Προς το περιεχόμενο

Windows 8 με 15 ευρώ?


Xorxhs!

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δεν ξερω αν εχει ξανα απαντησθει.... αυτην την στιγμη τα πληρωσα και τα εχω ενεργοποιημενα. Τωρα που θελω να κανω φορματ και να τα βαλω με καθαρη εγκατασταση θα ενεργοποιηθουν με τον ιδιο κωδικο? η θα εχω προβλημα?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • Απαντ. 1,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δεν ξερω αν εχει ξανα απαντησθει.... αυτην την στιγμη τα πληρωσα και τα εχω ενεργοποιημενα. Τωρα που θελω να κανω φορματ και να τα βαλω με καθαρη εγκατασταση θα ενεργοποιηθουν με τον ιδιο κωδικο? η θα εχω προβλημα?

Ναι με τον ίδιο κωδικό. Και εγώ Έτσι έκανα χωρίς κανένα πρόβλημα.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Νομ

ίσως να το έφτιαξαν...

Eγώ προσπάθησα να κατεβάσω πάλι το iso! Πλέον δεν έχεις επιλογή αν θέλω να κρατήσω κάτι για back up και προψωράει κατευθείαν εκέι που λέει aν θέλω να κάνω αναβάθμιση τώρα ή δημιουργία αποθηκευτικού μέσου κτλ...οπότε σίγουρα κάτι έχουν αλλάξει. Προφανώς διόρθωσαν το clean install με το upgrade version.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Έχετε μπλεχτεί λίγο εδώ μέσα.. Κάποιοι κράζετε τα σπασμένα και λέτε γύφτους όσους τα παίρνουν από τον θείο.. Όσοι τα πήρατε με 15Ευρώ βάζοντας ότι πήρατε turbo-x μηχάνημα το ίδιο δεν είναι? Αν έρθει αύριο η microsoft και σας ζητήσει απόδειξη τι θα πείτε?

 

Δεν αναφέρομαι σε όσους πήραν όντως οποιοδήποτε μηχάνημα από 9/12 και μετά..

 

ΥΓ. Άλλοι μερικοί άσχετοι αναφέρεστε ότι τα σπασμένα έχουν μέσα malware κτλ.. Άλλη εξυπνάδα κι αυτή, εκτός αν κατεβάζετε εκδόσεις windows 7 super duper black hack +1000% speed edition..

 

Γεια χαρα.

Η ημερομηνια που αναφερεις ειναι λαθος, δες τους ορους της προσφορας. Για ενα μηχανημα ειχα κανει αιτηση απο τον Ιουλιο (αγορα Ιουνιο) κ μου ηρθε αυτοματα το τελικο email με τον κωδικο προσφορας 15€, στις 26/10.

Για το malware σε πολλα σπασμενα, ειναι δεδομενο (και γιατι να μην ειναι αλλωστε), υπαρχουν πολλα στοιχεια και αποδειξεις, google it.

 

Δεν πηραν ολοι ντε κ καλα με το κολπο των 15. Προσωπικα πηρα 1 "νομιμη" των 15 στο φορητο και 2 αδειες των 30 (για επαγγελματικο χωρο που ειχα γνησια XP και δεν θα τα αλλαζα αν επαιζαν καλα με τους ssd) και 1 "παρανομη" των 15 για μηχανημα που χρησιμοποιω σε αλλη πολη για 2-3 μηνες.

Για την αποδειξη της "παρανομης" υπαρχουν λυσεις πολλες, το δαιμονιο ελληνικο μυαλο δεν θα κολλουσε εκει. Το θεμα ομως ειναι οτι η microsoft επιτρεπει την λαμογια εσκεμμενα, ξερει τι κανει, δες πιο πισω σχολια για διεισδυση του metro σε εκατομμυρια χρηστες windows ωστε να ξαναμπει απο την πισω πορτα στην χαμενη αγορα των tablet κ των κινητων, χωρις να το καταλαβουμε.

 

Ειναι πολυ απλο, εχει την δυναμη, ξερει τον τροπο, ακριβως οπως αφηνε 2 δεκαετιες τωρα να εχουμε σπιτια μας -οσοι ηθελαν- κοπιες και ασχετως τι λεει ο ενας κ ο αλλος και ασχετως των εναλλακτικων λειτουργικων που ξεφυτρωσαν, παρεμεινε η βασιλισσα στην αγορα. Δεν υπαρχει κρατος ή πολυεθνικη εταιρεια που να μην εχει συμβολαιο αδειων κ αναβαθμισεων με την microsoft, τα δε ποσα που καταβαλλονται ειναι ιλλιγιωδη... (θυμαμαι που μου εδειξε φιλος system admin σε μεσαια ελληνικη εταιρεια -οχι καμια πολυεθνικη- που χρειαζονταν κ αγορασαν τον MS SQL Enterprise server, με τιμολογιο προ 2 ετων και κοστος 8.500 ευρω + ΦΠΑ. Ο server μονο, οι χρηστες ειναι εξτρα :-) )

Το οτι η πλειονοτητα -ιδιαιτερα στην Ελλαδα- εμαθε τα windows κ το office, στο σπιτι, στο πανεπιστημιο κλπ με κοπια, δεν ειναι τυχαιο, ηταν ο Δουρειος Ιππος για την μετεπειτα επαγγελματικη χρηση, για την οποια η microsoft -και οχι μονο- εχει τουλαχιστον συμβληθει επισημα με τις εφοριες για τον ελεγχο νομιμου λογισμικου.

 

Συνοψιζοντας, το ζουμι ειναι οτι αυτην την περιοδο, η microsoft ΧΑΡΙΖΕΙ το λειτουργικο στα καταναλωτακια για τους δικους της λογους. Οτι θελει ο καθενας ας κανει. Το τραινο περναει, οποιος θελει ανεβαινει, οποιος δεν θελει δεν ανεβαινει, αλλα μην φανταζεστε οτι θα ξαναπερασει τετοιο τραινο με εισιτηριο 30 ή 15 ευρω :devil: , ιστορικα δεν εχει ξαναγινει, οποτε "στατιστικα" ειναι χλωμο να ξαναπερασει!

 

Εκατσα κι εστησα το νεο συστημα...έβαλα και τα 8αρια... τα ειδα 10 λεπτά και επιστρεφω στα 7αρια..πολυ περίεργα και δεν εχει drivers η ΤΡ link για το usb wifi... οταν οριμασουν με το καλο ξαναδοκιμαζω..

 

Sent from my Acer liquid gallant duo using Insomnia

 

Βαλε drivers απο 7.

Για το metro, υπαρχουν πολλες λυσεις να το παρακαμψεις, εχουν αναφερθει κ εδω μερικες, δεν υπαρχει λογος να μην επωφεληθεις απο τις βελτιωσεις (ειναι ταχυτερο του 7), αλλα τεσπα, οπως αγαπας, τον κρατας για το μελλον.

 

παιδια τα αγορασα και εγω 15 ευρω! και εχω 2 ερωτησεις τωρα.... 1. Επελεξα δυστηχως κατευθιαν install και οχι download σε ISO , ετσι ωστε να τα εχω για να τα εγκαταστησω τωρα σε καθαρο συστημα μετα απο φορματ τι πρεπει να κανω? 2. Σε ενα laptop που εχω μπορω να τα περασω με τον ιδιο κωδικο ενεργοποιησης? η πρεπει να ξανα αγορασω αλλη μια αδια με 15 ευρω?

 

Το 1ο εχει απαντηθει.

Το 2ο ανεφερε μελος οτι δεν επαιξε αλλα αλλο μελος ανεφερε οτι επαιξε. Σε καθε περιπτωση αν θελεις να εχεις το κεφαλι σου ησυχο (γιατι οτι παιζει τωρα, δεν σημαινει οτι θα παιζει κ αυριο), αγορασε 2η αδεια.

 

παιδες εμενα μου ζηταει συνεχως κλειδι απο τα 7αρι απου εχω

εβαλα ενα αλλα δεν προχωρησε

 

καμια ιδεα?

με ΙΕ δοκιμασα kai FF

 

κι εδω το ιδιο.με διαφορετικα στοιχεια,pc,browsers.

 

Βοήθεια ... Βοήθεια

ακολούθησα ακριβώς τα βήματα στην σελίδα 1, και πάντα μετά την συμπλήρωση των στοιχείων στην σελίδα 1 (ονομα επιθετο, email, τηλέφωνο, ημερ. αγοράς ΠΣ, μαρκα ΠΣ, Τυπος ΠΣ, μαγαζι αγοράς, ημερ. αγοράς κλπ) μου ζητάει Serial number (Product Key) του Win 7.

 

Εβαλα αυτό που κανονικά εχω και ειναι εταιρικό (Enterprise) και δεν το δέχεται γιατί βεβαίως έχει γίνει activation πριν από τον Σεπτ. 2012. Βάζω άλλα διάφορα serial (αυτό που έχει το αυτοκόλλητο στο φορητό tosh;iba που έχω) και πάλι τίποτα.

 

Δοκίμασα με 3 browsers (γιατί έτσι είπαν μερικοί συμφορουμήτες εδώ) τίποτα.

Δοκίμασα από 3 μηχανήματα , 1 σταθερό ΠΣ + 2 φορητά που έχω σπίτι (ολα με Win 7 εντερπρισε) και πάλι τίποτα.

 

Μπορεί κανείς να με βοηθήσει πως να ξεπεράσω αυτό το πρόβλημα και να καταφέρω να τα αγοράσω για 14,99 ευρώ ;;;;;

 

Μην βαζετε μαιμου κλειδι!

Ουτε κλειδι enterprise, δεν νοειται αναβαθμιση!

Κλειστε το παραθυρο κ ξαναδοκιμαστε λιγες φορες, μεχρι να "κατσει" χωρις εισαγωγη κλειδιου.

(δεν ξερω μοναχα αν κλειδωνει μετα απο καποιο αριθμο αποτυχημενων κλειδιων).

 

Νομ

 

Eγώ προσπάθησα να κατεβάσω πάλι το iso! Πλέον δεν έχεις επιλογή αν θέλω να κρατήσω κάτι για back up και προψωράει κατευθείαν εκέι που λέει aν θέλω να κάνω αναβάθμιση τώρα ή δημιουργία αποθηκευτικού μέσου κτλ...οπότε σίγουρα κάτι έχουν αλλάξει. Προφανώς διόρθωσαν το clean install με το upgrade version.

 

Δεν εχει αλλαξει κατι, εχει αναφερθει αυτο, σε μενα ετυχε απο την πρωτη μερα, στην 1 απο τις 4 αδειες (απο XP γνησιο).

Δες κ στον φακελλο που ανεφερε 2-3 φορες ο MoviemakerGr, "c:>esd>windows είναι hidden"

Anyway, μην ανησυχεις καποια στιγμη θα ανεβουν στο ιντερνετ καθαρα iso.

 

---

 

Αντε παιδια, να πηγαινουμε σιγα σιγα κ σε καμια αλλη προσφορα, οχι τιποτε αλλο αυτη θα κρατησει μεχρι τον Γεναρη, συζητειται σε πολλα forums (εδω εχει και αλλο νημα απο πριν με ιδιες αντιστοιχες σελιδες http://www.insomnia....e2999-και-δώρο/) και τα περισσοτερα μηνυματα αφορουν τα ιδια κ τα ιδια, δηλ.:

 

1) πως μπαινει ο ταχ. κωδικος

2) αν ειναι καλυτερα να ψηθει το iso ή οχι

3) αν ειναι καλυτερα clean install ή upgrade (λες κ δεν υπηρχε το ιδιο ερωτημα απο τα XP στα Vista κ απο τα Vista στα 7, καμια διαφορα διαδικαστικα)

4) σε ποιον αρεσουν (αδικο κολλημα με το metro, λες κ μονο αυτο υπαρχει) ή οχι και γιατι (ελεγε παλια ενας καθηγητης μου συχνα πυκνα μια φραση που μαλλον ταιριαζει, με το μπαρδον, "χεστηκε η φοραδα στο αλωνι"

5) αν μπαινουν τα 64αρια πανω απο τα 32αρια

6) σε ποια γλωσσα γινεται η εγκατασταση κ αν μπορει να αλλαξει

7) αν μπαινει το ιδιο serial και σε αλλη εγκατασταση

8) γιατι δεν ηρθε ο κωδικος του media center

,,,

ξεχναω κατι αλλο?!

Ολα εχουν απαντηθει με αρκετες περιγραφες.

 

Σιγουρα οποιος μπορει κ θελει βοηθαει, αλλα καλο ειναι να διαβαζετε κ λιγες σελιδες πισω, μπορει να βρειτε αντιστοιχο προβλημα και αν οχι, θα εχετε κερδισει/σχηματισει μια γενικοτερη εικονα που θα σας διευκολυνει σιγουρα στην διαδικασια.

Επεξ/σία από nek4d
  • Like 3
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αφού τα γράφεις που τα γράφεις, απάντησε τα κιόλας!!! :)

 

1) πως μπαινει ο ταχ. κωδικος - Με την μορφή ΧΧΧ ΧΧ (3 πρώτα ψηφία - κενό - 2 επόμενα ψηφία)

 

2) αν ειναι καλυτερα να ψηθει το iso ή οχι - Το σώζεις σε iso και το κάνεις ότι θέλεις. Το iso βρίσκεται εδώ ("c:>esd>windows είναι hidden")

 

3) αν ειναι καλυτερα clean install ή upgrade (λες κ δεν υπηρχε το ιδιο ερωτημα απο τα XP στα Vista κ απο τα Vista στα 7, καμια διαφορα διαδικαστικα) - Πάντα η clean install είναι καλύτερη αφού "καθαρίζει" ο δίσκος. Αν είναι φρέσκια η εκγατάσταση των 7 βολεύει και το upgrade

 

4) σε ποιον αρεσουν (αδικο κολλημα με το metro, λες κ μονο αυτο υπαρχει) ή οχι και γιατι (ελεγε παλια ενας καθηγητης μου συχνα πυκνα μια φραση που μαλλον ταιριαζει, με το μπαρδον, "χεστηκε η φοραδα στο αλωνι". - Έλεος με το metro, κατεβάστε το start8 της stardock (έχει $4,99) και δεν θα ξαναδείτε το metro!

 

5) αν μπαινουν τα 64αρια πανω απο τα 32αρια - Ότι έκδοση έχεις εγκατεστημένη, αυτή θα σου κατεβάσει! Δεν έχω δοκιμάσει αν το κλειδί από 32bit μπαίνει σε 64 ή το ανάποδο σε περίπτωση που κάποιος θέλει να αλλάξει.

 

6) σε ποια γλωσσα γινεται η εγκατασταση κ αν μπορει να αλλαξει - Μπορείς να βάλεις ότι γλώσσα θέλεις από το languge στο control panel.

 

7) αν μπαινει το ιδιο serial και σε αλλη εγκατασταση - Στην αρχή πρέπει να μπαίνει, αλλά μετά με τις συνδέσεις στο internet και την γενική υποστήριξη δεν ξέρω τι παίζει. Καλό είναι να μην ρισκάρει κάποιος για 15€ και χάσει την προσφορά!

 

8) γιατι δεν ηρθε ο κωδικος του media center - Συνήθως αργεί κάνα-δυο μέρες. Υπομονή!

 

9) Είναι upgrade μόνο ή γίνεται και clean install - Γίνεται και clean install από το iso κανονικά.

 

10) Είναι καλά τα win 8, έχουν υποστήριξη; - Είναι πολύ καλά, είναι μια βελτιωμένη έκδοση των win 7, πιο γρήγορη και πιο σταθερή. Υποστήριξη δεν έχουν κάποιοι drivers για τρεις λόγους. 1) Δεν είχαν υποστήριξη ούτε στα win 7, 2) Δεν είχαν υποστήριξη ούτε στα win 7 στην αρχή, αλλά μετά η εταιρεία ή οι χρήστες έβγαλαν drivers που μπορεί να μην κάνουν τώρα στα win 8, 3) Είχαν drivers στα win 7, αλλά ήταν κακογραμμένοι και βλέπουν ένα διαφορετικό λειτουργικό και νομίζουν ότι δεν ταιριάζουν, οπότε δεν γίνονται εγκατάσταση. Το ίδιο ισχύει και για τα προγράμματα...

  • Like 4
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

καλημέρα μόλις μίλησα με microsoft ελλάς και ρώτησα αν γίνετε να κάνω καθαρή εγκατάσταση μετά από format και μου είπαν όχι ακριβώς μου είπαν πρέπει να προϋπάρχει το προηγούμενο λειτουργικό άρα αγορά από κατάστημα

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

καλημέρα μόλις μίλησα με microsoft ελλάς και ρώτησα αν γίνετε να κάνω καθαρή εγκατάσταση μετά από format και μου είπαν όχι ακριβώς μου είπαν πρέπει να προϋπάρχει το προηγούμενο λειτουργικό άρα αγορά από κατάστημα

Για ξαναπαρτους και ρώτα τους "τότε πως το κατάφεραν 9 στους 10 αυτό" ? :P

Όσοι δεν καταφέρνετε clean install κάντε ένα κόλπο.. βάλτε μια έκδοση pro των Win 8 και προσπαθήστε μετά να κάνετε καθαρό install δεν εννοώ να την περάσετε από πάνω στις επιλογές θα επιλέξετε καθαρό install και θα ξανακάνετε format το βασικό partition μέσα από την νόμιμη κόπια σας !

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

καλημέρα μόλις μίλησα με microsoft ελλάς και ρώτησα αν γίνετε να κάνω καθαρή εγκατάσταση μετά από format και μου είπαν όχι ακριβώς μου είπαν πρέπει να προϋπάρχει το προηγούμενο λειτουργικό άρα αγορά από κατάστημα

Για να δουλεψει σε καθαρο συστημα (καθαρή εγκατάσταση μετά από format) :

1. μπορεις να κατεβασεις απο αλλου τα win7 πχ σπασμενα, ή το trial αυθεντικο και μετα να βαλεις το win8

2. μπορεις να βαλεις τα win 8 δυο φορες απανωτες

3. μπορεις να κανεις το κολπο

  • Open regedit by pressing Windows-q, entering regedit and selecting the result from the list of hits.
  • Navigate to HKEY_LOCAL_MACHINE/Software/Microsoft/Windows/CurrentVersion/Setup/OOBE/
  • Change MediaBootInstall from 1 to 0
  • Go back to the start screen and enter cmd there.
  • Right-click Command Prompt and select to run it as administrator.
  • Type slmgr /rearm on the command line and hit enter.
  • Reboot Windows now.
  • Run the activation utility afterwards, enter your product key to activate Windows.

  • Like 2
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

  • Δημιουργία νέου...