κοκολινος Δημοσ. 9 Μαΐου 2012 Δημοσ. 9 Μαΐου 2012 Να σε ευχαριστησω και εγω ακομη μια φορα εκ μερους του κοκολινου. Σε ευχαριστω απο τα βαθη της καρδιας του. Και η απαντηση του κοκολινου θα ειναι ΧΑΟΧΑΟΧΑΟΧΑΟΧΑΟΧΑΟΧΑΟΧΑΟΧΟΧΑΠΟΧΑΟΠΧΑΟΧΟΑΠΟΧΠΑΟΧΠΟΩΨΞΔΣΒΝ[ς Εισαι τερμα ΒΛ@κ@Σ..!!Απλαα.!!!
aneurysm Δημοσ. 9 Μαΐου 2012 Δημοσ. 9 Μαΐου 2012 Off topic on Θάνο, τo avatar σου ειναι απο το Wangan midnight?
Thanos1972 Δημοσ. 9 Μαΐου 2012 Δημοσ. 9 Μαΐου 2012 Οχι φιλε.ουτε ξερω τι ειναι αυτο που λες.στειλε ενα Pm με περισσοτερες πληροφοριες εαν θελεις να μου πεις τι ειναι αυτο.
Vaggos02 Δημοσ. 9 Μαΐου 2012 Δημοσ. 9 Μαΐου 2012 Να σε ευχαριστησω και εγω ακομη μια φορα εκ μερους του κοκολινου. Σε ευχαριστω απο τα βαθη της καρδιας του. Και η απαντηση του κοκολινου θα ειναι ΧΑΟΧΑΟΧΑΟΧΑΟΧΑΟΧΑΟΧΑΟΧΑΟΧΟΧΑΠΟΧΑΟΠΧΑΟΧΟΑΠΟΧΠΑΟΧΠΟΩΨΞΔΣΒΝ[ς Μη τον trollαρεις ρε! Κρίμα είναι! Εισαι τερμα ΒΛ@κ@Σ..!!Απλαα.!!! ΒΛΑΚΑΣ. Είδες; Γίνεται να το γράψεις και κανονικά!
stm00192 Δημοσ. 9 Μαΐου 2012 Δημοσ. 9 Μαΐου 2012 να και το δικο μου thermaltake VA8000 Υπαρχουν ακόμη ανθρωποι που χρησιμοποιούν το Nero? :shock:
Thanos1972 Δημοσ. 9 Μαΐου 2012 Δημοσ. 9 Μαΐου 2012 Υπαρχουν ακόμη ανθρωποι που χρησιμοποιούν το Nero? :shock: Εισαι και εσυ απο αυτους που κοιτανε το desktop των αλλων οταν ποσταρουν φτογραφιες μπας και βγαλουν κανενα λαβρακι????
stm00192 Δημοσ. 9 Μαΐου 2012 Δημοσ. 9 Μαΐου 2012 Εισαι και εσυ απο αυτους που κοιτανε το desktop των αλλων οταν ποσταρουν φτογραφιες μπας και βγαλουν κανενα λαβρακι???? Ναι ναι ναι, ειμαι μεγάλη κουτσομπόλα!!! :P :mrgreen: Κυρα Κατίνα σκέτη!!
Thanos1972 Δημοσ. 9 Μαΐου 2012 Δημοσ. 9 Μαΐου 2012 Λεω να ξεκινησω σιγα σιγα γιατι καποια με εχει καψει.....
stm00192 Δημοσ. 9 Μαΐου 2012 Δημοσ. 9 Μαΐου 2012 Λεω να ξεκινησω σιγα σιγα γιατι καποια με εχει καψει..... Ποια αραγε?? :P
Vaggos02 Δημοσ. 9 Μαΐου 2012 Δημοσ. 9 Μαΐου 2012 Κοκολίνο! Εδώ είσαι. Αυτές ήταν και οι τελευταίες τους φωτογραφίες μαζί Η από κάτω βρίσκεται στα χέρια του συμφορουμίτη Tony Ts.
Thanos1972 Δημοσ. 9 Μαΐου 2012 Δημοσ. 9 Μαΐου 2012 Ποια αραγε?? :P Αυτη που θα φτιαξει ολο το κυκλωμα κατα πασα πιθανοτητα.γιατι δεν σκαμπαζω εγω απο νερα. Ενταξει τον υπολογιστη τον στηνω και εγω
κοκολινος Δημοσ. 9 Μαΐου 2012 Δημοσ. 9 Μαΐου 2012 Κοκολίνο! Εδώ είσαι. Αυτές ήταν και οι τελευταίες τους φωτογραφίες μαζί Η από κάτω βρίσκεται στα χέρια του συμφορουμίτη Tony Ts. Μιααα χαρα και αρκετο αερα περνανε απο οτι βλεπω...Πιο στριμωξιδη νομιζα πως θα πεφτει.!!!!Ευχαριστωω!!
Vaggos02 Δημοσ. 9 Μαΐου 2012 Δημοσ. 9 Μαΐου 2012 Απλά, όπως βλέπεις, είναι άνετα επειδή δεν έχω cpu cooler μέσα στο κουτί. Σκέψου το με μια Α70 πχ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα