nzeppos Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2012 Καλησπέρα παιδιά. Θα ήθελα να σας ρωτήσω κάτι και εγώ. πήρα το Σάββατο το παιχνίδι και εγώ και ενώ παίζει τέλεια πάω να παίξω στο my career παίζω τον πρώτο αγώνα πάω στην πρώτη μου ομάδα παίζω 2 παιχνίδια και μετά παγώνουν τα πάντα και πρέπει να κλείσω και να το ξανανοίξω. το πήγα σήμερα στο κατάστημα που το πήρα και μου δώσανε άλλο το έβαλα τώρα να παίξω και ξανακάνει το ίδιο. τι μπορεί να συμβαίνει? Δεν νομίζω να είναι θέμα DVD, μάλλον έχεις πετύχει κάποιο από τα πάμπολλα bugs του MyCareer. Καλύτερα άστο στην άκρη μέχρι να βγει patch και παίξε Association ή κάτι αντίστοιχο. Όσο για τον επόμενο αγώνα, προσφέραμε πάλι άφθονο σασπένς. Εντός έδρας εναντίον των Sixers, βρεθήκαμε να χάνουμε 9-21, με πέντε (!) λάθη στην πρώτη περίοδο. Μάλλον έφταιγε αυτό που έγραφα πιο πριν, ότι προσπαθώ να βρω εναλλακτικούς τρόπους επίθεσης. Btw, σχετικά με αυτό που λέγαμε, ο πιο αθλητικός παίκτης των Wolves πρέπει να είναι μακράν αυτός ο Malcolm Lee (#43 του περσινού draft). Δυστυχώς όμως ο τύπος δεν έχει καθόλου σουτ, μόνο drive. Και με την άμυνα να κλείνει σε κάθε τέτοια προσπάθεια, ο πειρασμός για split-out και ελεύθερο τρίποντο είναι πολύ μεγαλύτερος από το να βάλει ο Lee 3-4 μπασίματα (γιατί για παραπάνω δεν είναι). Τελοσπάντων η περίοδος έκλεισε με 12-21 και πιστοί στα εντυπωσιακά μας comeback καταφέραμε να μειώσουμε περαιτέρω σε 19-24. Στη συνέχεια το σκορ πήγε 19-29 και μετά 29 όλα! Το ημίχρονο τελικά έληξε με το χαμηλό σκορ 29-33, αφού πρώτα χάσαμε κρίμα κι άδικα ελεύθερο τρίποντο (η βρωμιάρα μπήκε και βγήκε). Έτσι μου ερχόταν να πάρω ένα μαρκαδόρο και να γράψω πάνω στο μόνιτορ το πραγματικό σκορ, 32-33... Μέχρι στιγμής τη μεγάλη διαφορά την έκαναν τα λάθη (8-2) και βάλαμε σκοπό να τα μειώσουμε. Βγαίνοντας από τα αποδυτήρια, ανακοίνωσα στους παίκτες ότι από δω και μπρος όποιος κάνει λάθος θα πλερώνει πρόστιμο τρία αφρικάνικα δολάρια. Μπαίνοντας στην τρίτη περίοδο καταφέραμε να ισοφαρίσουμε και σε όλο το υπόλοιπο οκτάλεπτο απλώς κυνηγούσαμε διαφορές... 2-4 πόντων. Σε κανένα σημείο δεν καταφέραμε να περάσουμε μπροστά και φοβόμουν για τα χειρότερα. Από τους 76ers είχαν αναλάβει οι Young και Turner, που πρακτικά έβαλαν όλους τους πόντους της ομάδας τους στην περίοδο (που τελείωσε με 44-47). Δυστυχώς η απειλή μου για τα πρόστιμα δεν έπιασε τόπο, καθώς καταφέραμε να κάνουμε άλλα πέντε λάθη (το ένα πιο εγκληματικό από το άλλο). Πετύχαμε μόλις 5 καλάθια, από τα οποία τα 3 ήταν τρίποντα. Πάλι κυλήσαμε στα σουτ απελπισίας... Νυν υπέρ πάντων ο αγών λοιπόν στο ύστατο οκτάλεπτο. Η δυστοκία συνεχιζόταν και αποφάσισα να περάσω την μπάλα κοντά στο καλάθι, όπου ο Πέκος με τον Αγάπη πέτυχαν μερικά παλικαρίσια καλάθια. Άσχετο αλλά τον Pekovic μού άρεσει που ο εκφωνητής άλλες φορές τον λέει "Πέκοβικ" και άλλες "Πέκοβιτς". Προφανώς πρέπει να είναι κατάλοιπο παλιότερου 2k, που δεν το διόρθωσαν ποτέ. Οι Sixers με μπροστάρηδες τον Turner και τον ασπρουλιάρη Hawes (που χθες έκανε μεγάλη real life εμφάνιση με 16π) πήραν προβάδισμα 6 πόντων στα 2'10" και από τα βάθη της φυσούνας ακουγόντουσαν τα αργόσυρτα βήματα του νεκροθάφτη. Κάπου εκεί όμως αποφασίσαμε να σηκώσουμε ανάστημα. Καλάθι του Love στο 1'55" και μεγάλο drive του Williams στα 1'24" (που πλέον τον βλέπω με άλλο μάτι τον παιχταρά μου, άσχετα αν δεν μπορώ ακόμα να τον εκμεταλλευτώ). Μειώνουμε στους 2 πόντους και πάμε να παίξουμε την άμυνα της ζωής μας. Όπερ και εγένετο (μάλιστα δύο φορές, αφού χάσαμε την ενδιάμεση επίθεση). Με τη φιλοσοφία του συστήματος να αλλάζει σε "screen for shooters" κατεβαίνουμε για την κρισιμότερη επίθεση του αγώνα. Η μπάλα γυρίζει χωρίς όμως να βρούμε κάποιο ρήγμα στην άμυνα των 76ers. Τελικά με λίγα δευτερόλεπτα να απομένουν για την επίθεσή μας, ο Rubio πετάει την μπάλα στον -καρφωμένο στην αριστερή γωνία- Ridnour. Ο Λουκάς σηκώνεται υπό πίεση και χλατς, πάρτο μέσα!!! 59-58 περνάμε μπροστά, η πρώτη φορά που παίρνουμε προβάδισμα σε ολόκληρο τον αγώνα. Ακολούθησε μια μεγάλη άμυνα και 2 βολές του Love στο τέλος για να γραφτεί το τελικό 61-58. MVP o Love με 16-8 και ακολούθησαν Roy με 13-5, Budinger (!) με 7-4, Πέκος με 7-6, Ρούμπιος με 4-3-9 (συν τα κλασικά 1/6 σουτ) και λοιπές μπασκετικές δυνάμεις. Ο Κιριλένκος τραγικός με 2π (1/9 σουτ) και μέτρια άμυνα ενώ ο Ridnour πέτυχε μόνο τρεις αλλά ήταν υπεραρκετοί. Από τους Sixers 17 ο Turner και ήταν ο μοναδικός με διψήφιο αριθμό πόντων. Με αυτή την παλικαρίσια νίκη πήραμε εκδίκηση για την ξεφτίλα του post #274, οπότε και είχαμε χάσει 68-50 μέσα στη Φιλαδέλφεια. Μετά το τέλος του αγώνα αισθανόμασταν κάπως έτσι. ps: Δεν ξέρω για τα γρήγορα -ή όχι- πόδια του Rubio, πάντως ένα από χαρακτηριστικά του, όσο πρόλαβε να παίξει στην περσινή χρονιά, ήταν οι καταπληκτικές του πάσες. Οι οποίες όχι μόνο περνούσαν από την τρύπα της βελόνας, αλλά γίνονταν και σε χρόνο dt. Δυστυχώς στο 2k κάτι τέτοιο είναι εξαιρετικά παρακινδυνευμένο και συνήθως καταλήγει σε τραγικά λάθη, γιατί όπως έχω ξαναγράψει οι PG δεν προσπαθούν να δυσκολέψουν τις πάσες τους αλλά τις πετάνε όπου να 'ναι. Το ίδιο το παιχνίδι σε αναγκάζει να παίζεις με φιλοσοφία better safe than sorry, συνεπώς χάνεται ένα τεράστιο πλεονέκτημα του RL Ρούμπιου.
mens Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2012 Υπαρχει καποιο site για να κατεβαζουμε τα roster μετα απο καθε trade που γινεται ή ανα καποιο χρονικο διαστημα?
nzeppos Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2012 Υπαρχει καποιο site για να κατεβαζουμε τα roster μετα απο καθε trade που γινεται ή ανα καποιο χρονικο διαστημα? http://www.moddingwa...tegory/224.html Βέβαια μην περιμένεις πολλά, όταν η ίδια η 2k κάνει τα δικά της με τα ρόστερ (πχ. στο τελευταίο official που βγήκε πριν 3 μέρες υπάρχουν κάμποσες ελλείψεις). Δεν ξέρω μήπως είναι καλύτερα αντί για τα επίσημα rosters να κοιτάς τα custom, πχ. αυτά: http://www.operationsports.com/forums/nba-2k-rosters/
alimentas Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2012 στο http://www.moddingway.com φιλε οτι φτιαχνεται ειναι αποκλειστικα για pc η ειναι το ιδιο κ για j-tag???
nzeppos Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2012 Καλή ερώτηση. Δεν είμαι σίγουρος. Πάντως ό,τι mod έχω δει εκεί είναι αποκλειστικά για PC.
explorer21 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2012 Έχοντας παίξει πλέον αρκετά παιχνίδια μπορώ να πω οτι όσον αφορά το gameplay(με τα sliders του fear βεβαίως βεβαίως) είναι για εμένα το καλύτερο της σειράς.Επίσης @nzeppos άσε το manager και συνέχισε τις απολαυστικές περιγραφές αγώνων που κάνεις εδώ
Inler Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2012 Κατα τη γνωμη μου το καλυτερο roster....http://www.moddingway.com/file/28870.html
fawks0123 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2012 Έχοντας παίξει πλέον αρκετά παιχνίδια μπορώ να πω οτι όσον αφορά το gameplay(με τα sliders του fear βεβαίως βεβαίως) είναι για εμένα το καλύτερο της σειράς.Επίσης @nzeppos άσε το manager και συνέχισε τις απολαυστικές περιγραφές αγώνων που κάνεις εδώ Βασικά αυτό που πρέπει να κάνει ο nzeppos είναι να φτιάξει ένα μπλογκ και να ποστάρει εκεί τις ιστορίες του και ας τις αναδημοσιεύει και εδώ που κακά τα ψέμματα χάνονται μέσα στην ροή των ποστ... Αν κάνει και capture μερικούς αγώνες θα είναι σούπερ! 3
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2012 Moderators Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2012 Συμφωνώ για το blog και τα βίντεο των αγώνων!
nzeppos Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2012 Το blog πάντως ξεκίνησε nasos.gr/nba-2k-ιστορίες (αύριο θα μπουν και τα υπόλοιπα posts) 4
DeTiPaleuw Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2012 Ωραιος! Το blog πάντως ξεκίνησε nasos.gr/nba-2k-ιστορίες (αύριο θα μπουν και τα υπόλοιπα posts) Ωραιος!
speedy23 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2012 (επεξεργασμένο) Σχετικα με τα sliders του fear και συγκεκριμενα στα Tendencies: Inside shots και close shots 7 για το CPU και για τον user οπως ειναι default δηλαδη 50?Μηπως ειναι 47 και 47 και εχει γινει typo?Ευχαριστω. Επεξ/σία 5 Νοεμβρίου 2012 από speedy23
Inler Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2012 Καλημερα...Προσπαθησα να μπω στο My Player αλλα δεν αλλαζει το ονομα του παιχτη που προσπαθω να φτιαξω...Εχει μεινει το Tommy Montgomery....Τι παιζει;
fawks0123 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2012 Φιλε μου το ιδιο προβλημα εχω και εγω!!με την 4990 το παιχνιδι επαιζε με 60hz kai 60 fps και αλλαξα καρτα γραγικων σε gygabite7950 3 gb kai refresh rate στην αναληση 1920χ1080 απο τα settings του παιχνιδιου μεχρι 50hz και στο benchmark 46 fps!!Αλλαζω χειροκινητα σε 60 hz αλλα και παλι ανοτερη μετρηση 55 fps!!Περιμενα τουσ καινουριους drivers (catalyst 12.10)οι οποιοι βγηκαν πριν 2 ημερες αλλα τιποτα δεν αλλαξε!!Επισης το εχω δοκιμασει και σε windows8!!Αν βρεις κατι ενημερωσε!! Έλειπα την προηγούμενη βδομάδα για αυτό και απαντάω αργά. Είχα και εγώ το ίδιο πρόβλημα με τα 60Ηz που έγιναν 50Hz στο παιχνίδι Αυτό που έφταιγε τουλάχιστον σε μένα είναι πως όταν έκανα εγκατάσταση το παιχνίδι την πρώτη φορά που πήγα να το τρέξω το έκανα από την TV (σύνδεση με 2 οθόνες και η TV σαν 1η) η λύση ήταν uninstall το 2κ13 εγκατάσταση ξανά και την πρώτη φορά που το έτρεξα και έκανα setup video settings τα έκανα από την κανονική μου οθόνη από τότε όταν παίζω στην τηλεόραση έχω κανονικά 60Ηz
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα