Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Για μια εφάπαξ αγορά από US αξίας $160 που χρειάζεται διεύθυνση αμερικάνικη, ποιο forwarding service να προτιμήσουμε; Ισχύει το ReShip.com ή υπάρχει τίποτα καινούργιο;

• Απαντ. 9,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Υπενθυμιζω οτι σε περιπτωσεις που σαν αγοραστες χρησιμοποιουμε forwarding services χανουμε την προστασια ως αγοραστες  (ebay buyer's protection)...οποτε ειναι ρισκο αν κατι παει στραβα με το προιον.

• Like 1
Δημοσ.

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!!!

Αφορα το IHERB!

Εκανα μια δοκιμαστικη παραγγελια με 150 ευρω (!!!), δωρεαν μεταφορικα και τελη εκτελωνισμου μονο 10 ευρω!!

Αλλιως για να κανω 150 ευρω παραγγελια, επρεπε να την χωριζα σε τουλαχιστον 4 μικροτερες απο 5+ ευρω μεταφορικα η καθεμια.

Συν το θετικο ειναι οτι σε μια εβδομαδα θα τα εχεις σπιτι σου!

μονο για μεγαλα ποσα φαινεται

Untitled.png

Δημοσ.

θέλω να κάνω μια ερώτηση για το αγγλικό amazon, έχει κάνεις κανείς αγορές με prepaid επαναφορτιζόμενη της Πειραιώς;

Δημοσ.

θέλω να κάνω μια ερώτηση για το αγγλικό amazon, έχει κάνεις κανείς αγορές με prepaid επαναφορτιζόμενη της Πειραιώς;

Έχεις απάντηση στο άλλο νήμα που άνοιξες

Δημοσ.

οπότε γίνεται με προπληρωμένες κάρτες αλλά με την πειραιώς συγκεκριμένα έχεις σχετική εμπειρία?

Δημοσ.

Δεν έχω κάρτες της Πειραιώς αλλά να φροντίσεις να έχεις τουλάχιστον £1 παραπάνω για το verification

Δημοσ.

μπορώ να ποσταρο ένα σαιτ εδώ να μου πείτε αν είναι αξιόπιστο κι αν έχει ψωνίσει κάνεις απ αυτό?

Δημοσ.

τώρα στο delivery tracking στο amazon η παραγγελία είναι στο "Ordered" και έχει μπλοκάρει εκεί και δεν προχωράει στο "Will dispatch 19 May", αυτό σημαίνει ότι μπορεί να υπάρχει κάποιο θέμα με την πληρωμή με την prepaid κάρτα? δεν έχω πάρει καμιά ειδοποίηση για την πληρωμή

Δημοσ.

τώρα στο delivery tracking στο amazon η παραγγελία είναι στο "Ordered" και έχει μπλοκάρει εκεί και δεν προχωράει στο "Will dispatch 19 May", αυτό σημαίνει ότι μπορεί να υπάρχει κάποιο θέμα με την πληρωμή με την prepaid κάρτα? δεν έχω πάρει καμιά ειδοποίηση για την πληρωμή

Το amazon χρεώνει την κάρτα μόνο όταν στείλει την παραγγελία.

Δημοσ.

Το amazon χρεώνει την κάρτα μόνο όταν στείλει την παραγγελία.

εγώ έχω προπληρωμένη κάρτα πειραιώς και τους έδωσα τον αριθμό, το όνομα κατόχου και πότε λήγει, αυτά τα στοιχεία είναι αρκετά για να με χρεώσουν για την αγορά ή χρειάζεται και τίποτα άλλο?

Επισκέπτης
Δημοσ.

εγώ έχω προπληρωμένη κάρτα πειραιώς και τους έδωσα τον αριθμό, το όνομα κατόχου και πότε λήγει, αυτά τα στοιχεία είναι αρκετά για να με χρεώσουν για την αγορά ή χρειάζεται και τίποτα άλλο?

Ότι ζητάει στο site είναι τα προαπαιτούμενα.

Δημοσ.

Ότι ζητάει στο site είναι τα προαπαιτούμενα. 

οκ προαπαιτούμενα αλλά η χρέωση πως γίνεται φτάνει ο αριθμός της κάρτας? δηλαδή αν τα στοιχεία αυτά είναι τα προαπαιτούμενα τι άλλο χρειάζεται για να ολοκληρωθεί η συναλλαγή?

Επισκέπτης
Δημοσ.

οκ προαπαιτούμενα αλλά η χρέωση πως γίνεται φτάνει ο αριθμός της κάρτας? δηλαδή αν τα στοιχεία αυτά είναι τα προαπαιτούμενα τι άλλο χρειάζεται για να ολοκληρωθεί η συναλλαγή?

Τίποτα, μόνο αυτά που ζητάει. Σε όλα τα site τα ίδια στοιχεία ζητάνε στις κάρτες. Είναι στάνταρ.
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...