dalain Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2019 14 ώρες πριν, Sheogorath είπε Δεν θα έβαζα κάτι πέρα απο πλάτη για την μητρική απλ πλέξι (mobo tray). Μπροστά θα έβαζα ένα 360/480 ψυγείο, και το ίδιο και κάτω και πάνω. Πιστεύω θα δείξει πάρα πολύ δυνατό. Φωτισμός όχι κάτι σε τσίρκο, αλλά ένα απαλό μοβ/πορτοκαλί, να μοιάζει διαστημικό, κάτι τέτοιο. Και εγω προς τα εκει προσανατολιζομαι...Αν βγει οπως το εχω κάνει πια εικονα στο μυαλό μου θα γίνει πολύ ωραίο. Σκέφτομαι με την υδροψηξη τι να κανω...Δεν με βλεπω για custom...Θα αρκεστω σε μια 360 aio. Όταν λες τι ίδιο κατω και πανω τι εννοεις;
Sheogorath Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2019 1 λεπτό πριν, dalain είπε Και εγω προς τα εκει προσανατολιζομαι...Αν βγει οπως το εχω κάνει πια εικονα στο μυαλό μου θα γίνει πολύ ωραίο. Σκέφτομαι με την υδροψηξη τι να κανω...Δεν με βλεπω για custom...Θα αρκεστω σε μια 360 aio. Όταν λες τι ίδιο κατω και πανω τι εννοεις; Κρίμα να βαλεις ΑΙΟ. Λέω για ψυγεία, ένα τριπλό σε κάθε πλευρά. Στην τελική ψάχνεις για buski (ή κάπως ετσι) από aliexpress.
Pinkakos Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2019 1 λεπτό πριν, Sheogorath είπε Κρίμα να βαλεις ΑΙΟ. Λέω για ψυγεία, ένα τριπλό σε κάθε πλευρά. Στην τελική ψάχνεις για buski (ή κάπως ετσι) από aliexpress. Μήπως Barrow; 1
Sheogorath Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2019 2 λεπτά πριν, Pinkakos είπε Μήπως Barrow; Και αυτά αλλά έχει και κάτι bulski κάτι τέτοια Είμαι από κινητο όποτε δεν ψαχνω τώρα.
Silok Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2019 http://www.bykski.com/LIST?_l=en&product_category=196&brd=1 Έπεσε η παραγγελιά,20,93 τα φις από aliexpress και 11 το καλώδιο 3χ0.75 2 μέτρα από creative-cables.gr. 3 1
dalain Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2019 8 ώρες πριν, Sheogorath είπε Κρίμα να βαλεις ΑΙΟ. Λέω για ψυγεία, ένα τριπλό σε κάθε πλευρά. Στην τελική ψάχνεις για buski (ή κάπως ετσι) από aliexpress. Θα ξεφυγω στο κοστος και δεν θελω....Εδω καλα καλα η υδροψυξη ειναι υπερβολη για το συστημα μου αλλα ολα τα κανω για το αισθητικο κομματι του πραγματος.Σιγουρα μια custom ειναι πιο εντυπωσιακη αλλα προς το παρον θα μεινω στην aio. Μου ηρθαν σημερα και τα καινουρια παιχνιδακια μου και λεω να παραγγειλω και sleeves σιγα σιγα..... 1
dalain Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2019 Και για όσους δεν το ειδαν στα αλλα θέματα,το κουτακι ειμαι έτοιμο!!!(οσοι το εχετε ξαναδει και σας εχω ζαλισει καταλαβετε τον ενθουσιασμό μου...) 28
dalain Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2019 Ειναι κανεις εδωωωωωωωω;Αλλαξαμε mobo ,ram και cpu! 13 1
Επισκέπτης Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2019 Στις 3/11/2019 στις 11:23 ΜΜ, dalain είπε Ειναι κανεις εδωωωωωωωω;Αλλαξαμε mobo ,ram και cpu! θα χρειαστώ κάποια στιγμή τα "φώτα σου" σχετικά με τα υλικά για το κουτί καθώς με ενδιαφέρει μια τέτοια πατέντα για νέο σύστημα που ενδιαφέρομαι να φτιάξω
dalain Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2019 1 ώρα πριν, ikorolis είπε θα χρειαστώ κάποια στιγμή τα "φώτα σου" σχετικά με τα υλικά για το κουτί καθώς με ενδιαφέρει μια τέτοια πατέντα για νέο σύστημα που ενδιαφέρομαι να φτιάξω Οτι θες,οποτε θες ρωτάς....
dalain Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2019 Και αφου δεν κάνει κανείς αλλος μοντες θα σας δειχνω τις δικές μου.....Εκανα καποιες αλλαγες! 20 2
dalain Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2020 Και μετα το δικο μου σειρα πηρε ενα φιλαρακι που εκτιμησε τη δουλεια μου! 12
chrisde Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2020 22 ώρες πριν, dalain είπε Και μετα το δικο μου σειρα πηρε ενα φιλαρακι που εκτιμησε ζήλεψε τη δουλεια μου! fixed
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα