Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

φυσικά και δεν παίζει. Φυσικά και θέλουν να πάρουν κωδικούς από άτομα που δεν γνωρίζουν ή έχουν άγνοια.

Οπότε απλά ανακύκλωσε το :P

Δημοσ.

Λοιπόν πριν λίγο μου ήρθε και καλά winning notification από BP. Είναι σε pdf. Το gmail παραδόξως δεν το έβαλε στα junk οπότε προσοχή αν σας έρθει κάτι τέτοιο και σας λέει ότι κερδίσατε 750χιλ. λίρες.

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Μου ηρθε αυτο απο το ΙΚΑ

Αγαπητοί Φορολογούμενου,

Μετά την τελευταία ετήσια υπολογισμούς της δημοσιονομικής δραστηριότητας σας έχουμε

προσδιορίζεται ότι είστε επιλέξιμοι για να λάβουν την επιστροφή φόρου από 373,80 €.

Παρακαλείσθε να υποβάλετε την αίτηση επιστροφής φόρου και θα μας επιτρέψει 6-9 ημερών, προκειμένου

να το επεξεργαστεί.

Η επιστροφή μπορεί να καθυστερήσει για διάφορους λόγους.

Για παράδειγμα, την υποβολή μη έγκυρα αρχεία ή την εφαρμογή μετά τη λήξη της προθεσμίας.

Για να αποκτήσετε πρόσβαση επιστροφή φόρου σας, κάντε κλικ εδώ

Δημοσ.

Μου ηρθε αυτο απο το ΙΚΑ

Αγαπητοί Φορολογούμενου,

Μετά την τελευταία ετήσια υπολογισμούς της δημοσιονομικής δραστηριότητας σας έχουμε

προσδιορίζεται ότι είστε επιλέξιμοι για να λάβουν την επιστροφή φόρου από 373,80 €.

Παρακαλείσθε να υποβάλετε την αίτηση επιστροφής φόρου και θα μας επιτρέψει 6-9 ημερών, προκειμένου

να το επεξεργαστεί.

Η επιστροφή μπορεί να καθυστερήσει για διάφορους λόγους.

Για παράδειγμα, την υποβολή μη έγκυρα αρχεία ή την εφαρμογή μετά τη λήξη της προθεσμίας.

Για να αποκτήσετε πρόσβαση επιστροφή φόρου σας, κάντε κλικ εδώ

1)Made by Google Translate.

2)Το ΙΚΑ που θέλει για να κλίσεις ραντεβού.. 1 μήνα.. εστειλε ΜΑΙΛ!!! οκ.. :D

Γενικα παντως.. εχει γενικα ευκολοπιστους... αλλα ο κοσμος θελει χρηματα... και μερικοι δεν εχουν το ΙQ ή ειναι πολυ μεγαλοι για να εχουν ενιμεροθει καταληλα..

Κριμα

Δημοσ.

E δε χρειάζεται να πας και παρακάτω.. το "Αγαπητοί Φορολογούμενου" αρκεί.

Κάνουν που κάνουν την απάτη είναι τόσο βλάκες που δεν κάνουν κανονική μετάφραση.

Δημοσ.

όντως δηλαδή πόσο στόκος θα πρέπει να είναι ο άλλος για να μην το αντιληφθεί ότι τον κοροϊδεύουν.

Δημοσ.

ήρθε ένα μειλ ότι και καλά η microsoft σου στέλνει επιταγες αν προωθησεις το μην. ξέρετε κάτι?

Δημοσ.

ήρθε ένα μειλ ότι και καλά η microsoft σου στέλνει επιταγες αν προωθησεις το μην. ξέρετε κάτι?

Legit είναι!! Εγώ πήρα 93.000 € επειδή το προώθησα και στους 500 φίλους που έχω στο fb. Απλά μου καθυστέρησαν να έρθουν!!! Έκαναν περίπου 2 μήνες για να τελειώσει η όλη η διαδικασία με τις τράπεζες και τα δικηγορικά γραφεία.

Λεπτομέρειες μπορείς να δεις και εδώ.

• Like 1
Δημοσ.

Legit είναι!! Εγώ πήρα 93.000 € επειδή το προώθησα και στους 500 φίλους που έχω στο fb. Απλά μου καθυστέρησαν να έρθουν!!! Έκαναν περίπου 2 μήνες για να τελειώσει η όλη η διαδικασία με τις τράπεζες και τα δικηγορικά γραφεία.

Λεπτομέρειες μπορείς να δεις και εδώ.

άρα απάτη?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...