Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Κανουμε export σε jpeg ή το κραταμε dng? Γιατι το κανα dng export to jpeg απο προγραμμα στο κινητο και εχει λιγοτερο φως και θορυβο οσο ζουμαρεις! σε σχεση με το απλο jpeg που εβγαλε πριν η φωτογραφια.. (βγαζει 2 jpeg+dng)

Δημοσ.

Εκλεισε google προσβαση απο edge στο Google .gr/com

Επισης μεχρι και αγορασμενη εφαρμογη perfect tube δεν λειτουργει. Δοκιμασα και αλλες.

Μηοως εκλεισε τα dns και στο youtube?

Δημοσ.

Εκανα και restore την συσκευη. Αλλα παλι τα ιδια, ο,τι Google υπηρεσια την αρνειται.

Με wifi σπιτιου μπαινω.

Δημοσ.

Εκανα και restore την συσκευη. Αλλα παλι τα ιδια, ο,τι Google υπηρεσια την αρνειται.

Με wifi σπιτιου μπαινω.

Σε ποια εκδοση είναι το τηλεφωνο?

Δημοσ.

Ότιδηποτε μπορει να συμβαινει στις εκδοσεις insider.

Στην επισημη εκδοση δεν εχω τετοιο πρόβλημα.

Να κανω και μια ερωτηση. Μπορει η Microsoft να κοψει τις υπηρεσίες της google αμα θελει όχι απ τα τηλεφωνα αλλα από τους υπολογιστες?

Δημοσ.

Να κανω και μια ερωτηση. Μπορει η Microsoft να κοψει τις υπηρεσίες της google αμα θελει όχι απ τα τηλεφωνα αλλα από τους υπολογιστες?

Θα μπορούσε, αλλά δεν νομίζω ότι θα το έκανε ποτέ. Θα την κατηγορούσαν για μονοπωλιακές τακτικές κτλ

• Like 1
Δημοσ.

Θα μπορούσε, αλλά δεν νομίζω ότι θα το έκανε ποτέ. Θα την κατηγορούσαν για μονοπωλιακές τακτικές κτλ

Στα τηλεφωνα δεν υπαρχει το ιδιο απ την άλλη πλευρα?

• Like 1
Δημοσ.

Στα τηλεφωνα δεν υπαρχει το ιδιο απ την άλλη πλευρα?

Μα δεν έχει κοψει κατι η google.

Αλλο δεν αναπτύσσει εφαρμογές και αλλο κοβει πρόσβαση.

Στο gmail, στο YouTube, στο google maps κλπ μια χαρα μπαινεις απο windows phone.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...