Προς το περιεχόμενο

ikaruga24

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    13.364
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Σχετικά με ikaruga24

  • Ημερομηνία γέννησης 06/10/1981

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Άνδρας

Πρόσφατες Επισκέψεις

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

ikaruga24's Achievements

  1. ikaruga24

    Nintendo Switch Topic v3

    Δεν μπορώ να περιμένω λέμε! SMT V Vengeance και Elden Ring expansion μέσα στον Ιούνιο; Σίγουρα με κάνετε πλάκα! SMT V V δείχνει εντελώς καινούργιο όμως. Πολύ μεγαλύτερο upgrade από ότι ήταν το Persona 5R, διάβασα ότι έχει επιπλέον περιεχόμενο περίπου 75 ωρών (εεεεεε;;;;) καθώς και 20(!!!) καινούργια battle themes χώρια άπειρα νέα κομμάτια. Με λίγα λόγια το Vengeance δείχνει να είναι το πραγματικό SMT V. Οχι ότι είχε πρόβλημα με το πρώτο για να πω την αλήθεια πέρα από την ιστορία που απλά ήταν πολύ ρηχή σε σχέση με τους προκατόχους του. Ισως εδώ στο Vengeance να την ξαναδούλεψαν και να μας δώσουν μια ιστορία αντάξια του βάθους την κύριας SMT σειράς όπως μας έχουν συνηθίσει. To gameplay ήταν ήδη πολύ δυνατό στο πρώτο οπότε ενισχυμένη έκδοση αυτού δεν έχω αμφιβολία για το ότι θα είναι επίσης τρομερό. Αντε, 1.5 μήνας έμεινε. Επίτηδες δεν παίζω κανένα άλλο νέο παιχνίδι τώρα σε εναμονή για αυτά τα δύο καθώς θα τα πάρω και θα τα παίξω ταυτόχρονα.
  2. Κλασσικά. Προλαμβάνουν κόσμο κατά τη διάρκεια του development, μετά τους στέλνουν σπίτι τους λίγο πριν την κυκλοφορία μεγάλου τίτλου. Win - win, και μεγάλο bonus για τον CEO και μάξιμουμ κέρδος για την κυκλοφορία.
  3. Τα πιστεύω σου θα τα εκφράσεις στον χώρο εργασίας σου; Για πες μου που μένεις ρε φίλε να έρθω σπίτι σου και να σε πως και τι θα κάνεις εκεί μέσα. Έλεος με ορισμένους από εσάς.
  4. Παπαριτσα. Τα καλά του στοιχεία χάνονται διότι για άλλη μια φορά η ταινία δεν έχει τέλος όπως και κάθε ταινία του. Σε κάποιες έχει αξία αυτό (όπως ο κυνοδοντας) και σε άλλες είναι φλόμπα (όπως αυτή).
  5. ikaruga24

    Nintendo Switch Topic v3

    Εκτός και αν έχουμε εμπλοκή άλλου, μη ορατού, στοιχείου στην team cherry που θα μπορούσε να καταστρέψει το development δεν τους θεωρώ ικανούς να παραδώσουν φλόμπα όσο έχουν φυσικά τον ίδιο στόχο και ίδια έμπνευση.
  6. Εγώ παρόλο που πληρώνω premium αντιλαμβάνομαι ότι η τεχνολογία που χρησιμοποιεί για να σε μπλοκάρει αν χρησιμοποιείς adblocker μπήκε και σε άπειρες άλλες σελίδες και απαιτούν την παύση του ad blocker Για να δεις το περιεχόμενο. Αυτό εδώ Αγγλία που έχει περάσει αυτό 100% και δεν μπορείς να δεις youtube με ad blocker ή να επισκεφτείς Άλλες σελίδες χωρίς την παύση/κατάργηση του. Παιδιά, κάντε τα όλα συνδρομητικά να τελειώνουμε να καθαρίσει και το τοπίο.
  7. Δυστυχώς όταν για μιλάνε για πρόσωπα νομικού δικαίου κανείς δεν μπαίνει φυλακή. Ένα από τα μεγάλα αποστήματα του συστήματος είναι αυτό ακριβώς. Θα έπρεπε να συνδέονται όλα σε κάποια φυσικά πρόσωπα που θα ήταν υπεύθυνοι και υπόλογοι και θα μπορούσαν να βρουν στην αλυσίδα ποιος έκανε την μαιμουνια έτσι ώστε να πληρώσει ανάλογα.
  8. ikaruga24

    Stellar Blade [PS5][Απρ 2024]

    Τίποτα, υπάρχει γενικότερα επίθεση στα νορμάλ πρότυπα ομορφιάς και το gaming δεν θα μείνει στην απέξω. Μιλάμε βλέπεις φάτσες και σώματα και καταλαβαίνεις το πόσο κομπλεξαρες είναι. Κατά τα άλλα φταίνε αυτοί που τους λένε χοντρούς, άσχημους και "μυρωδάτους". Με το που πήραν λίγη δύναμη βγήκανε ντου να πάρουν εκδίκηση.
  9. Εχω να αναφέρω και άλλα θέματα τα οποία μπορεί να είναι και προσθήκες αλλά πρέπει να τα αναφέρω εδώ σίγουρα. 1. Μπαταρία, έπειτα από μια εβδομάδα περίπου με το νέο update τώρα που με "έμαθε" το τηλέφωνο πάλι πράγματι βλέπω πτώση στη γενική διάρκεια αλλά βλέπω και αστοχίες. Δηλαδή Π.Χ. πήγα σούπερ μάρκετ, έφαγα περίπου 1 ώρα εκεί μέσα, ελαφριά χρήση και scanning μου έφαγε 10% (76% -> 66%). Μου φάνηκε πολύ αλλά το δούλεψα σε διάφορες συνθήκες και είχε κολλήσει στο 66% μέχρι που είδα απότομη πτώση στο 53%. Αυτά ως τις 4 το απόγευμα. Μετά η χρήση ήταν περιορισμένη, καθαρά μουσική και λίγη βίντεο κλήση και τώρα (9 ώρα Αγγλίας) βρίσκεται στο 34%. Σίγουρα λιγότερο από όσο θα περίμενα. Πριν έπρεπε να φτάσω μεσάνυχτα για να δω τέτοιο νούμερο. 2. Αστοχίες στο touch. Δεν ξέρω αν είναι θέμα εφαρμογών αλλά βλέπω περίεργα "ωπ δεν το έπιασα αυτό το touch" και αυτό το βλέπω και με το stylus. 3. Οι ειδοποιήσεις που τραβάς από πάνω πρέπει να πατήσω πλέον 2 φορές για να με πάει στην εφαρμογή επί τόπου αντί για μια. Το πρώτο πάτημα απλά κάνει highlight περί ποιας ειδοποίησης βλέπεις. Μπήκα στο μενού να δω αν έχει κάποια επιλογή αλλά δεν βρήκα κάτι σχετικό οπότε θεωρώ ότι είναι feature για το οποίο δεν είμαι θετικός και θέλω το παλιό. 4. Κάτι χάλασανε στο πως ελέγχεις τον ήχο με τις συσκευές σου όταν έχεις διαφορετικές εφαρμογές. Αλλη ένταση έχω όταν μιλάω π.χ. σε βίντεο κλήση και δεν μπορώ να ανεβάσω ένταση μιας και σε "κλειδώνει" στην ένταση την οποία άρχισες την βίντεο κλήση και άλλη στην εφαρμογή μουσικής μου. Οκ και πριν δεν ήταν τέλειο και έπρεπε να κάνω αλχημείες ορισμένες φορές αλλά τώρα είναι εντελώς αόριστο και κάνει ότι γουστάρει. Δεν είδα κάτι θετικό με την χρήση της ΑΙ. Περίμενα ότι θα το φέρουν στα ίδια με τα Pixel για το πόσο εύστοχος θα είναι ο βοηθός αλλά ξεκάθαρα δεν είναι και δεν προσφέρει τις ίδιες δυνατότητες. Δεν έχω τσεκάρει να δω το transcript ακόμα αλλά δεν το χρειάστηκα κιόλας. Κατά τα άλλα πιστεύω ότι το προηγούμενο update ήταν πιο καλό.
  10. Δίνω και εγώ παρόν. Βλέπω και εγώ μια μικρή πτώση. Με παρόμοια χρήση πριν το update σίγουρα είχα γύρω στο 5% περισσότερο.
  11. Όχι. Δεν είναι το ίδιο να κατασκευάζει συγκεκριμένα υλικό για τέτοια χρήση από μυστικές και στρατιωτικές υπηρεσίες. Η Huawei και λοιπές εταιρίες είναι ΌΛΑ κατάσκοπευτικα εργαλεία.
  12. Διαφωνώ, ο αλγόριθμος ναι μεν σου δείχνει τέτοια αν τα ψάχνεις αλλά ταυτόχρονα στα πετάει και όταν δεν τα ψάχνεις. Popular, trending Και λοιπά θα τα δεις να σου βγαίνουν φάτσα φόρα επειδή είδες κάπου ένα νέο για κάτι. Από πότε είπα εγώ ότι θέλω να βλέπω κόσμο να θανατώνεται σε κάμερα; Βλέπεις όμως ο "αλγόριθμος" πήρε την παρουσία μου σε ένα site ρωσικό που έδειχνε τη σφαγή του Ιανουαρίου στο Ισραήλ και από τότε δεν μπορώ να το σταματήσω να μου δείχνει αποκεφαλισμός και άλλα τέτοια ωραία real time και δεν μπορώ να το σταματήσω. Επίσης πολλά τέτοια κάνουν tag και άλλα site τέτοιου τύπου με αποτέλεσμα να βλέπεις ακόμα περισσότερα και τελειωμό δεν έχει. Το παραπάνω για Instagram. Ούτε θέλω να ξέρω τι θα γινόταν αν ήταν τικ τοκ. Γαγκραινα λέμε, κόψτε το πόδι ολόκληρο να τελειώνουμε. Έχει παραγίνει το κακό.
  • Δημιουργία νέου...