Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Φιλέ μου ενδιαφέρομαι για την καρτουλα.Αν είμαστε και κοντα να περάσω να την πάρω.Ευχαριστώ.

Έχεις ΠΜ!!

Δημοσ.

Καλησπερα.Ενδιαφερομαι πολυ για το κομματι του ραδιοενισχυτη.

Ευχαριστω

Εγώ αντίθετα έχω ενδιαφέρον μόνο για το κασσετόφωνο. Νομίζω είναι αυτόνομο. Με ενδιαφέρει για να αντιγράψω κάτι κασσέτες που έχω σε CD. 

Δημοσ.

Χαρίζονται οι εξής πέντε (5) USB to PS2 adaptors: link 1, link 2, link 3, link 4, link 5. Όλοι είναι σε λειτουργική κατάσταση.

Πριν μερικές μέρες σχεδίαζα να φτιάξω έναν active ps2 σε usb converter αλλά ελλείψει χρόνου δεν πρόκειται να γίνει ποτέ.

Αν τύχει και βρεθούν κοντά Πάτρα θα εξυπηρετούσε ο 2ος στο link, αν και δε το βλέπω :P

Δημοσ.

Πριν μερικές μέρες σχεδίαζα να φτιάξω έναν active ps2 σε usb converter αλλά ελλείψει χρόνου δεν πρόκειται να γίνει ποτέ.

Αν τύχει και βρεθούν κοντά Πάτρα θα εξυπηρετούσε ο 2ος στο link, αν και δε το βλέπω :P

Μίλα με τον salmador.

• Like 1
Δημοσ.

Εχεις pm

Δημοσ.

Εχω 2εισιτηρια για τρενο απο Λαρισα για Αθηνα, αυριο 13:26 κ μεθαυριο 11:20κατι. Αν καποιος ενδιαφερεται, pm me.

• Like 1
Δημοσ.

Έχεις ΠΜ!!

Να ευχαριστησω και δημοσια τον φιλο Alien για την προσφορά του.Μου ήρθε σπίτι σήμερα η καρτουλα.Ευχαριστώ πολύ.
  • Like 1
Δημοσ.

Πήρα μελάνια από ebay και στο πακέτο έστειλαν κουπόνι 10% OFF για αγορά μέσα από το σάιτ τους (UK). Δεν ξέρω αν το κουπόνι είναι γενικό ή μοναδικό κι αν τέλος πάντων βρει κάποιος κάτι που θεωρεί ότι αξίζει αγοράς και του φανεί χρήσιμο... σε κάθε περίπτωση:

coupon.jpg

Δημοσ.

χαριζεται μηχανη κουρεματος της tristar.ειναι επαναφορτιζομενη.η χρηση που της εκανα εγω ηταν για να "κουρευω" το μουσι.υπαρχουν ολα τα παρελκομενα αχρησιμοποιητα στο σακουλακι τους.τα χτενια δεν χρησιμοποιηθηκαν γιατι ηταν μεγαλα.δουλευει κανονικα και απροβληματιστα.ειναι η παρακατω

http://e-felekis.skroutzstore.gr/p.TRISTAR-koureytiki-mallion-TR-2544.900388.html

βρισκεται κρητη και συγκεκριμενα αγιο νικολαο για τους κοντινους.αποστελεται πανελλαδικα με κουριερ (μην με τρεχετε ταχυδρομειo) και χρεωση παραληπτη.5 ευρω ειναι τα μεταφορικα.

την διαδικασια την ξερετε οι ενδιαφερομενοι.μηνυμα εδω και Pm

post-76546-0-49858100-1430499349_thumb.jpg

post-76546-0-67957600-1430499369_thumb.jpg

post-76546-0-94964200-1430499385_thumb.jpg

• Like 1
Δημοσ.

χαριζεται μηχανη κουρεματος της tristar.ειναι επαναφορτιζομενη.η χρηση που της εκανα εγω ηταν για να "κουρευω" το μουσι.υπαρχουν ολα τα παρελκομενα αχρησιμοποιητα στο σακουλακι τους.τα χτενια δεν χρησιμοποιηθηκαν γιατι ηταν μεγαλα.δουλευει κανονικα και απροβληματιστα.ειναι η παρακατω

http://e-felekis.skroutzstore.gr/p.TRISTAR-koureytiki-mallion-TR-2544.900388.html

βρισκεται κρητη και συγκεκριμενα αγιο νικολαο για τους κοντινους.αποστελεται πανελλαδικα με κουριερ (μην με τρεχετε ταχυδρομειo) και χρεωση παραληπτη.5 ευρω ειναι τα μεταφορικα.

την διαδικασια την ξερετε οι ενδιαφερομενοι.μηνυμα εδω και Pm

kaneis curiel apo xania eimai den 8a paei xameni kourebi o aderfos mou :)

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...