Προς το περιεχόμενο

Αριθμός ρεκόρ 4 εκατομμυρίων προπαραγγελιών σε 24 ώρες για τα iPhone 6 και iPhone 6 Plus


Hal9000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Την πρόβλεψη ότι τα νέα iPhone 6 και iPhone 6 Plus θα αποτελέσουν ακόμα μια μεγάλη εμπορική επιτυχία για την Apple και το δημοφιλές smarphone, έρχεται να επιβεβαιώσει η εταιρεία με σημερινή της ανακοίνωση στην οποία γίνεται αναφορά για την πορεία των προπαραγγελιών που ξεκίνησαν την Παρασκευή 12 Σεπτεμβρίου.Όπως αναφέρει η Apple, μόνο για τη συγκεκριμένη ημέρα, το σύστημα της εταιρείας δέχθηκε 4 εκατομμύρια προπαραγγελίες και για τα δύο μοντέλα, χωρίς να γίνεται αναφορά στον αριθμό που αντιστοιχεί σε κάθε μοντέλο κατά την πάγια τακτική της Apple. Μάλιστα για μια ακόμη φορά, τα συνεχή προβλήματα που αντιμετώπισαν όσοι προσπάθησαν να προπαραγγείλουν τη συσκευή μέσα από τις διάφορες ιστοσελίδες της Apple ανά τον κόσμο, δημιούργησαν αρνητικό αντίκτυπο για την εταιρεία.

 

Ο αριθμός αυτός ρεκόρ δεν είναι σε θέση να καλύψει όλο το διαθέσιμο απόθεμα που έχει η εταιρεία για τη συγκεκριμένη ημέρα, με τις περισσότερες προπαραγγελίες να έχουν πλέον ως διαθέσιμη ημερομηνία παράδοσης κάπου μέσα στον Οκτώβριο. Υπενθυμίζουμε ότι πριν 2 χρόνια και συγκεκριμένα στην κυκλοφορία του iPhone 5, η Apple είχε ανακοινώσει πωλήσεις 2 εκατομμυρίων σε 24 ώρες και μόνο για ένα μοντέλο ενώ πέρσι χωρίς να υπάρχει κάποια σχετική ανακοίνωση, οι εκτιμήσεις έκαναν λόγο για 2.2 εκατομμύρια προπαραγγελίες συνολικά των 2 μοντέλων (iPhone 5s, iPhone 5c) και πάλι κατά την πρώτη ημέρα.

 

Σε δηλώσεις του ο Διευθύνων Σύμβουλος της Apple, Tim Cook, δήλωσε πως «είναι ενθουσιασμένος πως το κοινό αγαπάει τα νέα iPhone όσο η ίδια η εταιρεία» καθώς και ότι «ανυπομονεί να φτάσουν στα χέρια των καταναλωτών οι συσκευές από την προσεχή Παρασκευή».

 

Τα iPhone 6 και iPhone 6 Plus θα κυκλοφορήσουν αρχικά στις Ηνωμένες Πολιτείες, Αγγλία, Γερμανία, Γαλλία Ιαπωνία και άλλες 5 χώρες αυτή την Παρασκευή, με επιπλέον 20 χώρες να ακολουθούν 7 ημέρες μετά και συγκεκριμένα στις 26 Σεπτεμβρίου. Η Ελλάδα δεν περιλαμβάνεται στο πρώτο κύμα διάθεσης των νέων μοντέλων, με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι αυτό θα γίνει προς το τέλος Οκτωβρίου, και τις εταιρείες κινητής τηλεφωνίας να ετοιμάζουν πολύ σύντομα φόρμες προπαραγγελίας μέσα από τις ιστοσελίδες τους.

 

 

Link.png Site: Ανακοίνωση Apple

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • Απαντ. 221
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

WTF. Με τα specs που άλλα κινητά είχαν εδώ και 2 χρόνια και πιάνει τόσο το marketing; Υπάρχει μεγάλο κενό (αέρος) στην αγορά. 

  • Like 19
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

esykas ούτε δικιά σου να ήταν η apple. Όσον αφορά τις πωλήσεις και εμένα μου κάνουν εντύπωση. Μάλλον το momentum υπάρχει ακόμα. Η επόμενη έκπληξη είναι να πουλήσει και το apple watch.

  • Like 7
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

με την έλευση του android L, πιστεύω να αλλάξουν τα δεδομένα

 

μακάρι βέβαια να μην είχε κάνει η samsung το alpha και την κοστολόγησή του στα 690 ευρώ.... εκεί θέλει η apple να κάνει ένα σποτάκι στην τηλεόραση

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Κανένας δεν προέβλεψε εμπορική αποτυχία, ίσα-ίσα που επιβεβαιώνονται όσοι έγραψαν τους λόγους για τους οποίους πουλάει η συγκεκριμένη εταιρεία οι οποίοι δεν έχουν να κάνουν με τεχνολογικά κριτήρια. Όσοι έκαναν προπαραγγελια το ειχαν προαποφασίσει, δεν περίμεναν την παρουσίαση.

 

Η συγκεκριμένη είδηση ακυρώνει όλους όσους προσπαθούσαν να μας πείσουν οτι οι πωλήσεις των συγκεκριμένων συσκευών γίνονται για άλλους λόγους. Το γεγονός μάλιστα ότι πρόκειται για άτομα μέλη ενός τεχνολογικού φορουμ και αρσενικού φύλου κάνει τα πράγματα ακόμα πιο διασκεδαστικά.

 

Τώρα ας συνεχίσουν οι υπόλοιποι να παίξουν το θέατρο του παραλόγου και να νταντευουν τους Ifans ως κάτι περισσότερο από τη μέση φοιτητριουλα. Μην με κάνετε quote, δεν θα ξανασυμμετασχω στο συγκεκριμένο τοπικ.

  • Like 7
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Σε όποιον και να πήγαινες 10 iPhones την Day 0 και σε τιμή Αμερικής προφανώς θα τα ήθελε.. τις επόμενες δεν ξέρω.. :)

Περιμένετε λοιπόν να δούμε σε τι τιμή θα παίζουν στις Αγγελίες (σφραγισμένα) μετά τα Χριστούγεννα.

Τολμώ να προβλέψω σε πολύ κοντινή τιμή με αυτή του Αμερικάνικου AppleStore..  :rolleyes:

  • Like 2
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Εμενα δεν μου κανει καθολου εντυπωση.Περιμενω και λογο μεγαλης οθονης να πουλησει περισσοτερα απο ολα τα προηγουμενα iphone.Επισης προβατα ειναι μερικοι που δεν ξερουν τι εστι ios και ποιοτητα [αν κατι αλλο εχει ios πειτε μου μαγκες].

  • Like 4
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ε μάγκες. Εσάς λέω τους ποιμένες. Στο σχολείο κάνατε καθόλου οικονομικά; 

Ο άλλος λέει, να πάρουν δοκιμασμένη συσκευή. Και ποιός θα την δοκιμάσει δηλαδή; Οι Ελ; Και FYI μάλλον οι προπαραγγελίες έχουν το "μηνιάτικο" για ψιλά.

  • Like 2
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ακομα και οταν ανακαλυφθηκε ο τροχος υπαρχαν ατομα σαν και εσας και κανατε hating k flaming τον πιο πρωτοπορο ανθρωπο εκεινης τισ στιγμης για ολο τον κοσμο για παντα! Ντροπη σας μονο αυτο εχω να πω ισως καμια φορα πρεπει να κατεβαζεται τα κεφαλια σας και να κοιτατε ισια εκει που ειναι το μελλον και οχι οπου θελουν οι αλλοι! Μπραβο apple  για ακομη μια φορα εισαι ηγετης στον κοσμο τον gadget! Μπραβο γιατι εισαι μια εταιρια εμπιστοσυνης και ηγετης και μπορεις να τουσ αποδειξεις ολους λαθος.! ΠΑΜΕ ΔΥΝΑΤΑ

  • Like 7
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Για να τελείωσαν από την μέρα τα αποθέματα της apple μάλλον ούτε η ίδια δεν το είχε προβλέψει. Εκτός αν επίτηδες δημιουργεί ελλείψεις μερικών ημερών για να κάνει θόρυβο.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

  • Δημιουργία νέου...