναν αλλαγές και δεν μου άρεσε κάτι σταμάτησα να την βλέπω. 

3 ώρες πριν, gokuthelegend είπε

Μία από τα ίδια, περίπου ίδια ηλικία, ίσως σε περνάω 1-2 χρόνια, 39 εγώ. Παλιά η τηλεόραση έπαιζε φουλ στο σπίτι. Θεωρώ ότι ήμαστε γενιά που δεν είχαμε ίντερνετ από μικροί στο σπίτι, ούτε υπολογιστές (εγώ έβαλα 1η φορά ADSL όταν ήμουν 20-21 ετών), οπότε η τηλεόραση ήταν η κύρια πηγή ψυχαγωγίας. Τα παιδικά ειδικά έπαιζαν φουλ, Dragonball, Power Rangers και πάει λέγοντας, καθώς και ταινίες τα βράδια. Μετά που ήρθε το ίντερνετ όμως όλα άλλαξαν. Εγώ προσωπικά έχω να δω τηλεόραση, τηλεοπτικά κανάλια δηλαδή, από 18 χρονών που ξεκίνησα τις σπουδές, δηλαδή εδώ και τουλάχιστον 20 χρόνια.

Εγώ πρωτοεβαλα στα 17 internet και dsl από τα 19, είχα μειώσει αλλά δεν είχα κόψει την τηλεόραση όπου έβλεπα μανιωδώς τηλεοπτικά δελτία και ενημερωτικές πολιτικές εκπομπές. 

Επεξ/σία από mariosnik_
Δημοσ.

Η τηλεόραση είναι το μέσο στο οποίο μπορούμε να ΕΠΙΛΕΞΟΥΜΕ να παρακολουθήσουμε περιεχόμενο.
Μπορούμε να δούμε First Dates ή National Geographic.
Ειδήσεις, ή ιστορικά ντοκουμέντα.
Big brother ή ποιοτικές σειρές.
Κουτσομπολίστικα πρωινάδικα ή κάποια ταινία.

Ρίχνουμε το ανάθεμα στο μέσο γιατί δεν μπορούμε ή δεν ξέρουμε να επιπλέξουμε τι θα παρακολουθήσουμε.

Είναι σαν να κόψεις το διάβασμα, γιατί βαρέθηκες τα Άρλεκιν, τις αθλητικές εφημερίδες και τα κουτσμπολίστικα περιοδικά.

• Like 8
Δημοσ.
45 λεπτά πριν, mariosnik_ είπε

Μα και να θες να τα δεις μέχρι το τέλος δεν θα αντέξεις! Θα το κλείσεις πριν το 2ωρο. Ας φάω την θανατηφορα τιραμισου βλέποντας το ντουβάρι απο τον απέναντι τοιχο του δωματίου.... 

Παίζουν ακόμα ντοκιμαντερ στα κρατικά; Ήταν από τις αγαπημένες μου προτιμήσεις αυτά που είχαν σχέση με φύση και ζώα. Τα έβλεπα μέχρι πριν κάτι χρόνια αλλά έκτοτε ποτέ δεν πέτυχα κάτι πέραν από σειρές και ταινίες που δεν με ενδιέφεραν. Η ΕΡΤ είχε ωραίο πρόγραμμα και εκπομπές για μένα μέχρι το 2020 μετά έγιναν αλλαγές και δεν μου άρεσε κάτι σταμάτησα να την βλέπω. 

Εγώ πρωτοεβαλα στα 17 internet και dsl από τα 19, είχα μειώσει αλλά δεν είχα κόψει την τηλεόραση όπου έβλεπα μανιωδώς τηλεοπτικά δελτία και ενημερωτικές πολιτικές εκπομπές. 

Τα κρατικά είναι τα μόνα που κρατάνε ένα επίπεδο (αυτό πάντα κατά τη γνώμη μου, ε; ;)) στις κατηγορίες ντοκυμαντέρ και ταινίες (με άλλες πτυχές του προγράμματός τους δεν ασχολούμαι). Χωρίς αυτό να σημαίνει ότι πχ στις ταινίες βάζουν καμιά βαριά κουλτούρα. Απλά ξεφεύγουν από την πεπατημένη των υπολοίπων καναλιών. 

Αλήθεια, όταν κανάλια (πχ Star) βάζουν Σαββατόβραδο (9-11μμ) παιδικές ταινίες αναρωτιέμαι αν άλλαξε κάτι στον τρόπο ζωής των παιδιών (αν κρίνω από τις ταινίες προφανώς μιλάμε για μικρά παιδιά) και είναι πλέον ζητούμενο να την βγάζουν στην τηλεόραση ως τα μεσάνυχτα. Αν δε δεις στο πρόγραμμά τους και το αντίστοιχη ΚΑΡΑπρωινή ζώνη (5-6 το πρωί) πραγματικά σκέφτομαι ποιος άκυρος βγάζει το πρόγραμμα. Γιατί ακόμα και μπάλωμα τηλεοπτικής τρύπας να είναι σίγουρα δεν βάζεις bugs bunny εκείνη την ώρα :lol: 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, mariosnik_ είπε

Πετυχαίνω αρκετά συχνά, κυρίως στην ΕΡΤ3. 

Δημοσ.

15 χρόνια χωρίς τηλεόραση.

Σε κάποια φάση βρήκα μια πεταμένη απεναντι απο το σπίτι μου (πριν 7-8 χρόνια), την πήρα να την ελεγξω, επαιζε (FHD απλα ηταν προφανως παλια γιατι ηταν μιλια μπροστά απο τον χαρακτηρισμο 'λεπτή'), πήρα ενα μεταχειρισμενο PS4, τελειωσα οτι ηθελα, τα έδωσα και τα 2.

Νομιζω πως ελαχιστο νοημα εχει πλέον η υπαρξη της, απλα ειναι πιο προσιτες απο τα monitor και εχουμε συνηθισει να εχουμε τηλεοραση στο σαλόνι και όχι υπολογιστή λόγο αμεσότητας.

Δημοσ.

Για κάποιους ανθρώπους η τηλεόραση είναι συντροφιά κ διασκέδαση εφόσον δεν έχουν άλλη επιλογή πρακτικά. Όχι ότι έχει ουσιώδες περιεχόμενο,ο μισός χρόνος είναι επαναλαμβανόμενες διαφημίσεις για τζόγο,σερβιετες-καλυντικα,αμάξια,αναψυκτικά και γάλατα και ο υπόλοιπος επαναλήψεις γελειοδων σειρών κ δελτία ειδήσεων.

Απλά μέσα στην απαξία της περιέχει τις κοινωνικές τάσεις της επικαιρότητας όπου κάθε πολίτης πρέπει ναναι ενήμερος κ να συμπληρώνει την εικόνα από τη δική του ανάγνωση. Γιατί μεθαύριο καλείται να ψηφίσει κ θα πάει να ρίξει πάλι τους οπεκεπεδες 13ωρους αυτούς που έβαλαν οδηγό σε λεωφορείο της γραμμής με 16ωρη βάρδια,όπως κατήγγειλε το σχετικό σωματειο, κ θα λέει "δε βλέπω τηλεόραση δεν ξέρω μπρο εριξα ένα που βρήκα πάνω πάνω" η ακόμα χειρότερα δε πήγα καθόλου να ψηφίσω δε με ενδιαφέρει.

Δημοσ.
27 λεπτά πριν, xaerialtwistx είπε

λόγο αμεσότητας

Νομιζω οτι η αμεσοτητα στην τηλεοραση πεθανε εαν χρειαζεσαι παραπανω κουμπια απο το on/off, volume up/down και channel up/down... 

Δημοσ.
12 λεπτά πριν, lector είπε

Νομιζω οτι η αμεσοτητα στην τηλεοραση πεθανε εαν χρειαζεσαι παραπανω κουμπια απο το on/off, volume up/down και channel up/down... 

Στον υπολογιστη ειναι ακομα χειρότερα γιατι εχεις desktop περιβαλλον και οχι προσαρμοσμενο στο να βλεπεις ταινιες και σειρες. Εκτος και αν το γυρισεις σε media center.

Δημοσ.
2 ώρες πριν, mariosnik_ είπε

Κάθε μέρα στην Ερτ3 22-23 έχει και από ένα.

2 ώρες πριν, mariosnik_ είπε

Δημοσ.

Από το 18 χωρίς τηλεόραση εξαιτίας πτώσης που δεν άξιζε να φτιαχτεί. Έτσι όπως έχει γίνει η αγορά αξιόλογης τηλεόρασης πρόκειται για μια αρκετά μεγάλη χρηματική επένδυση και δεν υπάρχουν τα χρήματα. Η αλήθεια είναι ότι μου λείπει για να βλέπω αθλητικά και ταινίες και ότι δεν χρειάζεσαι internet είναι σημαντικό. 

• Confused 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πώς ζείτε χωρίς τηλεόραση; Αναφέρομαι σε όσους βλέπουν ταινίες και σειρές.
Βλέπετε μόνο στο ταμπλετ, ή στην οθονουλα του υπολογιστή; Υπάρχει καλύτερο πράγμα (μετά το σινεμά) από να βλέπεις ταινίες και σειρές στην καναπεδάρα σου με ωραίο ήχο surround;

Μόνο και για οικονομικούς λόγους θα το δεχόμουν, αλλά και πάλι πλέον έχουν πέσει αρκετά οι τιμές τους.

Άκυρο τώρα είδα εννοεί ο κόσμος όχι ελληνικά κανάλια. 

Επεξ/σία από Papakaliati
  • Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, magicnumbers είπε

Για κάποιους ανθρώπους η τηλεόραση είναι συντροφιά κ διασκέδαση εφόσον δεν έχουν άλλη επιλογή πρακτικά. Όχι ότι έχει ουσιώδες περιεχόμενο,ο μισός χρόνος είναι επαναλαμβανόμενες διαφημίσεις για τζόγο,σερβιετες-καλυντικα,αμάξια,αναψυκτικά και γάλατα και ο υπόλοιπος επαναλήψεις γελειοδων σειρών κ δελτία ειδήσεων.

Απλά μέσα στην απαξία της περιέχει τις κοινωνικές τάσεις της επικαιρότητας όπου κάθε πολίτης πρέπει ναναι ενήμερος κ να συμπληρώνει την εικόνα από τη δική του ανάγνωση. Γιατί μεθαύριο καλείται να ψηφίσει κ θα πάει να ρίξει πάλι τους οπεκεπεδες 13ωρους αυτούς που έβαλαν οδηγό σε λεωφορείο της γραμμής με 16ωρη βάρδια,όπως κατήγγειλε το σχετικό σωματειο, κ θα λέει "δε βλέπω τηλεόραση δεν ξέρω μπρο εριξα ένα που βρήκα πάνω πάνω" η ακόμα χειρότερα δε πήγα καθόλου να ψηφίσω δε με ενδιαφέρει.

Δηλαδή άμα βλέπεις τηλεόραση και δελτία ειδήσεων δεν θα γίνουν αυτά που λες την ώρα που θα πας να ψηφίσεις και θα έχεις καλύτερα κριτήρια; Διαφωνώ κάθετα. Άμα θες να ενημερώνεσαι το κάνεις άνετα όπως έγραψα από google και τίτλους ειδήσεων συγκεντρωτικα χωρίς να γίνεται το κεφάλι σου τουρλουμπουκι από τα τηλεοπτικά δελτία. 

23 λεπτά πριν, Dennis077 είπε

Από το 18 χωρίς τηλεόραση εξαιτίας πτώσης που δεν άξιζε να φτιαχτεί. Έτσι όπως έχει γίνει η αγορά αξιόλογης τηλεόρασης πρόκειται για μια αρκετά μεγάλη χρηματική επένδυση και δεν υπάρχουν τα χρήματα. Η αλήθεια είναι ότι μου λείπει για να βλέπω αθλητικά και ταινίες και ότι δεν χρειάζεσαι internet είναι σημαντικό. 

Δεν είναι ακριβές οι τηλεοράσεις/οθόνες εκτός άμα θέλεις κάτι αιχμής με πολύ καλά specs. 

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, mariosnik_ είπε

Δηλαδή άμα βλέπεις τηλεόραση και δελτία ειδήσεων δεν θα γίνουν αυτά που λες την ώρα που θα πας να ψηφίσεις και θα έχεις καλύτερα κριτήρια; Διαφωνώ κάθετα. Άμα θες να ενημερώνεσαι το κάνεις άνετα όπως έγραψα από google και τίτλους ειδήσεων συγκεντρωτικα χωρίς να γίνεται το κεφάλι σου τουρλουμπουκι από τα τηλεοπτικά δελτία.

Κατά κανόνα όπου ακουω "δε βλέπω τηλεόραση" επόμενη φράση είναι ποτε  βούλιαξε ο Τιτανικός; 😆 πάει σετ με τη πλήρη άγνοια επικαιρότητας. Είναι ευρύτερο mindset δηλαδη.

Παίζει ναναι ένα 10% όσοι δεν ανοίγουν τηλεόραση αλλά παρακολουθούν τακτικά από ιντερνετ κλπ. Βέβαια όλα προϋποθέτουν χρόνο που ο καθένας επενδύει όπως θέλει.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...