Από την πάντα αξιόπιστη πηγή της ιστοσελίδας All Things D, μαθαίνουμε σήμερα για την ημερομηνία της επόμενης παρουσίασης της Apple όπου και αναμένονται εξελίξεις γύρω από το iPhone.

Στις 10 Σεπτεμβρίου λοιπόν η Apple αναμένεται να προχωρήσει στα αποκαλυπτήρια του επόμενου iPhone ενώ πιθανότατα η εταιρεία να προχωρήσει και στην αποκάλυψη του "φθηνού" iPhone, φωτογραφίες και πληροφορίες του οποίου διαρρέουν συνεχώς τις τελευταίες εβδομάδες.

 

Σύμφωνα με τις μέχρι σήμερα ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες, το επόμενο iPhone το οποίο μπορεί να ονομαστεί iPhone 5s, θα διαθέτει τις ίδιες διαστάσεις οθόνης (4' ιντσών) με έμφαση να έχει δοθεί στην κάμερα η οποία θα αναβαθμιστεί στα 12mp και θα αποκτήσει διπλό LED Flash. Από την παρουσία νέων τεχνικών χαρακτηριστικών που φημολογούνται με αρκετά καλές αποδείξεις, είναι η ενσωμάτωση αισθητήρα αναγνώρισης δακτυλικού αποτυπώματος. Ο συγκεκριμένος αισθητήρας αναμένεται να τοποθετηθεί κάτω στο γνωστό home button και θα ξεκλειδώνει τη συσκευή μόλις γίνει επιτυχής αναγνώριση του δακτυλικού αποτυπώματος.

 

Η παρουσίαση του νέου (ή νέων) iPhone έρχεται σε μια εποχή για την Apple κατά την οποία η εταιρεία ανακοινώνει κέρδη ρεκόρ από αυτό όμως σημειώνει πτώση μεριδίου αγοράς εξαιτίας κυρίως των φθηνών android smartphones.

 

Στην ίδια παρουσίαση αναμένεται να μάθουμε και για την τελική ημερομηνία κυκλοφορίας του iOS 7 το οποίο θα υπάρχει τόσο στις νέες όσο και στις πιο πρόσφατες συσκευές της εταιρείας (iPhone 4, 4S, 5) και στο οποίο η Apple έχει προχωρήσει σε αρκετά σημαντικές αλλαγές. Επιπλέον αναμένεται να ανακοινωθεί η τελική έκδοση του OS X Maverics 10.9.

 

Link.png Site: http://allthingsd.com/20130810/circle-sept-10-on-your-calendar-for-apples-big-iphone-event/?mod=atd_homepage_carousel[/url]']All Thing D