Από ότι φαίνεται, το Huawei Mate 30 Pro δεν θα έχει απλώς δύο αισθητήρες 40MP αλλά θα είναι και αρκετά μεγάλοι σε μέγεθος.

Ο αισθητήρας της βασικής κάμερας θα έχει ανάλυση 40 Megapixels (και quad φίλτρο RYYB) όπως συμβαίνει με το P30 Pro, αλλά ο αισθητήρας θα είναι μεγαλύτερος, 1/1.55”. O δεύτερος αισθητήρας 40 Megapixels από την άλλη θα βρίσκεται πίσω από ένα υπερευρυγώνιο σύστημα φακών. Πρόκειται για έναν αισθητήρα 1/1.7”, δηλαδή παρόμοιου μεγέθους με τον αισθητήρα του P30 Pro. Όπως μπορείτε να δείτε και στην εικόνα παρακάτω, οι δύο αισθητήρες του Mate 30 Pro είναι αρκετά μεγαλύτεροι από τον βασικό αισθητήρα που βρίσκεται για παράδειγμα στη σειρά Galaxy S10 (και στην επερχόμενη σειρά Galaxy Note10) της Samsung.

1.jpg.cfb5775a30c9b66ac782183cb89dfe67.jpg

Στην παρακάτω  εικόνα, που έδωσε στη δημοσιότητα ο χρήστης του Twitter, @UniverseIce, μπορείτε να δείτε μία σύγκριση ανάμεσα στους αισθητήρες που χρησιμοποιούν οι Huawei και Samsung στις ναυαρχίδες τους.

Ο αισθητήρας που θα χρησιμοποιεί η τρίτη κάμερα «telephoto» του Mate 30 Pro αναμένεται να παραμείνει στα 8,0 Megapixels και λέγεται πως θα είναι ο ίδιος που χρησιμοποιείται και στο σημερινό P30 Pro.  Η Huawei έχει «κατοχυρώσει» τις ονομασίες «Cine Lens» και «Matrix Camera» επίσης, οπότε περιμένουμε σε σχέση με το σημερινό P30 Pro, το επερχόμενο Mate 30 Pro να προσφέρει επιπλέον δυνατότητες και χαρακτηριστικά, ειδικά στον τομέα της λήψης βίντεο.

GSMArena

  • Like 4