Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Χαίρετε.

Καμιά πρόταση για ταξίδι τα Χριστούγεννα με το έτερον ήμισυ (εκτός από Παρίσι) ? Με οργανωμένο group, εννοείται... Σκεφτόμασταν για Ελβετία...

• Απαντ. 8,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Παίζει τίποτα οικονομικό για εξωτερικό ρε παιδιά για 2-3 μέρες τωρα στα Χριστούγεννα κοντά?

Καμια Πέμπτη --> Δευτέρα ας πουμε μέσα στον Δεκέμβριο...

Δημοσ.

Οικονομικές πτήσεις παίζουν για Ρώμη κατα βάση. Βρίσκεις και ένα hotel του 50ρικου και είσαι οκ. Αλλιώς αν εννοείς οργανωμένα όπως ο φίλος παραπάνω εμπειρικά κάτι τρίπτυχα πράγας/βιέννης/βουδαπέστης βγαίνουν συνήθως καλά για αυτά που προσφέρουν για αυτή την εποχή. Afaic απεχθάνομαι τα οργανωμένα οπότε δεν μπορώ να βοηθήσω ιδιαίτερα.

Δημοσ.

ετοιμάζω εκδρομούλα Ιωάννινα το επόμενο ΣΚ. Γιάννενα σκέτα, όχι Ζαγόρια και λοιπά ωραία τριγύρω. Αν υπάρχουν ιδέες για κάτι καλό που μπορεί να κάνει οικογένεια με μικρά παιδιά στην πόλη και στα κοντινά πέριξ, ευπρόσδεκτες. Όπως επίσης και για φαγητό και διαμονή (διαμονή κατά πάσα πιθανότητα θα κλείσω στο Πέραμα, θέλω 4κλινο απαραιτήτως με ψυγείο και -υποτυπώδη έστω- κουζίνα).

Φχαριστώωωω :-)

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδάκια. Μήπως έχετε κάποιο site για εύρεση αεροπορικών; Το skyskanner χρησιμοποιώ εγώ. Η μήπως έχετε κάποιο site με πτήσεις και ευκαιρίες γενικά; Στη Στοκχόλμη είναι ο προορισμός μου, ειτε Skavgsta είτε Arlanda κλπ. Βρήκα καλές τιμές στην ryanair αλλά με ενδιάμεσο σταθμό στη ρώμη. Δλδ +25 ευρώ (ναι κλάιν) απλά ρωτάω αν έχετε κάτι καλύτερο να προτίνετε. Θενκσς

Δημοσ.

Η μήπως έχετε κάποιο site με πτήσεις και ευκαιρίες γενικά;

Δες εδώ για προσφορές, όμως δεν υπάρχει αυτή τη στγμή κάτι για Στοκχόλμη.

Δημοσ.

H ryanair δεν εχει πτηση απο Θεσσαλονικη; 'Η μονο την καλοκαιρινη περιοδο;

Απ'ευθείας δεν βρήκα, με πάει Ρώμη και μετά "Στοκχόλμη" γιατί μόνο στη Στοκχόλμη δεν είναι το Skavgsta,,, Ευχαριστώ πάντως

Δημοσ.

παιδιά την Τετάρτη πάω Αμβούργο για 5 μέρες και θα με φιλοξενεί ένας φίλος στο κέντρο. που προτείνετε να πάω πέρα από Rathaus, Hafen City και Reeperbahn?

Δημοσ.

Απ'ευθείας δεν βρήκα, με πάει Ρώμη και μετά "Στοκχόλμη" γιατί μόνο στη Στοκχόλμη δεν είναι το Skavgsta,,, Ευχαριστώ πάντως

Επειδή ψάχνω κ εγώ για Arlanda για αρχές Μαρτίου, δεν παίζει δλδ τπτ σε απευθείας? Ψάχνω πολλές μέρες και με ενδιάμεση στάση είναι σκότωμα..πολλές ώρες αναμονής :-(

Δημοσ.

παιδιά την Τετάρτη πάω Αμβούργο για 5 μέρες και θα με φιλοξενεί ένας φίλος στο κέντρο. που προτείνετε να πάω πέρα από Rathaus, Hafen City και Reeperbahn?

Τι Rathaus μωρέ; Θα πας στις χριστουγεννιάτικες αγορές για το φιλινγκ και το μεθύσι με το γκλουβάιν. Θα περπατήσεις τη σπαιχερστανττ για την αρχιτεκτονική της, θα πας στο στερνσανζε και στον στ γκεοργ για ποτά (περιοχές είναι) θα πας στα μουσεία τέχνης που είναι αρκετά αλλά θα βρεις ποιες είναι τρέχουσες εκθέσεις τους, θα πας στο χαφεν μουζεουμ για να φας αστακό στο εστιατόριο που είναι απέναντι διαγώνια πάνω στην παραλία, θα πας 1 μέρα λούμπεκ, θα πας στο κοττον κλαμπ, θα πας στο κλαμπ που μου διαφεύγει το όνομα αλλα είναι ένα ασανσέρ για να μπεις, θα πας σε ματς της σανκτ πάουλι... Διάλεξε τα μουσεία που θες, αυτό με τις μιανιατούρες είναι ενδιαφέρον αν πας όταν τα σχολεία δεν είναι εκεί. Θα περπατήσεις κολοναντεν, νεουβαλ κλπ κλπ.

• Like 1
Δημοσ.

ετοιμάζω εκδρομούλα Ιωάννινα το επόμενο ΣΚ. Γιάννενα σκέτα, όχι Ζαγόρια και λοιπά ωραία τριγύρω. Αν υπάρχουν ιδέες για κάτι καλό που μπορεί να κάνει οικογένεια με μικρά παιδιά στην πόλη και στα κοντινά πέριξ, ευπρόσδεκτες. Όπως επίσης και για φαγητό και διαμονή (διαμονή κατά πάσα πιθανότητα θα κλείσω στο Πέραμα, θέλω 4κλινο απαραιτήτως με ψυγείο και -υποτυπώδη έστω- κουζίνα).

Φχαριστώωωω :-)

Οδηγός για Σ/Κ οικογένεια με παιδιά:

Θα κάνεις περίπου 2μιση με 3 ώρες να φτάσεις. Υπ όψιν ότι το πέραμα τοποθετείται στην άλλη άκρη της εισόδου της πόλης από την εγνατία οδό, άρα θα κάνεις περίπου ένα εικοσάλεπτο επιπλέον σε ιδανικές συνθήκες για να φτάσεις διασχίζοντας την -υπέροχη- πόλη.

• Βολτούλα μέσα στο κάστρο επιβεβλημένη
    %CE%BA5+%CE%93%CF%81%CE%B1%CF%86%CE%B9%CE%BA%CF%8C+%CF%83%CE%BF%CE%BA%CE%AC%CE%BA%CE%B9+%CE%BC%CE%AD%CF%83%CE%B1+%CF%83%CF%84%CE%BF+%CE%BA%CE%AC%CF%83%CF%84%CF%81%CE%BF+%CF%84%CF%89%CE%BD+%CE%99%CF%89%CE%B1%CE%BD%CE%BD%CE%AF%CE%BD%CF%89%CE%BD.jpeg 2ae401f52658c14b7d3886c158d44ecc.jpg
    filistron.jpg

• Περίπατος στον παραλίμνιο δρόμο επιβεβλημένος.
    ioannina_2.jpg

• Φαγητό θα σου πρότεινα στην Ιθάκη, αλλά κάτι πήρε το αυτί μου ότι έκλεισε (πως τα κατάφεραν...) οπότε ένα ωραίο μαγαζί με normal τιμές είναι το Μπουκιά Μπουκιά στην Ακαδημίας. Αν μου ζητούσες να σου γράψω λιγότερο οικογενειακά μέρη θα ήμουν πιο άνετος. Επίσης, αφού θα μείνεις Πέραμα μπορείς για φαγητό να κατευθυνθείς από την παλιά έξοδο προς θεσσαλονίκη στο χωριό Λιγκιάδες (5-10 λεπτά από Πέραμα) όπου βρίσκεται η ταβέρνα Εξώστης
    top.png
    (Τζάκι, σούβλα κι έτσι, πάρε πρώτα τηλ. 2651081876). Αφού μασαμπουκιάσετε θα πάτε για καφέ στο γραμματόσημο (λίγο μετά τη στροφή για λιγκιάδες). Ωραία θέα, ωραίος καφές, ωραία σοκολάτα.
  • Αφού θα έχεις παιδιά και εφόσον έχετε όρεξη μπορείτε να επισκεφτείτε το μουσείο με τα κέρινα ομοιώματα του Βρέλλη.
  • Αν θέλετε να πάτε στο σπήλαιο του Περάματος πάρτε μαζί σας ζεστά ρούχα, καλύτερα 2-3 layers παρά μόνο ένα χοντρό μπουφάν, γιατί θα περπατήσετε.
  • Παιδιά = επίσκεψη στο νησάκι. Τακτικά δρομολόγια από το μώλο.
  • Σιροπιαστά γλυκά από το Βρετάνια (και όχι από το διεθνές). Δηλαδή τέλειος μπακλαβάς. και σαραγλί. και παγωτό.
  • Μπορείς να πας τα παιδιά βόλτα στο παραλίμνιο, που βρίσκεται μετά το ξενοδοχείο Du Lac
  • Οικονομικό, καθαρό και ευρύχωρο σε καλή τοποθεσία

• Like 2
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...