Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δεν   βλεπω   ζωντανια........

Χαριζεται   Turbo-X Tablet Breeze III 7'' Silver     τεσσαρων   μηνων   με  τα    εξης   θεματα......

Μετα  την  5η   πτωση   εχει  μαλλον   προβλημα   η  οθονη.

Στον  πηγαιμο   γα  σερβις  χαθηκε  και  ο   φορτιστης.

Παραλαβη   απο  την  εδρα   μου   αμπελοκηποι  αθηνας  εντος   48ωρου   απο  την  εκδηλωση  ενδιαφεροντος.

Ποσταρετε   πρωτα   εδω   και   αμεσα   στειλτε   πμ.

2010437.JPG

http://www.plaisio.gr/laptop-tablet/tablets/tablet/Turbo-X-Tablet-Breeze-III-7-Silver-Y713A.htm

ΚΡΑΤΗΜΕΝΟ......

Επεξ/σία από tigergreg
  • Απαντ. 14,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Δεν   βλεπω   ζωντανια........

Χαριζεται   Turbo-X Tablet Breeze III 7'' Silver     τεσσαρων   μηνων   με  τα    εξης   θεματα......

Μετα  την  5η   πτωση   εχει  μαλλον   προβλημα   η  οθονη.

Στον  πηγαιμο   γα  σερβις  χαθηκε  και  ο   φορτιστης.

Παραλαβη   απο  την  εδρα   μου   αμπελοκηποι  αθηνας  εντος   48ωρου   απο  την  εκδηλωση  ενδιαφεροντος.

Ποσταρετε   πρωτα   εδω   και   αμεσα   στειλτε   πμ.

2010437.JPG

http://www.plaisio.gr/laptop-tablet/tablets/tablet/Turbo-X-Tablet-Breeze-III-7-Silver-Y713A.htm

Εκδηλώνω ενδιαφέρον.

Στέλνω και πμ

Δημοσ.

Κι εμένα θα μ' ενδιέφερε μιας και έχω άλλο ένα χαλασμένο, αρκεί να το στείλεις Θεσσαλονίκη, με έξοδα δικά μου φυσικά ...

Δημοσ.

Χαρίζεται φόρμα καταδύσεων-ψαροντούφεκου ,μέγεθος XL, καλοκαιρινή ,3mm ξυρισμένη ,μαύρη-κίτρινη μάρκα Tigullio,σε άριστη κατάσταση

Αποστολή με κούριερ,χρέωση παραλήπτη.

Επικοινωνία με pm.

Είμαι Θεσσαλονίκη. Αν δεν είναι "πρόβλημα" αυτό, εκδηλώνω το ενδιαφέρον μου για τη φόρμα !!! Αν έχω το OK συνεχίζουμε με PM.

Να ευχαριστήσω και δημόσια τη Valerie για τη στολή καταδύσεων. Μόλις την παρέλαβα και δείχνει μια χαρά. Πάω για βουτιές ... ;-)

• Like 1
Δημοσ.

Πρόθεση dead,αν οχι medal,αν οχι τα λοιπά

Ευχαριστώ πολύ τον φίλο ψυχοβγάλτη για τον νεκρό στο διάστημα θα ετοιμάσω τα της κηδείας.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Χαρίζω τα ακόλουθα

1) PIII Επεξεργαστές στα 800-866Mhz. Σύνολο 9 επεξεργαστές + Μια ψήκτρα με ανεμιστήρα για PIII

2) Μνήμες 128 Mb SDRAM 133Mhz. 15 Τεμάχια αχρησιμοποίητες. Dell & IBM είναι

3) SONY DDS 3 Data Cartridge 24 Gb - DGD125P. 7 Κασέτες σφραγισμένες + 3 DGD120P =10 σύνολο

4) Ενα τροφοδοτικό 350watt για PIII που λογικά λειτουργεί για να το έχω κρατήσει.

5) Battery Pack Sony Ericsson CPP 100 χρησιμοποιημένο 2-3 φορές.

6) Sony Ericsson W810. ΔΕΝ έχει μπαταρία, και ΔΕΝ δουλευει.Είχε αποτύχει η αναβάθμιση λογισμικού και απλά πέθανε. ΔΕΝ μπορεί να επιδιορθωθεί με νέο λογισμικό όσο γάτος και αν είστε. Χρησιμεύει μόνο ως ανταλλακτικά μιας και δεν έχει κάποιο πρόβλημα στο Hardware μέρος / οθόνη

7) Ρολόι σιλικόνης ηλεκτρονικό Μπλέ SS.COM. Θέλει απλά μπαταρία. Είναι καινούργιο

Παραλαβή απο Πλατεία Βικτώριας πρωινές ώρες ή Φιλαδέλφεια κάποια απογευματα

Προτιμώ να δοθεί το καθένα σε διαφορετικό χρήστη.

Επίσης αν για το καθένα υπάρχουν αρκετοί ενδιαφερόμενοι, να το μοιραστούν - μέχρι 3 άτομα

Επεξ/σία από sphinxgr
Δημοσ.

Ενδιαφέρομαι για 2 τεμαχια

Χαρίζω τα ακόλουθα

1) PIII Επεξεργαστές στα 800-866Mhz. Σύνολο 9 επεξεργαστές + Μια ψήκτρα με ανεμιστήρα για PIII

2) Μνήμες 128 Mb SDRAM 133Mhz. 15 Τεμάχια αχρησιμοποίητες

3) SONY DDS 3 Data Cartridge 24 Gb - DGD125P. 7 Κασέτες σφραγισμένες + 3 DGD120P =10 σύνολο

Παραλαβή απο Πλατεία Βικτώριας πρωινές ώρες

Προτιμώ να δοθεί το καθένα σε διαφορετικό χρήστη.

Επίσης αν για το καθένα υπάρχουν αρκετοί ενδιαφερόμενοι, να το μοιραστούν - μέχρι 3 άτομα

Ενδιαφέρομαι για 2 τεμάχια μνήμης 128mb sdram.

Αν δείξουν ενδιαφέρον πολλά άτομα, ας πάρω τότε μόνο ένα.

Στέλνω πμ...

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...