Προς το περιεχόμενο

neoterlemes

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    37
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Σχετικά με neoterlemes

  • Ημερομηνία γέννησης 04/04/1970

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Άνδρας

Πρόσφατες Επισκέψεις

4.020 προβολές προφίλ

neoterlemes's Achievements

  1. Και ένας έλληνας στην ομάδα. Διαπρέπουμε έξω! UW-Madison Homepage of Eftychios Sifakis (wisc.edu)
  2. Χαζομάρες τα χιλιάδες pay κάθε τύπου, τι στιγμή που δεν υπάρχουν χρήματα στο κόσμο!
  3. O κάθε CEO, CFO, CIO, CTO και όποιο άλλο ακρώνυμο ξεχνάω, βγάζουν μια ανακοίνωση για να χαρούν οι μέτοχοι, και εμείς γελάμε!
  4. Παιδιά, πέρα από πλάκα απο προσωπική εμπειρία, στην Αμερική η Amazon έχει το παρατσούκλι Armageddon. Έχει σαρώσει σχεδόν τα πάντα. 1) Έχει εξαγοράσει το Whole Foods, (σαν Σκλαβενίτης), το έχει βαφτίσει σαν βιολογικό, και γίνεται το έλα να δεις. 2) Έχει αποκτήσει πλέον δικό της στόλο από νταλίκες - φορτηγά κλπ 3) Στο ηλεκτρονικό εμπόριο το ebay είναι χιλιόμετρα πίσω. 4) Στο κανονικό εμπόριο, πας πχ. δια ζώσης στο Πλαίσιο βλέπεις ένα εκτυπωτή ρωτάς την τιμή του και αν στο Amazon είναι πιο φτηνά, το Πλαίσιο στο δίνει στην τιμή του Amazon!!!!! 5) Λόγω της εξαγοράς του τεράστιου Super Market, η Amazon έχει αποκτήσει χιλιάδες φυσικά points. Δηλαδή αγαράζεις ένα ενισχυτή και δεν χωράει στο έπιπλο σου, το βάζεις στην κούτα του, το πάς στο whole foods, και χωρίς καμμία ερώτηση σε 2 λεπτά τα χρήματα είναι στην κάρτα σου. Σας περιγράφω τι σημαίνει Αμαζον στις ΗΠΑ. Οι προεκτάσεις αυτού του Armageddon είναι απίστευτες. Καλή σας μέρα.
  5. Μια που ασχολούμαι πολύ με τον χώρο για δείτε και αυτό που θα αρχίσει όπου να'ναι να πουλιέται. Το περιμένω ένα χρόνο τουλάχιστον! Ring Always Home Cam | The World’s First Flying Indoor Security Camera for Your Home | Ring - YouTube
  6. Για αυτό και η αμιγώς ηλεκτροκίνηση είναι επιστημονική φαντασία στην Ελλάδα (Αθήνα).
  7. Επειδή το ψάχνουν πολύ στην Αμερική, η Google έχει φτιάξει το https://www.google.com/get/sunroof όπου βάζοντας το σπίτι σου, σου υπολογίζει την ηλιοφάνεια, εξοικονόμηση ενέργειας κλπ. Αν έχετε μια διεύθυνση στις ΗΠΑ δοκιμάστε το. Είναι φοβερό.
  8. Το YouTube δεν το βλέπω να συνεχίζει όπως το ξέραμε για πολύ καιρό ακόμα. Ηδη υπάρχει premium account για 9.99$. Τουλάχιστον για την μουσική (vevo κλπ) κάτι θα άλλάξει!
  9. OMD Electricity. It doesn't change the city cost The alternative is only one The final source of energy Solar electricity. Το τραγούδι αυτό γράφτηκε το 1979, φοβερά προφητικό για την εποχή του. Ξέρω ότι πέριξ της Βοστώνης, γίνονται φοβερές έρευνες για το πως θα αποθηκεύεται η ενέργεια, εναλλακτικά των συσσωρευτών. Παρακολουθώ τρελές εξελίξεις!
  10. Παιδιά στην Αμερική πουλάει τρελά. Σας συνιστώ να δείτε το χάρτη με τα "βενζινάδικα" που ετοιμάζει η εταιρία παγκόσμια όχι μόνο στην Αμερική που είναι σχεδόν παντού.
  11. Με αυτό στην Αμερική γίνεται ο χαμός. Πουλάει σαν τρελό!! Το έχω δει είναι πολύ καλό!
  12. Εγώ ακολουθώ και βάζω και όλους γύρω μου να ακολουθούν τη συμβουλή της γιαγιάς μου της συγχωρεμένης. Back up. Τρεις πελάτες μου την πάτησαν οι δυο που είχαν backup δεν είχαν πρόβλημα, ο τρίτος τρέχει και δεν φτάνει.
  • Δημιουργία νέου...