άδικος Δημοσ. 10 Απριλίου 2014 Δημοσ. 10 Απριλίου 2014 479 ουχί. Αυτές ήταν βιδωτές ναι υπάρχει socket 479
jimis888 Δημοσ. 10 Απριλίου 2014 Δημοσ. 10 Απριλίου 2014 αυτα τα τευχη του τριποντο με πονεσαν καποιος που θα παει να παρει κατι αλλο δεν περνει κι αυτα και στην επιστροφη να κανει μια σταση στο ταχυδρομειο; FilipposMD αν για οποιοδηποτε λογο καταφερεις και βρεις χρονο κανε ενα ποστ, ευχαριστω
washcloud Δημοσ. 11 Απριλίου 2014 Δημοσ. 11 Απριλίου 2014 ουχί. Αυτές ήταν βιδωτές ναι υπάρχει socket 479 ...είχα τις 423 στο μυαλό όταν πόσταρα, αλλά δεν έκανε καλό pun :ρ
mourgolukos Δημοσ. 11 Απριλίου 2014 Δημοσ. 11 Απριλίου 2014 FilipposMD ενδιαφέρομαι για τα καλώδια. Στέλνω PM
FilipposMD Δημοσ. 11 Απριλίου 2014 Δημοσ. 11 Απριλίου 2014 αυτα τα τευχη του τριποντο με πονεσαν καποιος που θα παει να παρει κατι αλλο δεν περνει κι αυτα και στην επιστροφη να κανει μια σταση στο ταχυδρομειο; FilipposMD αν για οποιοδηποτε λογο καταφερεις και βρεις χρονο κανε ενα ποστ, ευχαριστω Δεν το βλέπω, αλλά αν έχεις κανένα γνωστό να έρθει να τα πάρει, ευχαρίστως. Είναι βαριά, δεν έχω αυτοκίνητο και το ταχυδρομείο είναι μακριά, οπότε...
Chrisxxx Δημοσ. 11 Απριλίου 2014 Δημοσ. 11 Απριλίου 2014 Μαχαιρια στην καρδια το κλεισιμο του Τριποντου, από τον Αυγουστο του '92 μέχρι να κλείσει δεν είχα χάσει τεύχος. :(
kstgr Δημοσ. 11 Απριλίου 2014 Δημοσ. 11 Απριλίου 2014 Ηρθε χτες ο kstgr, φόρτωσε πράμα, μπράβο του, φαινεται παιδι που θα το αξιοποιησει Εμεινε το φωτοτυπικο. Πιανει και πολυ χωρο το ατιμο... Να ευχαριστήσω θερμότατα κι από δω τον Γιάννη, που ήταν ευγενέστατος και πολύ εξυπηρετικός Πήρα αρκετά πραγματάκια που εμένα δε μου χρειάζονται για όσους δε μπορούσαν να πάνε μέχρι Καλλικράτεια για να τα πάρουν. Απ' όσα πρόλαβα να ελέγξω και να ταχτοποιήσω και από κάποια δικά μου, προσφέρονται: -8 καλώδια Ethernet πλήρως λειτουργικά. Υπάρχουν και μερικά που είναι αρκετά μεγάλα σε μήκος για όποιον χρειάζεται -Πανάρχαιο ADSL USB modem Forthnet Annex A Crypto 99% λειτουργικό αλλά 100% άχρηστο για τα σημερινά δεδομένα -3 καλώδια PC παράλληλης θύρας, αρσενικό σε αρσενικό, αρσενικό σε θηλυκό κτλ. Λογικά λειτουργούν. -Καλώδιο ρεύματος 2 αγωγών χωρίς γείωση (σαν αυτό που έχει η ηλεκτρική σκούπα) καμιά 10ριά μέτρα -Καλώδια ρεύματος PC http://images.dipol.com.pl/pict/e0060+.jpg -Πάνω από 5 στερεοφωνικά ακουστικά, απ' αυτά που χρησιμοποιούνται σε internet cafe, με μικρόφωνο ξηλωμένο δυστυχώς, δεν πρόλαβα να ελέγξω αν λειτουργούν και πόσα -Καλώδια USB τέτοιου τύπου: http://toodifficult.com/wp-content/uploads/2010/11/usb-cable.jpg -Κάρτα Ethernet PCI 100Mbps -Ethernet Hubs & Switches 10 & 100Mbps Πχ http://download.level1.com/level1/datasheet/EHU-0802T.pdf Θεσσαλονίκη 1
yiankap Δημοσ. 11 Απριλίου 2014 Δημοσ. 11 Απριλίου 2014 Χαρίζεται θήκη σιλικόνης για κινητό LG L7 P700 λόγω αλλαγής κινητού. Περιοχή Λάρισα.
redhotstef Δημοσ. 12 Απριλίου 2014 Δημοσ. 12 Απριλίου 2014 χαριζεται cd με τραγουδια που κατεβασα μεσω "youtube to mp3 converter online".
redhotstef Δημοσ. 12 Απριλίου 2014 Δημοσ. 12 Απριλίου 2014 ...με θήκη, ή χωρίς; με θήκη σιλικόνης για κινητό LG L7 P700.
Προτεινόμενες αναρτήσεις