Προς το περιεχόμενο

deafman

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    506
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Άνδρας

Πρόσφατες Επισκέψεις

5.570 προβολές προφίλ

deafman's Achievements

  1. ετσι για το σχολιο, ειναι ενδιαφερον οτι εχει 9 ανεμιστήρες μπροστα αλλα το ψυγειο για την υδροψυξη πρεπει να παει απο πισω γιατι δε μπορει να μπει πουθενα 😂. παρολα αυτα θα εστηνα με χαρα pc σε τετοιο case.
  2. να μια φραση που δεν ακους συχνα στη ζωη σου
  3. εχει και αλλα λαθη μεσα στο αρθρο. Απλα εχουμε μαθει να το αγαπαμε και ετσι 😉
  4. απλωσες πανι αναμεσα στις σωληνες? next level. 💪
  5. 125 terabyte ειναι συγκεκριμενα (το 1 petabit). θες 8 bit για ενα byte.
  6. Δεν ειναι απαραιτητο να τα βγαζει κιολλας καπου. Συσορευονται μαζι με τα υπαρχοντα υλικα. Αν ισχυει η θεωρια του hawking οτι απο τις ΜΤ εκπεμπεται καποια ακτινοβολια τοτε eventually μπορουν και να εξαϋλωθουν.
  7. δε ξερω για το συγκεκριμενο. 2 jonsbo που εχω στησει παλαιοτερα ειχαν πολυ ποιοτικο feeling γενικα και την εχω κρατησει σε εκτιμηση την εταιρεία εκτοτε.
  8. με τα λεγομενα του αρθρου νομιζω οτι οι φωτο ειναι αναποδα. Επισης δε μπορω να σκεφτω πως στεκει επιστημονικα το "δες αυτη τη φωτο και φαντασου οτι εισαι εκει" για να παρουσιασεις οποιοδηποτε αποτελεσμα.
  9. δε το ειπε προληπτικά. εχουν βγει ήδη αρκετα βιντακια απο τυπους που οδηγουν με με το συστημα στη μουρη τους. περιεργως οσα ειδα ηταν σε οδηγους tesla.
  10. μου αρεσει οταν ενα γρηγορο test build του @dalain ειναι πιο καθαρο απο τελικα builds. 💪
  11. καλησπερα ομαδα. Συγκενης μου ελαβε email απο [email protected] που μοιαζει legit (σχετικα με market pass), πατησε το αντιστοιχο κουμπι κλπ και εδωσε κωδικους αλλα τρωγομαι αν ειναι οντως legit το email. Δεν ειδα τη διαδικασια μου εστειλε screenshot μονο. Μπορει κανεις να επιβεβαιωσει αν εχει λαβει απο το ιδιο email κατι γτ online δε βρισκω κατι. Thanks και καλη χρονια σε ολους.
  12. λοιπον ειναι οντως micro. αν βαλεις την πιο πλατια μερια προς τα δεξια (συμφωνα με τη φωτο) θα δεις οτι μπαινει και φορτιζει. μπορει να μοιαζει περιεργο λογω του σχηματος της υποδοχης αλλα εν τελη δοκιμασα στο δικο μου με ενα παλιο micro και ξυπνησε μετα απο 3-4 χρονια.
  13. θα τεσταρω στο δικο μου γιατι θυμαμαι οτι ηταν απλα micro. (αργοτερα σημερα...)
  • Δημιουργία νέου...