Προς το περιεχόμενο

Playstation 3 Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Λοιπόν,τερμάτισα το killzone2 και σειρά τωρα εχει το God of War 3.Καπου διάβασα οτι ειναι ψιλό εύκολο και λεω να το αρχίσω στο Hard ,παίζετε η θα μου σπάσει τα νεύρα?

Ενα απο τα τελευταία  παιχνίδια που είχα παίξει στο hard ηταν το Dead Space 2(pc) και μου αρεσε η δυσκολία ενω πχ το Devil may Cry 4(pc) στο hard δεν μπορούσα να το τελειώσω.

Δημοσ.

Λοιπόν,τερμάτισα το killzone2 και σειρά τωρα εχει το God of War 3.Καπου διάβασα οτι ειναι ψιλό εύκολο και λεω να το αρχίσω στο Hard ,παίζετε η θα μου σπάσει τα νεύρα?

Ενα απο τα τελευταία  παιχνίδια που είχα παίξει στο hard ηταν το Dead Space 2(pc) και μου αρεσε η δυσκολία ενω πχ το Devil may Cry 4(pc) στο hard δεν μπορούσα να το τελειώσω.

Πολύ εύκολο δεν θα έλεγα πως είναι αλλά δεν είναι και δύσκολο. Ξεκίνα το στο hard αν θες. Αν χάσεις 5-6 φορές σε ένα σημείο σε ρωτάει αν θέλεις να κατεβάσεις την δυσκολία. Αν δεις οτι δεν παλευεται κατεβασε το. Αλλα μετα να ξερεις δεν ξανανεβαινει η δυσκολια.

Δημοσ.

Φοβερό το Killzone 2, αλλα κάνει τεράστια κοιλιά στο τελευταίο κομμάτι του...

Eνταξει καλο ηταν ,αλλα δεν τρελάθηκα κιόλας.Οι δυο πίστες που μου αρεσαν ηταν το έρημο χωριό(Suljeva Village) και ιδικα το τρενο(Tharsis Refinery)

Δημοσ.

Να κανω μια ερωτηξη..ΚΑνενα παιχνιδακι παρομοιο με το The adventures of Tintin:The secret og the Unicorn.. ?

Tο θελω για τον πιτσιρικα που του αρεσε πολυ αυτο.. :-)

Δημοσ.

Να κανω μια ερωτηξη..ΚΑνενα παιχνιδακι παρομοιο με το The adventures of Tintin:The secret og the Unicorn.. ?

Δοκιμασε και το rayman origins ειναι πολυ καλο και εχει και πλακα.

Δημοσ.

Δεν μπορω να το βρω να πουλιεται....Μονο στο youtube το βρηκα ωραιο φαινεται..

Δημοσ.

Δεν μπορω να το βρω να πουλιεται....Μονο στο youtube το βρηκα ωραιο φαινεται..

Μόνο στο PSN υπάρχει. Επίσης δείτε τo LittleBigPlanet 2,

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δες και αυτα.......

PID

TRINE

Υπάρχουν demo και των δυο στο PSN  αν θες να τα δοκιμάσεις.

Επεξ/σία από Votritis
Δημοσ.

Να πουμε πλεον και τη μεγαλη αληθεια: Οποιος ηθελε να διαλεξει / επιλεξει σε home console απο όλες όσες κυκλοφορουν στην αγορά αυτη την εποχη και τον τελευταιο ενα χρονο η απλη λογικη λεει οτι το PS3 αποτελεί μονοδρομο χωρις επιστροφή. 

Δεν υπάρχει καν συγκριση με άλλες κονσολες στο θέμα προσφοράς, ποιότητας - επιλογής τίτλων καθώς και των προσφορων του PSPlus, αλλα οταν πει ολα αυτα τα λογικα κάποιος αυτομάτως καθισταται fanboy :)

• Like 4
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...