Αργεί όπως όλα δείχνουν το λανσάρισμα του Disney+ στη χώρα μας, με πληροφορίες του Insomnia να αναφέρουν ότι αυτό θα πραγματοποιηθεί τον Μάρτιο του 2021. 

Το Disney+, η video streaming υπηρεσία της Disney έχει κάνει μια πολύ δυναμική εκκίνηση, ανακοινώνοντας χθες κατά τη διάρκεια των τελευταίων οικονομικών αποτελεσμάτων, 28,6 εκατομμύρια συνδρομητές στις πρώτες τρεις χώρες που έχει παρουσία οι οποίες είναι οι Η.Π.Α, ο Καναδάς και η Ολλανδία. Η επέκταση στην Ευρωπαική αγορά θα ξεκινήσει από τις 24 Μαρτίου με το Ηνωμένο Βασίλειο, την Ιρλανδία, τη Γαλλία, τη Γερμανία, την Ιταλία, την Ισπανία, την Αυστρία και την Ελβετία. Η επόμενη επέκταση θα πραγματοποιηθεί αυτό το καλοκαίρι, με τη Disney να έχει ήδη ανακοινώσει ότι η υπηρεσία θα λανσαριστεί στις πρώτες χώρες της Δυτικής Ευρώπης και συγκεκριμένα το Βέλγιο, τις Βόρειες Χώρες (Σουηδία, Δανία, Φινλανδία, Ισλανδία, Νορβηγία, Γροιλανδία) και την Πορτογαλία.

Αν και η Ελλάδα όπως όλα δείχνουν, δεν βρίσκεται στις προτεραιότητες της εταιρείας, το σίγουρο είναι ότι όταν η υπηρεσία γίνει διαθέσιμη στη χώρα μας, οι έλληνες χρήστες θα έχουν πρόσβαση σε αρκετό πρωτότυπο περιεχόμενο, το οποίο θα κάνει την εμφάνισή του στην πλατφόρμα κυρίως μέσα στο δεύτερο εξάμηνο του έτους. Σε αυτό περιλαμβάνεται η δεύτερη σεζόν του Mandalorian, της τηλεοπτικής σειράς που βασίζεται σε χαρακτήρες του Star Wars, αλλά και σε 2 τηλεοπτικές σειρές, βασισμένες σε ήρωες από το κινηματογραφικό σύμπαν της Marvel. Κατά τη διάρκεια του Super Bowl, η Disney έδωσε μια πρώτη γεύση από τις σειρές Falcon and the Winter Soldier, Loki και WandaVision ενώ τα επόμενα χρόνια αναμένεται πολλές ακόμη μεταξύ των οποίων και μια τηλεοπτική σειρά με κεντρικό ήρωα τον Obi-Wan Kenobi, στο ρόλο του οποίου επιστρέφει ο Ewan McGregor.

Το Disney+ θα διατεθεί στην Ευρώπη με δύο πακέτα συνδρομών, το μηνιαίο με κόστος €6,99 καθώς και το ετήσιο με τιμή €69,99.