Προς το περιεχόμενο

NickTG

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    7.136
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

  • ΝΙΚΗΤΗΡΙΕΣ ΗΜΕΡΕΣ

    4

Σχετικά με NickTG

  • Ημερομηνία γέννησης 24/06/1987

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Άνδρας

Πρόσφατες Επισκέψεις

16.817 προβολές προφίλ

NickTG's Achievements

  1. Δεν είδα να γράφω κάπου κάτι για την Αθήνα. Απάντησα σε ένα συγκεκριμένο σχόλιο που ήταν λάθος.
  2. https://www.arcadiaportal.gr/news/gynaika-pethane-avoithiti-sto-elliniko-den-ypirhe-odigos-asthenoforoy-sti-megalopoli
  3. NickTG

    BYD ηλεκτρικά οχήματα

    Δεν είναι βέβαια η ίδια έκδοση. Το φθηνό στην Κίνα έχει μικρότερη μπαταρία και λιγότερα άλογα.
  4. Πλέμπα. Τι περίμενες από φτωχούς!? Μην σου πω ότι οι περισσότεροι δεν έχουν καν αμάξι για να νιώσουν αυτές τις διαφορές ταχύτητας.
  5. Ξεκάθαρα όχι. Η αποτυχία του One κρίθηκε από τους προηγούμενους που αποφάσισαν να το κάνουν multimedia center και να του φορτώσουν το kinect με +100€ από τον άμεσο ανταγωνιστή ενώ παράλληλα ήταν και πιο αδύναμο.
  6. Τα σχόλια δεν απογοήτευσαν για ακόμα μια φορά! @MikeKata @Lucifer Τι θα γίνει παιδιά? Θα μας χαλάσετε το θέμα με επιχειρήματα και λογική? 😝
  7. Είναι χαρακτηριστικό των παλιών αυτοκινήτων. Υπάρχει και τύπος, αρκετά περίπλοκος και τουλάχιστον 2 σελίδων, που βάζεις τα στοιχεία του αυτοκινήτου και με βάση την παλαιότητά του σου βγάζει πόσο περισσότερο τρέχει από το αντίστοιχο καινούριο όταν πηγαίνει με λιγότερα χιλιόμετρα. Για αυτό άλλωστε αν κάνεις ταξίδι με το παλιό Corsa από Αθήνα ως Θεσσαλονίκη με σταθερά 110χλμ/ωρα χρειάζεσαι 2 ώρες και 7 λεπτά να πας ενώ με το καινούριο αν πηγαίνεις με 172χλμ/ωρα θα σου πάρει 6 ώρες και 49 δευτερόλεπτα.
  8. Ή όπως είπα δεν θέλει τα ίδια πράγματα από το κινητό του.
  9. Δεν μιλάω βέβαια για τους Κινέζους αλλά για κάποιον που θα πάρει ένα Huawei εδώ. Πιθανώς να μην τον ενδιαφέρει το google pay ή το auto που έβαλες ως παραδείγματα. Αυτό δεν σημαίνει πως εσύ κάνεις σοβαρή χρήση με το κινητό σου και αυτός παίζει.
  10. Είναι 1700 κυβικά. Ξεκάθαρα μόνο για μόστρα.
  11. Ή ίσως η δική σου χρηστικότητα με τη δική τους διαφέρει.
  12. Τυχαίο νούμερο με άστοχο συμπέρασμα. Επίσης 1600 κυβικά είναι αυτό: 1600 είναι και αυτό:
  • Δημιουργία νέου...