Προς το περιεχόμενο

filip123go

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    5.656
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

  • ΝΙΚΗΤΗΡΙΕΣ ΗΜΕΡΕΣ

    4

ΑΛΛΑ

  • Τοποθεσία
    Amsterdam

Πρόσφατες Επισκέψεις

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

filip123go's Achievements

  1. Παίζει να είχε 1 κομμάτι..! Σε καλή μεριά οποίος το πρόλαβε.
  2. Το χρησιμοποιούσα από τη πρώτη μέρα που ήρθε στην Ελλάδα.! Τα τελευταία 2 χρόνια ο αλγόριθμος του είναι απαράδεκτος.! Τα ίδια 10 τραγούδια στο repeat, λες και άκουγα cd. Tο έχω κόψει από την αρχή του 2024 και τη θέση του έχει πάρει το yt music (δωρεάν με το yt premium) . Πλέον το ενεργοποιώ μόνο στα δωρεάν 3μηνα που δίνει (έδινε και ένα σχετικά πρόσφατα, μαζί με το free now)
  3. Όχι. Refurbished δεν είναι. Σίγουρα. Απλά κάποιος το πήρε, δεν του έκανε και το επέστρεψε.
  4. Μου έχει τύχει και εμένα αυτό με ένα sound bar. Η απάντηση στο κατάστημα ήταν , "αν θέλετε μπορείτε να μην παραλάβετε" . Αυτό έγινε πριν 3 χρόνια. Ήταν και η τελευταία φορά που πάτησα το πόδι μου σε κατάστημα τους. Έτσι λ Αλλιώς πλέον οι τιμές τους , μόνο ανταγωνιστικές δεν είναι.
  5. On topic τώρα. Ts, θα σε συμβούλευα να πας και να μιλήσεις λίγο με τους καθηγητές από το καθένα. Τα εκπαιδευτικά ιδρύματα διαφέρουν πολύ από πόλη σε πόλη. Επίσης, και σαν ηλεκτρολόγος θα έχεις αρκετά μαθηματικά και φυσική. Σαν επάγγελμα πάντως έχει πολλά χρήματα, ειδικά αν πάρεις καμία ειδίκευση σε ανελκυστήρες, ιατρικά μηχανήματα ή κάτι παρόμοιο (ακομα και σαν εγκατάστασης έχει καλά λεφτά, αλλά αυτά που σου έγραψα πιο πάνω είναι τοπ).
  6. Πραγματικά , έχω πολλές απορίες σχετικά με αυτό.... Δλδ πως ακριβώς το σκέφτεστε; Θα λέτε πχ στο ΑΙ, φτιάξε μου μια εφαρμογή που να μου κλείνει αυτόματα διακοπές και αυτό θα το κάνει; Και ότι αυτό το εργαλείο θα δοθεί δωρεάν σε όλους; Η ότι θα πάει μια ναυτηλιακή πχ, θα δώσει στο AI όλο το legacy code της και θα του πει, κάνε μου migrate σε ότι πιο σύγχρονο υπάρχει, και αυτό θα το κάνει, και μάλιστα σωστά; Να είστε σίγουροι πως αν ποτε βγει κάτι τέτοιο, όχι απλα δεν θα είναι δωρεάν, θα κοστίζει όσο 500 developers το μήνα. Για την ώρα πάντως, το ΑΙ ούτε ένα τεστ δεν μπορει να γράψει σωστά.
  7. Δεν πάει ακριβώς έτσι... Η Google ήδη πουλάει τις προτιμήσεις από τα βίντεο μας σε τρίτες εταιρείες. Έβλεπα εχθές πχ ένα βιντεάκι για s24 Ulta και έχουν ξεσκίσει τα google adds να μου το πλασάρουν. Οπότε, ας γίνει η google πλήρως transparent, σε ποιον ακριβώς δίνει τι, πόσο χρεώνει , και πόσο μέσα μπαίνει, και μετά συζητάμε και για τις διαφημίσεις στο YouTube.
  8. Γιατί;;;; Σοβαρά ρωτάω... Το ψωμί σου τρώνε;; Εκτός αν έχεις σορταρει τις μετοχές τους, οπότε , πάσο....
  9. Τι προσπαθείς να εξηγήσεις και εσύ τώρα.... On topic, 2-3 φορές πάντως που το χρειάστηκα για να με καθοδηγήσει να βγάλω κάποια έγγραφα από το gov, μια χαρά μου απάντησε.
  10. Πραγματατικά το λέω στη παρακάτω σειρά απο αυτή που έκανες quote ρε φίλε... Να έλεγες για Νομική πχ , ναι , να το καταλάβω.
  11. Βασικά, στην πληροφορική , με ένα pc των 500 ευρώ, μπορείς να τεστάρεις οτιδήποτε διδάσκεται στο Πανεπιστήμιο. Και γενικώς αν έχεις όρεξη και χρόνο, μπορείς να μάθεις όλα όσα διδάσκονται στη σχολή. Σε γενικές γραμμές δεν πιστεύω ότι είναι άχρηστο το πτυχίο, αλλά είναι λίγο άστοχη η σύγκριση με την Ιατρική .... Εκτός εαν έχεις βρει εσύ (νόμιμο) τρόπο να τεστάρεις με 500 ευρώ, αυτά που διαβάζεις θεωρητικά στα βιβλία Ιατρικής.... Όχι όλα. (Το πρώτο που μου έρχεται στο μυαλό είναι τα ταξί)..
  12. Και κάπου εδώ εξηγούνται όλα ..... Λυπάμαι μόνο τα άτομα που έχεις απο κάτω σου, που αντί να τους παρακινήσεις να μάθουν καινούριες τεχνολογίες και να εξελιχθούν σαν μηχανικοί, για να ανέλθουν , τους πρίζεις να ιδρύσετε συντεχνίες. Αλλά λογικό, εαν ήσουν καλός μηχανικός, σιγά μην γινόσουν manager. Εκτός και εαν έχεις τελειώσει καμια Διοίκηση Επιχειρήσεων και απλά έτυχε να σε πετάξουν σα manager σε ομάδα μηχανικών.
  13. Έχω ακόμα ένα p20 lite σαν δεύτερο κινητό. Πραγματικά σκυλί.! Εαν ξανα-πάρει ποτέ g-services, θα επιστρέψω στην εταιρεία, χωρίς δεύτερη σκέψη!
  • Δημιουργία νέου...