Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
8 hours ago, stelioz78 said:

τα τελευταία 5 χρονια , τη βγαζουμε με τις παλιες ταινιες

εχω μια ελπιδα...

Russell Crowe και Henry Cavill θα παίξουν και πάλι μαζί στο remake του Highlander!

https://unboxholics.com/news/movies/122702-russell-crowe-kai-henry-cavill-tha-paixoun-kai-pali-mazi-sto-remake-tou-highlander

Δημοσ.

Το Weapons δειχνει solid και στα θετικα οτι ειναι απο τον σκηνοθετη του Barbarian. Οποτε τουλαχιστον κατι αξιολογο πιστευω θα το δουμε. Για το ice road οκ ταινια γραμμενη στο ποδι οπως και οι περισσοτερες ταινιες εδω και 10-15 χρονια του Liam. 

• Like 1
  • Moderators
Δημοσ.

Αφήσαμε καμιά σκηνή που δεν δείξαμε στο trailer; :P 

Περίμενα κάτι πιο κοντά στου Arnold, αλλά αυτό φαίνεται ότι είναι πιο κοντά στο μυθιστόρημα του Stephen King + ότι βγήκε το 2025, όπως και στο μυθιστόρημα. :D 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
On 01/07/2025 at 16:24, GhostRiderLSOV said:

Αφήσαμε καμιά σκηνή που δεν δείξαμε στο trailer; :P 

Περίμενα κάτι πιο κοντά στου Arnold, αλλά αυτό φαίνεται ότι είναι πιο κοντά στο μυθιστόρημα του Stephen King + ότι βγήκε το 2025, όπως και στο μυθιστόρημα. :D 

Δεν πειράζει. Όντως μοιάζει πιο κοντά στο μυθιστόρημα (αν έχει το ίδιο φινάλε εγώ κόβω το χέρι μου) και πιο ακριβό-προσεγμένο από του Arnie. Αυτό που με έπεισε είναι ο πιο-άσπρος-πεθαίνεις Powel με τον μαύρο παρουσιαστή και τη soul μουσική.

Επεξ/σία από Voodooman
  • Like 1
Δημοσ.
8 ώρες πριν, Voodooman είπε

Αυτό που με έπεισε είναι ο πιο-άσπρος-πεθαίνεις Powel

Με μαύρη γυναίκα. Οπότε είμαστε ΟΚ.

• Haha 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...