vag.patrick Δημοσ. 3 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2013 γρηγορη ερωτηξη : αλλαγη παστας. εχω arctic mx-4 λεει να την βαλω στο ps3 η οχι??
Votritis Δημοσ. 4 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2013 Λοιπόν,τερμάτισα το killzone2 και σειρά τωρα εχει το God of War 3.Καπου διάβασα οτι ειναι ψιλό εύκολο και λεω να το αρχίσω στο Hard ,παίζετε η θα μου σπάσει τα νεύρα? Ενα απο τα τελευταία παιχνίδια που είχα παίξει στο hard ηταν το Dead Space 2(pc) και μου αρεσε η δυσκολία ενω πχ το Devil may Cry 4(pc) στο hard δεν μπορούσα να το τελειώσω.
Tilemaxx Δημοσ. 4 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2013 Φοβερό το Killzone 2, αλλα κάνει τεράστια κοιλιά στο τελευταίο κομμάτι του...
naruto14 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2013 Λοιπόν,τερμάτισα το killzone2 και σειρά τωρα εχει το God of War 3.Καπου διάβασα οτι ειναι ψιλό εύκολο και λεω να το αρχίσω στο Hard ,παίζετε η θα μου σπάσει τα νεύρα? Ενα απο τα τελευταία παιχνίδια που είχα παίξει στο hard ηταν το Dead Space 2(pc) και μου αρεσε η δυσκολία ενω πχ το Devil may Cry 4(pc) στο hard δεν μπορούσα να το τελειώσω. Πολύ εύκολο δεν θα έλεγα πως είναι αλλά δεν είναι και δύσκολο. Ξεκίνα το στο hard αν θες. Αν χάσεις 5-6 φορές σε ένα σημείο σε ρωτάει αν θέλεις να κατεβάσεις την δυσκολία. Αν δεις οτι δεν παλευεται κατεβασε το. Αλλα μετα να ξερεις δεν ξανανεβαινει η δυσκολια.
Votritis Δημοσ. 4 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2013 Φοβερό το Killzone 2, αλλα κάνει τεράστια κοιλιά στο τελευταίο κομμάτι του... Eνταξει καλο ηταν ,αλλα δεν τρελάθηκα κιόλας.Οι δυο πίστες που μου αρεσαν ηταν το έρημο χωριό(Suljeva Village) και ιδικα το τρενο(Tharsis Refinery)
Ted Δημοσ. 4 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2013 Να κανω μια ερωτηξη..ΚΑνενα παιχνιδακι παρομοιο με το The adventures of Tintin:The secret og the Unicorn.. ? Tο θελω για τον πιτσιρικα που του αρεσε πολυ αυτο..
kjtzemis Δημοσ. 4 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2013 Να κανω μια ερωτηξη..ΚΑνενα παιχνιδακι παρομοιο με το The adventures of Tintin:The secret og the Unicorn.. ? Tο θελω για τον πιτσιρικα που του αρεσε πολυ αυτο.. Δοκιμασε και το rayman origins ειναι πολυ καλο και εχει και πλακα.
Ted Δημοσ. 4 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2013 Ευχαριστω το εχει το rayman κανα αλλο κυριως σαν το tintin...
Ted Δημοσ. 4 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2013 Δεν μπορω να το βρω να πουλιεται....Μονο στο youtube το βρηκα ωραιο φαινεται..
naruto14 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2013 Δεν μπορω να το βρω να πουλιεται....Μονο στο youtube το βρηκα ωραιο φαινεται.. Μόνο στο PSN υπάρχει. Επίσης δείτε τo LittleBigPlanet 2,
Votritis Δημοσ. 4 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2013 (επεξεργασμένο) Να κανω μια ερωτηξη..ΚΑνενα παιχνιδακι παρομοιο με το The adventures of Tintin:The secret og the Unicorn.. ? Tο θελω για τον πιτσιρικα που του αρεσε πολυ αυτο.. Δες και αυτα....... PID TRINE Υπάρχουν demo και των δυο στο PSN αν θες να τα δοκιμάσεις. Επεξ/σία 5 Ιουνίου 2013 από Votritis
Tilemaxx Δημοσ. 7 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2013 Uncharted 3, LBP Karting, και XCOM στο PSPlus! 1
mtzs Δημοσ. 7 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2013 Να πουμε πλεον και τη μεγαλη αληθεια: Οποιος ηθελε να διαλεξει / επιλεξει σε home console απο όλες όσες κυκλοφορουν στην αγορά αυτη την εποχη και τον τελευταιο ενα χρονο η απλη λογικη λεει οτι το PS3 αποτελεί μονοδρομο χωρις επιστροφή. Δεν υπάρχει καν συγκριση με άλλες κονσολες στο θέμα προσφοράς, ποιότητας - επιλογής τίτλων καθώς και των προσφορων του PSPlus, αλλα οταν πει ολα αυτα τα λογικα κάποιος αυτομάτως καθισταται fanboy 4
Προτεινόμενες αναρτήσεις