Προς το περιεχόμενο

oldnew

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    4.958
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Σχετικά με oldnew

  • Ημερομηνία γέννησης 17/03/1974

Ιστοσελίδα

  • Website URL
    https://m.youtube.com/channel/UCxrtTyxELvcKg8uQUADZEmQ

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Άνδρας
  • Τοποθεσία
    Ιωάννινα

Πρόσφατες Επισκέψεις

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

oldnew's Achievements

  1. Παλαιότερα δουλευε πολύ καλύτερα. Δυστυχώς έχω γράψει και εγω καλά λόγια για το συγκεκριμένο κατάστημα, μιας και παραλαμβάνα κανονικά και εγω, και γνωστοί μου από εκει. Οκ με κακή επικοινωνία (δεν σηκώνουν τηλέφωνο εύκολα) και καθυστέρηση. Όχι όμως αυτό το χάλι που διαβάζεις τώρα στις κριτικές. Πχ τελευταία αγορά ένα fold 5, έλεγε 30 μέρες οκ έκανε 40, και μου κάνανε και δωρο για την καθυστέρηση. Τωρα περιμένει φίλος απο εκει, εχει παει 40 μερες ηδη και τον πάνε στο ακόμα 2 βδομάδες και ακομα 2 βδομάδες. Με τίποτα δεν θα αγοραζα τώρα απο εκει, αφου βλέπεις οτι καθυστερούν ΤΡΑΓΙΚΑ πλέον, λενε ψέματα για επιστροφή των χρημάτων. Περισσότερο εικόνα ότι πάνε για λουκέτο δείχνουν, και πάνε για την τελευταία γερή μπάζα, όπως έκανε και το perishop δείχνουν. Μακάρι να κάνω λάθος και απλά να καθυστερούν προκειμένου να εκμετάλλευονται τα τσαμπα χρήματα που "δανείζονται" ωστε στο τέλος ο πελάτης να παίρνει έστω τα λεφτά του πίσω. Με τοσο τραγικές κριτικές θα χάσει την πιστοποίηση, και την ασφάλεια αγοράς που ισχύει για τα πιστοποιημενα, και ποιος θα ξανα αγοράσει απο εκει? Σε κάθε περίπτωση η ψυχική ηρεμία δεν αξίζει για καμιά έκπτωση τιμής.
  2. Αυτο το κάνει και τώρα. Δε θυμάμαι ειδικά για ιατρική, αλλά έχει δώσει εξετάσεις σε πολλά αντικείμενα και έχει περασει. Το gpt10 θα βγαίνει και αριστούχο λογικα.
  3. Α ρε Ελονα, ολοι σε βρίζουν, δίνεις και εσυ αφορμές βέβαια, αλλα πάλι είσαι μπροστά από όλους..
  4. Ναι τοσο εξειδικευμένα πράγματα προφανώς δεν τα καταφέρνει παντού, παρα σε λιγα πράγματα. Είναι στόχος όμως να τα καταφέρνει, αυτό ελεγα. Λογικά μετα απο μερικά χρόνια θα το καταφέρνει στα περισσότερα που θα του ζητάς. Γι αυτο τρέχει να προλάβει η google.
  5. Φαντάζομαι το δοκίμασες και δε δούλεψε, για να το λες. Γενικά πάντως κάνει και αυτό που λες. Προφανώς δεν δουλεύει στα παντα ακόμα. Πάντως το παράδειγμα που αναφέρεις είναι μια βασική διαφορά απ το google. Λογικά κάποια στιγμή θα κάνει και αυτό λές. Δωστου χρόνο.. Έχει κανα χρονο, 2? Περίμενε 5 χρόνια και τα ξαναλέμε.. Γενικά κάθε πράγμα έχει τόση αξια, όσο σου χρειάζεται. Αν δεν σου χρειάζεται δεν εχει αξία για εσένα. Για κάποιον αλλο όμως έχει.
  6. Ο Ελον τα έλεγε αυτά, που είναι γνωστό ότι συστήματικα είναι υπέρ αισιόδοξος και μονίμως πέφτει εξω στα χρονοδιάγραμματα. Και ειναι κυρίως επιχείρηματιας, μεγαλομετοχος, ιδιοκτήτης, και μετα (και πολύ λιγότερο) ειδικός. Τον συμφέρει να εμφανίζεται υπέρ αισιόδοξος. Αμφιβαλω αν και ο ίδιος πιστεύει στα χρονοδιάγραμματα που βάζει. Ειδικά για τον αποικισμο του Άρη είναι βέβαιο ότι δεν τα πιστεύει αυτά που λεει. Υπάρχει τρομακτική εξέλιξη πάντως στο fsd. Μονο τα χρονοδιάγραμματα έχουν πέσει έξω, το αποτέλεσμα οχι. Το να προβλέψεις ειδικά ποτε και αν θα έχουμε Agi είναι τόσο περίπλοκη που κανένας ειδικός δε συμφωνεί μεταξύ τους.
  7. Αυτά τα ειχε λύσει το terminator, απ τα 80 ηδη.. Στον προγραμματισμό τους έχουν βασική ανθρώπινη ψυχολογία ωστε να είναι ποιο αποτελέσματικοι δολοφόνοι..
  8. Αν πριν 10 χρόνια, τους εδινες 2πλασια επεξεργαστικη ισχυ απο οση έχουμε σήμερα, δεν θα δουλευε τίποτα απο οσα έχουμε σήμερα στην ΑΙ. Είναι ακριβώς ανάποδα τα πράγματα..
  9. Δεν θα πέσει πολύ, για τον ίδιο λόγο που δεν πέφτει ούτε οταν η amd εχει πολύ καλύτερα cpu. Επειδή όλοι οι υπόλοιποι βγάζουν μικρό αριθμό, αρα δεν βρίσκουν οι εταιρείες ικανό αριθμό cpu απο αυτές, οπότε βάζουν ιντελ, και λόγω των συμφωνιών που κάνει η ιντελ κάτω από το τραπέζι Ακομα περιμένω λαπτοπ με τον ryzen 7040.. Έχει πιξει ο τόπος με τον 7030, και ο 7040 με τα 2πλασια γραφικά πρακτικά ανακοινώθηκε και δεν εμφανίστηκε ποτέ..
  10. Εχει παγώσει η αγορά των υπερφορητων λαπτοπ.. Όλοι περιμένουν τους snapdragon x..
  11. Ολα αυτα έχουν το ίδιο πρόβλημα. Με τις ενημερώσεις των windows επανέρχονται σταδιακα τα παντα, οπότε κατα τακτά διαστήματα πρέπει να ξανα κάνεις το ίδιο. Κάποια στιγμή απλά βαριέσαι.
  12. Μεγάλη ιδέα έχετε για τους χακερς, λες και είναι μάγοι και βγάζουν λαγούς απ το καπέλο. Στο 90% των περιπτώσεων, τον κωδικό στον παίρνουν με fishing. Εσυ ο ίδιος τον δίνεις. Απλα οι περισσότεροι δεν αντιλαμβάνονται καν ότι τον δώσανε οι ίδιοι, και το αρνούνται. Πχ μπαίνεις στο web interface μιας τράπεζας να κάνεις login και δεν έχεις πάρει χαμπάρι ότι είναι ψεύτικο και ότι στην πραγματικότητα δίνεις τους κωδικούς σου σε ένα χακερ εκείνη τη στιγμή. Ένας απ τους 100αδες τρόπους fishing. Την πατάνε και οι καλύτεροι κάποια στιγμή. Ολα τα υπόλοιπα είναι 10% και συνήθως δουλεύουν βαση του νόμου των μεγάλων αριθμών. Να μη κάνω περισσότερη ανάλυση αλλά ουσιαστικά είναι λαχειο. Θα τύχει σε κάποιον τυχαια συνήθως με κακο password. Ολες οι υπόλοιπες μέθοδοι, για να χακαρεις στοχευμενα κάποιον συγκεκριμένο απαιτούν πληροφόρηση απο πριν με κάποιον τρόπο. Η μέθοδος που αναφέρεται εδω, θα βοηθήσει. Μη βλέπουμε καθε βελτίωση ως "υποδούλωση" κλπ. Δεν γίνονται ολα για το κακό μας..
  13. Καλα για μετοχές και εγω δεν το αποκλείω. Όπου υπάρχει κέρδος ασχολείσαι. Δεν υπάρχουν συναισθήματισμοι σε αυτα. Γιατί ξαφνικά νιώθω οτι γράφω στο kefalaio.gr?
  • Δημιουργία νέου...